sovmorgon

Halli
Tog mig en sovmorgon idag, sitter i grupprummet nu med min tokiga klass. Dom spelar happy aquarium och kollar på äckelfilmer. Ska på första lektionen med idrott för tjejer idag, kan bli intressant. Sen ska jag på sista danslektionen för terminen och skriva färdigt mitt vattenarbete eftersom det ska vara inne idag.



Jay Sean - Down (Candle Light Remix)


/Adele Bj

söndag

Ciaociao
Gårdagen började med massa förberedelser med ebba och fanny, blev färdiga precis i lagom tid. Kvällen var mycket trevlig måste jag säga :) Kvällen slutade i alla fall hos mig med anton, adam, hannes och manfred. Sen drog dom och viktor och martin kom.
Idag har jag väl inte fått något vettigt gjort, försöker verkligen skriva min uppsats om vatten.. Känns inte ljust, men det löser sig nog.

Snart ska jag äta middag med mamma, joel och hans tjej. Massa mys. Sen är det paradise hotel ikväll så de e chili.

joel & jag för 9 år sedan



Norweigan Recycling - 8 become 1


/Adele Bj

mega

Tjabaa
Igår började skoldagen med idrott för tjejer trodde jag och sofia, men så blev det inte. Vi skulle tydligen bowla på fyrishov och där befann sig inte vi, det blev tetrisspelande istället. På idrotten spelade vi badmintion ännu en gång, emma och jag var megaduktiga. Vann 3/4 matcher, jag har blirvit så jävla dålig förlorare så det var bäst så. På kvällen chillade jag hos viktor i björklinge.
Idag ska jag till systrarna svahn på julmiddagfestmys eller vad man ska kalla det, kommer bli awesooome.
Ska snart dit och hjälpa dom lite med förberedelserna.



/Adele Bj

jag ska äntligen träna

sitter just nu med feeetaste pastasalladen, ska försöka få i mig hela. Köpte skjortan med emma idag på stan, sen åkte vi till mig innan hon skulle på körlektion. Snart drar jag och tränar, ÄNTLIGEN!


Erik Hassle & Malan Dahlström - Who's gonna walk you home


/Adele Bj

gets me so easily



Har en kort skoldag framför mig, 3 lektioner är det idag. Efter skolan ska jag nog köpa en rutig killskjorta, massa färger och grejer. Hoppas den passar bra bara.
Ikväll ska jag träna typ team aerobic, det är 5 olika instruktörer som lär ut sina koreografier på en timme. De e nääjs.

/Adele Bj

news



nytt idag , klicka för förstoring


Håkan Hellström - Nu kan du få mig så lätt


/Adele Bj

it's just a matter of trust



Hej!
Mitt liv är ganska enformigt för tillfället.. Går i skolan, sen kanske en sväng på stan om man orkar. När jag kommer hem är jag död, äter, pluggar om jag orkar och sen kollar lite tv. Ikväll är det både bonde söker fru och paradise hotel, heaaaaven.  Nu fattas bara att jag ska kunna träna också.
Har precis haft matte med våran älskade sven, han är så gullig så. Väntar på att företagsläraren ska anlända nu men det ser inte ljust ut. Nu kom lite folk in och sa att vi har håltimme i 2,5 timmmaaaaaar. Wheey.

The Fray - You Found Me


/Adele Bj

win some you lose some

Uuuuuh. Har suttit här ett rejält tag och skrivit 2 av 7 sidor på min uppsats om vatten, blir till att kämpa på imorgon också. Efter skolan idag gick emma och jag på stan, blev inhandling av ett par skor och en tröja lades undan för att köpas imorgon.
Ska snart gosa ner mig i sängen och kolla på någon mysig film eller Eva & Adam haha.




John Mayer - Gravity


/Adele Bj

back on track



Tjaaa
Nu är jag tillbaka i skolan, mer taggad än någonsin. Eller? Snart har jag naturkunskapsprov, wish meeee good luck. Jag behöver det kan jag säga.
Efter vår otroligt långa skoldag ska emma och jag uträtta lite grejer, sen ska jag hem och skriva på min 7 sidor långa uppsats.

Jay Sean ft. Lil Jon & Sean Paul - Do You Remember


/Adele Bj

igår

Igår skulle vi åkt till Oliven egentligen men det bussarna gick så krångligt hem sen så vi var tvugna att skippa det i sista sekunden. Istället drog vi oss till björklinge med lite tjejor, natten blev lång och den slutade i salabacke med emma, holmen, och bäcken med oc tittande.
Idag har man inte mått så jävla bra va, men det löser sig. Ska chilla lite framför massa serier nu, ringa emma och plugga lite sen blir det godnatt.




Marie Digby - Breathing Underwater


/Adele Bj

you look like a fool to me

Igår var jag på innebandy, dock stannade jag endast ett tag. Mötte hovstadius & co på vägen hem, dom skulle parta ute på vishan. Själv var man lite sjuk och skulle hem.
Nu ska jag på ikea och stadium med ebba och hennes syster, dom kommer och hämtar mig om 2 minuter.
Ikväll ska jag till emma och käka, sen kanske vi ska till oliven i vreta.


Akon ft. Keri Hilson - Change Me


/Adele Bj

hej

Blev hemma från skolan idag igen, men nu har jag ingen feber i alla fall endast förkyld :) Ska käka sushi med mamma och hennes kille snart, vi lever typ på det nu eftersom ingen orkar fixa mat för alla är sjuka.
Ikväll ska jag på innebandy med ebba på fyrishov :)

haha


/Adele Bj

19/11

Idag har jag legat däckad mesta delen av dagen, men är på bättringsvägen nu i alla fall. Har hunnit med att prata med bästis 2 gånger idag, både på morgonen och kvällen. Under kvällen har jag underhållit mig med vänner, mammas pojkar och paradise hotel. Mycket sevärt  :)




/Adele Bj

krama mig

uschh. Känner jag mig helt depri och nere idag, kan bero till en viss del att jag fått feber igen. Orkar verkligen inte vara mer sjuk den här terminen. Jag som kände mig helt frisk igår när jag tränade, men icke sa nicke.



/Adele Bj

nya converse

Mina vita converse dog för ett par veckor sedan så nu har ett par svart tagit deras plats istället  :)

/Adele Bj

it's a long day, jag tyckär DÄÄÄ. (ensam mamma söker madde dialekt)

tjingeling
Har haft svenska precis, vi ska spela upp en pjäs om ett par veckor som schakesspeare har skrivit. Hani är sparkad för tillfället, han var inte engagerad. Och han som ska vara min pappa i pjäsen, det håller inte. Jag blir föräldralös.
Idag går vi jättelänge, ända till 17.05. KILL MEEEEEEE.



/Adele Bj

ny vecka

Tjoho
Idag började det nya schemat, 12:25 började jag idag. :) Dock försov jag mig så jag hade en kvart på mig att göra mig i ordning, sen blev det till har rusa till bussen. Jag hade idrott för tjejer för första gången, det vekar som att det kan bli en ganska kul kurs. Idag satt vi bara och planerade vad vi ville göra för aktiviteter. Nu har jag precis skrivit klart min uppsats om en bok jag inte ens läst, men det är lurre. Ska snart promenera med mamma till min dans.



/Adele Bj


it's a long story, tell you later

HEJHEJ
Hela familjen verkar vara bakis idag, alla går i sin egna lilla värld och är allmänt trötta. Nerå så illa är det väl inte riktigt, nu lät vi som zombier.
Igår var det lite kaos, kvällen slutade hemma hos mig med Bäck, Holm och såklart Emmisen. Chillerillade lite sådär.
Måste börja plugga psykologi, ämnet är ångest, kriser osv.... Helt depri!



/Adele Bj


lördag

Heeejhej
Den här dagen har varit sjukt lugn och skön. Emma åkte tidigt imorse för att vara barnvakt, jag sov vidare till halv ett. När mamma kom hem gick vi på promenad i en timme i ruskvädret. Ska snart äta med mami och sen kommer emma hit. Vi ska till Emma Ignell med lite tjejer, hon har precis flyttat till en lägenhet mittemot mig så det är hur chili som helst. Sen får vi se var kvällen slutar!



/Adele Bj

fredagsmys!

Tjingeling
Kort skoldag idag, 1 lektion och sen lyssna på 3ornas företagsidéer.
Var på stan med emma och fixade lite grejor, sen åkte jag hem. Om ett tag kommer emmisen igen, vi ska äta pastasallad tror vi och kolla på idol. Sen blir det nog chillkväll i björklinge.


/Adele Bj

I just don't care

Haha! Min Låtsaslillasyster på 11 år har sin kille här, dom är sååå söta. Han är ett år yngre än henne. Hon kom nyss in till mig och berättade at HAN var här nu och att jag skulle gå och kolla på honom. Nu har jag gjort det, dom satt och åt popcorn och godis på Alvas rum. Sweet.
Det känns som fredag idag, vilket det nästan är kan man säga. Imorgon kommer jag endast ha 2 lektioner så ingen riktig skoldag blir det inte.
Ikväll blir det hemmagjord pizza och mammas pojkar på tv, GREAT :)



/Adele Bj

torsdag

Ciao!
Har precis skrivit naturkunskapsprovet och chillar i kafeterian med klasstjejerna nu. Jag har upptäckt tetris på facebook, väldigt bra tidsfördriv måste jag säga. Det är lite mer fränt och old school än ett jävla fiskspel som alla andra töntar i klassen spelar, filippa har döpt en fisk efter mig. Idag ska jag inte plugga nååååååågonting, ska bara chilla galet, kolla på mammas pojkar och sova.   


/Adele Bj

this is not what I do

Tjaaa
Jag hatar verkligen italienska, det suger. I 3an ska jag nog ta något udda språk som japanska typ. Ikväll ska jag plugga som en tok, det låter verkligen som att jag pluggar hela dan varje dag. Dock blir det oftast inte av varje gång jag säger det, lite synd. Vill börja träna igen, har inte gjort det på hur länge som helst på grund av att jag aldrig blir frisk.
d

/Adele Bj

Nya schemat

Här är mitt nya schema som börjar nästa vecka, det sitter inte helt fel att ha sovmorgon på måndagen. Wheey


/Adele Bj

The night is young baby, enjoy it while you can

Hej!
Gjorde matteprov idag, herrejävlar vad svårt det var. Nu har jag psykologi, idag handlar det om tvångstankar. Det gillar Emma. När skolan slutar, 16.05 ska vi på stan och käka på cupido med Eeeelin. Himla trevligt. Ikväll blir det megaplugg och sen bonde söker fru. YES.


Kristina DeBarge - Sabotage


/Adele Bj

älskade mamma



/Adele Bj

there's a reason why people from the past doesn't make it til the future



Hejhej!
Den här veckan blir riktigt tuff, prov i naturkunskap b och matte b. Usch, pallanteee.
Ska snart och dansa så då blir jag på bättre humör hoppas jag :)

Chris Brown - So Cold

tokigt

Åh nu är man helt slut! Jag och matteboken har pluggat i någon timme och därefter somnade jag visst. Skulle egentligen hängt med till pappas tjejs föräldrar på middag men känner mig för trött, måste plugga naturkunskap och kolla ensam mamma söker.
Igår hade vi middag för joel på kvällen med släkten och sådär, det var mycket trevligt. Sen kom hans band och spelade för honom så det blev livat på gatan.
Sen drog jag mig till amazing thai och träffade lite tjejor, det slutade med att vi åkte på en fest i salabacke. Mycket fartfylld och rolig kväll :)



Nada Surf - Always Love



/Adele Bj

just do it

Hejheej
Gårdagen var jättemysig och trevlig, jag rullade hem pga mätthet.
Snart ska jag iväg till mami på middag med släkt och lite vänner, min broder har nämligen fyllt 20 om jag inte nämnt det. Jag vill också vara 20.........
Senare ikväll ska jag träffa tjejerna och vi ska hitta på något kul!


/Adele Bj


tell it to my face

hejhallå
Har näringslära nu, vi ska kolla upp vad vi äter och dricker på en vecka. Sen blire uppsats om det, yey.
Senare ska jag till Ebba och äta lunch och hälsa på vaksalaskolan, kan bli kul. Sen ska jag på stan med Emma :)
Ikväll blir det lugnt, ska iväg till gävle och äta på en megagod resturang med min familj.





/Adele Bj

malin orkar inte mer , hon säger fuck it

Tjaaa
Sitter i kafererian med emma, filippa och malin. Vi ska egentligen plugga massa till naturkunskapsprovet i en timme är det tänkt men mycket blir det inte gjort. Emma smsar milslånga sms, filippa pratar om sin stadiga man och malin pluggar på flitigt.
Ikväll ska jag på stan med pappa för att försöka hitta vinterjacka och vinterskor, det kommer inte gå bra eftersom jag är så kräsen när det gäller båda delarna. Pappa har en lång kväll framför sig. Passande att det är en såkallad tjejkväll, han kommer känna sig som fisken i vattnet. papo har sparat ut sitt skägg så han ser ut som jultomten, RAKA DIG.

filippsen & jag i helgen


/Adele Bj

sjuk



Tjatjaa
Still sick. Tog en ipren för att kunna gå till skolan och skriva mitt prov, det gick helt okej. Sen drog jag mig raka vägen hem igen och skrev engelskauppsatsen. Pratar med emma för tillfället och ska snart iväg och köpa godis inför bonde söker fru, haha det är kul.

/Adele Bj


just because I'm hurting, doesn't mean I'm hurt

Vaknade upp med en himla huvudvärk och feber idag, inte bra alls. Jag som nyss varit sjuk! Tur att vi bara skulle ha utvecklingssamtal idag i skolan så man inte missar så mycket.
Sov ända till 12 idag och sen dess har jag pluggat företagsekonomi, snart kommer mamma hem med Mcd mat. MWAH




/Adele Bj

godnatt



klicka för förstoring


Nu är pluggningen färdig för idag, bara imorgon kvar till provet. Megapanic, mycket att få in i huvudet.
Nu ska jag sova, ensam i min säng. Skönt.

/Adele Bj

girls do not dress for boys. they dress for themselves and each other. If girls dressed for boys , they'd just walk around naked all the time



Hej!
Sitter i skolan nu och ska börja skriva en uppsats om vatten på 7 sidor snart, hur kul? Inte alls. På lunchen ska emma och jag äta på subway eftersom det är så äcklig mat i skolan idag.
Igår var jag på gränby och köpte lite grejer med mami sen åkte vi till hennes vän på middag som fyllde år. Efter det skyndade vi hem till vårat favoritprogram, ensam mamma söker ! Så jävla kul.
Ikväll blire dans och plugg, vill hinna hälsa på ebbisen också som kommit hem från egypten.

Lars Winnerbäck - Faller


/Adele Bj

lördags






/Adele Bj

RSS 2.0