PACKAR

Kom hem för ett tag sen från ett asjobbigt träningspass, svettigt värre. Linnet rök i slutet av passet.
Håller på att packa för tillfället, är typ klar och började för några minuter sen. Wow snabbt.
Imorgon åker papi och jag till resten av släkten i Falköping, där stannar vi något dygn. Sedan beger vi ( pappa, jag, farmor, faster + man, faster + man, kusin, kusin, kusin, kusin) oss till Öland. Kommer bli livat i kåken kan jag säga, herrejesus. Vi ska bo i någon stuga i närheten av böda, hoppas bara på fint väder nu så man kan ligga på playan varje dag :)

Hemma igen den 8 augusti.

pussss

22:49

Testade mammas nya klänning, den kommer nog få flytta in i min garderob snart... :)
Imorgon ska jag ner på stan och kirra legg, har inte skaffat något än. Bra jobbat, nee. Sen ska jag med Stella och Lucy till Darkwell för att kolla när Stello piercar tungan, hjäälp vad läskigt. Måste börja packa inför Öland imorgon också.

NYTT I GARDEROBEN


SIGTUNA

Nu åker mamma och jag till Sigtuna över dagen. Hörs då! puss


CUPIDO

Den här dagen har bestått av en promenad till mcd för att sällskapa Ebba när hon åt lunch, vi satt där ett tag och snackelirade. Hon ville finnas på mer bilder här i bloggen. Snart ska jag ta mig ner på stan för en dejt med Emma på cupido, mumsimums.


SÖNDAGSMYS

Jag har börjat finurla på min önskelista, det börjar ju trots allt närma sig. Kanske lägger in lite bilder på grejerna sen!  Den 18 augusti smäller det :)

Idag har jag vart på Gränby med Stella, vi har mest gått runt och pratat. Treeevligt!
Har precis kommit till mamma, vi har nyss ätit middag med hennes kille. Nu blir det nog någon film snart.

pusses



GODNATT

Har precis kommit hem från en OC kväll hos Ebba, cirkus 5 avsnitt hann vi med. Dom är ju för bra!
Nu ska jag nog ta och sova snart, är ensam hemma ikväll. Isch, och så är det läskigt väder också... :(


LÖRDAG

Kvällen hos Joanna var supertrevlig med god mat och roligt folk. Innan de andra skulle ut tog jag bussen till stan för att möta Sara, vi åkte till Bälinge på 20års fest. Den var också himla kul, jag lärde mig massa lumpen ord. Kan vara bra att kunna! Vid 3 tog vi bussen hem, kvällen slutade med att käka mat i sängen innan jag somnade.

Pappa och jag har precis kommit hem, tanken var att vi skulle gå på en promenad. Men så gick vi förbi brors replokal och hörde att dom spelade, vi gick in och lyssnade på några låtar. Den första augusti släpper dem sin musikvideo, jag vill se nuuuu. Sen gick vi och köpte lite energidryck till dom och cupidosallad till oss.
Ikväll kommer Ebba hem så vi ska hänga lite, blir nog till att kolla på någon film i det här regnvädret :)


18

Snart kommer pappas gäster, han ska ha lite partaj här ikväll. Jag ska till Joanna i stv om ett tag och fira att hon fyllt 18 med massa tjejer :) Sen åker jag nog med Sara och Sofia på en fest i Bälinge, grrrreat.


SICK

Emmas födelsedagsmiddag igår på Riverside var mycket lyckad, det kom massa folk på middagen och det var hur trevligt som helst. Hennes mamma höll ett tal för na, fick en eller två tårar i ögat faktiskt. Så fint!
Sen satt vi bara på framfickan resten av kvällen. De andra gick ut, jag gick hem vid elva. Himla skönt att komma hem tidigt :)
Idag har jag vart hemma för jag har gått och blivit sjuk :( Har läst tidningar, kollat massa tv-serier och ätit. Pappa och jag kom precis kommit hem från Gränby, vi köpte oss en varsin bok och några skivor eftersom vi anser oss ha lite för få här i lägenheten.

Nu lyssnar jag på en av dom nya skivorna, Johnossi. Väldans bra. 
Hepp nu ska jagt hjälpa pappa med maten och försöka bli frisk till morgondagens festligheter. :)


LATERO

Nu ska jag promenera till Åhlens för att möta upp mina vänner.
Ha en trevlig kväll!
Pusssissar


GRATTIS EMMA!

Idag har jag vart och badat i fjällnora med pappa och Amanda, vi hade ju i alla fall tur med vädret. NOT. Men det var trevligt ändå och vi lyckades bada utan problem.

Om någon timme ska jag möta upp Emma, Sara och Filippa. Vi ska till framfickan med massa folk och käka och fira Emma Ignell som fyller 18 år idag. Grattis till dig!


SWEET DREAMS

Kvällen har varit jättemysig med god mat och massa prat. Nu ska jag kolla dubbelavsnitt av SATC sen sova så skönt i min egna säng. Äntligen!
pusssss


BONDE ADELE

Nu är jag hemma i Uppsala igen, pappa och jag körde hem på 2 timmar från Hälsingland. Rekord!
Har haft bra dagar där borta, blev bonde för en dag faktiskt. Jag fick hjälpa en kalv att komma ut i hagen för första gången i sitt liv, megasööt. Annars har vi vart inne i Huddik, badat, pappa och jag har sprungit, lekt med alla kusiner, fått en del skrattanfall.

Min ena kusin Johannes som är 7 år, han sa vid matbordet att " om jag ska se ut som din pappa måste jag ha tjockare ögonbryn och (visar en kula framför magen), jag vill inte säga tjock för det är taskigt. "

Nu ska jag packa upp och ikväll ska pappa, jag och Joel till Joels tjejs föräldrar för lite grill.



HÄLSINGLAND NÄSTA

Imorgon drar jag, pappa och Joel till Hälsingland för att med resten av släkten hälsa på min ena faster och kusiner. Ska bli rikigt skönt att bara vara med familj och släkt ett tag. pussis

pappa och Joel, ganska gulliga

WAKA WAKA

Har solat och badat idag, kusinerna kommer snart :) Sen ska jag ta min cykel och träffa ebba och lite andra för festligheter. Underbart!


GOSIGT BAD

Träningen var sjukt jobbig på grund av värmen, dog en aning!
Ikväll har jag hängt med Ebba och Fantan, kom dit och käkade först och sen blev det kvällsbad i vårdsätra.

5 årig kille med badbyxorna på halva rumpan - Hallåå är det badkläder eller vanliga kläder du badar i? Vad heter du?
Rädd tjej som badar i sin t-shirt - (springer iväg)
5 årig kille med badbyxorna på halva rumpan - Hallå svara dåå! Hallå? Vad heter du?(läspandes)
Rädd tjej som badar i sin t-shirt - (mår dåligt)
5 årig med badbyxorna på halva rumpan - Ger upp och sätter sig och spyr i vattnet

Trevligt bad va?

Ja det blev ett snabbt bad för oss kan vi väl säga. Vi åkte hem till svahndammen och kollade på tv och åt nachos istället. Himla trevligt.


FÖR VARMT FÖR ATT VISTAS UTE

32 jävla grader ute, helt sjukt! Jag har bestämt mig för att stanna inne på dagen idag, lyckade sitta på balkongen och sola typ en kvart för det var så varmt.. Har precis käkat en mucho god sallad med mamma, vid 5 ska vi iväg på ett aerobicspass. Sen ska jag vandra till Ebba som jag inte träffat en midsommar, vi ska åka med Fanny och bada och äta middag. Myyys.


NATTI

Nu säger en överhettad Adele godnatt.

HEDVIG

Den här dagen har vart mycket mysig och varm. Den började med en cykeltur med bästis till lyssnaängen där vi hängde ett par timmar och badade massa. Sen vart det en väldigt jobbig och svettig cykeltur tillbaka till stan, huvudet snurrade för vi var så varma. Väl framme hos Hedvig låg vi på gräsmattan helt utmattade och snackelirade lite med hennes pappa. Sen vankades det middag och jordgubbar, massa mums. Ikväll har vi också cyklat till kvarnen och köpt marabou och en yoghurt som blev vårat tilltugg till sex and the city.
Pusssssi


RÖDLÖGA

Hemma från en urmysig helt på Rödlöga! Nu ska jag snart sova för jag ska upp ganska tidigt imorgon, jag och bästis har besyämt oss för att cykla ända till lyssnaängen imorgon för att sola och bada, hur ska vi orka cykla så långt....
PUSS


FARMOR IS IN TOWN

Dagen började med en väldigt behövlig massage, skööönt som tusan. Efter det mötte jag upp min lilla farmor på stationen, vi gick och åt sushi på direkten. Muuumsigt, fick i mig 15 bitar.. :)
Som väntat blev det till att gå i affärer på dagen, men brajtan kunde hålla sig till en halvtimme i varje affär. Duktigt!
När vi kom hem lagade vi lax, till efterätt hade vi tänkt bara jordgubbar. Men vi tog oss en tripp till ica för att köpa chocklad att smälta till, på vägen blev farmor uppraggad av en telefonförsäljare. Gulligt.
Nu tittar vi på Ernst och väntar på att pappa ska komma hem som är på afterwork. Imorgonbitti blir jag hämtad och sen blir det Rödlöga hela helgen!
pusssss


                                              jag, pappa och farmor förra sommaren


GODNATT

Imorgon blir det en fullspäckad dag för min farmor kommer till Uppsala då och innan dess ska jag på massage. Pappa sa att farmor hade planerat vår dag så det ska nog bli skoj, har en känsla av att jag kommer få hänga i affärer en hel del. Hon brukar vara i en affär cirkus en timma och sen får jag slääpa ut henne, vi får hoppas att hon snabbar sig litiiiite i alla fall. Men det blir skoj, brukar bli så när hon är med :)
På fredag drar jag till Rödlöga i sthlms skärgård med mamma, hennes kille och barn och blir där tills på måndag. Mysigt!

SHINY

Amanda och jag käkade sallad på stan, mumsigt! Sen köpte hon massa grejer eftersom hon är en riktig liten shopaholic, själv köpte jag bara ett par väldigt glansiga träningsshorts.
Nu ska jag ut och testspringa shortsen, tjarå!



mina nya shiiiiny shorts

FIKA

Nu ska jag ta min hoj ner till stan för en fika med min lilla sjukling Amanda, great.
tudels!

running in cirkles


20:37

Hello mates!
Min dag har vart toppen, gått omkring i gamla stan med mamma hela dagen. Vi har ätit thaimat, käkat glass och jordgubbar. Massa gottigt. Jag höll mig från shoppingen idag, endast ett par hörlurar till ipoden fick följa med hem :) Hängde mest med mamma i alla skumma butiker hon tycker om, ganska snällt av mig tycker jag.
Nej nu ska jag lägga mig framför tv:n för jag är heeelt slut!


ESTOCOLMO MED MAMSEN NU, CIAO!


I'M GIVIN' IT MY ALL

Har precis kommit hem från aerobicpass, kan behövas efter 5 dagar med endast skräpmat.
Allt vi tryckt i oss är  hamburgare, thaimat, pizza, pommes, pastasallad, tacotallrik, kykling och mackor med mjukost till frulle. Bra jobbat tjejor!
Imorgon blir det nog stockholm över dagen och bara mysa runt.

nya grejer från idag

PEACE & LOVE

Peace & love dagarna har varit sjukt bra med roligt folk!
Vi har sett många bra artister, Jay-Z måste jag nog ändå säga var bäst. Han spelade sista natten mellan 00:00-02:00, cirkus alla 41 000 människor var där då. Beyoncé såg vi också på sidan av scenen när hon stod och knäppte kort, cooooolt. Andra artister vi såg var Melissa Horn, Miike snow, The kooks, Hoffmaestro, Kent, Mika, Mando Diao, Johnossi.. 
Nätterna har nog varit det bästa, ingen var den andra lik.
Hungern har det väl inte varit några problem med eftersom det fanns massor av god mat där, tänkte ta kort på allt vi åt men upptäckte att det inte såg så gott ut på korten..
Vi såg till att duscha varje dag hos Elins farmor, en dag följde vi med dom ut till deras stuga och badade innan vi skulle tillbaka till den illaluktande campingen.
Sömn har vi inte fått så mycket av, sista natten somnade vi 6 och vaknade 7 i ett kokhett tält. Jag bad morfar komma och hämta oss, sen käkade vi frulle där och alla tjejor somnade ute på gräsmattan i ett par timmar. Sen fick vi sitta i ett prottfullt tåg utan luftkonditionering, kuuul.
Som tur var kom pappa och hämtade mig och alla väskorna på stationen när jag kom hem.




HOMEEE!

Igår kom jag hem från Peace & love, det har varit sjukt jäkla kul!
Idag har jag haft en heldag med mamma på gränby, snart ska vi iväg och träna.

Mer update och bilder från peace & love och bilder från shoppingen idag kommer senare ikväll :)

RSS 2.0