Generation fett (med dans)

tjingeling. Min hjärna och kropp är otroligt trött idag, 5 dagars dansande i rad sliter på en och imorgon blir en till. Men showen börjar närma sig faktiskt.
Här är den vackra affishen! Föreställningen är kl 19 den 8 och 9 december.


Gårdagen bestog av skola, musikspelande på hög nivå var det då. Trummisen adele var på g. Efter skolan gled jao till bk med mina bästa vänner  hedvig och ebba sen vare dans.

Idag har det varit skolan med endast 2 lektioner, på historian kunde inte emma och jag fortsätta med vårat arbete för sofia var hemma och hon hade papperen. Vi skulle faktiskt jobbat annars :) Våran engelska var inställd så vi slutade 12, då vandrade jag till staden med emma. Det blev lite inköp för båda oss. Efter ett tag mötte jag upp Thea och Hanna, vi gick och letade efter en danstunika som vi ska ha på showen det tog sin tid men tillslut så hittade vi den. Efter det mötte jag uppEbba, Stella och Emma Kylberg och vi gick till donken och sådär. Sen mötte vi kerstin, elinne och lucy en snabbis.




Dagarnas låtar: Imogen Heap - Just For Now
                             Calude Kelly - Forever



/Adele Bj

Ryan Leslie ft. Cassie - Addiction



/Adele Bj

'




When you're life is going too fast
Off the train tracks
I can slow it down
Just when you think you bout to turn back
Scared you might crash
I'll be your ground



/Adele Bj

Handikappsidrott

Tjolahopp. Nu sitter jag här helt lugn över att inte börjat med matten idag haha, men jag är färdig med mina 2 upsatser typ. Skönt ! Idag vare vanlig skoldag som vanligt, fast emma och jag hade glömt gympakläder så vi satt och tittade på när de andra hade handikappsidrott. Det såg ganska skumt ut. Idag fick vi skoltröjorna också, även om vi inte ska gå kvar på linné menmen. Nu ska jag verkligen plugga en eller två minuter haha innan jag ska till la dans.




Dagens låt: Christina Millian - Gonna Tell Everybody

/Adele Bj

dålig jag är

Idag hoppade jag över dansen, jag kände att jag behövde plugga istället. Idag var det linnédagen, då skulle vi börja skriva om någon affär i uppsala, jag och malin kom i samma grupp och vi tog  t-shirt store. Efter skolan åkte jag hem ett tag och pluggade och sen ner på stan igen för att fika med ebba, efter ett tag kom lisa elander och stella. Det var trevligt. Nu ska jag återgå till pluggandet, borde kanske börjat för flera dagar sen, jag har matteprov, uppsats och reccensin till på torsdag.  usch alltså ibland är jag dålig

jag och emma


Dagens låt: Avant ft Lil Wayne and JD - You Know What

/Adele Bj

24/11

tjohoo. Asså det är helt sjukt vad det är snöar och stormar!
Idag har det varit lugnt och skönt för min del, satt och blev fixad i håret och facet hela dagen. Det var Alex som gjorde det, för de som går på stylist skulle typ skaffa nån modell för det så då fick jag vara det idag.



Dagens låt: T-Pain feat Lil wayne-Can't Belive it

/Adele Bj

danslördag

Åh vad skönt, jag är ledig nu från dans och grejer i typ 5 timmar, jag känner att det blir lite för mycket av det ibland för jag hinner inte med allt annat. Egentligen skulle jag dansat från 2 idag, men jag hoppar över att vara med på en modern på showen, känner inte att jag hinner. Så idag har jag bestämt mig för att vara hemma hela tiden tills jag ska dansa, det behövs.
Igår hade jag som sagt en lektion, när jag vad på väg till skolan träffade jag Stina det var sjukt längesen. Så vi ska ta och ses nån gång nästa vecka. Efter skolan gick jag och några tjejer i klassen och fikade på café 018, vi har kommit fram till att vi har verkligen haft tur med våran klass. Den är skön. Efter ett tag lämnade jag dom för att träffa bästis igen.Btw berättade sofia r att hon ska flytta till australien ett halvår nu efter jul, usch jag vill inte att hon ska flytta.
Nu ska jag ladda ner låtar från high school musical 3 höhö.




Dagens låt: Eric Hassle - Hurtful

/Adele Bj




Sovmorgon igeeen :)

ojsan, jag har visst sovmorgon tills 1 idag. Haha det är ganska sjukt jag har haft sovmorgon varje dag den är veckan, väldigt skönigt. Idag har jag endast en lektion moahaha. Igår träffade jag äntilgen bästis, vi vandrade omkring på stan och jag köpte en tröja. Idag ska jag träffa henne efter skolan igen, man kan ju inte få nog av flickan.
Jag har brist på låtar, jag vet inte vad jag ska ta mig till!



Dagens låt: Kapten Röd - Stjärnorna Finns Här

/Adele Bj

confused

Godmorgon. Idag har jag inte lika mycket sovmorgon som jag haft resten av veckan, idag börjar jag nämligen 9:50 (A) fast det jämnar ut sig för jag har bara 2 lektioner så jag slutar 12.
Igår var jag och fikade med Ebba och Sara å, sen hade jag street och contemporary jazz.
Idag ska jag först träffa ebba efter skolan, och sen får jag äntligen träffa bästisen Hedvig. Kan inte bli mycket bättre.
Sen såklart blir det dans igen, men nu ska vi bara öva på kevins street.




Dagens låt: Beyonce - I'm Alone Now

/Adele Bj

only

Nejmen hej det vär längesen. Alltså det är så svårt att börja blogga igen när man inte gjort det på ett par dagar för det känns som att man ska berätta allt under de dagarna men det orkar jag inte göra nu sådeså :) Idag har jag sovmorgon till 12 wihuuuu, fast jag , emma och max måste vara där kl 11 för vi ska förbereda redovisning på svenskan. Duktiga vi är. Sen efter skolan ska jag nog träffa ebba och sen blire dans.




Dagens låt: Nelly - One and Only


/Adele Bj

söndag

hallihallå. nu sitter jag här och har pluggat ett tag för jag har prov imorgon ...  min låtsaslillasytster och hennes vän har dubbeldejt här, de spelar ola på högsra volym haha, de är söta.
nu pratar jag med bästis och det är trevligt :)
igår hade jag dans på dagen sen bar det av till ebba med pauline, sara och sara.
snart ska jag förmodligen ha 3 timmars street och sen 1 timmes break.. jag är lite för trött för det känner jag.


/Adele Bj

tillbaka

Hejsan nu ska jag dra en snabb sammanfattning av de 2 senaste dagarna.

Torsdag
På torsdagen var jag så sjukt trött att jag tänkte gå hem för jag höll verkligen på att somna på lektionerna, men Emma fick mig att vara kvar. Efter mitt trötta humör blev jag hyper typ resten av dagen, sån kan jag bli när jag är trött haha. Vi hade en spännande musiklektion i alla fall. Efter det gick jag, ebba och sofia på stan och sen kom hedvig och så gick vi och åt. Sen blev det bio, High school musical. Det är väldigt typiskt oss, men we like it. Den var mycket bra, tack vännerna. Sen kom en trött adele hem och somnade direkt.

Fredag
Igår var det skolish igen, inget speciellt hände utom när emma och sofia hade sina bråk om en film som skulle lämnas tillbaka till en person. Efter skolan blev det till staden med sofia, sara och sen kom sofias kompisa maja. Jag var med de tills matilda kom, då gick vi och fikade och hade det mys :)


matilda


Dagens låt: Ne-Yo - Stand Accused

/Adele Bj

Tjoho

Heej. jag har haft det för stressigt som vanligt så jag har inte hunnit skriva här på ett tag, men det ska bli bättre snart.



Låtar: Kanye West - Heartless
            Beyonce - Diva
            Gabriel Antonio - Ride For Me
             Kate Perry - Hot N Cold




/Adele Bj

Linnétisdag

wihu, idag har vi en chillerill dag i skolan, vi ska bara sitta och lyssna på 3orna när de presenterar sina företag och sen låtsasköpa aktier :)
Nu ska jag kila mig iväg till bussen!

Dagens låt: Lady GaGa - BoysBoysBoys

/Adele Bj

Stress

Hallojs, har inte skrivit på ett tag nu men jag är så otoligt stressad nu för tiden så jag har typ inte hunnit. Nu ska jag iväg snart igen till dansen för att lära några min street inför våran show och sen ska jag ha jazz. Min helg har nästan enbart bestått av dans haha. Idag var det skola och det var trevligt, förutom när jag, sofia, sofia och emma skulle ta oss till slottet för vi skulle på nått museum med klassen. Precis när vi börjar gå så börjar det såklart spöregna ! inte kuligt alls, vi var helt genomblöta när vi kom fram. Sen traskade adele tillbaka till skolan för att ha utvecklingssamtal och det gick faktiskt bra.



Dagens låt: Brutha - Afraid Of Love

/Adele Bj

hejs

Hejsan. Idag är det fredag och det känns sjukt skönt, även fast varje helgdag är uppbokad med dans haha. Men det är skoj det med. Idag har jag haft engelskaprov, det kändes helt okej iaf. På svenskan skulle vi ha övningsgrejer för att prata inför klassen, jag och Statis var ett bra team. Sen begav jag och Sofia oss ner på stan och jag köpte mascara och sen åkte jag hem, kände mig lite tråkig men jag är trött och ska uppträda på Grand igag igen.

Gårdagen blev inte som planerat, Ebba blev massa sjuk så vi tar bion en annan dag. Men Hedvig och jag träffades, vi gick på stan och så. Det blev såklart ett besök på bk som är våran grej. Det var efterlängtat att träffa bästis.



Dagens låt: Shaggy ft Akon - What's Love

/Adele Bj

Blind

Min dag började med matte som har börjat blivit mitt favoritämne, det var nyss hatämnet. Men det är bara för vi börjat på procent som jag kan och det är därför det är kul haha. Sen hade vi simning på idrotten, jag simmade en hel timme. Försökte hålla mig till billys takt men det gick bara ett tag. Sen skjutsade sofia mig tillbaka till skolan och vi åt snabbt för att sedan gå till domkyrkan där vi skulle kolla gravar på historian. Och nu som vanligt har jag dans, idag är den roligaste dansdagen för det är street och contemporary jazz.

Imorgon på kvällen blir det äta med bästa vännerna och sen High school musical 3 hihi.



Dagens låt: Jason Derulo - Blind

/Adele Bj

crew braceface

Idag fick min kära vän sofia tandställning, så nu är vi crew braceface. På historian fick vi äntligen tillbaka våran riktiga lärare istället för våran verkligen störda lärarkandidat som vi haft i några veckor, riktigt skönt. Vi var och fikade på ett nytt ställe idag, det blev café linné eftersom det är ju så nära.
På sista lektionen hade jag och max ett intressant samtal som pågick ett tag medans duktiga Emma satt och jobbade på.
Nu äre snart dans som gäller igen, idag balett och modern.


Jag älskar dig mamma även fast jag inte alltid visar det


Dagens låt: Flo-Rida ft. Akon - Guarantee


/Adele Bj

lovet slut...

nu är lovet slut, åh vad jobbigt. Jag kunde inte sova i natt och så var man ju tvungen att gå upp värsta tidigt för man ska till skolan. Nu äre bara att räkna ner till jullovet då hihi.
Nejdå nu ska jag inte vara så negativ, det var faktiskt ganska skönt att vara tillbaka på ett sätt :) Sjukt trött bara som sagt. Det blev 2 luncher för jag och några i klassen idag, det brukar bli så på måndagar. Nu borde jag ta och plugga lite engelska men jag gör det om ett tag, efter det blir det dans.

gamla tider


Dagens låt: Brandy - Right Here

/Adele Bj

Duktig jag är

Nu har jag suttit i en timme och skrivit en uppsats om Barack Obama och John McCain, känner mig kalasduktig för tillfället. Igårkväll följde jag med Ebba som åt på Jalla, sen kom sara, stella, sara och hedvig. Sara å och jag åkte till en "fest" i salaback för att hälsa på Pauline och några, sen åkte vi tillbaka till ebbs och de andra och kollade Meangirls. Very trevligt.
Idag äre bara dans som gäller tror jag.


alltid här för dig


Dagens låt: Redd Stylez - Anniversary


/Adele Bj

not the same

Hallojs. Shit vad det är kallt ute, dags att börja med vinterjacka nästa vecka känner jag. Igår var Ebba lite försenad med sina väskor och sånt på Arlanda så hedvig och jag gick omkeing på stan lite och så, det var himlans kallt men vad gör vi inte för våran bästa vän liksom. Sen var vi hos Ebba hela kvällen, mysmys.
Den här dagen började med att gå upp ganska tidigt och åka med Hedig och Ebba till allians där det inte var så mycket roliga matcher idag, så vi åkte hem efter typ en. Då gick vi och åt på stan och letade present till Hedvigs systeryster.
Kvällen kommer spenderas hos Ebba med Hedvig, Stella och kanske Sara.

Dagens låt: Joe Ft Papoose - Baby Where You At

/Adele Bj

RSS 2.0