on the go

Ojoj hurtig tjej jag är idag då. Har redan hunnit med att gå i skolan, vart på stan med emma och köpt kjol och tröja, sprungit 5 km och ätit :) På våran italienskalektion idag hade vi lite italienare på besök, det gick sisådär att samtala med dom eftersom att vi kan typ bara säga hej än så länge. Men det löste sig genom att komunicera på engelska i stället. Snart ska jag köpa godis och dra mig till dansen, idag blir det street. Sweet :)



Lars Winnerbäck - Strimmor


/Adele Bj

:)



/Adele Bj


hard work work

HEJHEJHEJ
Nu börjar man bli lite småless på skolan, onsdagar har jag lite svårt för.
Efter skolan ska jag på stan med emma och köpa en kjol från monki, den är assnygg. Jag vill också ha en stor svart halsduk men det verkar inte existera en snygg sådan i denna stad.
Sen ska jag knalla till friskis för att springa lite även fast jag fortfarande är sjuk, men vill inte vara sämst på fredag på idrotten när det är springning. Sen ska jag hem och förmodligen på streeten, har inte anmält mig än men det löser sig.


haha ignorera min hand på den andra bilden






The dream - My Love

spola fram lite på låten för dom bråkar bara i början

/Adele Bj

FRÅGESTUND

FRÅGESTUND PÅ BLOGGEN ! Svarar på allt :)


/Adele Bj


always love, hate will get you every time

Hej!
Snart ska vi ha företagsekonomi, idag är det en sån här härlig dag med massa företagsekonomilektioner. Sooft.
Jag har kommit fram till hur mitt barn ska se ut när jag ska ha det. Det är en så himla gullig typ 8 åring som åker min buss, han kommer alltid med sin skateboard med ascoola hoodtröjor och sådär. Mitt barn ska se ut så har jag bestämt. Han ska gärna också kunna surfa när han blir stor haha.
Sofia vill som vanligt vara med så hon hälsar tjatjaa.





Bobby valentino - If I Had My Way 


/Adele Bj

tjatjaaa

Skola idag då, sköönt. Nej inte alls faktiskt men nu är den västa dagen på veckan avklarad så det är skönt! Alla sitter och nördar sig med datorerna på lektionerna vilket jag tycker att vi ska sluta med eftersom det är väldigt osocialt.
Efter skolan bestämde jag mig för att promenera hem och prata med jonas på telefonen. Nu har jag gjort värsta pastasalladen med massa grejer i som jag ska äta upp typ nu.
Ikväll blire dans, femenine vibe. Ska bli massa kul!


haha fräna dansflickor för några år sen



Jack Johnson - Flake


/Adele Bj

I skolan



Inatt sov jag så himla skönt, har fått massa sovtimmer eftersom jag somnade halv 10. Nu är jag i skolan och ska ha naturkunskap där vi ska göra värsta stora arbetet har jag fått höra..Soft. Idag går vi till hav 5, avslutar dagen med näringsläraprov. Sofia vill vara med på ett hörn i bloggen så nu får hon det!


The Script - Before The Worst


/Adele Bj

painted by numbers

Ingen av mina dagar har blivit som planerat i helgen. Igår vad jag så dead & gone hela kvällen och gick omkring i myskläder, men vid 9 drog jag ner på stan för att gå på bio med david, max och gustaf. Men alla filmer som gick var tråkiga så vi gick på en promenad och sedan stötte vi på hela killgänget som skulle till lövstalöt, vi hänkade. Festen där blev väl lite kaos så alla människor fick åka hem igen. Efter lite kampsport på gatan kom vi till staden och gick till bk, hände lite grejer där med. Men jag och kalle var bara coola och chillade med våran cigg. Skulle egentligen sovit hos lisisen men det blev ändrade planer så jag och Isac gick hem till Mall där jeppson också var och sen gick vi hem till issepisse och sov.

Idag blire full rulle med att plugga! Usch, men jag ska vara positiv , jaja :) Har ju i alla fall ensam mamma söker att se fram emot, fast det är ett litet problem. Playa del sol är samtidigt..




Jason Derulo - Whatcha say


/Adele Bj

natten är ung

Ye. Citerar emma nu då "när man har adele med sig vet man aldrig vart kvällen slutar".  Tacktack.
Ja var var vi inte igår ? Ekeby på någon misslyckad lokalfest, sen i tunabackar på en annan jätteläskig lokalfest. Efter det åkte elin och joanna eftersom elin har halsfluss och inte var så värst piggelin.
Emma och jag drog vidare till Jeppson där det var lite trevligt folk. Natten slutade med att jag och Hannes sov hos Isac och emma hängde med Malin några andra och sov där.
Idag ska jag försöka plugga lite företagsekonomi, sen har jag tänkt att träffa david som har kommit till staden.

/Adele Bj

tonight





/Adele Bj

traditionella adele back in the days



/Adele Bj

run this town

Att jag tränade igår gjorde inte min förkylning bättre kan man väl säga, men äh det går över snarast.
Hos sara b var stella, sara å, sofie och ebba. Vi kollade nån skräckfilm som var läskig, jag var livrädd när jag och stela gick till bussen haha.
På dagen idag ska jag försöka plugga lite, sen blire förmodligen fest ikväll.



Darin - Karma


/Adele Bj

Tjudilu

Har vart på stan med sara, ebba, max och oliver idag. Väldigt trevligt!
Nu ska jag iväg och träna med mamma även fast båda vi är sjuka, men det är ba att köra.
Efter det ska jag förmodligen till sara b med lite tjejer :)

det var inte igår



Jason Derulo - Say You'll Be Mine


/Adele Bj

I hate this part

Igårkväll kom ebba, sara, emma och joanna till mig. Vi hyrde film men vi kollade typ 5 minuter på den eftersom alla bara babblade i mun på varandra. Ni är bäst :)
Idag har jag äntligen skypat med bästis, kändes väldigt bra!
Nu ska jag bege mig mot staden för att träffa ebba och sara.





/Adele Bj

so what if it hurts me? so what if I break down?





/Adele Bj

jag har lurat mig själv, för många gånger nu

Still sick. Igår hämtade jag ju alla mina skolböcker, hela bärget av dom ligger och stirrar argt på mig. Men jag oorkar inte. Ikväll kommer ebba till mig för att kolla på film och chilla. Innan det ska jag förmodligen och kolla på streeten som börjar idag eftersom jag inte kan vara med.
Imorgonbitti kl 9 ska jag skypa med bästis :D jag läääääängtar, har inte hört flickans röst på lång tid nu.




Lars Winnerbäck - Jag får liksom ingen ordning


/Adele Bj

några dagens



/Adele Bj

SAGAN OM HJÄRTAT

De Här är hjärtat
Hjärtat är ute i solen
Hjartat set en snyg kile
Dåm blir kära
Dåm blir ihop och går hem
Dåm går på tivoli
SLUT

Det var kärlek för mig när jag var 6 år, hittade min fina saga som jag skrev om hjärtat en gång i tiden.
Synd att min handstil inte förbättras alls sen dess, haha.



/Adele Bj

I'm trying to beat this emptiness

Hemma idag också då, jag vill bli frisk nu..
Senare idag ska jag till skolan för att hämta lite skolböcker eftersom jag förmodligen inte kommer kunna komma till skolan imorgon heller. KUL.




Seether ft. Amy Lee - Broken


/Adele Bj

ebbakväll

Jag hatar att vara hemma och vara sjuk, visst är det mysigt första halvan av dagen när man bara kan ta det chill. Men sen blir jag uttråkad. Eftersom jag inte kunde komma på dansen idag åkte jag till ebba på kvällen, hoppas hon inte blev smittad av mig bara. Hon hjälpte mig med italienskan sen åt vi varma kantarellmackor och kollade på svenska hollywoodfruar. Väldigt mysigt ! Sen kom min bästa mamma och hämtade mig :)




Fm static - Tonight


/Adele Bj

3 skolfoton


Adele 6 år


Adele 7 år



Adele 16 år


/Adele Bj

sick

Idag drömde jag att jag hade brunt hår igen, sen vaknade jag upp till min besvikelse och var fortfarande blond OCH sjuk. Sitter här med feber och är förkyld, inte bra alls.




Jordin Sparks - Battlefield


/Adele Bj


Pappa & Bror

Nu står pappa & lole och lagar mat och är så gulliga, ni är bra.


/Adele Bj

söndagsmys

Igårkväll mötte jag upp tjejorna på stan och efter lite överväganden åkte vi mot sunnerstahållet där det var lite chill folk. Elin och jag hade i alla fall det trevligt. Vi åkte hem förvånandsvärt  tidigt, tog 01:19 tåget till elin. Jag, emma, elin, ebba och joanna hade tänkt sova lite då men när vi kommer dit så har elins syster och hennes crew dragit ihop en fest där. Gick ganska snabbt att få ut alla och sen deckade vi i sängen. Emma och joanna hade måttligt sköna sängplatser, eller?
Imorse satte vi på Coldplay på högsta volym och städade huset efter partajandet igår.
Ebba och jag tog tåget tillsammans och jag är nu hemma. För tillfället sitter jag och äter allt man kan tänka sig, det är en salig blandning men gott. Ikväll blir det ensam mamma söker, tummen upp för det.
Ska göra en läxa också men jag har bara skrivit en rad hittills. "Tiamin förekommer i animaliska och vegetabiliska livsmedel." Great.

bilder kommer sen

/Adele Bj


live each day like it was your last



/Adele Bj

Lördag

Hejhejhej
Sitter här i markus lägenhet för tillfället, han är på träning fast han är sjuk och grejer. Igår kollade vi på idol och dirty dancing, filmen uppskattades inte så värst mycket men jag tycker att den är tipptopp.
Ikväll ska jag vara med favorittjejerna, vi får se vad som händer :)



/Adele Bj

18 spetember

Hoola
Skola med 2 lektioner idag, helt okej. Sista var idrott, vi skulle springa 5 km. Jag sprang på 26,13, det var en minut från mvg. Men om 2 veckor så ska jag ha mvg :) Snart åker jag till markus. Matilda kanske ska ta samma tåg som mig, det gillas :)


/Adele Bj

det rullar på bra

ja vad var det jag sa! Imorgon förtsätts det med inställda lektioner, vi börjar kl 12:20 och har bara svenska och idrott sen :) Idag har det vart helt okej i skolan, jag blev president båda gångerna när vi spelade slav och president, det gjorde min dag eftersom jag hatar att förlora. På sista lektion fick vi våra datorer och alla satt bara och nördade sig, MOGET. Men jag skippade det eftersom jag är så lat och inte orkade gå och låsa in min dator i ett speciellt skåp när vi slutade.
Nu ska jag plugga matte och sen blir det idool.

HAHA


Avant - When It Hurts


/Adele Bj


så jävla skön



/Adele Bj

Ye

YEEEH. Vi har inställda lektioner typ varje dag nu verkar det som :) Idag fick vi sluta vid ett för att nästa lektion var inställd, det kan jag leva med. Imorgon har vi också en inställd lektion på morgonen!
Efter min softa skoldag gick jag på stan med emma och malin, max hänkade också efter ett tag. Sen mötte vi rosén och gick och fikade. Innan jag åkte hem gick jag, emma och ebba och hämtade ut biljetterna till Lars Winnerbäck den 3 december :D




Håkan Hellström - Jag Hatar Att Jag Älskar Dig


/Adele Bj

15 september

Yoyoyo.
Härlig dag när vi ännu en gång kommer till skolan och de säger att våran första lektion är inställd, missade en till sovmorgon! gaaah. Aja vi satt och chillade i kafeterian och åt. Våran mattelärare sven var arg idag, det uttryckte han så fint genom att skriva upp det på tavlan " SVEN ÄR FÖRBANNAD".
Åkte direkt hem till harbo efter skolan, är så himla trött. Ebba ringde mig nyss och berättade att hennes fisk Ralph är död :( 
Ikväll ska pappa och jag ut och springa, 5 km är det tänkt. Vill ha bra kondis till idrotten när vi ska springa :) 





Lifehouse

Broken


You Belong To Me


From Where You Are


Everything


/Adele Bj


18:02

Hej :)
Idag vare sovmorgon för min del, började halv ett med min älskade italienska.
Min mattelärare tycker inte om att jag endast skriver ett tal på varje sida..Jobbigt läge för mig som inte kan skriva litet eller fint :)
Jag hade kirrat emmas och mitt naringslärarbete så vi skulle bara skriva rent det på den lektionen, vi fick sluta tidigare för vi var så snabba. Sen var vi på stan och fixade lite grejer. Ikväll ska jag förbi ebba och hämta min väska och sen till dansen.



Leona Lewis - Happy


/Adele Bj

Dagens



/Adele Bj

frän pappa, eller ?



/Adele Bj

idag mår man

Fyfan idag mår man inte bra kan jag säga. Kom hem någongång på morgonen imorse och har sovit till nu.
Vi började kvällen hemma hos ebba men massa tjejer, vi hade det väldigt trevligt. Emma hade brännt ett par skivor med toppenmusik såå då vare party.
Senare begav vi oss mot stan, till framfickan. Efter det var det bara spårat, tennishall och norby vare som gällde mot den senare halvan av natten med emma, kalle, mattias, fredrik och jonte.

Nu har pappa precis kommit hem från någon rullskidetävling i sthlm, vi ska nog kolla wallander snart.



 






Nina sky ft. flo rida & pitbull - get up on this


/Adele Bj

kör bara

Ikväll ska jag till ebba med emma, elin & joanna. Vi ska äta sushi och ha det trevligt hos henne , sen får vi se vad som händer :)



/Adele Bj


dags för fredagsmys!

Tjingeling!
Idag har vi haft skolfoto.. Jag fick stå på mellanraden i mitten med sofia, det var ju bra i alla fall :) Sen vet jag inte vad jag ska tro om resten, jag log inte med tänderna på kortet efter mycket övervägande.
Vi har också haft idrott. Jag, cissi och sofia frågade om vi fick springa istället för att spela fotboll och det fick vi. Jag hade ju då tänkt att vi skulle springa 2 kilometer typ, men nej 5 kilometer var det som gällde om vi skulle springa. Och vi klarade det, yee :)
Var på stan med emmis ett tag efter skolan också.
Ikväll ska jag bara vara hemma och chilla. Kolla någon film, umgås med familjen och äte upp ett helt ben & jerrys paket och må illa sen :) Chill.



Varsity

Vanished


Let Her Go


Next life


Future Love


/Adele Bj


don't go away, say what you say, but say that you stay

Happ, idag var det skola igen då. Naturkunskapsläraren ville inte komma på första lektionen, där missade man en sovmorgon. Jag emma och sofia satt ute i solen istället och åt en andra frukost.
Sen var jag på stan med mami och kirrade mineralfoundation och sånt.
Snart ska jag ut och springa med pappa, skönt.



/Adele Bj


ingen rubrik



Tjatjaaa.
Idag har skolan vart ganska så rolig och underhållande. Jakob fick vara min mattelärare för dagen, imorgon blir det någon ny. Han visade också att han kunde göra en giraff och lite andra djur med sina fingrar. Väldigt coolt.
Efter skolan var jag och åt med pauline och sådär, väldigt trevligt.
Snart har jag tänkt kolla på sverige möter... med pappa? när den börjar kan ju vara bra att kolla upp, kan vara så att den redan börjat!

Jag saknar hedvig !

Håkan Hellström - För sent för edelweiss


/Adele Bj

I can't play the game when I don't know the rules

Snart ska jag till pappa ! :) Har inte träffat han på 2 veckor så det blir kuligt.
Snart ska vi få våra datorer i skolan, då kommer alla sitta och nörda sig första veckan kan jag tänka mig.
Vi fick också veta att det är skolfoto på fredag... PAAAANIK. Kläder?  Var i alla fall på stan med emma och elin idag och köpte en tröja som jag kanske ska ha på fredag då.




James Morrison - Please Don't Stop The Rain


/Adele Bj

maybe we'll make something

Nu har jag det lite problematiskt. Jag är jättetrött och vill gå och sova men det kan jag inte för jag har blött hår och det är inte kul att vakna med värsta trasselbollen på skallen. Så här sitter jag och väntar på att det ska bli torrt.
Dansen var ganska så kul, dock synd att dom inte har en högre nivå på den här kursen.



/Adele Bj

ny vecka!

Tjingtjong
Idag är det måndag, depri med en hel skolvecka framför sig. Skolan var ändå helt okej idag, slapp språket för vi skulle lyssna på en föreläsning om företag. Vecka 44 är det höstlov.. 2 månadar kvar till ledighet då.
Efter skolan gick jag förbi ebba och vi satt i hennes park och pratade lite och så kom sara också. Sen gick jag hela vägen hem, det ska bli min nya grej.
Nu sitter jag och äter pastasallad :) Ikväll ska jag dansa!



Håkan Hellström - Hurricane


/Adele Bj

come on bring that beatbox down

Tjo!
Igår började vi kvällen med att köpa sushi och kolla litelite på matchen, vi hade det väldigt trevligt.
Efter det drog vi oss till sunnersta till någon halvdan fest, där stannade vi en halvtimme och sen sa vi tack och hej och drog till staden för att träffa lite annat sunnerstafolk. Efter en lång väntan på att manfred skulle komma så kom han och vi gick hem dit och så kom lite andra.
Kunde inte sova idag så jag vaknade 10 imorse, det blev inte många timmars sömn inatt inte.
Borde hoppa in i duschen nu! För snart ska jag ta mig en promenad till sara :) Efter att vi har lekt ska jag och mamma kolla på någon musik och äta nånstans som jag inte vet vad det heter.

Här kommer lite bilder från kvällen, kameran var bara framme första halvan av kvällen tyvärr.


Kings of leon - Be somebody


/Adele Bj

I'm off

Ja nu äre stressigt som vanligt för mig på lördagar.
Igår var jag i sthlm och kollade på håkan kellström med markus och hans vänner, sen dök samuel och max upp också efter deras tåg/taxiresa. Sen efter mcd besök åkte vi hem till markus.
Idag har vi mest chillat, mackan var på träning imorse som vanligt och så.

Nu ska jag snart cykla till stan för att möta emma, elin, sofia, rebecka och amanda, vi ska köpa nån mat och sen dra hem till sofias brors lägehet. Efter det kanske vi åker vidare någonstans. :)

Kameran är med, bilder kommer kanske imorgon!

/Adele Bj

ljusare



/Adele Bj

värd vecka!

Den här dagen har varit hur chill som helst.
Började skoldagen med slav och president med emma, billy och alexander. Jag blev såklart president :)
Sen hade vi svenska om massa gudar, jag kommer ihåg en i alla fall. Cupido heter en gud, det är kärlekens gud och då tänker jag på kärlek till mat och så vidare. haha.
Efter det hade vi ju höjdpunkten på dagen, paddling i fyrisån. Vad kan vara mer spännande? Jag var såklart med sofia och emma som vanligt, den här gången ville sofia promt sitta bak och styra fast jag är bäst på det. Men hon var okej.. Vi började med att köra in i vassen det första vi gjorde, sen fortsatte vår resa med allsång, lera, blöta kläder.. CHILL

Snart drar jag mig mot tåget för att åka till mackan.


Black eyed peas - I gotta feeling


/Adele Bj

emma

Idag när klockan ringde och jag skulle gå till skolan som jag hade tänkt så ville inte kroppen kämpa med mig. Ont i halsen och kände mig inte bra överhuvudtaget. Så det blev till att vara hemma för mig. Emma är också sjuk så vi har pratat ett par timmar för att driva lite tid.
Vill verkligen träna aerobic ikväll, men jag får väl se vad mamma säger men det är inte helt omöjligt :)
Har precis gjort värsta salladen med massa grejer i, muuuums.




Coldplay - The hardest Part


/Adele Bj

if it makes you happy

Tjingtjong :)
Den här dagen har varit ganska så skön, endast 3 lektioner för mig och italienskaeleverna. På håltimmen satt malin och skrev av mina frågor till en läxa, oambitiös tjej det där. Jag och andra malin ritadade tatueringar i nacken på varandra och åt godis.
På företagsekonomin har jag sofie, mikaela och thomas ett låtsasföretag. Fast det tänker jag inte säga för jag ska ta patent på det först.
Emma var sjuk idag, hoppas bara hon inte har svininfluensan! Bra att hennes pappa kirrat tvättsprit så hon inte får mer bakterier på sig :)
Snart ska jag med mamma på ett step 2 pass, kuuuuuligt.




Lifehouse - Broken


/Adele Bj

2 cool 4 school

tjatjatja
Idag hade jag sovmorgon, eller jag tog mig sovmorgon. Jag skippade matten eftersom båda företagsekonomilektionerna var inställda + att jag är cool, och annars skulle jag behövt ha lång håltimme :) Så jag började kl 1 i stället. Började med psykologi då som har visat sig vara väldigt komplicerat och invecklat, alla saker om hur man beter sig har ett namn. Mycket att hålla reda på!
Efter skolan satt jag vid ån med emma, elin och joanna och pratade ett tag. Ni är bra :)





The Fray - You Found Me


/Adele Bj

RSS 2.0