kiropraktor

Träningen avklarad! Känns skönt. Nu ska jag ta något gott att äta för att sedan lägga mig i sängen och kolla film.
Imorgon innan skolan ska jag till kiropraktorn, jag är jätterädd... Dom ska knäcka massa grejer i min nacke och axlar :'(



/Adele Bj


31 januari

Gårdagen började lugnt med chillade på dagen. Sen drog jag mig till Emma i stv och åt massa pastasallad, det är lite av vår grej. Efter det åkte vi till stan för att hämta Ebba och gå till Gustaf där vi var hela kvällen med trevligt folk.
Idag ska jag träna med mamma och sova hade jag tänkt. Nu ska jag duscha, hejdå!



Miike Snow - Animal


/Adele Bj


fredagsmys

Uschhh nu sitter jag och fryser inlindad i filt och mjukiskläder, har inte tinat sen jag var ute.
Dagen började med massage på idrotten för tjejer, sofia uppskattade min massage :) Dagens två vanliga lektioner var sjukt sega, engelska är aldrig någon hitt. Speciellt inte med våran lärare. Sen var det simmning som stod på schemat, jag och några andra tjejer simmade en halvtimme istället för att hoppa från hopptorn och grejer. Emma och jag livräddade varandra också, eller hon livräddade mig.
Efter skolan blev det en fika med anton, väldigt trevligt. Vi saknar vår lilla toka hedvig.
Ikväll har jag bestämt mig för att bara vara hemma och chilla, kollade nyss på sommaren med göran med cissi och alva. Trött som jag är somnar jag efter halva filmen, får ta och se resten någon annan dag. Snart ska jag äta fruktsallad,choklad och läsa SOLO. goooos




Mat Kearney - Closer To Love


/Adele Bj


you would not belive your eyes

Idag blir det fika med tjejorna och sen träna aerobics med mamma. Sova tidigt blir det idag för att imorgon är det den enda dagen utan sovmorgon.. Illa! Vi ska simma på idrotten också, dyka, hoppa från hopptorn och grejer. Kul att man inte ens vågar hoppa från 3an.




DJ Earworm - United state of pop 2009


/Adele Bj


not much

Tjohej
Idag är det snöstorm, var ju rädd när jag skulle åka hem med bussen! Inget intressant har hänt idag, skola och ikväll ska jag bara mysa och vara glad att jag inte har något att göra i skolan.





Owl City - Vanilla Twilight



Owl City - Fireflies


/Adele Bj


26 januari

Skoldagen har rullat på segt, inget roligt har hänt. Hade hörförståelse i engelska, man hörde knappt vad snubben snackade om.
Sen gick jag och fikade med ebba och anton på årummet, mycket mysigt. Efter det mötte jag upp far min, vi åt på cupido för att ladda batterierna så man orkade gå i affärer. Pappa orkade i alla fall, det är inte en lätt match att gå i affärer med han.

haha



John mayer - who says


/Adele Bj

feel the rush

Tjoho
Tog mig från bjk imorse, eller vid 12 eftersom jag har hade sovmorgon. Värt. 2 lektioner blev det och sedan idrott för tjejer där det inte blev mycket gjort för sofias och min del. Mitt huvud snurrade lite efter min eventuella hjärnskakning så vi var i gymmet och låg på en matta och pratade medans de andra åkte inlines. Efter skolan drog jag mig ner på stan för att möta stella, vi gick till friskis för att gymma på riktigt den här gången. Nu har jag precis käkat middag och ska spendera kvällen med att titta på ph.
Här är några bilder från lördagen




/Adele Bj

söndag

Hejsanhoppsan

Gårdagen var mycket fartfylld och galen, filippa fixade en lyckad kväll.
Dagen har mest bestått av att kolla tv och sova middag.. Snart beger jag mig till Viktor är det tänkt. ciaaaoo

Juste emma stod för bilderna så de kommer upp när hon känner för att dela med sig av dom.

/Adele Bj

filly hela natten lång

Tjohej
Igår kom jag till Ebba som hade kirrat en jättegod middag, sen kom Moa och vi chillade väl mest framför tv:n och degade.
Nu på förmiddagen har mamma och jag hjälpts åt att rensa ur hennes kläder, snart ska vi till friskisk på något nytt typ afropass. Kan bli kul! Sen får jag skynda mig in i duschen för att sedan bege mig till Emma med lite folk innan vi drar oss mot Fillys fest. Kommer bli kalaskul!





LMFAO - I shake, I move


/Adele Bj

fredagsmys hos svahn

Det blev en fika på stan med ebba, max, david och gustaf efter skolan. Mycket trevligt. Fick det bekvämt och bli hämtad av mamma för att hem och duscha. Nu ska jag precis åka till ebba och käka mat och mysa hela kvällen lång.

min fina mamma


/Adele Bj

of course i’ll be alright

hejhej
Idag är man inte pigg överhuvudtaget, vill bara hem och sova nununu. Jag, sofia och cissi har haft badminton nu såhär på morgonkvisten, min vinnarinstinkt satt in lite väl som det brukar göra. Nu ska vi på föreläsning, efter skolan ska jag fika med min kompis ebbbbbbbaaaa.



/Adele Bj

get yourself together



Den här eftermiddagen och kvällen har spenderats med mamma. Först hämtade hon mig coh vi åkte till gränby för att uträtta lite grejor, fick med mig lite smått och gott hem. Sen fick vi skynda oss för att hinna i tid till aerobicsen, dock var det vikarie så det var lite synd för hon är så lame. Ska snart sova tror jag, tidig uppstigning imorgon för att ta sig till idrotten för tjejer..


Jason Reeves - Photographs and memories


/Adele Bj

thursday

Första lektionen idag skulle vi dissekerat ett kohjärta, jag skippade det eftersom jag knappt klarade av en kräfta eller en bläckfisk förut. Haha fan vad mesig jag är. Sitter och chillar för tillfället och käkar våfflor till frukost, muuums. Ska dra mig till italienskan snart, hejdå!





/Adele Bj

what I need

Dagen började med ett hemskt svårt matteprov, fysatan det var inte att leka med alltså. Sen fortsatte dagen med italienska och fek, kul som alltid vaa. Sen kirrade Emma och jag lite på stan och fikade på storken. Idag har jag inget att plugga, inte resten av veckan för den delen heller, ha! Nu vill jag bara att det ska bli lördag och Filippas 18års fest, kommer bli meeegabra.
Juste ebba kanske har halsfluss, usch och fy och blä.

jag & sarribo förra våren


/Adele Bj


friskis & svettis

Hejhej hemskt mycket hej
Dagarna går ganska lätt nu eftersom man har sovmorgon alla dagar utom fredag, wihohohooo.
Dock skippade jag engelskan eftersom jag skulle redovisa min bok med Emma och Filippa som inte var där, så vi får göra det nästa gång.
Somnade när jag kom hem..  Snart ska jag iväg till friskis på ett intensivpass med Filly och Oliven.



/Adele Bj

sound of silence

Åh vad skönt, kom precis innanför dörren och ingen är hemma. Jag älskar att vara hemma själv när man är trött, då är det lugnt och ingen som pratar med en. Skoldagen har rullat på väldigt smärtfritt, började halv ett så jag ska inte klaga. Sista lektionen var idrott för tjejer. Första halvan hade vi simpel jazzdans som vår lärare höll i, ganska udda och kul på sitt sätt. Typ tantdans :) Sen körde vi fotboll, vårat lag var fetingbra. Vi vann och jag gjorde ett mål, wohooo. Nä nu ska jag äta. Peace


Rude Boy

Fire Bomb


/Adele Bj

Tear it down, 'til the sun comes back around

Uschh, inatt drömde jag jättejobbiga drömmar bara. Så det var skönt att vakna upp och inse att allt var i sin ordning.
Gårdagen var i alla fall mycket bra. Först åkte jag till ebba, åt middag med henne, fanny och hennes vänner. Sedan drog vi oss till gustaf där david, martin, max och lite andra människor var. Efter ett tag gick vi hem och åt upp resten av middagen och kollade paradise xl, kom hem mätt och belåten och somnade direkt.
Nu ska jag äta en megafrukost med mamma och hennes kille, gooos.






/Adele Bj

i'll keep running ahead of the race

Tjohejsan
Snart ska jag till svahndammens place för att äta och chilla lite ikväll, kanoners.
Igår trillade det ner lite grejer i brevlådan, det gillar vi. En av grejerna var mina nya träningsbyxor, som det lilla pulver jag är väljer jag xs och dom är nu megatajta. yeeey


/Adele Bj


sad sad situation

Min fredag har bestått av att käka massa frukt doppad i choklad och kolla let's dance med min bästaste mami. Är i full gång med att rensa min garderob, jag mår psykiskt dåligt för stunden. Har kommit igenom halva och pallar nog inte mer för idag. 7 av mina jeans är nu borta, min favoriter..
Men men , life's a bitch and then you'll die :)



/Adele Bj




15/1

Dagen har bestått att att endast sitta och titta på 2 långa idrottslektioner och haft ytterligare 2 lektioner. Ganska soft men långtråkigt må jag säga. Under idrotten för tjejer fick cissi och jag para ihop illaluktande boxningshanskar.
Fick dock i  mig min frulle i morse så jag var inte hungrig i alla fall :)
Gick på stan med emma efter och sen begav jag mig hem. Ikväll blir jag nog hemma som det ser ut nu, ska laga mat med mamma och greja. Kolla let's dance kanske. Sen funderar jag på att rensa ur min garderob, den börjar bli överfull.
Nu ska jag äta för jag är hungrig som en vaarg.



/Adele Bj

sweet



/Adele Bj

torsdag

Ciao
Idag förov jag mig men hann som tur var ändå, dock utan frukost i magen. Det var plågsamt eftersom kefeterian var stängd.. Efter skolan bestämde sig jag och emmorna för att ta en gemensam promenad till salabacke, otroligt skönt. Dock har dom svårt att gå på en rak linje så vi hade lite problem ibland med att försöka att inte bli påkörda.
Nu ska jag äta med mamma, sen läsa nya cosmo, sen kolla film och hoppas att jag blir frisk.


/Adele Bj

idag & igår




/Adele Bj


åhhhhhhh

Idag har jag mått helt sämst, feber och grejer. Men jag pallrade mig ändå till skolan och tänkte att det skulle gå över efter en alvedon. Men icke!
Malin har startat en videoblogg för er som vill veta, otroligt ounderhållande och udda.
Sara är farligt snygg, solbränd och slimmad.
Aja efter skoldagen tog emma och jag våran dagliga tripp förbi staden och uträttade lite ärenden, hon är splittrad, men det löser sig.
När jag kom hem däckade jag i sängen och sov i två timmar.



/Adele Bj



hjärtat mitt



/Adele Bj

helt okej ändå

Så var man tillbaka till vardagen då, känns inte alls kul måste jag säga. Dock är det positivt att vi har så mycket sovmornar ett par månader framöver. Matteprovet blev flyttat till nästa vecka eftersom hela klassen klagade, sven sa att vi skulle förvänta oss en utskällning imorgon. Men ähh, huvudsaken är att det är framflyttat!
Efter skolan gick jag och emma på stan, fick med oss lite grejer och lite ätbart hem. Nu ska jag kolla lite på företagsekonomin och sen blir det tv och äta hela kvällen lång. gosigt :)








Vedera - Satisfy


/Adele Bj

They can say whatever, I'ma do whatever

Goddagens. Förkylningen håller på att lägga sig så det är skönt. Imorgon börjar skolan igen, idag har det blivit plugg och chillande framför tv:n. Dagen kommer fortsättas på samma spår, ska nog iväg och köpa lite gottigott på affären och sen blire ph. väärt

/Adele Bj

en annan del av köping

uuh. Ögonen har försökt stänga sig hela tiden på mig idag, är otroligt trött efter gårdagen. Kom i säng sent och fick inte tillräckligt med sömn. Men vad gör det imorgon ?
Har precis pluggat matte med pappa till provet på onsdag, huvudet börjar blir rikigt trött på alla dessa siffror men det börjar ge resultat i alla fall.
Nu blir det I en annan del av köping som har säsongspremiär, sjukt roligt.


/Adele Bj

yesterday






/Adele Bj

hej

Hemkommen från bjk igår skydade jag mig och drog sedan iväg till familjen Svahn, där max också befann sig. Som alltid. Väldigt mysigt hade vi, gick och köpte godis, kollade let's dance och pratade. Dom tog även massa kort, det gillades inte eftersom jag kom i mitt dåliga skick. Sen vid 12 ville ebba ringa ett viktigt samtal så vi gick till våra bussar och åkte hem.
Idag är det tänkt att jag ska plugga företagsekonomi, böckerna har legat uppe ett tag nu men inget har hänt. Men det löser sig. Ikväll ska jag till emma och äta för att sedan bege sig till någon fest i kanske sunnersta tror vi.
Inatt drömde jag massa läskiga drömmar, usch :'(

den här färgen vill jag ha på mitt hår igen


/Adele Bj


I'm halfway gone and I'm on my way

Yoyo
Snart beger jag mig till mami, ska vara där lite och fixa lite grejer. Men det beror på om jag orkar ta mig ut i den här kylan.. Helt sjukt! Borde också börja plugga lite idag, jag har nämligen matteprov och företagsprov direkt när jag börjar skolan. Plus att man ska ha läst ut en bok, kommer ju gå strålande det här. Äh nu ska jag sluta sitta och klaga över allting, haha. Ikväll blir det kanske viktor och imorgon blir det kanske partyy.

 

skulle inte ha något emot lite färg på kroppen igen


/Adele Bj


varning för bildregn

Usch, jag är lite depri ikväll. Sitter och funderar på hur jag ska göra med dansen den här terminen, den har vart så stor del av mitt liv tidigare men den här terminen som varit har jag typ lagt ner. Nu måste jag bestämma mig, åååh. Jag vet inte , det är så krävande men kul. Kanske bara går ett par danser och tränar vanligt på friskis när jag vill. Får se...







/Adele Bj


tokkallt

Fy i helvete vad kallt det är, converse i det här vädret är inte så smart. Stövlarna borde åkt på.
Det blev en tripp till staden idag för att käka på rififi med ebba och anton, alltid lika underhållande. Sen drog vi och fikade, när det var dags att bege sig lämnade jag dem och deras himla innebandy. Tog bussen till emma och nu sitter vi här och ska äta mera gottigt. Blir kvar här ett tag tror jag, inte så man vill ut nu precis.



/Adele Bj

not now but soon

Ciao bellas

Idag har inte mycket blivit gjort, vaknade på tok för sent. Är förkyld och känner mig hängig, det bådar inte gott.
Skulle gymmat med pappa nyss, men jag fick inte för att jag inte skulle bli mer sjuk... Bläääää pallante.
Nu ska jag snart hjälpa till med maten och sen blir det chill i grillen. Ska kolla paradise hotel ikväll, äntligen !





/Adele Bj


koh pagnan

Tjing!
Är äntligen hemma. Känner mig som en isbit, men jag tinar sakta men säkert.
Ikväll var vi i alla fall och käkade på koh pagnan, väldigt gott och trevligt sådär. Det blir väl aldrig tråkigt med en blandning som denna: En lillgammal, en pervers, en homosexuell, en hyperaktiv och en normal, sen har vi mig då.. Vad ska man säga.
Efter besöket var vi lite trötta så var och en begav sig hem till sig.
Eftersom jag hade oturen att missa paradise hotel ska jag krypa ner under täcket och kolla dom avsnitten nu.



/Adele Bj

It's not a question or an answer



/Adele Bj

Grattis till min allra bästa toka !

Idag är ingen vanlig dag för det är min bästis Hedvig Sofia Winsas födelsedag, 17 hela år fyller du idag. Massa grattis till dig hjärtat!
Dock är det lite sorgligt att jag inte kan vara med henne denna dag, men nästa år smäller det.
Just nu befinner hon sig i Australien och hennes mamma och Ola är på besök från Sverige. Hoppas du får en mysig födelsedag hjärtat! Massa kramar och pussar, älskar dig.


Just nu sitter jag hos lisa, blev en sleepover här igår. Mycket trevligt !
Nu ska jag hem och sen blir det kanske middag med henne, sofia, kalle, jocke, isac, filip och anders tyyyyyp.



/Adele Bj

news




Tja!
Nu har jag lite brottom, mamma hämtar mig snart för att skjutsa mig till Lisa. Vi ska nog mest chilla och sådär !
Idag har jag varit på stan med Emma och käkat på cupido,
CIAO

/Adele Bj




Now I’ve made it this far

Hejhej
Idag har jag i princip inte gjort något alls, vart på prommenad med pappa och vår hund Lula. Tvingat mig själv att läsa lite i twilight 3 eftersom skolan börjar närma sig. Ikväll tänkte emma,jag, ebba och max dra på fest i bergsbrunna men vi bestämde oss för att stanna hemma trots allt. Pappa babblar om att jag inte vart hemma en  lördagkväll på länge så nu är han glad haha. Ska käka med la familia nu, sen blir det film eller något. Kanske leka med Alva och vara lite social. Vem vet.
Imorgon blir det lisa för hela slanten, hur bra som helst!

Min brors band har precis släppt sin nya skiva, jätteduktiga även fast det inte alls är min stil överhuvud taget.

Joel näst längst till höger



/Adele Bj

less på kylan







/Adele Bj

1 januari

Gårdagen inleddes med middag hos Joanna med tjejerna, efter det blev det julklappsspelet och sing star. Efter ett tag drog vi till stv killarna och drog in till slottet med dom senare. Efter slottet drog vi oss tillbaka till stv, sen hade emma och jag turen att vinka in en taxi. Det gick typ inte att få tag på någon annan för alla var upptagna, panic. Kvällen slutade i salabacke med emma, holm och bäck.
Emma och jag käkade på mcd idag, väldigt behövligt! Sen gick vi till hemköp och inhandlade lite mer nyttigheter innan vi skildes åt. Har kollat film och käkat pizza med familjen nu och ska snart bege mig mot sängen.
Bilder kommer om ett tag.

/Adele Bj


RSS 2.0