spontanitet inte min bästa sida ibland

vad har adele nu hittat på?

hej

igår var det en väldigt mysig kväll med bästisen min med dansande på ekeby  och sedan lite av det vanliga som adele och hedvig ägnar sig åt. provar kläder och äter och grejar gjorde vi när vi kom hem och hade det allmänt trevligt som bara vi kan ha. tack för kvällen bästis!
idag var det skola för fullt och sen en stund på staden. Kvällen har spenderats på lite olika ställen. Emma och jag möttes upp på staden och sen åkte vi till isac där jonas också var , vi kollade en annan del av köping haha. Sen åkte vi till andreas och resten av sunnerstafolket, var där ett tag och disskuterade djupa grejer om dans med andreas. Sen åkte vi till gottsunda där stina hade fest, det var trevligt och så. Nu är jag i alla fall hemma och känner mig sjukt trött så ska nog hoppa i säng snarast.

andreas dansar



Dagens låt: Shayne Ward - Breathless

/Adele Bj

Torsdag

Heejs :)
Igår var det skola och ja sådär, på idrotten gjorde vi beeptest och jag fick vg wihuu.
På kvällen var det 3,5 timmars street . Jonas, isac, andreas, emma och joinade också , de kämpade på och var så duktiga.

Den här dagen började med företagsekonomiprov, suuck. Men vet inte hur det gick, det visar sig helt enkelt. Dagen har rullat på i ett långsamt tempo men emma och jag klarade oss igenom spanskan i alla fall. Sen gjorde vi ett snabbt men nödvändigt besök på staden och nu ska jag snart iväg och dansa showjazz med bästis:) Sedan sover flickan här också. Toppen !


Dagens låt: Alesha Dixon - The Boy Does Nothing

/Adele Bj

Fy för mig

.

hår


1             2               3             4              5                             6                   7

Åh mitt hår nuigen. Vilken hårfärg ska jag ha troo?
 nr 1, 2, 3, 4, 5, 6 eller 7?

/Adele Bj

dansen !

Tjolahopp. Ska berätta om de senaste dagarna lite snabbt.
Söndag
Min broder och hans band vann musik direkt ! Mycket stolt över dig.
Blev sedan skjutsad till markus, myspys.
Måndag

Helt vanlig skoldag, trött var jag må jag säga. Sista lektionen så vi på American History X, den var väldigt bra med hemsk. Efter skolan tog Emma och jag oss en runda på stan. Sen vare plugg som gällde.
Idag
Idag gjorde fanny och jag äntligen våran bokredovisning på svenskan, skönt att ha det avklarat. Jag och mina vänner åt lunch på subway idag.  Sista lektionen såg vi också på film, idag var det sandor/ida den var sådär.
Efter skolan åkte jag hem och så kom pauline hit, vi åt pankisar och så. Sen åkte jag till dansen som börjar idag, det var balett. Faktiskt kul, men det är bara för att det är första gången haha. Imorgon är det dock kuligare dans, street weey.
Jag och malin t har tänkt ha en nyttig vecka, min börjar bra medatt sitta och massa äta ben & jerry's nu.. Gr8.


Dagens låt: Ne-yo - Can we chill


/Adele Bj

I'll be right beside you dear

Hej!
Igår kväll var vi flickor som jag redan sagt hos hedvig och åt mat som hon och maria lagat, duktiga. Sen kom det lite olika folk, vi hade en liten klassträff ett tag där. Det var supertrevligt i alla fall:)
Idag har vi ägnat oss åt att dricka té och sen städade jag och hedvig lägenheten vilket behövdes.
Nu sitter jag här och har ätit typ massa apelsiner och mackor, helt mätt. Om ett tag ska jag och min familj åka och kolla på min bror som ska vara med i tävlingen Musik direkt i musikens hus med sitt band, ska bli lite roligt faktiskt.




Dagens låt: Robert Pattinson - Stolen


/Adele Bj

Lördag


Heej. Igår åt jag, emma , jonas och kalle på uniko. sen blev det nån läskig film, typ the . Dom tyckte väl inte att den var så värst läskig, men jag fick låna en gosedjursanka att sitta och hålla i haha. Då blev det bättre.
Idag blir det hem till den här tjejen på bild där sofia, lisa, emilia och maria också ska vara. Toppen !




Dagens låt: T.I ft John Legend - Slide Show

/Adele Bj

tjuhu



Tjohej :)
Idag försov jag mig till 11 så jag kände att det inte var någon idé att gå till skolan, lite dåligt av mig men vad skulle jag göra liksom.
Nu ska jag snart till stan för att äta med emma, isac och jonas. Sen kanske det blir lite film eller något. Trevligt.

/Adele Bj

förändring `?

Åh. Jag vet inte vad jag ska ta mig till med mitt hår. Jag måste förändra det på något sätt känner jag, för det är sjukt slitet. Men jag funderar på om jag vill ha det lite ljusare eftersom enligt mig är det sommar snart. Och sen måste jag nog klippa det en del för annars dör det snart tror jag :(




Dagens låt: the pussycat dolls - top of the world

/Adele Bj

sommar hue, vill haaa






/Adele Bj

Outfits

Några outfits i från veckan



/Adele Bj

tandläkartorsdag

Tjuis. Idag slapp jag att vara i skolan hela dagen för jag skulle till tandläkaren, jag var mycket duktig sa min tandläkare.:)
Innan det hade jag mitt geografiprov, asså det var sjukt svårt men vi får se hur det går. Innan det var det bara lite ointressanta lektioner. Har köpt ett linne/kjol som är typ korall eller nått liknande för sommaren närmar ju sig haha och sen en t-shirt.


emma k & emma i



Dagens låt: Jah Cure - Love Is

/Adele Bj

hoho

Hejhej nu ska jag sammanfatta de 2 senaste dagarna för er.
Tisdag
Idag var det bara 2 timmar i skolan bestående av filmen Marie antoinette, det var chillerill. efter det gick jag och emma k på stan ett tag och sen åkte jag hem. hade ju inte träffat ebba på nästan 2 veckor så vi kände att det var dags, så jag tog mig ner på staden och vi åt på vårat kära mcd. Sen åkte jag återigen hem och emma i kom till mig, senare kom markus och burran och då blev det en fängelsefilm som emma önskade. Efter ett tag gick emma och då spelade vi kort haha, sen sov vi.

Onsdag
'
imorse var det inte lätt att gå upp, jag var sjukt trött men det gick. skolan var rolig för vi hade basket på idrotten och jag har upptäckt mitt nya intresse. fast grejen är att jag inte tycker om att skjuta den där bollen i korgen det är typ mest att springa där haha (:
efter skolan gick jag och emma k och mötte jonas och isac, vi gick till panini för emma och jag var hungriga. Sen joinade rikard också. Efter det blev det en liten stadsrunda, trevligttrevligt.
nu har jag precis blivit färdig med att plugga kartan med pappa som vi ska ha prov på imorgon och  nu vill mina ögon  typ bara sova.



Dagens låt: Rupee - Magnet To Steel

/Adele Bj

It's the risk that I'm takin'

heeeej. Igår var det söndag och jag var massa trött, sov 14 timmar jag :) På dagen och lite av kvällen så firade vi pappas flickvän eller hur man nu ska uttrycka det och hennes släkt var här och kalasade. Senare åkte jag till älsklingen.
Idag försov jag mig, kunde inte riktigt gå upp. Men kom iaf till den andra lektionen, som tur var hade emma också det då kändes det bättre. Dagen betod av matte, geografi & samhällskunskap. Skoooj. Vi saknar våran malin i skolan,  hon har varit sjuk länge nu.
Jag har bestämt mig för att sluta på scholarship nu :( känns lite dåligt av mig att hoppa av efter en termin, men jag känner att dansen tar upp all min fritid så jag inte hinner med någonting. Förra terminen var det nästan inte kul att dansa för det var för mycket, 7 ggr i veckan och jag gillar ju att dansa liksom. Så jag ska förmodligen bara gå 4  danser nu, tror att det blir : street, hiphop/dancehall, balett och contemporary jazz.


papi !



Dagens låt: Varsity - Domino


/Adele Bj


don't take me for granted

Tjuuu. Gårdagen blev väldigt lyckad, jag emma och malin och hennes 3 kompisar åkte till sunnersta till en kille som heter johan. Där befann sig också massa andra. Efter lite krångel så bestämde sig emma och jag för att sova över där när de flesta hade åkt. Vi blev uppe till typ 6 eftersom man måste ju sjunga ett antal sånger innan man lägger sig vilket vi gjorde, de tog aldrig slut. 2 stackare fick lägga sig och sova på golvet för det blev för trångt. Innan vi la oss var vi också tvugna att bygga en koja, den blev väldigt fin. klockan halv 9 på morgonen ser jag att emma ligge och kollar på mig och så vill hon ju inte sova mer haha, så då gick vi upp.
Vi fick skjuts av emmas pappa till stan och jag gick till min vän Hedvig, vi har alltid lika mycket att prata om och diskutera så det var supermysigt. Ikväll ser det ut som att jag blir hemma.


lula på upptäcksfärd



Dagens låt: Maskinen - Bränner

/Adele Bj

Kläder jao

Här kommer några outfits från veckan :) (klicka för förstoring)

     



/Adele Bj

Fredag !

Hej allahoopa:) Idag är jag glad för det är äntligen helg, yihuu.
Igår var det skola, den jobbigaset i veckan men jag klarade mig igenom den bra. Sen träffade jag Hedvig på stan och sen gick vi och fikade med Lisa Elander, Sofia Österdahl och Anton Waldenvik det var trevligt. Sen vandrade vi vidare och sen skildes vi åt, jag var jättemätt. Vi i klassen brukar nämligen äta 2 luncher vissa dagar och igår var en sådan dag, så mätt var jag allt. haha
Idag har det varit en livfull dag i skolan, massa prat på lektionerna som lärarna inte tyckte om, malin råkade kasta ett tuggumi på en kille i en annan klass och grejer.Grejt !
Nu ikväll är planerna lite oklara, ska iaf vara med Emma, Malin, Olivia, Sara, Filippa + hennes kompis och så får vi se vad vi hittar på.

Dagens låt:Leona Lewis - Run

/Adele Bj

sick

jag är sjuk igen, nej vad dålig jag är. Men jag ska bli frisk tills på fredag har jag lovat emma för då ska vi dra i partysnöret som hon brukar säga hahha, du är ju för rolig.
Men igår var jag i alla fall i skolan, dock med värsta huvudvärken hela dagen. Vi har en ny lärare på samhällskunskapen, jag och emma har tänkt att vi ska prova något nytt och försöka bli favoritelever hos henne. Vi får se om vi lyckas. Och igår skulle malin sluta röka och jag hoppas att hon håller det, käämpa. Efter skolan mötte jag upp bästis på staden och vi vandrade där lite och sen åt vi och sen åkte jag hem :)
Idag är jag som sagt hemma hela dagen,  jag är redan uttråkad.
Btw kommer det bilder på outfits senare i veckan för den här datorn är så krånglig att lägga in bilder på.



Dagens låt: Danjah - My love

/Adele Bj


rita is the shit

Shooo :)
Nu har vi en hel skolvecka framför oss igen, härligt ! haha nja sådär tycker väl jag. Klarade mig igenom dagen finfint, men jag och emma i har våra sätt för att orka. När vi kollade på film höll jag på att somna, men då kom emma i på att vi skulle rita sånna där gubbar där man först ritar huvudet och sen ska den andra fotrsätta, det är underskattat må jag säga . Kommer kanske bilder senare på våra 4 konstverk vi lyckades skapa om ni har tur huehue.
Efter skolan åkte jag hem direkt för var sjukt trött, somnade en stund och nu är det tv och läsa min dumma engelskabok som gäller.




Dagens låt:The pussycat dolls - Top Of The World

/Adele Bj


hej

Min helg har sett ut såhär:
Fredags blev det som sagt middag hos några familjevänner och sen till markus.
Hela gårdagen var det hedvigs mammas 50årsfest som var på schemat. Den hölls i orangeriet och vi var där på dagen och fixade och sen var det hem till hedvig och göra sig i ordning. Hela hennes släkt från norrland var också där, man kunde nästan tro att bästis också kom därifrån ett tag när dialekten satte fart. Det var väldans trevligt och sen kom en trött adele hem eftersom jag endast fått 3 timmars sömn innan.
Idag har jag inte gjort så mycket läst lite i min tråkiga engelskabok som vi ska ha läst ut nu i veckan, yeh right. Det kommer inte gå bra. Snart ska jag till markus, mys.



Dagens låt: Chris Brown - Fallen Angel

/Adele Bj

..

yen idag börjar helgen dårå. Skoldagen var kort och braig, sen gick jag emma, sara och malin och satt oss på bk och blev sittandes där i 2 timmar sen gick emma och så kom saras kompis rasmus istället. Men efter 3 timmar kände jag att det var dags att röra på sig men antar att de fortfarande sitter där haha.
Ikväll ska vi åka till några kompisar till familjen.
Imorgon ska jag upp tidigt för hedvigs mamma ska ha 50års fest imorgon och vi ska vara med och förbereda och sen vara på den. Det innebär att jag kan umgås med bästis heeela långa dagen och kvällen, toppen.




Dagens låt: The script - Breakeven

/Adele Bj

skola

hejsan, nu är en trött Adele äntligen hemma efter den här långa dagen. Började med att gå upp jättetidigt, jag höll på att dööö. Min skoldag var helt okej,skojigt att träffa min kära klass såklart men lite för lång dag eftersom den höll på från halv 9 till 4.. Efter skolan så gick jag till Hedvig och Ebba som satt på donken, vi gick lite på stan och så sedan skildes vi åt.
Outfit


Dagens låt: Claude Kelly - Dead or Alive

/Adele Bj

Top model

Nu har jag precis kollat Top model 11, jag gillar det även fast det typ är som alla andra gånger. Men har inte kunnat kolla ett par säsonger nu för att jag alltid dansar men nu är det ju så att danske inte börjar än så jag ska minsann kolla så länge jag kan haha. Men skönt att den där tjejen åkte ut idag i alla fall, hon var dryg.


/Adele Bj

depriiiiiii

asså ååååh skolan börjar imorgon, känns så jävla ovärt. Vill inte, inte, inte, inte. Skolan tar ju upp allt av ens fritid man orkar typ ingenting för att man ska gå upp så himla tidigt varje morgon, sen ger dom en läxor och prov på det också. INTE OKEJ.

Men jaja, nu under min depp dag har jag lyckats trösköpa lite kläder och sånt från hm's hemsida. Min outfit idag är nog inget att se, ett par mjukisar och tjockiströja:)


Dagens låt: Joshua Radin - Only You

/Adele Bj

6/1<3

Tjosan. Idag hade jag bestämt med sara att vi skulle leka, men blev lite ändrat så jag och ebba  gick lite på stan. Köpte en gul klocka som jag inte bestämt om jag tycker är ful eller cool än men det löser sig. Sen tillslut kom sara vid 3 när vi satt och åt, stella, luccy och rebecca joinade oss också. Sen gick jag och sara hem till henne medans ebba åt och sen kom stella, vi gick och köpte godis och sånna nödvändigheter. Efter vi suttit ett tag och pratat med famailjen Åreheds kommer Ebba också. Blev massa busigheter. Apropå ingenting så har Ebba köpt sig en guldfisk som heter Ralph haha. Och nu har en till dag gått utan något plugg men nu ska jag nog börja, heja mig.




Dagens låt: Lady GaGa - Poker Face

/Adele Bj

aerobics

Heeeej. Idag har jag vart och tränat igen, ojoj vad har det tagit åt mig liksom ? Men den här gången tränade jag på friskis med mamma på ett aerobicspass , det var ganska skoj. Har inget intressant att säga er idag så här kommer min tränings outfit :)
Outfit



/Adele Bj

GRATTIS  Hedvig!

GRATTIS
 Hedvig, Bästis, Bästavän, Hevvi, Heddan, Headset, Tokan, Sameflickan




Hali :)
Känner att jag bara ignorerar att skolan börjar snart och struntar i att jag ska jobba ca 100 tal på matten, läsa en hel engelskabok och lära mig om erik den 12... Men jag skaaaa men har ju faktiskt lov men ska iaf ta tag i den där kungen Erik för att inte göra sofia besviken på mig. Men sjukt tråkigt ska det bli är ett som är säkert.
Idag har jag vaknat sent och sedan åkt till staden med Ebba men vi gjorde inga framsteg, vi gick hem til henne och åt och körde guitarhero och jag suger på det. haha.
Outfit



Dagens låt: Akon - Keep You Much Longer

/Adele Bj

lista

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
ja massa

2. Höll du några av dina nyårslöften?
hade inga

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
haha nej tur det

4. Dog någon som stod dig nära?
nej också tur

5. Vilka länder besökte du?
kroatien endast

6. Är det något du saknar med år 2008 som du vill ha år 2009?!
sommaren tack !
7. Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?

6 dec

8. Vad var din största framgång 2008?
har gjort för många för att komma ihåg (A)

9. Största misstaget?

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
ja massa sjuk en gång och benhinneinflammation men nu är jag bra :D

11. Bästa köpet?
eh nu tänker jag inte börja rabbla upp massa, kan inte säga bara ett

12. Vad spenderade du mest pengar på?
kläder!

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
ja hihi

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008?

Freestyler - ?, with you, forever – chris brown, byebye – mariah carey,  infinity – Guru Josh Project, Love you more – Redd Styles, Let Her Go – Varsity, Hide and Seek – Imogen Heap, Right Here - Brandy, Look at her - Trey Songz

 15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
mycket gladare måste jag säga, men också ledsnare i olika perioder

16. Vad önskar du att du gjort mer?
satsat mer på skolan

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
den var svår

18. Hur tillbringade du julen?
med hela tjocka släkten

19. Blev du kär i år?
yes

20. Hur många one night stands?
nada

21. Favoritprogram på TV?
the hills !

22. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
ja

23. Bästa boken du läste i år?
Flyga drake

24. Största musikaliska upptäckten?
många !

25. Något du önskade dig och fick?
jaaa

 

26. Något du önskade dig och inte fick?
nej jag är inte bra på att önska mig saker

27. Årets bästa film?
sex and the city och mamma mia

28. Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
var med min släkt om jag kommer ihåg rätt

29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
ja säkert

30. Hur skulle du beskriva din stil år 2008?
adele skulle jag nog beskriva den

31. Vad fick dig att må bra?
mina nära och kära <3

32. Vilken kändis var du mest sugen på?
han i step up 1

33. Vem saknade du?
olika

 


2/3 & 3/3

Tjingaling !
Gårdagen bestod av att åka till Ebba och var där ett tag sen kom Alexandra så då gick vi till Mcd och åt, kanske lite för mycket för alex och mig menmen vi överlever. Efter det åkte vi med Stella och Sofia Österdahl och kollade på sarornas match och båda de flickorna gjorde mål, duktigt :)
Alexandra


Idag känner jag mig sjuk, men kan bero på att det helt plötsligt blev värsta kallt i mitt rum igår och de har inte fixat det än. Men jag gymmade ändå med Ebba på Nautilus, vi träna massa mycket och jag sprang länge för att vara mig haha. 2 km , wihu. Men kändes ändå bra att röra lite på sig eftersom jag inte tränat sen dagsen slutade och det var väl ca en månad sen.
Outfit


Nu har jag precis kommit hem från gränby och ikea där jag var med mami, jag köpte ett par typ jätteljusa jeans leggings på vero moda.
     


Dagens låt: Beyonce - Halo

/Adele Bj

outfit

Här komemr en par bilder på mina kläder från nyår och en mycket rolig och spännande från dagen efter , eller inye hah. Men varför inte liksom.
    

/Adele Bj

Nyår

Nu ska jag sammanfatta de senaste dagarna lite kort :)
I onsdags (nyår) kom hedvig till mig tidigt på dan och så gick vi och fixade lite grejer på Gränby, sen åkte vi till henne och packade ihop allt och åkte till stenhagen där emilia bor. Där var också maria, lisa och sofia.Vi gick till ica maxi och handlade mat till kvällen, lisa hade sina egna åsikter om maten men det löste sig tillslut haha. Eftersom vi valde det lätta alternativet att köpa en stor paj så behövde vi typ inte laga nån mat, så vi tog den tiden till att fixa oss eftersom alla var helt ofixade. Sen blev det mat, singstar och annat. Vid 11 skyndade vi oss till bussen och hann precis fram när den kom. Sen när vi kom fram så måste alla såklart på toa, så vi tränger in oss alla 6 på toan på max haha. Sen blev det slottet och sen hände det lite annat grejs och vid halv 4 var hedvig och jag hemma. Tack för kvällen flickor !
Nästa dag vaknade vi upp vid 12 och kollade på mamma mia och hade det mys, åt frulle och sen tillslut kom min mamma och hämtade oss så vi kunde åka till Emilia och hämta våra grejer vi hade lämnat kvar. Senare på kvällen åkte jag till markus.



Dagens låt: Agnes - Release me

/Adele Bj

RSS 2.0