OSKAR LINNROS

Fortfarande sjuk, förkylningen är värre och febern som igår. Hoppas på att kunna gå till skolan imorgon, inte kul att missa för många lektioner..
Aja idag har jag chillat en hel del, kollat tv, ätit, duschat och lyssnat på oskar linnros. Helt okej ändå :) Ska fortsätta med det nu. pusspuss!








18:30

OH NOOO. Har gått och blivit sjuk. Feber och halsont, väldigt drygt. Åkte hem från skolan, har inte kunnat ta mig ur sängen sen dess. Blir nog så resten av kvällen också, idag är ingen bra dag.

gammal gammal bild

FRYSER

Idag är en sån dag man inte vill gå till skolan, i alla fall inte jag. Det ät regnigt och kallt ute, skulle inte ha något emot att ligga i sängen och kolla tv hela dagen. Men jag har lyckas ta mig upp och ska snart bege mig mot bussen till skolan som håller på ända till halv fem :(




TRÖTT SÖNDAG

Tjenahej, sitter och dricker smoothie för tillfället. Kan behövas lite vitaminer efter gårdagens pizza och besök på mcd och max. ha.
Ebba och jag var i alla fall på lite äventyr igår. Först var vi hemma hos Åreheds med massa lamm och 2 små valpar. Sedan begav vi oss mot skyttorp på fest, ganska kul med mycket trevligt folk. När vi tröttnat tog vi tåget in till stan och körde en snabbmatsrunda med Evelina för att sedan bege oss till birger.

Happ idag då? Har inte hänt mycket alls, Heddo kom förbi ett tag. Sen har jag åkt från papi till mami.


SO LONG

Snart ska jag bege mig, är himla mätt efter att ha tryckt i mig en pizza. Hörde att Ebba redan ölar och snapsar, hur ska detta gå? haha. Kyligt ikväll, nu åker varmjackan på!


17:22

Sådärja! Färdig tränad, har nyss sovit middag. Kunde inte somna om när jag vaknade kl 8 imorse.. Har hunnit med att hälsa på ebba en stund idag, lekte med Larry. Han var busig som vanligt.. Snart ska vi beställa pizza här, senare ikväll åker ebba, jag och kanske elin på fest. Pussss


TRÄNA

Gårdagen var skinande! Hade det toppen, tack alla fina för kvällen :) Skriver mer sen och lägger in bilder, nu ska pappa och jag iväg till gymmet. PUSSIS

från mina snälliga kompisar, oservera att den rosa tandborsten lyser.



hands in the air

Har gjort efterätten och dukat nu.. Väntar på bästis som kommer om ett tag, då ska vi fotsätta med allt som ska fixas. En hel del kvar kan man väl säga, men pappa ska också hjälpa till när han väl vaknar från sin sovamiddag stund. puss

KÄNNS SOM FREDAG

Åhå nu är det långhelg för mig, vi är lediga imorgon för det är ettornas dag på skolan. Springer omkring och städar och lyssnar på musik, snart ska jag på ett danspass med mamma och sover sedan där för paps jobbar natt.. Imorgon ska jag tillbaka till pappa och fortsätta städa och greja, heddo och ebba kommer och hjälper mig lite senare. På kvällen vankas det middag för mina fina chompisar, sadan utgång på det. Peeerfa.

ÄCKELVÄDER

Haaaatar det här äckelvädret. Fick cykla ända hem till mamma i spöregnet för ett tag sen, såg ut som en dränkt katt när jag kom hem. USCH. Shortsen får vila tills nästa sommar eftersom solen inte vill titta fram.


ONSDAG

Idag: Skola, fixa utväxten, storhandla med pappa inför fredag. Ciaoo.

18:42

Dagen har vart toppen, dock har jag vart himla trött. Gått i min egna värld typ. Var på stan med emmisen efter skolan.
Har vart och fikat för ett tag sen med tjejerna, Larran följde med också. Jag och han körde hundtricket.
Nu är man mätt, pappa och jag har gjort typ fajitas. Meeegagott. Ska på en promenad med ipoden nu, sen blir det bio med ebbsan. GREAT.

lagom trött tjej på stan med shopaholicen emma


IN THE MORNING

Idag har jag 2 lektioner, soft jaaa. Sen ska jag hem en sväng innan jag ska på stan och fika med Hedvig, Ebba och Stella. Blir nog årummet, det är ju för mysigt där. Och cheescaken är väl inte helt fel heller. Hört att det ska bli storm idag, hoppas man inte flyger bort när man cyklar till skolan. pussss






21:02

Skoldagen har rullat på helt okej snabbt fast den var så lång, min nya italienska lärare verkar väldigt rolig. Det gillas. Fick reda på att vi inte har skola på fredag, det gjorde min dag! SATAN I GATAN VAR SKÖNT. Emma och jag tog oss en tripp på stan när vi slutat. Kom precis hem från ett aerobicspass, nu är man helt deaaaad. Ligger här inrullad i täcket och har tänt ljus, ska snart ta något att äta. Huuuungrig som en gnu.


PYSER TILL SKOLAN

Efter skolan idag, alltså cirkus halv fem. Då ska jag på stan med Emma, Elin och Joanna, kanske fika eller nått. Ikväll ska jag iväg och kirra nytt kort på friskis, kanske köra ett aerobics pass. Får se :)
Tjarå, nu ska jag bika iväg till skolan!


NATTINATT

Har försökt koncentrera mig och kolla på Sagan om konungens återkomst nu ett bra tag, inte riktigt min typ av film. Så nu gav jag upp! Tidig uppstigning imorgon, har en lång dag i skolan framför mig. Men Emma är tillbaka från Ayia Napa nu så hon ska minsann få underhålla mig under dagen med massa berättelser.


SÖNDAG

Gårdagen spenderade jag med Ebba, Sara, Amanda och Emma. Sen sov Amanda hos mig. Imorse när jag vaknade hade hon dragit till jobbet utan att väcka mig, snälligt att jag fick sova vidare.
Vid elva tog jag cykeln till Hedvig, har vart där tills nu. Vi har ätit lunch med hennes familj och utbytesstudent.
Sen var vi ute på en promenad i nån timme, helt anfådda när vi kom hem.
Nu är jag himla trött, ska snart äta med papsen tror jag.

jag hedvig & ebba i nian


BLIVIT KOCK

Idag har jag vart hos mamma och hämtat lite kläder. Paps och jag har precis ätit, jag gjorde maten. Huuuuur gott som helst.
Om ett tag ska jag träffa Ebba, vi ska nog fika eller nått. Vid tio ikväll kommer Amanda till mig. Vi ska vara hemma och mysa hela kvällen lång.


if you do me right, I'm gonna do right by you

Precis hemkommen från bion, Karate Kid var jättebra och rolig. Nu har pappa och jag precis kollat massa kung fu klipp på youtube, herrejisses vad duktiga dem är.
Vi hade en tjej på typ 5 år bakom oss på bion, när en kille fick stryk på filmen skrattade hon och sa " vad snäll han är". Haha knäpp flicka.


BIO

Första skoldagen idag då, inte så värst intressant. Fick lite info sen fick vi gå hem.
Jag gick och hämtade lille Larry åt Ebba på vägen till stan, sen mötte jag upp ebs och heds. Det borjade regna så vi traskade hem till svahndammen. Nu är jag hemma, pappa och jag ska snart på en promenad och sedan käka något. Blir nog sushi eller hamburgare för min del, gottigt. Senare ska vi på bio, karate kid har vi valt. Ebba hänkar förmodligen också :)
                                                                 

                                                                                 papi



BACK TO REALITY

Har precis gjort en megasallad som precis är uppäten, det blev min frulle. Nu ska jag snart pallra mig iväg till skolan.. pussss


A LOT OF THINKING

Gårdagen var himla lyckad, jag hade det riktigt kul! Tack alla :)

I morse mådde man ju som man förtjänade, men vad gör det nu. Gick ut på en långpromenad med Winnerbäck i öronen, väldigt skönt. Pappa jobbar natt idag och jag föredrar inte att sova själv, så mamma kom och hämtade mig. Vi åkte och tränade på friskis med hennes kille.
Nu har vi kvällsfikat och snart ska jag gå och lägga mig, är helt slut! Skolan börjar imorgon, kul. NOT.
Schemat är inte det bästa heller. Men jag ska försöka överleva.
Hörs imorgon folks.puss.


18


DET NÄRMAR SIG

Nu är jag klar med allt som ska göras idag. Efter massagen cyklade jag till bästis och var där ett tag, mycket mysigt. På hemvägen åkte jag förbi kvarnen och inhandlade naturgodis och en tidning som jag ska underhålla mig med ikväll. Snart blir det nog till att sätta på en film och gosa ner sig i täcket.
Nästa gång vi hörs är jag 18, en stor flicka :)


17 AUGUSTI

Tjenahej!

Igår vart jag på stan hela dagen, började med att käka på Little Italy med Hedvig, Ebba, Anton och Martin. Sen var jag med Hedvig och Ebba resten av dagen, mycket mysigt. Larry var med oss senare, han hade hundhicka..
När jag skulle gå och hämta min cykel för att bege mig hem mötte jag Amanda, hon skulle samma väg så vi sällskapade hela vägen hem till mig. :)

På kvällen åkte jag ner på stan, mötte upp dem igen. Vi gick till ån och satte oss, Ebba och Anton hade köpt med sig typ 40 nuggets från mcd. Bra jobbat. Sara förbi med sin lille valp, himla gullig.
Senare begav jag mig till storvreta för lite chillande.

Idag, sista dagen som 17åring ska jag hämta ut mitt nya legg, på massage och tror att det får bli en sväng in på solariet. Solen är inte framme idag som jag vill.

puss

KALAS

Dagen har vart tip top. God mat, finfina presenter, en himla massa godsaker och hela tokiga släkten på plats. Som avslut på dagen kom Hedvig och hennes typ utbytesstudent på besök, så jag fick öva på min engelska. Gick väl sådär, skrattade väl mest när jag skulle försöka ha ett seriöst samtal på engelska..

farmor, bror, pappa & jag

kusin

mamma

pappa & kusin

folk

kuusin


LIFE IS GOOD

Idag blir det kalas med hela tjocka släkten från Dalarna och Falköping. Wiiiiiie. Kommer bli great.
Hedvig och hennes utbytesstudent kommer nog förbi innan och säger hej. :)
PUSSS


13 AUGUSTI

Igår bar det av till gamla uppsala för lite party och badande i poolen. Kvällen slutade med att jag, Sara och Amanda käkade på max och drog hem till mig. Socialiserade oss med pappa som också vart ute och kalasat. Sen sussade vi så skönt.
Idag har jag och Sara suttit och kollat på lägenheter på morgonen. Resten av dagen har vi spenderat på stan och ätit på Unico. Vi har kollat och lagt undan grejer som vi önskar oss eftersom båda fyller år snart. Vi jobbade på bra, men trötta blev vi!  Fick med mig ett linne från Monki hem.

maaat och Sarribo

 


TOPPEN

Tjena hej
Har kommit hem från Emmas och min stanrunda för ett tag sen. Snart ska jag cykla ner på stan för att möta upp Emma, Lisa, Amanda och Sara. Antingen blir det stadsparkenmys eller fest i gamla uppsala. Great!


TORSDAG

Igår var jag på ett steppass med mamma. Sen knatade jag till Ebba, vi kollade på fobollen med hennes familj och Larry. Han var busig.
Senare på kvällen gick vi och mötte Evelina, sedan också Emma, Elin och Joanna. Satt och snackade med dem, dom skulle ut. Men jag var duktig och cyklade hem vid 11 :)

Idag ska jag på stan och kolla lite grejer med Emma, flickebarnet åker nämligen imorgon. Hoppas hon kommer hem levande.

pussis

 


18

TÄNKTE BARA MEDDELA ATT JAG FYLLER ÅR OM 7 DAGAR. YEEEY :)

NYTT

klicka för förstoring :)




FYRA FAVORITER

från & med du, near to you, beautiful monster, standing where you left me




TODAY

Fick med mig ett skärp, 2 bh och en skjorta från Gränby. Har precis käkat, senare kommer Ebba, Fantan och Larry och hämtar mig. puuss


HOCKEY

Igår kom jag hem från Falköping, himla trött man var. Morfar kom på besök på kvällen, vi åkte och kollade på Joels spelning med resten av familjen. Ska snart till gränby och köpa lite grejer, sen kommer Joel och hans tjej på lunch. Ikväll blir det hockey med Ebba och hennes vovve Larry. Myyyysigt.


OPHILIA

Här är min bror och hans bands nya musikvideo, inte riktigt min musiksmak men kan ju vara kul ändå. Joel spelar på den vita gitarren och killen som hoppar på stillbilden.
Nu är det läggdags. GODNATT


TJENA


Nu har jag anlänt till falköping efter en mysig vecka på Öland med hela tjocka släkten. Sista 3 dagarna var det strålande fint väder, då blev det böda för solning varje dag. På kvällarna har vi grillat vid havet och grejat, lite shopping har vi också hunnit med. Pappa och jag har sprungit 3 dagar längst stranden och sen kört syrka, biffiga.
Igår åkte vi till Småland till farmors vänner, där vankades det middag och 7 kamp. Himla trevligt. har precis vart och handlat med farmis, pappa åker rullskidor. Snart ska vi äta sen blir det en kväll hos kusinerna. Imorgon åker papi och jag hem, då blir det hem och vända, sen kommer morfar på besök till Uppsala och vi ska kolla när Joels band har spelning på musikens hus imorgon. Dem har släppt sin första musikvideo för några dagar sen, lite läskig. Kanske lägger in den senare.
Bilder kommer också in på bloggen snart, ciao.

pussisar



RSS 2.0