H-H-H-HEDVIG KOMMER HEM!

Idag vär ingen vanlig dag för idag kommer Hedvig hem! wihahoooo som jag har saknat dig.
Idag har jag varit på Lyssnaängen med Matilda, det var skuj vi badade massa ju. Sen när vi skulle vi åka hem hade vi tänkt, så vi satte oss på bussen som vi antog gick till stan. Efter en hållplats så stannade den för det var tydligen slutstationen, lyckat! Sen fick vi gå till den andra bussen och tillslut kom den. Lite virrga kanske.
Sen får man absolut inte missa finalen på Pussycat dolls 2 idag, väldigt viktigt.

Äntligen rätt buss




Dagens låt: NERD - She Wants To Move

/Adele Bj

heh lite mera shopping..

Nu kommer Hedvig & Ebba ge mig utegångsförbud eller något liknande, jag råkade visst shoppa lite till idag.. Ett par svarta chinos från gina och en svart, stor väska från wedins.mums
TIdigare idag solade jag lite och försökte städa mitt rum, det gick väl sådäär. Jag får fortsätta nån annan dag:)

Jag i full gång med att städa, eller inte

Fast det skulle behövas

heh


Såhär såg jag ut senare idag

Snart ska jag nog med mam´s och kvällsbada, mys.

Dagens låt: Fabolous ft Rihanna - First time

/Adele Bj

Kläder gillar jag.

Min dag har sett ut så här:
  • Sol & bad med mamma
  • Shoppat
  • Varit med Ebbisen och lekt på stan. Imorgon åker tokan till Öregrund igen ! blä

Dages inköp:
Sovshorts


Bikiniöverdel


Bikiniunderdel


Hel bikini haha


Linne


T-shirt


Örhängen & halsband


Byxor

Sen blev det lite underkläder och så men det lägger jag inte upp här :)

Dagens låt: Chester See - God damn you´re beautiful
/Adele Bj



Ophilia

Här är Joels(bror) band och länk till deran myspace, linte riktigt mig stajl men endå :)


http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=372323425


/Adele BJ

Lite för varmt kanske? nejdåå

Håhåjaja. Nu har jag tagit mitt pick och pack och åkt från min pap´s och är hos mam´s nu. Jag har varit helt slut hela dagen, tror att det kan bero på värmen. Men jag ska inte klaga, I like ! Idag har jag solat på studsmattan och sen så jobbade jag 2 timmar i kiosken till bilbingon som tydligen finns haha. Det var ju inte allt för jobbigt måste jag säga.

Nu är jag stört danssugen så jag vet inte vad jag ska ta mig till!
Dansa bör du annars dör du, det stämmer bra tycker jag. Det där lät lite hemskt, men tyyyyyyyyyp iaf.

Dagens låt: Star pilots - In The Heat Of The Night
/Adele Bj




S-S-S-SOOOOOL

Lite dåligt bloggande  nu på ett tag men det har liksom inte blivit av helt enkelt. Man måste ju va ute & baada nu när det är så fint väder.
I onsdags var jag på björklingebadet med pap´s och hans tjej, där träffade ju jag björklingeborna Sofie och Erik såklart, det var ju ett tag sen man såg dom nu:)
Igår alltså i torsdags hade jag en heldag med Saruff. Först skulle vi mötas utanför Åhléns men flickan hade cyklat stört långt innan så jag mötte henne vid Designtorget i stället. Så skulle vi ta oss till lyssnaängen hade vi tänkt men vi hade nada aning om vilken buss det var så det vara bara att gå och fråga på bussinformationen. Sen slutligen tog vi oss dit. Träffade lite folk där som det var längesedan man träffade, Mickan, Emma o, Lisa Elander & david. Jag har säkert glömt någon men jaja, shit happens. Sen tog vi oss hem till mig och myste hela kvällen & natten. Kladdelikladdkaka blev det iaf mycket av.
   
Idag då Fredag har jag varit och badat på samma ställe igen men Saruff & Pauline. Grymt mysigt vare. Sen kilade vi ner på stan och åt på BK och gick runt där, träffade lite folk och så.
Nu är jag helt trötter och ska mysa ner mig i soffan framför filmerna nedan:)

 


Dagens låt: Hoffmaestro - Young dad

/Adele Bj

inköp

Här kommer bilder på några av mina inköp från Falköping.

Tunika och skärp


Tröja


T-shirt


Palestinasjal


Byxor och skärp


Skor


Skor


Brill´s


Dagens låt: Nelly ft. Fergie - Party people

/Adele Bj

saknad

It's not the same.
We'll never be that way again.
Cuz you can't take back those tears.



/Adele Bj

Homecoming

Åh, idag ska jag äntligen få träffa min undrebaraste bästa vän Hedvig ! Har längtat efter dig som tusan. Och imorgon  åker du ifrån mig:(I alla fall kom jag hem från stoooorstaden Falköping i natt 01:30, då var jag rejält trött. Jag somnade inte en endaste gång under den 4 timmar långa bilresan, i stället satt pappa och jag och sjöng för fullt till rix fm. Det har varit mys att hälsa på släkten och sånt där på pap´s sida, det har också blivit en del shopping. Kanske lägger ut bilder på det senare + bilder från F-köping för jag har inte riktigt tid nu. Ska nämligen kila iväg till bussen snart

Dagens låt: Eminem - Hailie´s song

/Adele Bj

Falköping nästa

Yep, idag var jag i stadsparken och dansade lite och så. Gick la sådär att lära sig dansen de andra kom på igår men tillslut gick det hah. Sen kom Matilda och kollade, sen kilade vi hemåt. Trevligt trevligt. Nu väntar jag på att mamma ska komma hem med Ben & Jerry´s hihi. Sen ska jag faktiskt ta tag i min packning som måste göras. Jag åker nämligen till falköping med papps imorgon till släkten, men mobilen är med! Kommer hem på fredag eller lördag så det blir mycke packning för min del...





Dagens låt: Lady Soveregin - Love Me Or Hate Me

/Adele Bj

dagens låt





Dagens låt: Fergie - Love Or Lables

/Adele Bj

GRATTIS PAPPA


Hemma från Grisslehamn

Så var man hemma igen då. Det har varit riktigt mysigt i Ebbas stuga där borta men familjen Svahn. Men vädret? Vad är det här för sommar liksom.. Men nu verkar det vända iaf, hoppas kan man ju alltid.
En natt/morgon gick Hedvig upp typ 5, ah då tänkte jag att hon bara skulle fixa nått. Men nej då visar det sig att hon typ gått i sömnen och börjat ta av sig sina sovshorts och börjat tvätta dom i handfatet. Sen kom hon tillbaka efter ca 20 minuter när hon var färdig med det. HAHA
Om man ska samman fatta dagarna där så var det film, mys, tävlingar hi, ålandsbåten och lite solning innnan vi åkte hem.









Dagens låt: Craig David - I just don´t love you no more

/Adele Bj


Grisslehamn

Yeeah, finaly bytt min mp3 som dog förut, så nu har jag en ny fungerande !
Imorgon bär det av till Grisslehamn men bästaste vännerna, ska bli supermys. Tar ålandsbåten när vi kommer fram för att köpa godis och sånna där nödvändigheter hi. Sen ska vi bo i Ebbis stuga. Kommer hem på torsdag tror jag.
Men nu måste jag nog börja packa, men jag är inte bra påre kan jag säga.  Kommer förmodligen bli för mycket helt enkelt.

Viadomsmening
Självanklagelser är dumma, onödiga och skadar självkänslan.




Dagens låt: Lazee ft. Neverstore - Hold on

/Adele Bj

Bad

Today har jag varit och badat och solat hela dan med Matilda vid wiksslott typ :) Mycket trevligt må jag säga.


Dagens låt: Kat DeLuna ft. Busta Rhymes - Run The Show

/Adele Bj

Myspys

Igår var jag först hos tandläkaren, nada hål ! Duktiga jag. Sen på kvällskvisten åkte jag och mötte Hedvig på stan, hälsade lite smått på bea, waldenvik, wadberg & poppe. Sen gick vi och köpte Ben & Jerry´s och myste ner oss hos H, pratade & kollade Pussycat Dolls 2 och sådär. Sov där, sen var vi duktiga och var på stan redan kl.11. Hitta lite grejs, linne, örhängen, kräm och sånt. Sen kom Saruff ner på stan och vi åt på BK och gick runt lite på stan. Nu är jag hemma och ska försöka hitta vart bussen som går till grisslehamn går, ska dit på lördag med Ebbs & Hedds. Yeeey.




Dagens låt: Colby O´Donis ft Akon - What you got

/Adele Bj

Shopping today

Lite shopping från dagen
Jeans: Lee
Stor t-shirt: Disel
Parfym: Hilary Duff
Rakhyvel: Bic
Glass: Yuummmie


Dagens låt: Ashanti - In These Streets

Jag har börjat flagna lite smått i mitt face, det känns INTE okej.

RSS 2.0