balbilder

image155

image156

image160

image157

image158



/Adele Bj

BAAL

Snart är det dags för bal på skaris, kuligt värre må jag säga.  Jag är sjuk som jag redan berättat för alla i skolan idag, väldigt passande att bli sjuk nu liksom. Så jag får ta alvedon så blir det bra!
Åker först till Hw, sen ska vi till svahn och sen åker viiii!
Kommer kanske bilder imorgon :)

Adele idag
image153image154

Förresten är min mobil på lagning, då fick jag en sån där vacker lånetelefon. Men nu är det så att jag har tappat bort den hehe, + mitt kort med alla nummer på. Jag är otroligt irriterad att alla nummer är borta liksom.

/Adele Bj

För mkt

Usch och fy vad jag känner att jag klagar hela tiden. Men jag är otroligt trött, stressad och så är jag sjuk. Wihuu en härlig blandning må jag säga.
Anledningen till att jag är trött idag är att jag gick upp halv 6 och åkte och dansade, det var sista lektionen med Armineh. Jag kommer sakna henne mycket, hon är så gullig så. Ja på hennes lektion hann vi bara öva igenom alla danser till showen med alla klädombyten en gång. Jag tror att det blir ca 8 eller 9 klädombyten för min del. Sen stannade vi kvar men dansakademin är inte bra på bokningar verkar det som, de hade tydligen dubbelbokat igen så där fick vi sitta i 1 timme medans en tant skulle ligga och göra yoga alldeless för sig själv i den stora salen. Sen dansade vi 2 timmar eller nått, gick helt okej faktiskt men sen blev alla ganska hungriga och sura vid ett tiden.
Vi åkte in till stan och åt på Cupido och tänkte dansa på DC, men vi var helt enkelt för trötta.
Nu ska jag bara ta det lurre, jag skulle gentligen till Elias med danstjejorna på middag men jag mår inte bra alls så jag orkar verkligen inte det idag. Nu ska jag kolla The hills och måla naglarna.

Några av scenkläderna:


Hw har fullt upp med att vika sina danskläder                                       




                                                                                       No time for tears
                                                                                                    
image152

                                                              
/Adele Bj






Blingbling

Dagen började med svenska där jag, mickis & cissi redovisade. Det gick utmääärkt.
På tisdagar har vi ju sån härlig lång rast & jag, hw, es behövde fixa lite grejs på stan så det gjorde vi. Jag köpte smycken till balen, riktigt blingbling armband. Me like. Sen köpte heddan och jag en "sjal" eller vad man ska kalla det till våran "duett" haha. Hw köpte balgrejer & Es köpte smink till balen. Förresten så får Hedvg inte mjölksyra i benen när hon blir trött, utan hon får kolsyra.
Efter skolan blev det dans i 1 timme i gympasalen tihi.

Mitt älskade armband & lite annat
image146


Hw på väg tillbaka till skolan för att dansa
image147

Dagens låt: Keyshia Cole - I remember

/Adele Bj

Ny vecka

Ny vecka, nya tag. Måndag äre idag då, häärligt. Jag skulle egentligen dansat i morse men jag skulle till tandläkaren & spänna min tandställning. Aooutch. Sen ringde jag bästis och hon var på väg hem för att duscha efter dansen, men hon hoppade av bussen typ vid BK så vi kunde köpa våran kära glass som också blev våran lunch innan vi gick till henne. Jag hann också köpa lite grejs på stan innan hon kom, tihi. Skolan flöt på som vanligt och det var superduperhärligt att träffa E & H efter min danshelg. Sen dansade vi i typ 1,5 timme wihuuu, det behövs VERKLIGEN... Efter det, alltså 5 skulle jag, H & E sola, men innan det var jag tvungen att köpa en macka på kvarnen för det enda jag hade ätit var ju då min glass.. Inte bra

image144

Lite smått & gott innan skolan



Dagens låt: Jojo - Coming for you

/Adele Bj

It´s complicated

Komplicerat är det rätta ordet.

Adele 10 år klättrar på lyktstolpe
image141


Dagens låt: Kevin Michael - Ghost

/Adele Bj

Dans

Nu ska jag snart kila mig iväg till bussen, Stadsteatern väntar. Kommer vara där hela dagen, jag missar jättemycket av melodifestivalen ju... Stackars mig, nerå det är det inte. Det är faktiskt ruligare och dansa ju.
 
Kom och kolla på stadsteaterns dansföreställning: 18:30 :)

Bild från afrolektion med Hea, muuuums
image140

Dagens låt: Kylie Minogue - Speakerphone

/Adele Bj



Bilder från genrepet

Sådå, genrepen är färdiga.
Idag var skola som vanligt. Sen gick Elza och jag och fixade minneskort till min kamera, mötte upp några vid Cupido och köpte mat. Sen gick vi till stadsteatern för att mest kolla på folk som hade genrep för vårat började inte förräns 7. Men sen var det rep med balett, street och street det känns helt okej iaf. Jag har kommit fram till att jag vill börja på breakdance nästa termin, det ser ju bara för coolt ut.
Här kommer lite bilder på de olika repen:
Sofie & Kevin


Street


Åsa var grym


Balett


Balett


Jazz 3


Break.  kanske min nya grej till nästa termin ? (A)



/Adele Bj

Genrep today

Freedag wihuu. Ska snart pallra mig till skolan, myyyys. Efter skolan ska jag, E, E, S & kanske A gå till Cupido och köpa mat, sen ska vi till stadsteatern och kolla på massa genrep. Mitt första genrep börjar iaf 19:00, men man vill ju faktiskt kolla alla danser för det kan man ju inte göra sen. Tihi.

image132


Dagens låt: Robin Thicke - Lost without you


/Adele Bj

SkolDM bilder

Bilder från skolDM i innebandy hihi

image125
The team


image126
Mot Gränby, woho. (jag till höger)

image128
Boysen


/Adele Bj

orientering

yeeey, min balkänning har kommit hem tiiid ! Fast det är fiktiskt lite guldfärgad eller hur man ska säga, jag gillar den. Fick också mina skor och 3 linnen.
Vi var ju som sagt på celsius idag och lyssnade på 2 kända hockeyspelande tvillingar, vet dock inte vad dom hette. Inte så insatt i det där måste jag säga. På idrotten idag hade vi orientering, usch. Hedvig och jag har bara dåliga erfarenheter av det, alla gånger vi har försökt oss på det har vi inte hittat en enda kontroll. Idag gick vi med Gustaf & Max, det gick lite bättre i alla fall. Vi hittade en haha :) Nu kurrar det i magen, ska göra toast nuuu. mums.

/Adele Bj

Uppvisning på g

Yey jag är en otroligt aktiv bloggare, (naat).
Men nu så, igår hann jag inte för först var det skola sen dans.
Idag har jag sovmorgon, vi ska till celsius på nån föreläsning för alla "sport"klasser i uppsala.
Nu har jag äntligen fått mig balklänning, puuh. Fast jag vet ifs inte om den passar för jag har inte hämtat den än men jag får hoppas på det:)

I helgen är det uppvisning på Stadsteatern med Ekebydansstudio.
Här är danserna jag är med i:
Lördag 15:00 - Dan/speakerphone
-Balett

Söndag 15:00 - Thomas/mix
- Balett

Lör & sön 18:30 - Dan/speakerphone
- Thomas/mix
- Balett

image121



Nästa helg ska dansarna i klassen vara med på dansakademins föreställnig på Stadsteatern då också med Arminehs balett.
image124



Och den 2-3 juni är ju såklart Unpredictable Reginateatern, Jag tror att den börjar 19:00 båda dagarna. Men man måste förköpa biljetter på untkontoret :)
image122

Dagens låt: Kayne West - Flashing lights

/Adele Bj

...

As I´m leaving the one I want to take.
Forgive the urgency but hurry up and wait.
My heart has started to separate.
image120

/Adele Bj

Dagens låt

Dagens låt: Ashley Simpson - Little miss obsessive

image118


Ebba bli frisk NU !

/Adele Bj


Adele ska gåååå

Nu ska jag knata mig iväg till skolan. jag skatill skolan idag, inte ta buss. Jag kom på att jag aldrig har gått till skolan under mina 4 år på vaksala, men idag kände jag mig hurtig så det blir en promenad för mig del. Har ju sovmorgon också idag, börjar 9:15 wihuu.
Musikprov är det som gäller idag, känns inte alls bra ! På våran 2 timmars rast ska vickan och jag gå och köpa vårat discotyg som vi aldrig fixar. Men nu är der sagt, så det ska vi. Efter skolan ska jag och H skriva den där komplicerade ljusgrejen till dansen, till 3 danser faktiskt. Efter det ska vi på stan och kolla balskor till Hedvig tills jag ska ta min buss till dansen.

Adele back in the days
image117


/Adele Bj

Bethoveeeeeeen, zzzzz...

Jag tänkte bara berätta att jag är sjukt trött på allt som har med klassisk musik att göra för tillfället. Har suttit i 2 HELA timmar och pluggat musikhistoria, ovanligt för mig. Sen ska vi kunna massa klassiska låtar också, så jag har suttit och kämpat mig igenom 12 låtar av Bethoveen, Händel & massa andra snubbar. Alltså nu låter det som att jag är helt anti klassisk musik. Den går väl bra att sova till och så för den är såååååå lugn, men den har igen större nytta i mitt liv måste jag säga.

/Adele Bj

Jaaa

Killarna vann då såklart med 5-1 idag :) Det var svinkallt, och luktade äääckligt. Men spännande var det!  Sen åkte vi tillbaka till skolan, ett himla liv var det för 8:orna har nämligen kommit tillbaka från sin prao. På matten fick jag göra muntliga nationella idag, var verkligen inte förberedd alls. Men det gick helt okej. På sista lektionen med Thomas, då fick han för sig att om vi kunde vara tysta i 60 min behövde vi inte jobba den lektionen. Såklart vi var tysta då liksom.
Hemma nu, pluggat lite smått på musikprovet och ska precis iväg och dansa.

image116

Dagens låt:  Trey Songz - I can´t stop missing you

/Adele Bj

8d mot 9d

Ska snart iväg och titta på hockey, wihuu. Pojkarna i klassen möter 8:orna. GO 9d !

image114

/Adele Bj

Tidig söndag

Började min dag 08:30 idag, wahooo en söndag också. Men jag var faktiskt tvungen, vi skulle dansa på dansakedemin i ekebybruk. Men nej då, den hade tydligen blivit dubbelbokad så vi fick ta våra grejer och dra till dansakademins lokal i salabacke. Gick ganska bra, men det är dags att börja satsa nu eftersom det är endast 2 veckor kvar till Unpredictable. Affisherna är det dags att dom kommer upp nu också. När vi slutade gick jag och Hedvig från salabacke till stan, duktiga är vi ! Jag köpte min kuvertväska och åkte hem.
Ja nu är det så att jag hade tänkt att råplugga idag, men det går inte så bra :( När jag skulle läsa hela lååånga musiken, jo då somnar jag. Great liksom. Får göra ett nytt försök snart.

image113


Dagens låt: Rihanna - Take a bow

/Adele Bj

Shopping


Idag har det varit sjukt stressigt, tänkte att jag skulle ta med mamsi och fixa alla grejer till bal, dans och annat. Och så blev det. Vi har varit på stan och gränby i typ 6 timmat nu, äntligen hemma !
Men jag har ett litet problem till balen, jag vet inte vilken klänning jag vill ha längre. Jag har 3 stycken jag vill ha just nu, men det går liksom inte att ha på sig alla det blir bara knas. haha. Har ju beställt en men vet inte om den kommer hem i tid, sen hittade jag en idag och sen är det en annan. Men alla är vita i alla fall!

Imorgon ska jag dansa 10:00-12:30 sen är det bara hem och plugga.

Dagens inköp:

image112


Dagens låt: Jordin Sparks - Next to you
Maybe it's just my imagination
But I see you stare just a little to long
And it makes me start to wonder
So baby call me crazy but I think you feel it too
Maybe I, Maybe I just gotta get next to you


/Adeje Bj










inget liv nu

Uhhh, har precis kommit hem från balettträning. Innan det dansade jag 11:00-14:00 med Unpredictabletjejerna och killen. Jag känner mig något sliten såhär i slutet på terminen.
Igår efter skolan gick jag och HV på stan och fixade afro-linnen. Gick hem och sen kom heddans pojk och en kompis till han, kollade film men den var inte riktigt i min smak så hedvig erbjöd mig datorn efter att ha somnat hihi. Min dag började i alla fall med att vakna upp bredvid bästis, vi fixade lite med ljusgrejen till våran dans. Åt frulle och åkte och dansade.

Läxor och prov i veckan:
musikprov
nationella engelska
nationella matte
engelskt speech
spanskaglosor
soprov

Dans i veckan:
söndag: Unpredictable 09:30-12:00
måndag: ingen dans på morgonen. kolla hockey med klassen ist
måndag: balett 18:00-19:00
tisdag: balett 18:00-19:00
onsdag: balett 08:00-09:20
onsdag: street 18:30-19:30
onsdag: street 20:30-21:30
fredag: genrep på stadsteatern, kommer inte ihåg tiden heh


image107

Dagens låt: Ne-yo - Closer

/Adele Bj


Biljetterna släpps

Idag släpps biljetterna till Unpredictable, köp dom på UNT :)

Dagens låt: Lisa Lavie - Falling for you

/Adele Bj

Onsdag 14/5

Idag var det balett på morgonen, fast det blev inte så mycket balett. Vi fick öva till showen ist medan Armineh pratade med våra konferancierer Gustaf och David. Blir säkert bra dedär!
Skolan var sjukt jobbig, känns jobbigare för varje dag som går. Lärarna kommer nu i slutet av terminen och säger att vi ska ha massa prov och grejs som vi inte visste om ens. Snart blir det dans, fast vi har vikarier på för både Dan och Thomas idag. Det blir Mathias och Edin i stället.
 Imorgon ska jag sleepa hos Hedvig, först ska vi på stan och fixa afrolinnet och sen skriva ljusgrejen för introt på showen. På fredag är det studiedag ! wihuuu tänkte ni nu, men vi i klassen ska dansa hela dagen då. På kvällen blir det ännu ett balettrep.

Dagens låt: Chris Brown - Forever

/Adele Bj

hihi

image103
image104
image105

/Adele Bj

4 timmars hål

Sitter här i biblioteket nu dah, har haft kanske 3 timmars håltimme för musiken var inställd. Vi hade ju fotografering på morgonen, jag, ebba och hedvig var tuffa. Heddan och jag var superhjältar och ebba var the hulk, mums! Kommer bilder sen. Vi 3 åt iaf på BK och sen gick vi och kollade balklänning till E, hon hittade 2 riktigt fina wihuu för det !
Nu har jag 2 lektioner att se fram emot, väntar också på att elza ska komma så vi kan börja på våran redovisning på engelskan.
Dansa ska vi efter skolan, det behövs verkligen. Sen dans igen, fast balett då.


/Adele Bj

Sliten

image102

Åh vad jag ät trött nu förtiden, så otroligt mycket grejer som ska fixas heela tiden. Nu ska jag snart till hedvig för att göra oss i ordning till avslutningsfotot som är idag! Ebba ska också dit, hon ska vara hulken hihi.

Dagens låt: Chris Brown - Take you down

/Adele Bj

Gymnasieval

Ah shit.
Nu har jag bestämt gymnasium. Linnéskolan företag blev det.
Jag har inte ändrat mitt val på nätet men jag har tänkt mig att inte ändra mig nu i alla fall.
BLÄ jag gillar inte sånt här :(

/Adele Bj

Lite av varje

Idag har jag soolat , wihuu jag älskar vädret. Fast nu ska det ju bli kallt igen ajaj.
Har äntligen hittat min balklänning tror jag, den är i alla fall beställd från Forever21 nu fast jag lägger inte in nån bild på den. hemligt jue. Hoppas att den kommer fram i tid, annars får jag fixa en annan på nått sätt. Men ändå himlans skönt att ha det fixat. puuhh
Beställt lite annat också, fast från ellos faktiskt :)
Här kommer bilder på det jag beställde:




Nu vankas det grillning här i Harbo, cosy.

Dagens låt: Colbie Caillat-Feelings show

/Adele Bj

9/5

Fredag, ÄNTLIGEN. Åh jag är helt sluut. Skola idag, men bara spanska och syslöjd faktiskt! Blev äntligen klar med min tunika som jag har sytt helt själv, haha. Min syslöjdslärare blev väldigt förvånad kan jag säga, stolt är jag.
Sen skulle vi på nån idrottsinformation nån stans, alla idrottsklasser i grundskolan ska tydligen på det.
Efter var vi dansare i klassen och dansade, ovanligt duktigt gjort av oss. Det behövs faktiskt.
Balett vare sen, typ repetition med alla grupper. Stört mycket folk i sån liten sal, varmt var det men jag överlevde wihuuu. Elzan skulle vart där med sin tåspetsgrupp men virrig som hon är hade hon visst glömt det, haha.
När jag sedan skulle ta min lantbuss hem så visade det sig att jag precis missat den och den går så konstigt just den tiden på kvällen, det var 50 min tills nästa buss. Då ringde jag bästis och pratade lite, fördröjde tiden bra tycker jag. Träffade också på Louise som jag vad bästis med när jag var 5, ojoj tiden går fort. Söt är hon i alla fall.
Nu är jag äntligen hemma efter min lååånga dag.

image96


Dagens låt: Natasha Bedingfield ft .Sean Kingston - Love like this


/Adele Bj

mums

image95  I like

I allianshallen händer det grejer

Idag var det ju då innebandy DM, det gick ju som det gick kan vi säga. Vi förslorade alla matcher vi spelade, men inte HELT oväntat eftersom vi typ aldrig hållt i en innabandyklubba. Men vi var faktiskt duktiga må jag säga, på vårat sätt. Go oss!
Ah och nu är jag käänd i allianshallen som "tjejen som inte vet hur man tekar". Ja så här var det: Jag skulle spela forward, men sen säger Ebba att jag ska hoppa in som center. Jag hade glömt bort att efter någon har gjort ett mål så tekar centern, så jag stog där på planen och vinkade lite sådär och hade det allmänt trevligt. Sen när jag tillslut fattade att jag skulle teka, så fatta jag ju inte hur jag skulle stå. Men då visade domaren mig det, och då vann jag tekningen. wihuuu. Fast det berodde inte alls på att domaren typ höll i min klubba lite halvt och sköt typ åt mig haha.
Ebba var en sååå duktig ledare eller vad man nu ska kalla det., verligen inne i spelet tihi. Good job Esvahn!
Stackars heddan har typ sträckt sin tå eller något liknande, och nu gör det ont i hela foten. Så hon kunde inte vara med och spela. Men hon stod där glatt med Piccolos pompoms och hejade för fullt.
Hockeykillarna gick vidare tror jag iaf, duktiga pojkar!

Jag tog min buss hem direkt, kände verkligen att jag ville hem, har typ inte varit hemma alls i veckan. + att jag är himlans trött för jag har varit tvungen att gå upp 05:30 varje morgon den här veckan. Sussade på bussen med Matisyahu - Time of your song i öronen, ganska trött på den nu eftersom jag hade råkat satt den på repeat så jag har lyssnat på den typ 10 ggr i rad. Den får ju då bli dagens låt också.
Kommer kanske bilder senare idag eller imorgon tror jag!

Dagens låt: Matisyahu - Time of your song

/Adele Bj

Häärlig onsdag

Åh vilken härlig onsdag, som ananrs brukar vara asdryg. Vi var bara 10-15 personer i klassen, så otroligt skönt! Fick ju då sluta tidigare för Thomas var snäll för en gångs skull, berodde kanske inte på att Sofia kallade han pappa under hela lektionen det verkade inte uppskattas. Men kul vare.
Nu är jag nybadad och ska snart åka och danselidansa. På thomas dans ska vi ha gubbkläder, uuuuusch det är typ det värsta  man kan dansa i tycker jag. Fast jag tänker inte ha på mig hängslen och grejer, tar ett par svarta kostymbyxor och vit skjorta. Då ser jag i och för sig ut som en servitris men jag vill inte ha nå annat så jag får se ut så.
image93

Dagens låt: Omarion - I´m tryna

/Adele Bj

Självgod unge

Idag har dagen rullat på finfint, fast den böjade inte bra med matte nationella. Fyfasen vad svårt det var.
Hade ett till innebandymöte, haha det behövs.
Måste bara berätta om när jag, hedvig och ebba satt i matan.Tjejerna i dansklass i 6:an sitter typ framför oss, och så hör man en tjej som sitter o ba: asså hon sa att jag var så hiiimla bra på att dansa och att om jag bara avslutade rörelserna kunde jag gå hur långt som helst.
Man ba oookej vi antecknar, man trodde ju att hon satt och berömde nån annan men nej då hon gillade sig själv.
Sen efter en kort stund hör man från samma tjej säga till sin kompis: du ser väldigt generad ut när du dansar.
Sen typ en minute efter då ba: jag tror att jag är ganska fin idag!
hahaha hon hade inte lite för bra självförtroende den där tjejen. Det är ju inte dåligt med bra självförtroende men man behöver väl inte gå om kring och skylta med det och trycka ner andra. Men vi hade iaf rolig underhållning under lunchen!

image92


Dagens låt: Simpel plan - Your love is a lie

/Adele Bj


Innebandy är grejen

Ahhhh alltid lika härligt med måndag ! Eller kanske inte, men den här måndagen var ovanligt chill faktiskt. Började ju då med afro/modern på morgonkvisten, nu har Hea äääntligen avslutat våran dans. Lite smått rörig, men vi säger att den blir spännande i stället.
När vi kom till skolan hade tjejerna möte om innebandyDm som är på torsdag, wahiiuuu. Vi kommer krossa allihopa, dansare kan också lagsporter.. Akta er för oss säger jag bara ! Heddan och jag som forwards, kan inte bli bättre lag om jag får säga det själv. haha. Det råkade hålla på i två timmar så vi missade två lektioner, skönigt värre. Sen var det bara no kvaaar.
Uschans imorgon är det nationella, C provet också. Good luck Adele !

image91
 image90

Dagens låt: Kaye Styles ft. Dollarma - Ganjaman

/Adele Bj


Ahh så äre

Idag har det verkligen inte hänt någonting specielt, har varit här i Harbo. Skuuuuj. Va och kollade på fotboll med papps, inte intressant alls men ändå. Slapp dag helt enkelt. Har ingen skrivlust just nu, det får jag ta igen sen. Är bara helt stressad av allt just nu. Prov, show, bal och allt.. bläää lite för mycket i huvudet nu bara.

pappa och jag är coolingar sometimes



Dagens låt: 3 doors down - Let me go
How could this thing be a good thing?

/Adele Bj

Dansadansadansa

Idag har jag dansat med tjejerna på bilderna nedan. Vi övade på stadsteatern i 2 timmar typ. Sen gick Hedvig och jag på stan, skabbiga och härliga. Vi gick där helt mobbade i mjukisar, osminkade och ja allt. Det var hur min dag såg ut, punkt.
Lägger in lite bilder på oss, 9d alltså.
image80

image75




image69



image73

Dagens låt: 1st lady - Missing you


/Adele Bj

Adele har städat

Ojoj Adele har städat, wihuu. Kände att det var dags när alla mina kläder låg i en stor hög i min garderob. Duktig känner jag mig nu i alla fall. Här kommer lite bilder på resultatet.

  


/Adele Bj

Valborg

Japp, igår var det valborg. Jag drar en kort sammanfattning om den.

 1. Var på stan med Hedvig och Ebba och träffade folk och åt.

2. Åkte till nån stans som jag inte kommer ihåg vad det hette, landet iaf och grillade och så med lite folk.

3. Film hos Hedvig


Jättesöt film               Så typiskt oss, men vi gillare.
             
                                               


När vi skulle ta bussen hem från landet, jo då spyr en kille på bussen. Skabbig kille. Och vi var tvugna och sitta där i en kvart, hur äckligt som helst.

image55


Nu håller pappa och hans tjej på att rensa ut grejer ur källaren, mina vita converse har varit helt borta sen i somras. Och nu hade dom hittat dom i nån låda, gissa hur glad jag blev liksom. Man blir så glad när sånt händer, sen hittade dom 3 andra skor också som jag helt hade glömt bort.
Idag är jag på otroligt bra humör, det känns bra.

Dagens låt: Kayne West ft. T-pain - The good life

/Adele Bj


RSS 2.0