a place to crash

Ikväll har jag pluggat med mamma och sen pappa, känns bra faktiskt inför provet imorgon. Jag och mamma tog oss en paus och gick på en promenad till ica för att köpa lite növändigheter för att orka med plugget. Sen har jag slagit in Ebbas present också, min handstil förstörde paketen men jag får hoppas hon blir glad ändå. Hon borde ju ha överseende med min kassa handstil efter alla år. Imorgon ska jag få våfflor till frukost och jag börjar halv ett, happyface!



/Adele Bj

sista mars

Idag har jag varit i skolan som vanligt, ingenting intressant hände under skoldagen. Eller jo det är ju första april imorgon så vi har lite planer under skoldagen, fast det är hemligt. Efter skolan träffade jag ebba, vi kikade runt och hittade lite saker. Hon köpte ballonger till imorgon, det står ebba på dom. haha. Ikväll blir det råplugg med pappa, härligt.... Nu ska jag göra te och ta mig något att äta.
puss

 

 

/Adele Bj


don't build a castle on quicksand


/Adele Bj


sunrise

Idag är jag på toppenbra humör, det brukar bli så när solen är framme. Fek provet är avklarat nu, skönt. Efter skolan blev det stan med Emma, hittade lite grejer. Har snackat med Ebba om hennes 18-års fest på torsdag, kommer bli bordsplacering och grejer. Skinande! På kvällen har jag pluggar naturkunskap sen blev det ett intensivpass med mamma och hennes kille.





/Adele Bj

FEK

Idag var jag och mamma uppe jättetidigt för att gå på mitt untvecklingssamtal. Det gick bra, dock ska ju mamma och hon prata så mycket varje gång så det blir lite långtråkigt. Sen tränade jag, känns väldigt ovant att träna på morgonen. Senste var väl när man gick på vaksala, men det var skönt. Kanske något man borde börja med :) Idag är jag ledig, fast jag räknar den här dagen inte som en ledig dag. Jag måste plugga fek hela dagen eftersom jag har prov imorgon :(
Nu är det i alla fall klart. Jag börjar dansa modern och balett från och med v 15 :D





/Adele Bj

förändring

Nu sitter jag i pappas nya lägenhet. Inga mer långa resor till Harbo längre, känns skönt. Har ätit en asaagod middag med min papi och bror, sen tog vi oss en prommis till affären för att köpa godis. Ikväll ska det kollas ballar av stål, sjuk roligt program. Nu ska jag göra fruktsallad, muumsii.


/Adele Bj


saknarhedvig

Gårdagen var väldigt kul, vi dansade i stort sett hela kvällen :)
Nu sitter jag och pratar med Hedvig, usch vad jag saknar flickan och våra bästiskvällar. Om ett tag ska jag och pappa iväg till gymmet sen ska vi äta med bror min.
Har fått ett ryck och känner verkligen att jag vill börja dansa lite igen, så ska kanske höra med en lärare om jag kan hoppa in nu mitt i kursen och gå bara någon gång i veckan.


/Adele Bj

spontant

Nu åker vi till skyttorp på ännu en 18års fest, dock blir det nog lugna puckar idag!



/Adele Bj

Lördag

Idag är jag konstigt nog väldigt pigg. Pappa ringde och väckte mig vid halv tio och frågade om jag ville följa med och köpa dator om en kvart, klaart jag gjorde. Sen åt vi på max som blev min frukost.
Gårdagen var väldigt trevlig och bra ! Elin hade fixat en rolig kväll med mat, tävlingar och skönt folk :) Fick sedan skjuts hem från stv, sen sussade jag så gott.




/Adele Bj


tjingeling

Nu är emma och jag klara, har fixat spelningslistan för kvällen. Har duschat och ätit så nu är man fit for fight :) På idrotten hade vi dans idag, kuuul. Snart kommer ebbsan och fanny och hämtar upp oss, sen åker vi till elin. yeeeeey.
juste, måste slå in hennes present nu!

/Adele Bj

we're going all the way up

Hade skönaste sovmorgnen idag, sen blev det skola. Redovisningen är klar nu, sjukt skönt!  När vi slutat käkade jag och emma på unico och kirrade lite grejer till imorgon. Snart ska jag och mamma till friskis och träna lite.
Ska upp tidigt imorogn för att gå till tandläkaren. Efter skolan åker jag och emma hem till henne i stv innan vi drar oss till elin där det vankas 18-års fest.
Kalasbraaaa!



/Adele Bj


black and blue







 

/Adele Bj


100324

Ciao bellas
Idag försov jag mig inte, som jag gjorde igår. Hann med att äta min dagliga frulle där det ingår massa grejer. Sara och jag är frukost kompisar, vi brukar berätta om våra frukostar för varandra i skolan.
Sofia har blivit kär via facebook chatten...
Hade företags ekonomi idag, känner att jag inte alls är insatt i det vi håller på med. Har prov på tisdag, great! Det blev en daglig tripp på stan med Ebba efter skolan, hon bytte en tröja. Sen blev det gym för mig, det var jättemycket folk idag. Har precis skrivit mina stödord till svenska redovisningen imorgon, eller stödmeningar :)
Är rejält less på vädret nu, på natten fryser snön och sen smälter den på dagen. Sommar nuuu va!

2 somrar sedan


/Adele Bj


100323

Vi har fått ett nytt schema. Det är inte så mycket att hurra för, vi har förlorat 2 sovmornar när vi börjar halv ett, ogillas. Vi fick labba idag på naturkunskapen, vi skulle kolla reflexer, hörsel och massa mer. Jag har ingen reflex i knät :( När sara slog lite på det med en sån där pinne så rörde det sig inte...
Efter den trötta skoldagen gick Emma och jag ner på stan, vi kirrade både Ebbas och Elins presenter. Känns bra! Fick med mig ett coolt nagellack och cosmopolitan hem. Skippade intensivpasset med olivia idag, mycket bättre att stanna hemma och kolla på Dating in the dark!

Miike Snow




/Adele Bj

100322

Idag hade vi vår första religion lektion, läraren verkar ganska skön :) Vi fick sitta och säga våra namn och intressen typ hela lektionen så det var chili. Innan sista lektionen fick jag mega ont i huvudet så jag tog mig en alvedon och åkte hem. Har precis fikat lite med min bror och hans tjej, dom är ganska underhållande.
Nu hjälper mamma mig att skriva om charles louis de secondat montesquieu, skönt namn. Fast vi har tagit en liten paus för tillfället. Men det rullar på bra.
Efter plugget blir det svenska hollywoodfruar och fruktsallad :)



/Adele Bj

I'd like to make my self belive



Ciaaao
Det där med vår värdret höll väl inte i sig så värst länge, det snöar ju ute nu. uschuschusch. Snart ska jag till gymmet och springa lite med pauline. Sen ska jag äta med pappa och joel :) På kvällen kanske jag drar mig mot stv.

/Adele Bj


vååår

Idag känns det som vår, nu ska det bara bli sommar så fort som möjligt. Idag har jag vart på en promenad i solen. Sen gjorde mamma och jag pizza, massa med gott var det. Snart kommer pauline hit, får vi se vad vi hittar på. Blir nog antingen sunnersta eller så har vi myskväll. :)



/Adele Bj

godnatt




/Adele Bj

innebandy

Den här dagen började med att kolla på Super sugen under engelska lektionen. Sen blev det idrott, såklart den dagen när man inte tagit med sig skor överraskar våran lärare med ett bip test. Yeey. Det gick i alla fall bra ändå, fick över mvg gränsen :) Nu ska jag snart bege mig till ebbsan, vi ska till allians och kolla innebandy.

hahaha



/Adele

aerobics

Nu är man lite småtrött.. Gick som sagt med anton på stan och kirrade mitt älskade linne. Sen handlade vi grejer på ica innan jag vandrade vidare till ebba, vi åt och valde lite låtar till hennes fiesta. Sen ringde mamma och frågade om hon skulle boka sista platsen på aerobicsen till mig, så jag sa ja. Kan ju inte tacka nej till agnes roliga pass :) En halvtimme efter var mami och jag där. När passet var slut gick vi till ett intensivpass och var med på spurterna, det gillar jag :)

russinet ebba




/Adele Bj

100318

Hejhej sara hälsar. Vi skriver om aids/hiv, eller vi ska snart börja. Kanske. Har i alla fall en halvtimme kvar av lektionen. Eller så kollar vi lite på monki och weekdays nya kläder istället... Lisa och andreas spelar lite deprimerande musik för tillfället, typ rock. Ska försöka få dom att byta snart. När jag slutar blir det stan en snabbis med anton för att kolla efter ett coolt linne som jag vill ha. Sen går jag till ebba, vi ska äta eller något är det tänkt. Tipptopp!
 pusssssssss

/Adele Bj


BRA

Satan i gatan vad jag  mår bra av att träna :)  Har ju inte kunnat träna sen förra söndagen för jag har varit sjuk. Så idag gick jag ända till friskis och sprang 4 km på rullbandet, himla skönt. Min ipod hade slut på batterier innan jag skulle dra och sladden var spårlöst försvunnen, men som tur var hittade jag den typ 20 minuter innan jag skulle gå. yeee då var träningen räddad!







/Adele Bj

kladdkaka

Fick för mig att baka för en gångs skull, det blev såklart kladdkaka :D Sprang ner och köpte ägg, sen var jag igång. Det var faktiskt min första lyckade kladdiga kladdkaka, mucho god. Nu ska jag gosa ner mig i sängen med min kladdkaka framför tv:n hela kvällen och checka tv. Är ledig imorgon så det sitter ju inte heller helt fel!



/Adele Bj

tisdag

Har blivit riktigt bortskämd med mitt sköna schema, så nu tycker jag att det är rejält plågsamt att ha 3 lektioner på en dag. haha.
Idag märkte vi att emmas lås till skåpet var uppbrutet av något jävla pucko som hade tagit hennes dator. Nu blir det massa krångel för flickan eftersom man inte får ha datorn i skåpet utan måste egentligen lämna det i ett speciellt rum. Men hoppas det löser sig!
Alla har tjatat om att det är massa bra på tv idag, 3 timmars underhållning. Ska kanske kika på dom programmen och ha en aschill kväll. Dock gillar jag inte desperata hemmarfruarna så mycket så kanske tar en paus under den timmen.

20:00 Dating in the dark
21:00 Desperate Housewives
22:00 Cougar Town


Billy har skaffat sig en tjej, men han tycker det är lite pinsamt att prata om det. Ibland blir han generad och rodnar, men det är okej

filly i sina bästa stunder


/Adele Bj

100315

Idag har jag vart med emma på stan hela dagen, vi har övat på att gå långsamt och inte stressa. Vi börjar faktiskt bli väldigt duktiga på det! Hittade mig en jeansjacka som tur var, det var det lite svårt att hitta någon eftersom nästan alla jeansjackor är slut i min storlek. Efter våran tripp gick vi förbi ebba och snackade med henne ett tag innan mamma hämtade oss:) Nu ska jag lägga mig och läsa tidning och äta naturgodis, sen blir det svenska hollywoodfruar. Yeeeey
PUSS







/Adele Bj

solen i ögonen

Idag är det jättefint väder, det gillar jag starkt :) Nu är jag själv hemma, övertalade mamma att hon kunde stanna hos sin kille så jag får vara själv hemma ett tag, det är skönt tycker jag. Har gjort i ordning frulle nr 2 för dagen, har fixat massa grejer som snart ska ätas. Är egentligen inte hungrig än men det är så gott :) Pratar med Hedvig nu som inte haft tillgång till dator på en vecka, great.
Ska klä på mig nu, sen blir det promenix med Pauline. Ikväll kommer kanske ebba och anton för att chilla lite sådär.


/Adele Bj

lördag

Har tagit mig utanför dörren för fösta gången på sisådär 3-4 dagar, great. Fast jag kände mig dock lite skakig i benen under min och mammas prommis, han la tappat mina muskleer. Sen var vi på gränby och handlade. Har precis ätit massa mat nu, drar till stv för chillkväll snart. ciaaooooo



/Adele Bj

kanske börja igen...



/Adele Bj

12 mars


Det händer inte så mycket under mina dagar nu, är mest sjuk och chillar runt här hemma. Men som tur är håller jag nog på att bli frisk nuuu. I helgen blir det helt klart lugna puckar. Lite skönt att vi är lediga både måndag och onsdag nästa vecka!




/Adele Bj

sängliggandes

Fytusan vad jag känner mig rastlös och trött på att ligga i sängen hela dagen. I och för sig har det bara varit så en dag nu men blir hemma imorgon också så jag blir frisk! Räknar med att kunna pallra mig till skolan på fredag för då ska vi skriva någon uppsats på engelskan. Dagen har väl mest bestått av att ligga i sängen och underhålla mig med tv, snackelirande i telefonen, äta massa, dricka te och socialisera mig med mami. Nu ska jag åter igen krypa ner i sängen för att sleeepa.





/Adele Bj


*

Näej hörni, det blev absolut ingen träning för mig idag. Har varit sängliggandes till nu, har fått i mig en ipren och ett jätte underligt lakritste som bror min gjorde till mig :) Det skulle tydligen vara bra för en himla massa saker. Snart kommer fina Pauline hit, vi ska äta massa kvällsfika framför tv:n och prataaa. Det gillas!
PUSS

/Adele Bj

100309

Känns som att alla är sjuka nu, de flesta i klassen är förkylda och några är hemma och har feber. Känner att jag börjar bli krasslig jag med, ont i huvudet, halsen och känner mig bara allmänt hängig. Som tur var har dagen varit super chill, fick skippa sista lektionen så vi kunde åka hem och plugga natur. Skippar intensivpasset idag men åker i alla fall med mami till gymmet. Sen kanske pauline kommer hit på kvällen och myser :)





/Adele Bj

sunshine

Dagen började med en feet sovmorgon, yeee. Hade sedan 2 lektioner, italienska och företagsekonomi. Sen var det slut på skoldagen, fyfan vad jag älskar mitt schema. Tog mig ner på stan för att träffa min kompis Jonas som är på besök från pilotgymnasiet i arvidsjaur, vi käkade på Jalla. Eller jag åt :) Sen träffade jag Anton, vi gick och fikade med hans pappa på storken. Väldigt trevligt!
Har precis pluggat naturkunskap, vi har prov på torsdag. Det är helt sinnessjukt vad mycket dom tycker vi ska trycka in i våra huvuden, trött som jag var slumrade jag till en stund med boken i händerna.
Nu ska jag snart inta sängen för att kolla svenska hemmafruar och äta fruktsallad, sweet.

/Adele Bj

Brothers

Filmen var jättebra och sorglig, jag som aldrig gråter till filmer fällde faktiskt ett par tårar.  Pappa och jag  rekomenderar den starkt!  Är fortfarande sjukligt mätt efter massa sushi och godis.

Tänkte berätta att jag har världens skönaste schema nu en tid fram över, börjar halv ett 3 dagar i veckan. Det gillar vi ! Imorgon är en sån dag :)






/Adele Bj

so far so good

Morsning korsning
Nu har jag tänkt bege mig till gymmet för att springa lite. Senare blir det sushi med pappa :) Vid halv sju ska vi på bio, tänkte vara lite snäll och välja någon film i pappas smak i stället för en romantisk komedi haha, men jag tror den är bra faktiskt. Brothers blev det. Ciao så länge



/Adele Bj

lördagsmys

Gårdagen var väldigt trevlig med skönt folk.
Idag mötte mamma mig vid stationen och vi prommenerade hem, det var ju såå fint väder. Ikväll blir det chill i grillen. Mamma och jag ska precis laga mat och kolla på melodifestivalen, äta massa godis, frukt och dricka te. goosigt.  pusssss





/Adele Bj

freedag

Idag blev jag hemma från skolan, pallade bara inte :) Jag och ebba tog oss till mcd i salabacke och satt där någon timme och åt och snackade. Sen pallrade jag mig hem och hade the city maraton nerbäddad i sängen. På eftermiddagen tog jag mig ner på staden för att möta emma och fixa lite grejer. När vi var färdiga tog vi bussen till stv eftersom vi missade tåget, var asahungriga så vi käkade direkt. Nu duschar emma och vi ska väl fixa oss om ett tag. Sen drar vi till markus med elin och kanske ebba och anton. Kalaaas bra.

 

/Adele Bj


nationella avklarat!

Puuuuh! Nu är nationella klart, vet inte hur det går men ääh det löser sig. Just nu sitter jag och lyssnar på emma ignell som sjunger massa låtar från en tecknad film hon sett, fint och ljust...  Har aschill schema nu, för vi ska typ inte göra någonting på lektionerna idag. Efter skolan ska jag och emma ner på stan och äta på unico med ebbsa, sen träna aerobics tror jag. yäää







/Adele Bj

wednesday afternoon


/Adele Bj

100303

Tjing, den här dagen kommer bestå av att gå i skolan, skriva prov, plugga matte med pappa hela kvällen till nationella imorgon. Skinaaaande. Men efter imorgon är jag fri från pluggandet ett tag fram över i alla fall!

Jason Derulo - In My Head


/Adele Bj

nu

Yees, mamma gick med på att skutsa mig till träningen! Hon föreslog det till och med frivilligt.
Har kirrat smoothie nu med massa bär och ska översätta lite grejer från italiano till svenska på google translate.
Ciao


/Adele Bj

100302


Andra skoldagen idag då, verkligen askul måste jag säga. Fick i alla fall fillbaka företagsekonomi provet och det gick fina fisken som tur var. Sen Började vi med en jättestor uppsats på svenskan om någon okänd poet. Jag jobbar med emma och då får man minsann inte skriva uppsatsen i svart och vitt, nej alla olika stycken ska ha färg på sig. Helst rosa, grönt, blått och orange. Nu ska jag äta muffins och återgå till mitt pluggande tills maten är klar. Sen funderar jag på att tigga skjuts av mamma till friskis om jag hinner med det. PUSSS





/Adele Bj

100301

tjing, här kommer en sammanfattning om mina senaste dagar.

Torsdag
Då var jag på staden med Kalle, sen när Ebba kom gick vi och åt på årummet. På eftermiddagen följde vi med Ebbas syster till gränby för att kolla lite mer där. Sen tog jag mitt pick och pack för att dra hem till pappa.

Fredag
Vaknade upp och kände att jag ville träna, så tog mig till gymmet och sprang en stund. På kvällen åkte jag till Ebba för att äta med henne och Max, Ebba kan laga jättegod mat så ni vet :) Sen blev det fiesta hos henne med folk senare in på nattimmarna.

Lördag
Vaknade upp hos Ebba, Amanda och jag drog till mcd där vi åt frulle. Yeee gott. Sen åkte vi hem till mig innan hon skulle jobba. Jag sov middag ett par timmar efter min nästan sömnlösa natt. När jag var utvilad blev jag skjutsad till allianshallen, kollade innebandy med Ebba, Amanda, Emma, Kalle och Gustav. Första gången jag var insatt i en innebandymatch, yey! Efter det åkte jag hem och sov middag en gång till framför melodifestivalen :)

Söndag
Igår så tog jag det mest lugnt, tog mig till frille och sprang ett tag. Det blev noll plugg under dagen jag tänkt plugga, som vanligt med mig.. men ässhhh vad gör det.

Måndag
Idag får jag stå mitt kast att inte ha pluggat överhuvud taget under lovet. Jag har suttit och pluggat italienska ett bra tag nu faktiskt. Ätit vindruvor, nötter och godis har jag lyckats underhålla mig med under min pluggtimme. Muuuums. Jag var hos kiropraktorn idag på morgonen, väldigt skönt och avslappnande. På idrotten för tjejer hade vi break dance, det var ganska så kul men lite långtråkigt sådär att ha det i typ två timmar. Sen drog jag mig till staden för att fika med anton. Ska snart snacka med heddan på msn för sen är hon inte tillgänglig på två veckor! Paaaanic
Haha sofia meddelade precis att hon övat på en break grej hemma, får hoppas på en uppvisning imorgon i skolan!


/Adele Bj




RSS 2.0