She´s home !

Idag kommer  habibi/lahme äntligen hem !





Det betydet såklart att jag och Hedvig ska till henne så fort hon kommer hem :) Nu ska jag handla med mami.

Dagens låt: Christina Millan - Us Against The World

/Adele Bj





Jag älskar min bästis

Tjingaling ! Är på toppenhumör för jag har tillbringat det senaste dygnet med min bästa vän, har varit bra på alla sätt och vis. Vi var på stan igår och Hedvig letade sin jeans och det gick väl inte allt för bra kan vi ju säga sen kilade vi hem till hennes pappa och åt middag där och sen gick vi till kvarnen och handlade. Efter det var det prat, tv och sovande haha. Vi somnade 11, men vi var faktiskt otroligt trötta. Idag gick vi på stan för att hitta hennes älskade jeans och hon hittade dom äääntligen. Sen fikade vi med daniel, anton och martin det var trevligt. Sen träffade vi Stella, Agnes och Li sa också och det är ju alltid lika roligt att stöta på de söta flickorna. Nu är jag hemma och är massa mätt för jag har ätit precis.
Imorgon kommer bästa Ebba hem och då blir det såklart till att träffa henne :)





Dagens låt: Deepside - Miss A

/Adele Bj

kalasbra

Godmorgon allihopa.
Igår var jag först och fikade med Sara, det var trevligt. Sen mötte vi några till som vi satt och pratade med ett tag och så. När det började regna gick jag, stella och sara hem till sara innan hon skulle ha träning. Efter hennes träning kom vi såklart tillbaka (A) och stella tog med sig sex and the city filmen så vi började kolla på den. Men efter ca 5 minuter kände vi att vi ville ha godis så vi gick till gottis och sen fortsatte vi med filmen. Mysig kväll.


Idag ska jag äntligen få träffa Hedvig, hon kom hem igår kväll. Vi ska på stan och äta och sen hem till henne och där stannar jag över natten.


Dagens låt: Janet Jackson - Feedback

/Adele Bj

hej

På dansen idag blev hanna och jao färdiga med våran dans, känns faktiskt kalasbra och så. Träffade kära Pauline på stan och jag var hungrig så vi gick och åt, sen hem till henne. Efter det tog vi bussen till stan och köpte godis och sen åkte vi vidare till julia och hanna, det var trevligt. Sen kom några killar som jag inte kom ihåg namnen på, inget illa menat men jag är inte bra på namn.
Imorgon ska jag träffa Sara Årehed och sen förhoppningsvis träffa min söndersaknade bästis när hon kommer hem, äntligen. Som jag längtat !








äckel




/Adele Bj

Don't let nobody tell you what to do

Igår blev det 4 timmars dans, först scholarship, sen koreografera med Hanna sen break hihi. Det var kuligt.
Idag ser planerna ut såhär. Först till dansstudion och koreografera med Hanna, sen stan med Pauline och sen får vi se vad vi hittar på :)




Dagens låt: Claude Kelly - Always A Day Too Late

/Adele Bj

sova tack

åh varför ska jag vakna nu för ? klockan är 8:00 och här sitter jag och kan inte somna om, har sovit ca 4,5 timmar i natt. Bra där adele ha. Men gårdagen var i alla fall lyckad, vi var hos sofia i sunnersta och hade det skoj.



Senare idag ska jag dansa, vi ska komma tidigare dit för att bestämma om showen som är om mindre än 2 månader hehe.

Dagens låt: Varsity - Let Her Go

/Adele Bj





Hektiskt

Min lördag har varit ganska hektiskt om jag får säga dt själv. Sov länge, sen skulle jag till gränby med mami, jag hittade endast ett par skor. Sen vidare till min stackars morfar som precis opererat sig, så vi hälsade på han på sjukhuset. Nu är jag nybadad och ska ta o sminka mig snart, tjejerna i klassen ska ha tjejmiddag hos sofia. Kan det bli trevligare liksom ?
 Jag saknar er otroligt mycket mina solstrålar, dags att komma hem nu


Dagens låt: Lil' Wayne Feat Babyface - Comfortable

/Adele Bj

looov

LOOOOOV ! wihu säger jag bara, shit vad skönt.
Min dag började med sovmorgon och sen gick Cissi och jag och hämtade skolkatalogen som kommit, inte bra asså att hela uppsala kan se en. Jag ser ut som att jag är längst i klassen bara för att jag var längst på raden med de kortarste haha. Ahja livet går vidare. Sen hade vi kort historia och jag kan ju bara säga att våran lärarkandidat är helt störd i huvudet. Sen hade vi föreläsning om typ aktier och sånt där och sen vare lunch. Efter lunchen kollade vi på filmen The eye i skrivsalen så vi kom försent till engelskan menmen:)



Dagens låt: Timaya - Timaya

/Adele Bj

bra dag

Dagen blev inte så jobbig trots allt, vi slutade 40 min tidigare på musiken och sen var våran spanska inställd så vi slutade 14 ist(A) Fanny och jag gick till bk och tog oss en glass, sen kom Ebba, Sofia och Stella. Jag, Ebba och stella gick och träffade Emma kylberg och sen träffa vi Sara Årehed också. Sen kände Ebba coh jag att det var dags att röra på oss så vi gick och köpte hennes wax och sedan skildes vi åt. Hon åker till Egypten imorgon om ni inte redan visste det ha.
Idag har jag varit vääldigt hyper hela dagen, så är jag vissa dagar helt enkelt hehe.


/Adele Bj

Godmorgon

Gooodmorgon. Igår hade jag mitt sista prov innan lovet wiiihuu. På idrotten hade vi bowlinga haha, ah det är otroligt anstrångande. Jag kom 2a (stolt) och fanny skulle ju såklart vinna. Efter skolan gick jag till stan för att möta Ebba och Stella, trevligt trevligt. Btw så åker ebba också snart till Egypten så snart är båda mina bästa vänner booourta, men jag ska försöka överleva :)Efter staden begav jag mig till dansen , street och contemporary jazz vare today.
Idag äre en sån där otroligt jobbig dag i skolan, 8:30-16:00........inte kul asso.






Dagens låt: Fantasia - When I See You


/Adele Bj

fri snart

Shingeling. Kom precis hem från stan där jag fikade och pluggade med fanny på Waynes det var trevligt. Innan det hade vi skola, det var en hyfsad lugn dag. Men Emma hade värsta konstiga grejen på sin mobil så om man lyssnar på rösten i typ en halvtimme så kommer man drömma om sitt förra liv och det ska funka. haha. Nu äre sista pluggdan för mig sen är jag friiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ! wihu, men plir inte så mycket av det idag eftersom jag ska som vanligt till dansen (A)

coola tjejer måste jag säga


Dagens låt: Digga - Always Here

/Adele Bj

20/10

Hejsan folket. Nu sitter jag här med historiaboken uppslagen och hade tänkt börja plugga snaaaart. Känns inte allt för lockande med medeltiden och massa konstigheter. Hade geografiprov idag också, hur mycket som helst nu asså men snart är det lov wihu. Om ett tag ska jag också till celsius för att möta upp bästis, hon åker nämligen till Egypten imorgon. Vill inte se henne när hon kommer hem , hon kommer vara brun som en pepparkaka! Sen blire daaaans .



Dagens låt: Beyoncé - If I Were A Boy

/Adele Bj

plugg

Idag hare varit en riktig tråkdag hittills. Bara massa  plugg, det är sjukt tråkigt med historia och geografi. Men snart bli dagen bättre när jag ska till bästis och sen vidare till dansen. Först scholarshipträning sen break :)

Dagens låt: Mario - Stuttering

/Adele Bj


Helg

Heeej. Igår var jag som sagt på ungdomens hus och dansade, det var ju intressant på många sätt och vis. Sen gick jag till Ebba där också Hedvig, Rebecca och Kerstin befann sig. De kollade på idol för fullt, det var trevligt iaf. När jag skulle ta min buss hemåt följde snälla Ebba mig, vi träffade carlfaktiskt där som låg lågt för tillfället sa han.

Idag har jag vart på stan med Alexandra och Ebba, men ebba ville mest hem och kolla på highschool musical men det fick vänta. Lisa Elander joinade oss också ett tag. Sen gick vi hem till ebba och kollade på hsm. Btw är hennes nya namn habibi eller lahme, vi ska börja med sådant språk. ha




Dagens låt: Mariah carey ft. Young Jeezy - Side Effects


/Adele Bj



happy

Tjooohooo. MIn dag började med sovmorgon, äntligen liksom. Senare på dagen var jag och några flickor i klassen på stormötet om linné haha, det var spännande. Vi är iaf med i elevrådet nu utan att jag visste det. Slutade dagen vid typ 2 tror jag. Nu sitter jag här nyduschad och ska väl äta snart, sen ska jag till ungdomens hus på typ hiphop/breakig jam där vi ska uppträda. Sen skulle jag hemskt gärna vilja till Hedvig också, bara dedär inte slutar försent !

Ebbi




Dagens låt: Cricket, Rebel Youth Family - Allt för länge


/Adele Bj

Finally

Wihuuu, den här skoldagen är över. Började med ett par lektioner sen hade vi de där himlans mattprovet som var otoligt svårt.. Känns inte brau. Sen hade vi 3 timmars hål så jag, Fanny och malin gick och fikade medans vissa andra gick hem. Men vi är duktiga. Sen på Spanskan tittade vi bara på bilder från spanien i typ en och en halv timme, very tråk. Men Fanny har ju sina underliga idéer för att underhålla oss, sitta och massera varandras händer kan man ju alltid göra eller varför inte rita på dom liksom. Sen gick jag och Sara och köpte godis innan vi tog våran buss hemåt.


måste ju bara lägga in den här fina bilden jag hittade på bästis


/Adele Bj

Onsdag

Hejhallå. Idag har jag vart i skolan, hade matte först som jag var så duktig och pluggade till provet hela lektionen. Sen hade vi aerobics på idrotten med våran typ 60 åriga lärare. Det var underhållande. Nu ska jag bara plugga matte massa för jag har prov imorgon och sen blire dans heeela kvällen lång. :)

Dagens låt: Akon - Come Back To Me


/Adele Bj

Livsglädje



/Adele Bj

My life


My life, your entertainment
You watch it while I live it
Just here for your amusement

Dagens låt: T.I- My Life Your Entertainment ft. Usher


/Adele Bj

Gossip Girl

Nu är jag nybadad och ska snart kolla reprisen på Gossip Girl. Mys :)
Missar alltid det för jag dansar precis samtidigt.



/Adele Bj

Vakna på fel sida

Idag har jag bara varit på 2 lektioner, sen gick jag hem. Hade en fruktansvärd huvudvärk. I skolan var alla på lite olika humör, Fanny var glad som vanligt, Emma lite nere, andra Emma trött, Sofia lite depp men glad :) Så det var en härlig blandning haha. På matten tvingade Fanny mig att bara sätta på hennes låtar hela lektionen, men annars gick de brau.

Här är några av mina klasskamrater
Fanny                                       Emma K                      Sofia

Emma I                                                                Malin


Dagens låt: Nas ft. Keri Hilson - Hero

/Adele Bj

Just dance

Idag känner jag mig utvilad och på topp. Ska snart till stan och träffa Ebba en snabbis innan jag ska ska ha scholarshiplektion. Fast idag skulle vi tydligen ha en timmes street med någon okänd lärare och sen fortsätta med vanliga lektionen. Blir säkert skoj.

Dagens låt: T.I ft. Rihanna - Livin My Life

/Adele Bj


*

I'm broken, tired
There ain't nothing left to say


/Adele Bj

hej

Planerna blev inte riktigt som jag sa , var först på stan med bästis sen fikade jag med Sarisen och Ebbisen. Nu väntar jag på att pauline ska komma hit, vi ska kolla fotboll eller ner på stan :)

Pauline


/Adele Bj

Can't do it no more

tholahopp. Jag har varit så himla duktig idag, jag har pluggat matte. Snart ska jag till stan för att gå på stan med bästis. Sen på kvällen kanske jag ska vara med Ebba & Emma kylberg.
Igår var en skön dag i skolan, inga konstigheter. Efter skolan gick jag och fikade med Emma K och Fanny, sen kom Ebba också. Ebba och jag tog sedag bussen till Celsius för att hämta våran vän Hedvig.
Påkvällen kolla vi på idol inklusive Jan, fast för mig blev det inte så mycket kollande. Jag hade fullt upp med Ebba och hennes hår.



Dagens låt: Crossfire ft. Al Azif - Lady

/Adele Bj

torsdag

Shit nu är jag massa trött asså. Kom hem sent igår efter dansen och jag kunde ju aldrig somna haha. Tog mig iaf upp till skolan och började dagen med 3 häärliga lektioner innan lunch. Sen hade vi 3 timmars rast, då gick jag, Emma, Fanny och Malin till Waynes såklart, börjar bli en tradition typ varje dag. De var en värsta läskig gubbe där som Fany och Emma bara var tvugna att stirra på och sen gick de fram för att låtsaskolla på brödet bara för att de skulle kolla om han hade något fel. Har fortfarande inte fått svar på den frågan men aja. Sen slutligen satt vi och kollade på en spansk dokumentär på spanskan, jag somnade 2 ggr men den vara inte kulig. Efter skolan gick jag på stan med mina tokisar Hedvig och Ebba.

Dagens låt: Mario - How Do I Breathe


/Adele Bj


bråttom

hoho!  Nu är jag jättestressad, ska till dansen när som helst. Dagen började iaf med att åka till stenhagen och dansa en x antal gånegn på nya skolan, det gick bra och så. Sen åkte vi till stan och åt pizza på panini, sen blev det fika också men vi var faktiskt hungriga.. Sen träffade jag Sara och Victoria, de skulle fika på waynes och jag hade ju redan fikat så jag kollade på. Träffade Ebba och Emma kylberg en snabbis också. Nu ska jag skynda mig!



hinner inte med dagens låt idag , sorry.


/Adele Bj


shulululu

Idag var en oootroligt skön dag i skolan. Började med att ha uppsatsskrivning i 2,5 timmar på morgonen, jag var färdig efter hen halvtimme som vanligt så jag fick sitta där och ha tråk. Sen hade vi historia sen slutade vi !  Nu har jao kommit hem och ska till stan snart med Ebba för hon ska ju hitta sin jacka. Sen ska jag kolla dans idag igen.
Imorgon blire nada skola för mig för vi ska uppträda med dansen på stenhagensskola.




Dagens låt: T.I. - Whatever You Like

/Adele Bj

Äntligen

Nu ska jag iväg till bästis en snabbis, hur länge sen som helst känns det som !


/Adele Bj

Back in school wihuu

Nu är jag tillbaka tillö verkligheten, ganska så skönt måste jag säga. Bara det att Linné ska läggas ner nu äre bestämt och de e inte kuul, så vi får flytta till Fyris. Vet inte om det är positivt eller negativt men aja. På lunchen åt jag på donken med Ebbis, trevligt de. Sen hade vi massa lektioner som jag höll på att somna på men lyckades ändå hålla mig vaken. Efter skolan gick jag och Emma en stund på stan och sen åkte jao heem.

Jag & Sofia för ett tag sen


Dagens låt: Leona Lewis - Forgive Me

/Adele Bj

wihu

Hade ett par sånna här svarta i somras med de har gått sönder, och så hittade jag de på en sida fast vita . Då blev jag glad:) Så beställde ett par sånna, och fråga Bästis om hon också ville köpe ett par så nu ska vi va lika.

/Adele Bj

*

what do I do when I need you


/Adele Bj

Uttrååååkad

Hallihallå, det var ett tag sen. Men känner inte att jag har så mycket spännande att berätta när jag ändå bara får vara hemma för jag e sjuk. Doktorn sa typ att jag hade nån ovanlig halsfluss, känns ju asbra. Nehrå nu ska vi inte vara negativa, jag har fått penicillin så jag ska bli pigg snaaarast !
Det mest händelserika som hänt under de senaste dagarna var väll när vi uppträdde på fjortisdiscot på Grand igår. Det gick bra och så, bara att alla ungar stod liksom underifrån så de kunde kolla under alla tjejernas kjolar när de gjorde en dans haha. Det var uppskattat.
Var också på Gränby idag, det blev en mössa och ett armband bara. Hittade nästan inge fint.

Dagens låt: Jah Cure - To Your Arms Of Love

/Adele Bj

Slipping through my fingers

ah ingen rolig vecka alls dehär, är massa sjuk bara. Jag börjar bli reeeejält uttråkad men orkar inte göra någonting liksom. Har blivit massa sova under dehär dagarna och de e ju alltid skönt. Imorgon kan jag inte heller gå till skolan för febern är fortfarande kvar. Men på kvällen får jag allt ta alvedon och pallra mig upp ur sängen. Vi ska uppträda på grand med dansen på discot där haha, kan ju bli intressant.

sunshinegirls


Dagens låt: Pussycat Dolls - I Hate This Part Right Here

/Adele Bj


RSS 2.0