MÅR BRA

Även fast jag är tvingad att plugga typ hela kvällen idag är jag glad. Kan bero på att det snart är lov, och att vi endast har 6 skoldagar kvar. Åh :D

Dagen har rullat på snabbt, vi gör inte så mycket vettigt på lektionerna nu på slutet så det är skönt. Under lektionerna har jag också hunnit prata med bästis, det är heeelt sjukt. Hon kommer hem om två veckor efter att ha vart borta i ett år! Längtar :)
När jag kom hem gjorde jag mig största pastasalladen och pluggade religion. Två och en halv timme har jag pluggat sen dess, känns bra!

Några bilder från fredags, tattade av Sofie och Emma.



/Adele Bj

SOUNDS GOOD

Gårdagen var mysig, dock så var filmen vi såg en exakt kopia på en film jag sett förut. Helt sjukt, dom sa samma repliker och det hände samma grejer men det var andra skådespelare.
Idag har jag pluggat religion och solat, måste ju plugga in i det sista nu. Efter Religionsprovet är det bara två prov kvar för min del, puuh.

Juste! Papsen och jag flyttar till en lägenhet om typ en vecka, det tar ca 2-3 minuter att cykla till både Hedvig och Ebba då. Suuupernice. Vi kommer bo typ vid Dragabrunnsgallerian, såå skönt.
kisses



Coldplay, Kleerup ft. Lykke Li, Joshua Radin ft. Maria Taylor, Shiddy Bang

/Adele Bj


TOPPEN

Åhå idag mår man bra, och jag är inte ironisk! Ja okej det blev en rolig och fartfylld natt med massa dans och vin, sen ännu en stukning på det när alla var på väg till Segers mormor.. haha. Emma och jag somnade tillslut i soffan och missade vår skjuts hem vid 4 för vi sov när det ringde. Som tur var fick jag, Emma och Elin skjuts hem vid halv 6 imorse ändå. Käkade lite när jag kom hem och mamma lindade fossingen, sen sov jag så bra till tolv.

Idag har jag varit med mamma hela dagen. Vi har vart på lite affärer och tokat runt, vi hittade fina ord som man kan ha lite var som helst i lägenheten. Men det var lite småsynd för jag ville ha ordet kärlek också med det var slut..  Sen storhandlade vi på City Gross. Hej och håå vilken stor och virrig affär, en fullproppad kundvagn kom vi i alla fall därifrån med. Nu ska vi laga mat och sen kolla på någon mysig film. Jag älskar min mamma.

Pussie




/Adele Bj

18x2

Den här dagen har bjudit på skola, på idrotten var det långpaddling i fyrisån som gällde. Vissa hade turen att få sig en simtur, haha.
Nu ska mamma och jag börja med middagen sen ska jag ner till stan för att möta upp tjejerna. Ikväll blir det 18års fest för Anna och Viktoria! Wooohoo, nu kör vi all in.


/Adele Bj


MED DETTA SÄGER JAG GODNATT

Ganska cool, nya sporten kanske? Njaa får la se hur det blir med det haha, men kul var det.

/Adele Bj

äckellärare

Den här dagen kan bara gå och ta sig, eller vår naturkunskapslärare kan ta sig. Han har förstört min kväll, inte nog med att jag har svenskaprov imorgon så ska jag skriva en äckelevolutionsuppsats idag också. 4 prov och massa inlämningsuppgifter och en fet redovisning kvar. Fan vad kul.
/Adele Bj



I WON'T TELL YOUR SECRETS

Tjarå, nu cyklar jag till skolan! Ska svänga förbi min hemkomna vän Ebba en snabbis om jag hinner, hon har vart i Italien och inte sovit tydligen. Kan bli en kul syn. Puss på er!


/Adele Bj

INLINES

Ikväll har jag avklarat en del skoluppgifter och kollat på de nya avsnitten av The Hills. Mamma och jag var nyss ute på en inlinestur lite spontant sådär, fint de! PUSS GODNATT

fyra från veckan

/Adele Bj

HIMMEL BLÅ

Idag tog jag ledigt från skolan, som ungefär halva klassen också verkar gjort. Vi skulle sitta och kolla på när fyris mötte rosendal i massa sporter på Fyrishov. Men icke, lätt att man skulle kommit om Linné fanns kvar, men nej inte fyris. Haha. Istället har jag latat mig ute i solen, fått färg på magen. Det gillar vi. Pluggat har jag också, nu ska jag skriva en uppsats om någon region i Italien sen blir det till att läsa Tummelisa som Emma, Alexander och jag ska redovisa om imorgon. INTRESSANT.
Och yeeees! Nu loggade bästis in som vart bortres i tre veckor, åh.





One Republic, Amanda Seyfried, Green River Ordinance



/Adele Bj

ENFORMIGT LIV FÖR TILLFÄLLET

Min dag började med en försovning, men som tur var hann jag till lektionen i tid ändå. Vi lyssnade på treorna när dom berättade om deras företag, ganska lärorikt sådär. Nu är sista naturprovet kirrat också, skönt skönt.
Har precis ätit massa gott för mamsi fyller år!
Lite religionsfrågor hra jag hunnit med också, gaah är trött på skolan nu. Vill ha fredag och ledighet nu nu nu.

Nu blir det dans i cirkus 3,5 timmar i stäck, kuuul :)
KRAMAR


/Adele Bj

Grattis till världens bästa mamma!



/Adele Bj

HARD WORK WORK

Plugget kirrat för idag, feting duktig har jag varit. Dansen gick fint den med, sen kom mammas kille och hämtade mig med pizza. Gottigt. Nu blir det sängen och en tidning innan jag sleepar. puss godnatt

/Adele Bj


WHAT IF

Puuuuuh första provet avklarat. Dock har listan med saker att göra ökat med massa grejer nästa vecka, just nu känns sommarlovet väldigt långt borta.. En bra sak var att jag fick tillbaka fekprovet idag och det gick toppen!
Efter skolan har jag bara pluggat, har precis gjort en asgod sallad med mamma också. Nu blir det balettrepetition, får plugga så mycket jag kan på bussresan.
kisses:)




/Adele Bj

SOV SÖTT

Min hjärna har gått i högvarv hela dagen, herrejisses vad slut man är nu. Efter jag pluggat lite själv kom pappa och hämtade mig, vi pluggade i typ tre timmar och åt maat. Känns faktiskt bra med naturprovet för imorgon! Får typ köra sista minuten plugg för att hinna med allt den här veckan.. Men men, snart är det sommarlov!

För tillfället håller jag på att ladda ner massa bra musik och lägger in på ipoden, när det är klart ska jag krypa till kojs. pussis



/Adele Bj

DEPPVÄDER

Gårdagen började med middag hos familjen Svahn, sen mötte vi upp Alexandra och Buster. Vi handlade massa gott och satte oss vid bryggan och chillade. Efter ett tag drog vi till Framfickan där vi träffade på massa skönt folk. Sen hade jag tänkt gå hem, men icke. Jag gick och hälsade på mamma och hennes kompis på Katalin, då visade det sig att Anton jobbade där och slutade snart. När han slutat tog vi våra cyklar och hamnade lite överallt, vi landade slutligen på mcd. Sen blev det buss till Storvreta.

Idag är det inget höjdar väder, men kanske bra eftersom jag ändå måste sitta hemma och plugga hela dagen. Blää. Ikväll ska jag nog till pappa och plugga det sista inför provet imorgon.

Kul att jag kommer ha ett liv den här veckan..

  • Måndag: Naturprov, balettrepetition
  • Tisdag: Naturprov, balettrepetition, modernrepetition
  • Onsdag: PLUGGA
  • Torsdag: Svenskaprov, lämna in uppgifter på religionen, svenska redovisning
  • Fredag: Matteprov?, inlämningsuppgift på naturen.
Buster

/Adele Bj


GOS

Elin och sara var precis förbi och lämnade mina nyckar som ja glömt imorse, tackar! Snart ska jag cykla till Ebba, vi ska träffa Alexandra och hänga vid ån med massa gott att äta. Mys, jag gillar mys.



/Adele Bj

LÖRDAG

Gårdagen var mycket trevlig. Först grillning hos Amanda med Ebba, vi fick i oss lite väl mycket av det mesta i ätväg där hemma. Mätta och glada cyklade vi ner på stan till framfickan och hängde där med lite trevligt folk. En nykter kväll blev det för mig, skönt!  Elin och jag kom hem till henne i stv i hyfsad tid och slocknade ganska direkt.
Idag åt vi frukost ute i solen, sen fick jag skjuts till bussen av henne. Flickan har ju tagit körkort och jag var med första gången hon körde efter det, woooow. Coolt.

Idag har jag ägnat mig åt plugg och solning hela dagen, har man 4 prov och 2 inlämningsuppgifter den kommande veckan så gäller det att ligga i..



/Adele Bj

HEJDÅ


NICENESS

Min dag har varit hur skön som helst, en och en halv lektion blev den. Sen hämtade pappa mig för att åka till sjukhuset och kolla upp mina axlar, det gick fint! Sen körde vi förbi mcd innan jag skulle träffa Ebba. Vi solade lite här i Salabacke, Martin gjorde oss sällskap efter ett tag.
Ikväll blir det grillning hos Amanda, nice.


/Adele Bj

OBESKLIVLIG SAKNAD

Om mindre än en månad kommer min favorittös hem, om jag längtar!


/Adele Bj


TORSDAG

Hej hallå!
Idag har det varit en lång och varm skoldag, våra lärare tillåter oss inte heller att jobba ute när det är så fint väder.. Efter skolan cyklade jag och köpte jordgubbar, sen till Ebba för grillning av hamburgare. Aaaasgott var det. Sen gick vi in och kollade hockeyn, Max och Janne joinade oss efter ett tag med svettiga fötter och chips. Fint de!
Nu under kvällen har jag vart på aerobics med mamsen, snart tror jag det blir läggdags för trötta mig.
Alla ska på skiva idag, men jag sa nej :) Jag ska ha en vit period nu till nästa helg. Brao brao.
pussis




/Adele Bj

F&S

Novellanalys - Check!
Nu tar jag mitt pick och pack till friskis, kör ett astråkigt pulsmedelpass idag. Men tror inte min tass klarar mer efter dansen igår. Den var nästan frisk då men nu är den sämre, attttaaans. Jaja, det löser sig!
Efter träningen går jag till Ebba för lite grillning, supergosigt!
puss



/Adele Bj

TRÖTT DAG

Idag har det varit en helt ovärd dag, vi gör typ ingenting i skolan nu i slutet. Dock har vi massa prov som väntar, not good. Jag och Emma gick ner på stan sen och tog oss en glass vid ån, mysigt yee.

När jag kom hem var dörren olåst och det såg inte ut att vara någon hemma, eller ingen svarade när jag ropade i alla fall. Sen när jag precis håller på och ringa min bror och fråga om han glömt att låsa eller om det är någon i lägenheten, jo då hoppar han fram och jag blir paaanicrädd. KUL JOEL.
Nu har jag återhämtat mig från chocken, ska snart ta tag i plugget och göra mig en kopp te.



/Adele Bj

DANCY TIME

Tjaarå, nu blir det dansstudion hela kvällen!


/Adele Bj

SUNSHINE

Fy tusan vilken lång skoldag, usch! Men som tur var gick i alla fall provet bra och vi fick en lång rast då vi kunde ligga ute i solen. Vi gillar, vi gillar.
Nu ska jag skriva ihop en grej på svenskan om en skum novell..


/Adele Bj

one day your life will flash before eyes, make sure it's worth watching

Jag äääälskar vädret. Har precis käkat frulle ute i solen :)
Snart ska jag möta Olivia för att cykla till skolan, fek prov första lektionen. Ajaj! 
Ikväll blir det en helkväll på dansstudion, mycket roligare nu eftersom dom flesta från när jag gick i scholarship är där nu :) 
puss

/Adele Bj


FÖR TRÖTT FÖR MITT EGET BÄSTA

Precis klar med fek pluggandet med pappa, duktiga har vi varit. Baletten drog över en halvtimme idag, tuuungt.
Nu ska jag krypa ner i sängen och sussa så gott. nattinatt


/Adele Bj


HEJDÅ, NU SKA JAG PLUGGA

Skoldagen rullade på väldigt snabbt, nu ska jag plugga fek tills pappa kommer hem med mat. Ikväll blir det balett. CIAO




/Adele Bj

MÅNDAG

Gårdagen var himla trevlig. Ebba och jag fick skjuts till Vänge av Fantan, var nästan hesa när vi väl var framme eftersom vi alltid sjunger lite väl mycket i bilen. På landet bjöds det på fika med Anton och Martin tills det blev läggdags och man skulle hem och sova.

Idag är det skola, inte okej.
Efter skolan ska jag råplugga, inte okej.
Sen ska jag på balettrepetition, helt okej.
Sen ska jag plugga, inte okej.

Men det är i alla fall fint väder, något positivt denna dag!







/Adele Bj

PAPERWEIGHT

Nu åker jag och Ebba till Anton i Vänge för kubbspelning och muffins. PUSSPUSS



/Adele Bj

NÅGRA MOBILBILDER FRÅN DOM SENASTE DAGARNA







/Adele Bj

HÖRS DÅ




/Adele Bj

SOLEN SKINER

Åhå vilken härlig dag! Har solat och träffat emma på dagen, en sväng på stan blev det också.
Ikväll ser det ut att bli grillning hos Emma Ullström med systrarna Svahn och några till, efter det blir det bj. KUUUUL.



/Adele Bj

STÄDAT

Har precis städat och ätit med mor och bror, ska plugga lite matte nu innan mina favoriter kommer. PUSS




/Adele Bj

AWESOME

Nu är man tillbaka då, inte riktigt hel faktiskt. Min fot blev lite skadad under gårdagen, attans haha..
Resan började i alla fall med en tågtur med flickorna till något ställe där man skulle ta buss till Gävle. Väl framme hos Filippas kille Anton gick vi och handlade massa mat och godsaker. Vi lagade maten direkt eftersom alla var vrååålhungriga. Under kvällens gång ramlade det in mer och mer folk, vi hade det så kul så :)
När det började bli sent drog vi oss mot Interpool, efter den lilla visiten där vandrade vi såklart till Mcd. Jag, Emma och Oliven somnade gott i vår säng när vi kom hem efter en promenad i regnet.
Idag vaknade alla upp pigg och fräscha, eller ? Nej inte så värst vaaaa.

När jag kom hem blev jag hämtad av mamma och hennes kille, vi åkte till IKEA för att införskaffa lite grejer.
Ikväll kommer Ebba och Stella hit för en goskväll på balkongen.

Bilder fråg gårdagen kommer upp senare. Ciao for now.

/Adele Bj

GÄVLE

Nu drar jag och några tjejer till Gävle, kommer hem imorgon!
PUSS


/Adele Bj

det är tomma ord som fastnar

Jag lyckades ta mig ut att springa i det fina vädret, niceness.
Är rejält trött nu, förlorade nog några timma sömn inatt. Får sova ikapp dom nu, för imorgon bär det av till Gävle. Förra gången vi var där fick jag och Anna högst en timmes sömn, så ja nu ska det sovas. Puss♥



/Adele Bj

12 MAJ

Gårdagen var toppenbra! Kvällen började hos Jesper med Ebba, Ida och massa andra roliga människor. Sen blev det taxi till bj, kul kul :)

Lyckades pallra mig till skolan idag trots mitt trötta tillstånd, dock var det inte så värt eftersom sista lektionen var inställd. Så jag kom till skolan för att kolla på en film i 40 min på italienskan. Efter filmen blev det lite mys vid ån med Emma och Joanna. Nu har jag precis borstat tänderna, sköönt. Snart ska jag ut på en springtur om jag orkar.
Ikväll blir det nog myskväll med mamma. Vi hörs!

bilder från idag & igår




/Adele Bj

SPONTANT

Nu är det så att jag precis bestämt mig för att hänka till skivan ikväll, så det är lite småstressigt för min del!
Dagen har i alla fall vart tipp topp, hade det trevligt i Älvsjö med klassen. Sofia, Rikard och Malin var så fina i sina gröna spartkdräkter. haha!
Sen blev det staden med Stella, vi åt och hade det trevligt som alltid.
Nu hämtar pappa mig när som helst. gaaaah jag är inte klar.

/Adele Bj

BREAKFAST TIME

Sitter och äter frulle för tillfället, min favoritmåltid på dagen oftast. Muuums.
Idag ska klassen till Älvsjömässan, det är en mässa för UF företagare. Kommer bli kul! När jag är tillbaka i Uppsala ska jag träffa fina Stella.
PUSSPUSS


/Adele Bj

MÅNDAG

Vaknade upp till pappas plingande på guitarren imorse igeen, han har kommit på en ny låt som man börjar tröttna rejält på efter att ha hört den cirkus 100 gånger.. Pallrade mig iväg till skolan och hade endast två lektioner, niceness :) 
Sen har jag vart hemma en stund, somnade framför tv:n nån timme sådär. Skönt jaa. Fick skjuts av mamma till massagen, som var jättesköööön. Jag håller dock alltid på att somna precis när massören är klar, typiskt! 
Nu är jag hos pappa, han sitter här bredvid och spelar ännu en gång på sin låt. haha! Vi har precis ätit, snart blir det plugg. Sen Maria Montazami, hon är ju för kul.
PUSSEN



                                                                                                                  Rip Ebbas farfar

/Adele Bj
 

HEDVIGWINSA

Pappa och jag har precis kollat lite på hockeyn, dom vann! 
Nu blir det sängen.
PUSS GODNATT
 


/Adele Bj


9 maj

Min helg har varit finfin!
I fredags var jag först hos Emma i stv innan vi åkte till stan för att möta upp våra kära klasskamrater Sara och Filippa, vi gick till Saras nya lägenhet. Väldigt mysig! Där var vi hela kvällen och hade det himla trevligt och åt massa gott. Emma och jag tog sedan en taxi och slumrade direkt.

Igår åkte jag och mamma till Hågadalen där vi sprang, sköönt. Dock fick jag ont i benhinnorna igen, inte bra :(
På kvällen begav jag mig till Amanda, vi lagade mat(hur stark som helst). Sen drog vi och hennes syster till stv där vi spelade innebandy med boysen haha, gick väl sådär vaaa. Sen blev det massa gymnastik med volter och grejer istället. När det började bli sent åkte alla till Markus. Kvällen avslutades brao.

Idag ska jag plugga med papsen, det är min dag! CIAO

/Adele Bj

RESTLESS SOUL

Idag har jag och Sara suttit och dregglat framför vår danslärare Thomas.
Hur frän är inte den här bilden, och hans tatuering på ryggen? snygg


Jaja, skoldagen var inge speciell. Gjorde nationella i engelska. Resten av dagen har jag hängt hos Ebba, vi har ätit och kollat på lägenheter. haha! Snart blir det middag här hemma, efter det blir det förmodligen Emma hela kvällen. Vi får se vad vi hittar på!

/Adele Bj

NATTI

Det blev ingen långpromenad för mig och Stella, det blev en middag på max istället. Alltid lika trevligt. Mattekursen gick bra, hade Emma och Filip att underhålla mig med så det var chili.
 Nu är det sovdags, godnatt.


LATERO

Hej hej hej jag är bara fjorton år och har precis upptäckt webbkameran.
Nu ska jag cykla iväg till skolan, efter det blir det en långpromenad med älskade Stella. MYSIGT.
Ikväll ska jag plugga matte med Emma, vill inteeeee. Hatar matte, men det måste göras.

PUSS!




1 MIL SPRINGANDES I LERA

Herrrregud , orienteringen var inte att leka med! Jag och Emma kämpade som tusan, vi hittade ett par kompanjoner att sammarbeta med. Men dom sprang ju inte lånsamt, det var bara att kuta efter. 5,7 kilometer var fågelvägen, men som vi sprang omkring och letade i skogen blev det ca en mil( I blöt lera i princip hela vägen, mina skor är svarta) Trots vårt trötta tillstånd kom vi bland dom första tjejerna i mål, huuur bra är vi inte emma ? Sen blev det en sömnig busstur med massa högljudda elever i... Sen cyklade jag och oliven gemensamt, jag till papooo. Vi åkte och handlade för matlagningen, gott! Nu har jag precis vart på en promenad med ipoden och rensat tankarna, skönt. Snart blir det Grey´s tillsammans papsen med lite att äta, mango, vindruvor, banan,  te och ben & jerrys. Yuummie.




/Adele Bj


4 MAJ

Dansen gick galant, inte konstigheter! Efter skolan vandrade jag, Emma, Sara och Filly till stan för att få nått i magen, det blev foccacia på Waynes. Trevligt tjejor :)

Dags att krypa till kojs nu, engelska och långorientering i hammarskog väntar imorgon. Wish me luck!



/Adele Bj

WAKING UP

Har sovit som en gud inatt så nu är man på topp! VI HÖRS. PUSS :)




/Adele Bj

PUSS GODNATT

Du gamla du fria, du själv ögda nord.. HAHA Maria Montazamai är så jäkla underhållande.
Nu blir det nattinatt för mig, en lång dag väntar imorgon. En oändlig skoldag sen direkt till dansen för att dansa 3 timmar.. Trott tjej.



/Adele Bj

KLICK

Idag hade vi bara två lektioner, men stannade kvar med Emma och Lisa och gjorde fek läxan ändå. Duktigt! :)
Sen blev det häng på stan med Ebba och Anton, kollade en tröja också men den var såklart slut i min storlek. Så fick ta och beställa den. Det är den stickade här nedan, den är mycket finare på än den ser ut på bilden. Typ till ett par jeansshorts och bruna ben i sommar, I like.
Snart ska jag på massage, mmmm så skönt. PUSSHEJ



/Adele Bj

IT'S A BEAUTIFUL DAY

Nu cyklar jag till skolan, sen blir det staden med anton :)


/Adele Bj

SÖNDAGSMYS

Igår var det en trött tjej som kom till Amanda, jag. Somnade direkt jag la mig i hennes soffa, ungefär vid fem tiden. Sen efter någon timme när jag vaknat satt vi och bekantade oss med hennes inneboende som var väldigt pratglad. När kvällen närmade sig cyklade vi till statoil för att hyra filmer och köpa glass, mötte upp Ellinor gjorde vi också. Vi tre begav oss sedan hem för en fettokväll med chips, glarre och grejer. Efter ett tag kom Richie och Martin också, skumma samtalsämnen blev det långt in på natten. Killarna begav sig vid 3 tiden, sen var det trötta tjejer som sussade direkt. Idag har jag vart på promenad med mamma, hängt med henne på lite ärenden och köpt en assnygg spegel. Nu blir det sängen+film. PUSS HEJDÅ



/Adele Bj

LYCKAT

Gårdagen vad sjukt lyckad, kunde inte haft en bättre valborg! Allt gick enligt planerna och vi hade det asroligt :D
Idag stapplade jag hem hyfsat pigg, har vart på en prommis med kompisen karl kula precis. Snart ska jag till Amanda och ha det mysigt!
PUSS



/Adele Bj

RSS 2.0