GOTT NYTT ÅR!



/Adele Bj

I've done it before and I can do it some more

Åh nu känner jag mig mysig. Mamma skjutsade mig till friskis och nu är jag hemma, helt slut. Käkar värsta pastasalladen inbäddad i mitt täcke, snart blir det glarre och film. Mummma.



/Adele Bj

I'm still trying to figure it out

Hejhej
Virro gick för ett tag sen och nu sitter jag och pratar med min allra bästa vän Hedvig som befinner sig i Australien. Åh vad jag saknar att ha henne i uppsala.
Tror att jag ska pallra mig iväg till friskis snart, om jag orkar men det skulle vara skönt. Sen ska jag förmodligen till mammas kille för vi ska ha julklappsbyte eller något liknande :) Sen kommer pappa och hämtar mig.
Imorgon är det nyår ! Känner mig lite smått stressad med allt, men det löser sig.  Kommer garanterat inte bli tråkigt i alla fall med mina tokiga  flickor :)




/Adele Bj

definitely maybe

Hejhej
Nu har jag en ny mobil, har bytt ut min gamla med antenn mot den här då. De flesta kommer nog sakna min retro mobil, jag med :) Har vart ett himla trassel med mina mobiler men nu måste den här fungera lite i alla fall.

Har lämnat papis place för ett tag sen och befinner mig nu hos mamma, om ett tag kommer viktor hit.




John Mayer - The heart of life


/Adele Bj

14:21

Igår kväll blev det innebandykollande med ebba, sara och sara. Först var vi i stenhagen och sen drog vi och kollade på en jättetråkig match i allians, men det var mysigt.
Idag har jag inte så värst mycket planer, ska i alla fall till pappa!

/Adele Bj

-



Colbie Caillat & Jason Reeves - Droplets


/Adele Bj

träna, sola, pauline

Det är så min dag kommer se ut. Jag ska iväg till gymmet snart och springa lite, sen ska jag sola. Har räknat ut att det var 5 månader sen jag solade så nu kan det vara passande inför nyår. Ikväll ska jag träffa pauline, vet inte riktigt vad vi hittar på men det blir braa. Träningskläderna på, nu drar jag. Ciao


Black eyed peas - Meet me halfway


/Adele Bj

I don't mind at all

Tjenixen, nu är jag hemkommen och uppackad från dalarna. Har haft tre mysiga dagar med en himla massa ätande, bastubadande, rullande i snön, långprommenader, sparkåkning och shoppande. Har också lekt med mina hyperaktiva kusiner. Jag har 7 kusiner, den älsta är 10 år. Det betuder full rulle hela långa dagarna. Jag har också umgåts med bror min och hans tjej, dom försökte övertala mig att pierca läppen men dom lyckades inte. Ha!
Sov knappt inatt, jag sover bäst i min egen säng så det kan berott på det. På vägen hem var det snöstorm, det var läskigt. Men vi lever :)
Dags att sova nu tror jag, ögonen vill stänga sig hela tiden. Puss godnatt



/Adele Bj

dalarna





/Adele Bj



dan före dopparedagen

Vaknade för någon timme sen sådär, jag har inte käkat frulle än eftersom jag har date med ebba på mcd om ca en halvtimme. Är ashungrig nu i alla fall.
Senare ska jag nog träna med mamma och fixa grejer inför morgondagen för då är det julafton :)
Ikväll eller tidigt imorgonbitti bär det av till dalarna och släkten. Wihoooo. Stannar där ett par dagar, kommer bli kalasbra.

kusin och bror


/Adele Bj


godnatt

Kikade in på ebbas blogg, låten var ju bara för fin. Nu vill sängen att jag ska sova, godnatt.


/Adele Bj

SP2F

Igår hade som sagt SP2F klassfest, det var mycket lyckat och trevligt som vi alltid har. Efter ett nattligt besök på mcd kom emma och jag tillslut hem till mig och sussade.


Idag vaknade jag såklart av att emma rullar omkring i sängen och dricker vatten som en tok. Vi gick upp och vid 12 kom vi iväg ner på stan för att möta upp joanna och elin för att planera lite inför nyår och fixa lite andra grejer. Sen jag kom hem har jag endast ätit, läst tidning och sovit i 3 timmar. Nu ska mamma och jag slå in paket, mysimyys.





/Adele Bj

på med partyhattarna chicks and boys, nu är det lov!





/Adele Bj


12:21

Det här med julpynt är inte riktigt min grej, jag vill bara ha saker som lyser i så fall typ som ljusslingor och ljusstakar. Helst inte tomtar. Istället har vi skaffat mig en julelefant, den är väldigt gullig tycker jag.



Lars Winnerbäck - Berätta hur du gör


/Adele Bj

dead meat

Shajses vad träningen var jobbig. Det blev ett intensivpass med någon hyper kille som ledare, han log så man trodde han skulle gå sönder. Men glad var han i alla fall. Nu är jag trött i armarna efter alla armhävningar.. När jag kom hem kollade jag på anna ankas jul och gossip girl. Kommer inte ur soffan nu, blir nog liggandes här tills det blir godnatt för mig.
Imorgon ska jag på stan med emma k och sen ska lite klassisar parta hos emma I hela dagen och natten lång. :)





Chris Daughtry - Life After You


/Adele Bj

söndag

Tjingeling!
Emma och jag blev hemma igår , var lite för trötta :) Vi låg och kollade paradise hotel XL till sent på natten, mycket mysigt. Snart ska jag bege mig till emma ignell tvärs över gatan för att äta och umgås, emma k kommer också dit. Supertrevligt. Efter det ska jag till friskis är det tänkt för att träna lite.



/Adele Bj

*





/Adele Bj

never say never

Tjoho
New moon var verkligen inte så bra som ettan, men helt okej. Sällskapet var i alla fall hur bra som helst. Jag hade ju då tur att sen ettan senare på kvällen, men nu får det räcka tror jag.. 5 gånger har jag sett den nu.
Har kommit hem från viktor för ett par timmar sen, nu sitter jag och käkar glass så jag mår illa.
Ikväll ska jag nog leka med emma, allt är väldigt oklart vad vi ska göra än så länge. Jag har ingen riktig ork att hitta på något fartfyllt men man vet aldrig vad som dyker upp.



Varsity - domino



/Adele Bj

new moon

Åh, när jag kom innanför dörren låg det et brev från bästis. Det syntes direkt på hennes felfria handstil, jättegulligt i alla fall!
Snart ska jag iväg på bio med pauline, vi ska se New moon. Lite sent ute men bättre sent än aldrig :)
Efter det blir det en tripp tripp björklinge.




Fm static - Tonight


/Adele Bj

svinkallt

Den här morgonen har vart en av dom värsta i mitt liv , gick upp astidigt. Sen åkte jag till stor torget för att möta sofia, tjejen var lite försenad så kall blev man. Sen gick vi ända till studenternas och grät halva vägen av kyla. Lite i alla fall. Skridskorna fick jag knyta om en till gång för läraren sa att det var för löst, då var fingrarna som isbitar. Vi åkte 10 minuter sen gick vi in i omklädningsrummet där våra fötter fick tina. Sen åkte vi dom sista 10 minutrarna. Det var värre än det låter ! -10 grader och allt! Nu ska vi ha prov i naturkunskap, kommer inte bli bra känner jag på mig.


Kristina DeBarge - Cried me a river


/Adele Bj

A2

Träna är verkligen det som får mig att må bra, nu ska jag dra iväg till gymmet och sen blir det en A2a. Kalasbra



Flo Rida ft Nelly Furtado - Jump


/Adele Bj

different games, I want it my way

Vi fick sluta skolan tidigare idag, skönt! Då tog jag mig en prommis ner på stan där jag träffade ebba, max och niklas. Vi käkade och sådära. Sen slingade jag håret.
Ikväll: Bonde söker fru + Paradise hotel. Tummen upp!



/Adele Bj


doing it for the thrill

Intensiven igår var välbehövlig och jobbig, I like. Sen innan jag skulle sova pratade jag med bästis som är i Australien, hon förstår allt.
Idag försov jag mig.. Mamma fick skjutsa mig till andra lektionen. Ikväll ska jag slinga håret, har fått en riktigt grov utväxt. Gustaf är glad idag och jag vet varför, moahaha.


/Adele bj

bra dag

Idag är en bra dag. Jag fick vg på psykologin fast jag knappt pluggat något, då blev jag glad! Emma och jag skippade sista lektionen som var matte, kändes otroligt krävande att stanna till 5 idag. Vi tog oss en tripp på staden, skulle köpa julklappar. Dock blev det mest till mig själv och sen en riktig julklapp haha. Efter det stötte vi på anton och vi gick och åt på cupido, mummmma.
Nu ska jag snart dra mig iväg på ett intensivpass med filippa och olivia :)




/Adele Bj

pieces of me



/Adele Bj


white christmas

Hejhej
Jag hade sovmorgon till halv ett idag, så värt! Började dagen med prov i italienska, gick helt okej tror jag faktiskt. Sen skrev vi julrim på svenskan, eller så googlar man massa julrim. Det gick mycket bättre.
På idrotten för tjejer spelade vi fotboll, mitt lags taktik var att kötta. Asabra var vi. Dock tycker jag att våran lärare är mesig, om vi skulle vart killar skulle hon vart helt annorlunda. Hon tjatar hela tiden om att inte skjuta bollen för hårt eller att man måste vara försiktig när man ska ta bollen för de som bara har strumpor, äh lägg ner nu va. Snart ska jag med mamma till Gränby och kika lite, sen paradise ikväll. wihooo

nu börjar det bli dags för snön att komma, julen är ju snart här.

vintern i dalarna





The Fray - Never Say Never


/Adele Bj

Before I leave brush my teeth with a bottle of Jack

Tjatja
Sitter här med emma i luren så det går lite trögt att skriva. Gårdagen hos emma ignell var väldigt lyckad som väntat, det kan ju inte bli tråkigt med massa toppentjejer. Det var julmat och massa sötsaker i mängder så mätt blev man, julklappsspelet hann vi också med. Efter ett tag kom det lite till folk och sådär. Emma k och jag var kvar längs såklart, det är vi alltid. Käkade massa mackor och sen trippade vi hem åt varsitt håll inpå småtimmarna.
Idag har jag inte fått mycket gjort, åkt till Harbo och pluggat. En eller 2 tupplurar har jag också hunnit med.
Om någon timme ska jag lägga mig och kolla på The Holiday, myyys.



/Adele Bj


let's go fucking mental




KE$HA - TiK ToK



/Adele Bj

happyface

Hoho!
Idag är jag är jag glad (: Dagen började med simning med idrotten för tjejer, gick bra faktiskt. Efter ett tag körde vi vattenpolo och OM man blev trott, helt utmattande för armarna var det. Jag och Soffan skyndade oss tillbaka till skolan för att göra psykologiprovet, vi hann gott och väl. Som vanligt när man är med mig haha. Provet gick bra och smärtfritt, jag var först ut ur salen som jag alltid är. Fattar inte hur jag ALLTID lyckas, jag försöker verkligen sitta och tänka jättelänge men nej.
Under sista lektionen var jag och sofia lite uttråkade kan vi väl säga, blev lite fighter då och då. Det resulterade med att hon fick skriva med vänster hand.
Ikväll har det bara vart massa chill i grillen. Bakat lussebullar med papo och lyssnat igenom några winnerbäckskivor samtidigt, pappas bullar såg för taskiga ut måste jag säga. Under middagen fick vi sitta och lyssna på alvas kärleksproblem, tänk vad de små tjejorna har det körigt. Nu har jag kollat på idol ett tag men jag gillar inte kalle alls och sen har jag hört att erik är kvinnomisshandlare, så jag skiter iii att kolla på finalen.

Imorgon blir det julmarknad med mamma och sen på kvällen julkalaas hos emma med tjejerna i klassen. Kommer bli mega!





Jeremih - Birthday sex


/Adele Bj

let's not ask why it's not right






/Adele Bj

Onsdag

Hejhejhej
Skolan var ganska så skön idag måste jag säga, efter fek hade vi håltimme i ett par timmar. Assoft. Sen var det dags för dagens värsta, italienska. Sista lektionen var matte, vi var ca 9 pers där. Sven börjar bli less kan man säga.
Kilade på stan med mina fina emmor efter skolan. Nu pluuuuugggggg, wää.




Metro Station - Kelsey


/Adele Bj


daniel & rikard

här är mina gulliga klassisar daniel och rikard som vill ha lite publicitet. Vi har företagsekonomi för tillfället, jobbar på väldigt duktigt må jag säga. 7 personer av 33 på lektionen, bra jobbat. Dom ville egentligen skriva med en cool färg som rosa, men njaee vi kom inte på hur man gjorde.

daniel vill vara kort och tjock, då får han det





/Adele Bj

don't expect the worst

HejHej
Idag mådde jag inte så bra ont i huvudet och grejer, missade provet som vi skulle ha idag men hoppas på att få göra det på fredag. Mådde bättre senare på dagen.  Då träffade min bästaste  ebba, gick på stan och köpte present till hennes syster. Sen kom emma och vi åkte till gränby, åt massa och hittade presenter till julklappsbytet hos emma ignell på lördag. Har precis vart på en prommis med våra hundar, Lula och Gustav. Dom är tvugna att ha reflexvästar när det är mörkt, om ser jättetöntiga ut haha.


Ikväll blir det bonde söker fru, paradie hotel och lite psykologipluggande.




/Adele Bj


skjut mig

Åååhhh. Idag har jag bara massa företagsekonomipluggande framför mig, kan nada. Skjut mig tack.
Kom hem för ett tag sen, har endast hunnit med en springtur.



/Adele Bj


saknar brunt hår

wäää. Jag vill ha brunt hår nu.. Dock tycker jag inte att det är så snyggt när man är blek, så det får nog vänta ett tag eftersom vintern är här. Gillar inte heller att pressa solarium, det är farligt! Btw så kommer massa solarier stänga ner om ett tag för er som vill veta och solar :)

bilderna är tagna för 2 somrar sen


/Adele Bj

berätta hur du gör

Hej!
Nu är det ny skolvecka då, den här veckan ska jag vara duktig.
Började dagen med naturkunskap, jag fick berätta om min megafrukost eftersom vi pratade om muskler. Läraren tyckte att den var himla bra, dock var jag tvungen att dricka mjölk istället för c-vitamin brus för att den skulle vara komplett..På svenskan spelade vi teater, jag hade 2 rader att säga så det var chill. Dock fick rikard vara McBetgh i sista sekunden eftrsom malin inte var där, han fick det lite jobbigare.
Idrotten för tjejer var ganska soft sådär, Cissi och jag försökte lära oss frammåtvolt haha.



/Adele Bj

action in Harbo

har precis kommit hem från ica, hittade massa kul godis. Pop rocks som jag åt när jag var liten till exempel, dom smattrar typ på tungan. Lite kul sådär. För min låtsaslillasyster på 12 år blev det ingen sleepover med hennes kille igår så ni vet, haha. Nu ska jag sätta mig och plugga fek och psykologi.. yey
. 


pappa och cissi in action



/Adele Bj

taught me to walk, now I run

Tjaba
Har kommit hem för ett tag sedan från salabacke, nu befinner jag mig i mitt kära Harbo. Fundrar på om jag orkar pallra mig till ica för att köpa lite grejer jag är sugen på, jo jag orkar. Sen blir det lite plugg med papi, sen chilla massa framför tvn.




Kristina DeBarge - Speak Up


/Adele Bj

saturday

Hejhej
Sitter hemma hos mammas kille för tillfället, dom har julmys med lite kompisar. Jag har tagit en paus från att socialisera mig.
Tidigare idag var jag på stan med emma, fick med mig en klänning, linne och lite underkläder hem. Snart ska jag möta emma för att åka till salabacke med bäck och holm.

Mariah Carey - For The Record


/Adele Bj

bilder från den senaste veckan




Lifehouse - Halfway Gone


/Adele Bj

fredagsmys

halllloo
Nu är man ju lute lagom trött, kom hem vid 12 igår från winnerbäck. Han var sjuuuuukt bra!
Nu ska vi ha naturkunskap med våran äckellärare. Sen blir det skridskor i 2 hela timmar på idrotten, det är lite väl kan man ju tycka. Sen ska jag förmodligen till gymmet och springa lite. Ikväll blir jag hemma, ska ta det helt lugnt den här helgen. Skönt.




Rihanna ft will.I.am - Photographs


/Adele Bj

awesomeness





Lars Winnerbäck - Kedjebrev


Lars Winnerbäck - Järnvägsspår


Lars Winnerbäck - Jag får liksom ingen ordning


Lars Winnerbäck - Berätta hur du gör


/Adele Bj

lasssssseee

ÅHHH. Idag är det äntligen winnerbäck! Ska möta tjejorna vid 5 för att käka på cupido och sen drar vi oss till fyrishov när vi känner för det, vem orkar köa? Nej inte vi i alla fall.
 

/Adele Bj

'


/Adele Bj

the city lights are bright enough to blind me

hejsvejs
Fyfaan vad jag är trött idag, inte hjälper det att det är sjukligt kallt ute. Funderar på att gå hem efter företagsekonomin, eller inte riktigt hem. Till gymmet,sen hem och soova lite, kolla paradise, bonde söker fru och plugga företagsekonomi.
Har lyssnat in mig massa på lars winnerbäck tills imorgon, kommer bli asbraaa.




Ron Pope - Seven English Girls



/Adele Bj

1 december

1 december idag då, lite närmare julen. Wheeeey
Den här dagen har varit otroligt krävande. Har lämnat in mitt vattenarbete idag och haft ett litet prov på svenskan men tror att allt gick bra. Skolan höll på till 17:05, på sista lektionen som var matte ville man ju bara hem. Väl hemma nu har jag käkat pastasallad med mamma, snart kommer pappa och hämtar mig för att vara där i två veckor :)

papppppaaa




Jack Johnson - Sitting, Waiting, Wishing


/Adele Bj

life is not measured by the numbers of breaths we take, but by the numbers of moments that take our breath away





/Adele Bj

RSS 2.0