Aftonbladet

HEJ
Idag var det till att gå upp tidigt, vi i klassen skulle vara på stationen kl 7:15 för att åka till aftonbladet i sthlm. Efter massa virrande med tunnelbanor så var vi äntligen framme, då fick vi typ göra ett nyhetsprogram. Emma och jag var redaktörer, det gillar vi. Sen köpte vi mat på pizza hut och åkte hem med tåget. Jag är sjukt trött eftersom man inte fick sova mycket imorse.
Nu blire chilla och plugga och sedan iväg till dansen !


Dagens låt: DeepSide - What I Need

/Adele Bj

jag har städat, i alla fall bäddat :)



/Adele Bj

disdance

Tjaba :)
Idag har jag vart i skolan och så var jag hos tandis ett tag under dagen och spännde tandställningen förhoppningsvis för sista gången. Sista lektionen var samhällskunskap, så sjukt jobbig lärare måste jag säga. Man blir ju bara less. Efter skolan gick emma och jag på stan hittade lite smått och gott, sen fikade vi på waynes och pluggade lite företagsekonomi. Vi kunde väl inte riktigt hålla oss till att endast prata företagsekonomi som vi sagt, men vi skrev några rader i alla fall :)



En outfit


Dagens låt: Nasri - From a distance

/Adele Bj

Våga vara egen mässan

Hejsan :)
Nu ska jag snart iväg på våga vara egen mässan på fyrishov med emma, det är bra om vi går på den sa våran företagsekonomilärare. Så då är det ju klart vi inte sviker henne liksom :)  Efter det blir det hem och plugga och kolla gossipgirl och the city.




Dagens låt: Lorentz & m.sakarias - vi maxar

/Adele Bj

Min dag

Ja som sagt var jag i allians hela dagen från 11 till 6. Vi gick och käkade på max, det var en lång promenad. Hedvig och jag guidade de andra genom leran för det där har vi vart med om förr, klarade oss fram over en hel åker utan att bli leriga om skorna. Sen gick jag ebba och sara berggren hem till ebba, hennes syster fanny lagade mat som vi åt framför robinson. Sen blev det godisätande, prat och fotbollstittande. :) Sen var det ju earth hour så vi släkte överallt och tände ljus istället, fast vi hade tv:n på så vi kunde kolla vårat älskade robinson. Fick sms av min papi tidigare ikväll också där han meddelade att han hade skaffat facebook haha, duktigt.

klicka för förstoring



/Adele Bj

Innebandy

Tjing
Idag är det innebandy som gäller hela dagen med hedvig, ebba och kalle.  Blir hämtad av ebbas mamma snart så det är chill :) Men kan ju då säga att ingen kommer någonsin att slå vaksalas danstjejer när vi var med i skoldm förra året, sjukt grymma var vi.



/Adele Bj

Dagens



Dagens låt: Isasha - don't you know


/Adele Bj

städning

Idag har jag bestämt mig för att städa mitt rum, tänkte också rensa ur skor. Men det gick inge vidare, de här på bilden och några som är hos pappa blev kvar så jag lyckades inte så bra.



Dagens låt: Brisco & Flo-Rida ft. Akon - On The Run


/Adele Bj

Gosigt



/Adele Bj

solen i ögonen

Hej allihopa :)
Min dag har varit lite dryg men jag klarade mig igenom den, massa megajobbiga lektioner men jag klarade det. Vädret var i alla fall fint, så emma och jag gav som förslag att sätta oss ute i solen och äta godis på rasterna och det hängde resten av tjejerna med på. Idag blir det en tråkdag med uppsatsskrivning om Linda Rosing, men senare ska jag ha det soft och ringa min bästis och läsa cosmopolitan.



/Adele Bj

Dagens




Dagens låt: Metro Station - California

/Adele Bj

Dancy time

Tjingeling:)
Min dag började med matte, jag fattade absolut ingenting av det nya. Men min mattelärare har i alla fall sagt att det går uppåt för mig, då blev jag glad. Efter det vandrade vi till Fyrishov eftersom våran skola inte har någon gympasal, vi spelade fotboll. Jag gjorde inga mål men lyckades ta bollen från johannes och lika glad var jag för det.
Nu ska jag snart till dansen och dansa hela kvällen lång.


/Adele Bj

godmorgon



Dagens låt: Bayonce - Ego

/Adele Bj

tisdag

Puuh, så är ännu en skoldag avklarad. Bara 3 dagar kvar tills helg! Fast det känns väldigt mycket eftersom man var ledig 2 dagar förra veckan.
Min skoldag var la helt okej då, jag och ferfekta filipa jobbade på vågar arbete om marocko väldigt flitigt. Gjorde mitt prov idag också vi får väl se hur det gick.
Efter skolan gick jag och emma en snabbis på staden sen mötte jag ebba och vi åt med emma borg och sofie, efter ett tag kom bästis också. Vi gick lite runt på stan, jag fick med mig ett par skor så det är bra. Sen åkte jag direkt till baletten, vi gjorde massa pilates så nu är mina ben trötta :)






Dagens låt: Claude Kelly - Alone
mycket bättre än EMDs

/Adele Bj

tjoe

Ny vecka då, alltid lika spännande. Vem vet vad skolan har att bjuda på liksom  :) Kämpade mig igenom den här skolmåndagen helt smärtfritt faktiskt, förutom att den där himlans malin som skulle kittla mig hela tiden. INTE okej. Efter skolan blev det en runda på staden med emmis, alltid lika trevligt. Sen mötte jag upp isac som skulle köpa present till sin mamma, tillslut så lyckades han. Åkte med till sunnersta och chillade lite smått där, imorgon åker han till egypten i 2 veckor. Kuligt för han dåå. Nu har jag pluggat lite om lag och rätt så nu kan jag bli polis, kanske mitt framtida yrke? eller..



Dagens låt: Lorentz & m. sakarias - lever min dröm

/Adele Bj

outfits

Här kommer 3 otfits med mobilkamera kvalité



/Adele Bj

söndag

Halli!
Min dag började med att bli väckt halv 12 av att bästis ringer, toppen start dag på dagen. Fick 12 timmars sömn inatt så nu är jag pigg:)dag har jag tänkt vara lite duktig, har till exempel hjälpt till att damsuga. Sen så har jag också börjat plugga på mitt so prov om lag och rätt som jag ska ha på tisdag.
 Sen resten av dagen blir nog bara lite till plugg och så gossipgirl ikväll, ah ladda inför en ny skolvecka helt enkelt.:)

Börjar bli lite trött på mitt braceface nu, men om typ 2 månader så försvinner den förhoppningsvis !



Dagens låt: Matisyahu - Close my eyes

/Adele Bj


sammanfattning

tjoho, lite dålig uppdatering här de senaste dagarna så nu kommer en snabb sammanfattning.

Onsdag
Helt vanligt skoldag, dock ganska chill eftersom vi fick sluta ett. Mötte en nyblonderad ebba på stan och vi gick och åt, efter inte så lång tid kom Heddis och joinade oss också. Vi vandrade omkring där i det soliga vädret tills jag skulle iväg till dansen. Street och contemporary jazz idag, 3 timmar i sträck dådå. Thomas var äntligen tillbaka från melodifestivalen, det är great.



Torsdag
Den jobbigaste skoldagen av dom alla och fick reda på lite dåliga händelser också för den delen så dagen började väl inte helt okej. Men den blev bättre när jag träffade bästis på stan för att ta bussen till mig, vi hade en lugn kväll med filmtittande, massa ätande och prat. Det är aldrig fel. Sen när vi skulle sova så börjar hedvig direkt prata i sömnen.
H:Adele vad hade du i din dricka för att bli så stark innan vi gick och la oss?
A: Men haha du pratar ju i sömnen!
H: Men jag lovar jag sluddrar inte, var det typ anabola du tagit?
haha ah ibland har den där flickan sina skumma stunder, är tveksam om jag vågar sova med henne igen. Vi hade i alla fall en toppenkväll.

Fredag
Heddo och jag vaknade upp tidigt och sen åkte vi till staden, inhandlade lite grejer. Sen mötte vi ebba och efter ett tag också anton och daniel, gick omkring och sådär innan jag stessade hem och åkte tillbaka till staden för att möta emma och åka hem till mamma. Sen tog vi oss till sunnersta och mötte lite folk och tog oss till en fest, ganska trevligt sådär. Efter att kollat efter isacs borttappade mössa gick vi hem till honom.

Lördag
Vaknade upp hos isac och vi gick till alnäs brygga där jesper, jonas, samuel och hannes var. Sen blev det bandykollande förfullt, jag var lite trött sådär men jag hängde med helt okej för att vara mig. Kom hem för ett par timmar sen, ska nog ta och kolla nån film snart tror jag.


yea, där hade ni sammanfattningen:)


/Adele Bj


kompis det går bra nu

Ja idag är jag som dagt ledig för er som missat det, det är ju helt toppen att vi är lediga på fredag också. Har chillat och jobbat ikapp på matten idag så nu ligger jag i fas:)
Nyss pratat med bästis och ska till dansen om ett tag.




Dagens låt: Flo Rida ft. Katy Perry - Right Round

/Adele Bj

bigsmile

Min dag började med en härlig spanskalektion, yea. Sen till emmas och min stora besvikelse så var kafeterian stängd idag:( Jag, emma och sofia har våra intriger ibland fast egentligen tycker vi om varandra i smyg:) Efter några lektioner var jag hos sjukgymnasten och kollade min axel igen. Ska snart åka till harbo nu tror jag.
Fick precis reda på att vi är lediga imorgon så nu är jag megaglad :D


Tänkte bara säga att min bror joel och hans band Ophilia var med i en tävling i musikenshus igår eftersom de vann den förra, nu kom de tvåa :)



Dagens låt: Shannon Noll - Now I Run

/Adele Bj

Melodifestivalen

Ahheej :)
Igår var jag med hedvig och ebba, vi började med att gå till kvarnen för att köpa grejer till våran matlagning. Gick lite snabbare än vi trott att välja allt, förutom när hedvig och ebba ska stå och välja läsk i hundra år. Sen var det dags att börja med maten då, jag är ingen höjdare på att laga mat så jag gjorde väl inte så mycket nytta men vi kan låtsas. Sen kom magnusson, calland, hammaling och bärsa. Vi kollade melodifestivalen, men seriost så fattar jag inte vad svenska folket tänker på när dom röstar fram den där låten fy vilken dålig. Agnes skulle ju vunnit :( Sen efter ett tag vandrade vi till ebba där och sen gick heddo och jag hen till henne och soov.
Idag ska jag till isac :)

ett par outfits



Dagens låt: Metro Station - Shake it

/Adele Bj

Lugn fredag

Gårdagen var väl inte så himlans händelserik, var i skolan och tokade. Sen gick jag till waynes där hedvig, ebba, sara och anna var och satt där ett tag innan jag åkte hem och pluggade på min redovisning och engelskaprov.
Nu idag hade jag redovisning och gjorde provet, känns skönt att det är överstökat. Gick på stan med emma ett tag och sen träffade jag bästis och vi åt lite och vandrade omkring och hade sådär trevligt som bara vi kan ha.
Ikväll har jag bestämt att jag bara ska vara hemma, har precis ätit middag med familjen. Mycket mysigt. Har fått höra på om pappas fyllor som tonåring, ganska underhållande berättelser måste jag säga. Snart ska jag kolla på High school musical 3 med min låtsaslillasyster.
Morgondagen ser ut att bli toppen.

yeh vad kan jag säga, jag gillar att sova på golv



Dagens låt: John Mayer - Say

/Adele Bj

tjabatjena

Idag var jag tillbaka i skolan, inte helt kyr men på bättringsvägen. Skolan var väl som vanligt lite småkul och småjobbig, men funkaar. Sen gick emma och jag på staden med isac och jonas, de shoppade lite kläder och sådär. Stötte på mina söta vänner hedvig och ebba, då blir jag alltid glad. Nu har jag tänkt förbereda min redovisning om linda rosing som jag ska ha imorgon, har läst hennes självbiografi. Kan ju säga att jag bara tycker mer illa om henne efter att läst den, uschans för henne.:)  Efter det ska jag ta la buss till dansen, hoppar över streeten men är med på contemporary jazzen.



Dagens låt: Pussycat dolls - Space

/Adele Bj

yes please



/Adele Bj

sjuk

meeh.Jag som inte skulle bli sjuk, men jodå mina kurer fungerade tydligen inte. Så idag är en förkyld adele hemma med massa huvudvärk. Blir till att skippa dansen idag, men känner att jag måste komma på den imorgon så det blir bara vila idag I guess. kul..

otroligt tuffa eller var säger ni ?


Dagens låt: Coldplay - Yellow

/Adele Bj

bästa du



/Adele Bj

Tjaba

Min dag började inte bra med först den otoligt tråkiga spanskan uppföljt av matteprov, yey. Sen vare i alla fall chill med rast och sånna grejer, sen hade vi ett par till lektioner där sara och jag försökte leka psykologer till en person. Vi lyckades väl sådär, inget framtida yrke kanske. Sedag gick jag och mina klasskamrater till waynes och fikade.
Förtillfället känner jag min bara helt sluut efter skolish, men jag ska bli pigg snart har jag tänkt mig.

sara & adell



/Adele Bj

Godmorgon


(Borstade tänderna om ni undrar var min hand är)


Dagens låt: Akon -Beautiful

/Adele Bj

inte sjuk :)

Har ju känt mig sjuk hela dagen och halsen är inte okej, men nu så. Jag har proppat i mig apelsin, 3 äpplen, citron, 3 koppar té, bafucin och jordgubbar så nu ska jag inte bli sjuk. Känner mig redan bättre :)



/Adele Bj

Infinite Mass

jag har återfunnit infinite mass, lyssnade på de när jag var mindre. very sköna



/Adele Bj

söndag

hejhallå
Om fredagen tänker jag bara säga att den var händelserik.
Igår vaknade jag upp kl 7 hos bästis, lite småjobbigt för kunde inte somna om. Vi åt och pratade, sånt där man brukar ha för sig på en lördagmorgon. Den flickan är wonderful.  Sen åkte jag hem och åt en andra frukost med mami. Senare kollade jag på bandy med sunnerstakillarna kan vi väl kalla dom, kallt men jag hängde med någorlunda i matchen för att vara mig. Sen åkte jag och isac hem till jonas, lagade mat och sådär. Sen kom Calle och Anton. Efter ett tag med hipp hipp kollande gick jag hem till isac.
Nu sitter jag här och tror att jag håller på att bli sjuk, ont i halsen iaf. Så jag dricker te och hoppas det hjälper :)



Dagens låt: Jack Johnson - Flake

/Adele Bj

spring fling & partysnöre

Tjenixen :)
Ikväll ser planerna ut såhär. Jag och hanna ska uppträda på spring fling vid halv 10, är riktigt taggad på det faktiskt. Ska bli skoj. Sedan ska jag möta hedvig, emma och elin så får vi se vart vi drar vidare men partysnöre ska det allt bli.

vi kör en repris med shortsen, men mina är ljusblåa den här gången


kalasbra



Dagens låt: Britney Spers - Shattrered Glass

/Adele Bj

Dagens



/Adele Bj

pain

Ja den här dagen har varit otroligt jobbig, lååång skoldag ända tills 4 och ett himla äckligt spanskaprov. Plus det så fick vi reda på att vi ska inte ha våran mattelärare som är så bra och är den enda som kan förklara så man förstår, jo hon ska sluta till hösten. Efter mitt prov gick jag genom stan och så mötte jag hedvig, ebba och anna. Blev på bättre humör då. Heddis hade precis tagit hål i naveln och var mycket glad även fast det gjorde lite ont. Vandrade med de töserna ett tag och nu är jag hemma och är mucho trött.


Dagens låt: Norwegian Recycling - How Six Songs Collide

/Adele Bj

soooft

Sjukt skön vecka har det varit hittills, igår var vi lediga och idag hade vi sovmorgon. Dagen började med idrott, vi lekte massa lekar. Jag hade ju hoppats på evighetsstafetten som är min favorit men blev helt nerröstad :( Sen var det historia och sen engelska. Vi skulle sitta och läsa en bok hela engelskalektionen, emma och jag kunde väl inte riktigt koncentrera oss kan man väl säga. Efter skolan följde emma och elin mig till bussen och jag åkte hem. Ska snart iväg till streeten, skoooj. Och sen kanske plugga lite spanska, åh. I don't like it.




Dagens låt: Ne-Yo - Breaking up


/Adele Bj

have you ever

idag är jag glad , för jag är ledig. De ni !
Min dag ska spenderas såhär, först lite spanish plugg. Sen komma lite tidigare till dansen för att öva till SPRING FLING 2009 med Hannah och sedan blir det balett.
Det blir bara mer och mer vinter hela tiden, noot good. Nu ska det bli sommar ju.


Dagens låt: Janet - Let go

/Adele Bj

sommar nununu



/Adele Bj

She's a good girl

Sådå då har man klarat av den näst jobbigaste dagen i skolan under veckan, skönt ! Hade spanska hör och läsförståelse första timmen, gick helt okej. Sen blir det ju alltid en andra frukost för oss i klassen , vi är tjockisar ja. Sista lektionen var det samhällskunskap och våran lärare är ju så skum, hon pratar med oss som att vi går på dagis. Kanske ligger något i det men ändå. Efter skolish mötte jag bästis på stan och vi köpte godis och åkte hem till mi och fikade, massa intressant att prata om. Du är det bästa jag vet.
Imorgon blir det en skön dag för jag är ledig då, vi har linnétisdagen då och vi hade inget planerat då så det är braa.



Dagens låt: John Mayer - Free Fallin

/Adele Bj

I know I'll be there at the end of the day


Hola me llamo adele

yees det är vad jag ska ägna lite av min dag åt, spanish.. Men om jag känner mig rätt kommer det inte bli mycket plugg :) Imorse ställde jag klockan på 8 för att kolla på vasaloppet, min far är med där så tänkte vara lite snäll och kolla. Men somnade om direkt och vaknade 11, då kollade jag vidare ett tag. Ganska mysigt faktiskt.




Dagens låt: Vedera - Satisfy


/Adele Bj

RSS 2.0