nyårsfix

Hej folket :)
Den här dagen har endast bestått av att kirra det sista inför nyår på stan med bästis och vi lyckades äntligen.
Morgondagen kommer se hut såhär att jag och Hedvig åker till Emilia där Maria, Lisa och Sofia kommer vara och så äter vi middag där. Sen blire slottet och sen får vi se vad som händer. Ser ut att bli en bra kväll.

Dagens outfit


Dagens låt: James Morrison ft Nelly Furtado -Broken Strings

/Adele Bj

Tjue

Hallihallå
Igår åkte jag till markus och sov där, provade också guitarhero för första gången och kan ju säga att jag inte är en begåvning på det hihi.
Nu har precis Pauline varit hos mig, vi åt och sånt där och pratade. Det var mycket mys.
Resten av kvällen ska jag nog umgås med mami.

Pauline



/Adele Bj

Dagens

Outfit


Låt: Kanye West ft Lil Wayne - See You In My Nightmares


/Adele Bj

:)

tjue. Gårdagen blev såhär att jag hedvig och max åkte till markus och kolalde film sen tog vi bussen som var lite krånglig , kom hem vid 3 och sen sussade hedvig och jag så sött.
Den här dagen började med att upp och sjunga för hedvigs mamma som fyller år idag, grattis ! Sen sov vi vidare tills vi kände att det var dags att gå upp. Vi gick ner på stan och fixade lite , sen mötte jag Stella och vi gick på stan ett tag tills vi bestämde oss för att åka till Fyrishov där Ebba spelade match. Det var också fullt med finnar där som spelade på sina äckliga trummor så vi fick ont i öronen. Efter matchen följde jag och stella med ebba och hennes familj hem och var där ett tag och tokade. Sen vandrade jag vi till våran buss. Stella är en trevlig tös. Nu ska jag kanske till markus snart.
Imorgon ska jag träffa pauline som jag inte träffat på länge, ska bli skoj :)

Dagens låt: Mariah Carey - Love Story

/Adele Bj

Less

Dagens outfit



Tjudilu:) Min dag började med att åka till bästis och sen åkte vi till allians där vi mötte Emilia Orebrand och Maria Karlsson sen efter ett tag åkte vi  tillbaka till staden på en buss där busschaffören var otroligt störande. Jag och hedvig gick och mötte max och sen träffa vi lite andra. Sen hann vi också köpa lite smått precis innan affärerna stängde.
Nu ska jag äta och sen till Hedvig  igen mys :)                               

                                                                                                               

                 


Dagens låt:Melissa Holm & Lars Winnerbäck - Som jag hade dig förut

/Adele Bj

Klänning fixad

Nu är jag tillbaka på bloggen för ett tag, ha. Har haft en mycket bra jul med massa släkt på besök från Falköping.
Idag har jag vart på stan med Emma I och fixat min nyårsklänning, blev en helt vanlig men kände att jag ville ha det fixat. Köpte också en kofta, t-shirt och lite annat :) Blir hemma ikväll för mår inte så bra.
Imorgon blir det till att träffa Hedvig som kommer hem från norrland! wihu säger vi för det. Kvällen är lite oklar.



Dagens låt: Rihanna - Haunted

/Adele Bj

Jul

Här kommer lite bilder från min jul, har blivit lite dålig på att skriva nu på senaste så det kommer bilder i stället haha :)
puss





Dagens låt: Mariah Carey - Migrate

/Adele Bj

jag gav upp för längesen

Hej.  I torsdags gick jag i skolan och efter det åkte jag till celsius och hämtade min älskade vän Hedvig som hade avslutnig, vi gick på stan ett tag. Sen såg vi hammarling och nisbeth så vi satt oss med dom medans de åt, sen kom också max, max, martin, julia och karl-johan det blev en trevlig eftermiddag/kväll.
Igår  kollade vi på Mamma mia sista skoldagen, den var otroligt bra och mysig. Sen var det lunch och sen skulle vi ha "lekar". Vi tyckte mest att det kändes som en engelskalektion, vi satt och sjön engelska julsånger och gjorde engelska uppgifter. Kul liksom. Sen fick vi iaf  gå till domkyrkan där vi hade avslutning. Efter det gick jag till ebba och socialiserade mig ett tag och sen gick jag och träffade Hedvig och Linn innan jag skulle äta på Amazing Thai med Tjejerna i klassen, vi hade det toppen. Sen bestämde sig jag , sofia, sara och malin att vi skulle åka till några i klassen. Så vi tog buss till Eriksberg därdet blev en händelserik kväll. Vi sov över där också och nu är jag hemma. Jag säger som hedvig brukar säga ibland, kvällen ser ut att bli bra.



/Adele Bj

Räcker inte till



/Adele Bj

sista dansen

Tjuuusan :)
Idag har det vart skola med endast 2 lektioner, det gillar vi ! Sen var Ebba och jag och åt, vi hälsade också på emma på the body shop. Nu ska jag snart iväg och dansa för sista gången på nån månad, men det kommer iaf bli kulkul.




Dagens låt: Colby O' Donis - Dont Turn Back
/Adele Bj

Flyttfest

Bilder från lördags



/Adele Bj


the notebook

alla tjatar hela tiden om den här filmen så nu har jag kollat på den och kan ju inte annat än instämma på att den är supersöt. Nu är mina inköp av julklappar färdiga också btw, sköntskönt.



/Adele Bj
 

Sofia Rosén

Gårdagen börjades med att det kom hem en jättesöt hundvalp till oss och hälsade på. Efter lite gullande med den åkte jag till mamma och fixade mig för jag hade kläderna där. Jag mötte Emma på busshålsplatsen sen väntade vi på max tills de andra tjejerna kom. När alla hade kommit på bussen så bad emma mig att slänga hennes kaffe, och vad gör jag då tro? Vänder hela muggen upp och ner så jag spiller på alla haha. Men jag trodde faktiskt att den var tom. Sen kom vi till Sofia Rosén som hade avskedsfest, hon ska som sagt flytta till Australien ett halvår. Hos henne var det i alla fall väldigt trevligt. Sen sov jag hos markus och nu är jag hemma hos mamma och väntar på att pappa ska hämta mig :)

bilder kanske kommer sen om sofia skickar

Dagens låt:  Katy Perry - If You Can Afford Me

/Adele Bj

Dansbilder

Här kommer bilder från Generation fett (med dans)




/Adele Bj









Hedvig is the greatest

It´s friiiday ! Men det betyder middag för adele och hjälpa min låtsaslillasyster med sitt disco haha. Det har jag faktiskt ingenting emot, kan bli ganska underhållande.
Igår var det Hedvig & Adele dag, vi gick på stan och köpte lite grejer och sen tog vi bussen hem till mig. Vi åt mat och sen gick vi och hyrde film, det blev brudens bäste man. Vi gosade ner oss med täcke och grejer i soffan och drack varm choklad och åt.Det var mysigt, och ingen somnade faktiskt framför filmen. Vi hade det väldigt trevligt i alla fall som bara vi kan ha :)
Idag har det vart skola med luciafirande,  endast 7 personer i luciatåget haha ! Sen var jag på stan lite med sofia sen gick jag hem til hedvig en stund och nu är jag home och det börjar droppa in lite 11 åringar då och då som ska på disco , så sött ha.
Imorgon blir det avskedsfest för sofia, det ser jag fram emot. kommer bli trevligt.



Dagens låt: Britney Spears - Womanizer

/Adele Bj

Bästisdag



Dagens låt: Craig David & Sting - Rise And Fall

/Adele Bj

Schhlut

tjoho, adele is back igen :) Har precis kommit hem från sista dagsshowen för de här dagarna, skönt på ett sätt men också sorgligt att det man kämpat för är över. Mina kära vänner som jag tycker otroligt mycket om var där, sara trodde att min morfar och mamma var ihop hah. Imorgon blir det skola och sen träffa ebbis tror jag.

Bilder från showen kommer

Dagens låt: Yolanda Adame - I Belive

/Adele Bj



jag lever

hallå allihopa :) dålig updatering på senaste tiden men har inte tid nu faktiskt, ska blir bättring med det efter dansshowen är färdig. alltså tisdag !

Lite låtar: Ashanti ft Lloyd - Southside
                  Akon - Could you be the reason
                  Lloyd - I can change your life



/Adele Bj

Stressig morgon eller inte

Åh , jag som inte brukar försova mig. Men nu har jag gjort det, jag missade matten så det var väl skönt på sitt sätt. Först var jag jättestressad för jag trodde jag skulle ta bussen till fyrishov och grejer men jag har en sån snäll mamma så hon kör mig dit i stället och här sitter jag nu färdig en kvart innan vi ska åka och hämta upp Emma som också försovit sig. Nu ska jag som ni kanske förstår simma, typ 40 min ryggsim och sen trampa vatten hur länge som helst ! bra start på morgonen hehe. Men jag slutar efter det och då ska jag äta med ebba och sen ska vi träffa pauline. Sen ska jag dansa.
Igår fick vi sluta tidigare för våran sista lektion var inställd, då gick emma och jag på stan och kollade nyårskläder men det finns ju inga! usch vad jag blir irriterad. Sen gick jag lite med sara och sen också med sofia hihi.

Btw om ni vill köpa biljetter till Scholarshipshowen Generation Fett (med dans) så är det bara att kontakta mig :)





Dagens låt: Chris Brown - I Needed You


/Adele Bj

1 december

hoho, mig helg har varit lite hektiskt så jag har inte haft tid att skriva.
Helgen har varit bra på alla sätt och vis orkar bara inte skriva om den just nu.
Idag är ju första december, jag glömde att kolla julkalendern imorse men jag hörde att den sög. Så himla tråkigt för alla julkalendrar blir bara dåligare och dåligare för varje år som går.
Min skoldag har varit helt okej, den började med spanska och matte sen var det nån grej om aids resten av dagen.

min idol


Dagens låt: Kanye West - Love Lockdown


/Adele Bj


RSS 2.0