Adele is back in Muppsala



/Adele Bj

Home

Yes, igårkväll kom jag & bästis tillbaka till Sverige. Känns väl sådär när det är helt kallt och grejs här men ändå skönt att vara tillbaka. Men vi får hoppas på ljusare tider! Där var det iaf 35 grader, loveli helt enkelt. Lägger in ett fåtal bilder från resan här.












/Adele Bj

Bye sweden

Idag drar min käre vän och jag till Kroatien!
Kommer hem 29/6, mobilden är inte med.
Byebye


/Adele Bj

Visdomsmeningar

Min mami har en bok där det står typ visdomsmeningar för varje dag hela året, de är faktiskt ganska smarta tycker jag. Så det kanske dyker upp något sånt klokt här i bloggen framöver. Här kommer ett i alla fall.
"Det är meningslöst att ångra saker som har hänt, man kan ju inte få dem ogjorda"


Nu är det så att en grej på min tandställning har gått av, så jag fick en akuttid dit imorse. Gissa vad jag gjorde då? Jo jag gick hela vägen dit. Ah så fixade de den grejen och så. Sen kilade jag en snabbis på stan för jag skulle kolla nått jag skulle köpa till resan menjag kom inte ihåg vad det var haha. Så det blev ett halsband och ett par örhängen. Sen när jag kommer hem jo då går min så där grej på tandställningen av IGEN. Då blev jag sur.
Nu har jag precis kommit hem från mammas kompisar som vi har varit på middag hos.
Här kommer bild på mina örhängen och halsband :)


/Adele Bj

Chris Brown <3 Rihanna

Sjukt söta!


Dagens låt: Tiffany Evans - Again

/Adele Bj

Rosa Adele

Idaaag har jag bara varit hemma på dagen. Sen gick vi jag, Hedvig, Ebba och Emma Kylberg till Santorini och åt mat. Mycket trevligt sällskap på jag säga, Emma har så spännande samtalsämnen haha. Sen skulle vi till waynes coffe men det var stängt, så istället gick vi runt lite på stan. Sen mötte vi Jo-anna & Lisa, men efter ett tag tog jag mig hemåt med hjälp av mamiskjuts.

Innan jag åt var jag på Gränby en sväng, hittade en puma tröja med matchande byxor. Men grejen är den att de är VÄLDIGT rosa, så jag fundrar på att bara behålla tröjan... Eller? Det känns lite fjortis men jag vet ifs inte, jag tänkteju ha det att dansa i. Här kommer en bild på min roooosa outfit.


/Adele Bj

sova skulle va härligt

usch, nu har jag varit vaken sedan 8. Kan verkligen inte somna om, jag som brukar sova länge. Men jag är liksom jättetrött ändå... Fundrar på att börja skriva packlista till kroatien nu, det börjar faktiskt dra ihop sig tiihiii.


Dagens låt: Lars Winnerbäck - Strimmor

/Adele Bj


:)

Nu är jag heemmma. Idag var jag så duktig och åkte till Harbo och hämtade en ryggsäck jag ska ha till kroatien. Sen hämtade mamma mig och vi åke och tränade, patriks A2. Grymt kul tycker jag. Sen blev det så att jag och saruff åkte till FMK tillslut, lite spontant sådär. Det var la skuj, bara liiiiite för mycket fjotisar. Men vi missade typ alla artister med det gjorde ingenting tyckte vi, vi roade oss på annat sätt. Sen blev det så att sara av nån konstig anledning fick bära min väska nästan hela kvällen, förslåt ! Ska icke ske igen :)



Nu tror jag att det är läggadags för dele, nattinatti!

/Adele Bj

YEEEEE

Sommarlov ! Efterlängtat kan jag säga :)
Idag har det varit fullt upp med att lämna afrokjol och avlutning. Först hade vi avslutningslunch, killarna uppträdde med sin härliga dans igen + 8d och några till. Lärarna får man ju inte glömma! De hade varit så finurliga och gjort en variant av Linda Bengtzings låt som hon uppträdde med i melodifestivalen. Eller Annika Bengtsson & Tomas hade iaf det, de gjorde en mycket vacker duett haha. Usch nej, men kuligt vare. Fundrar på att lägga in filmen på de 2 på facebook. Ja nu tillbaka till ämnet, sen gick vi alla 9or till kyrkan.  9d fick dock gå sist, det gilla vi inte! Satt där och sjöng och massa grejer, Mandana och Elias sjöng också för oss. De var duktiga! Sen gick Hedvig, Emma kylberg och jag till familjen Svahn och fikade, mycket najs. Sen kilade vi en sväng på stan, men det börjad spöregna så vi tog oss hemåt efter ett tag.
Nu har jag varit så snäll och följt med mami när hon skulle åka inlines, fast jag tog då cykeln. Kändes härligt liksom.

Adele på cykeltur


Tokmami


/Adele Bj

Hejdå









Dagens låt: Mariah Carey - Bye Bye

/Adele Bj

sista skoldan!

Tjoohooo!
Idag slutar jag skolan, ska blir så skönigt med sommarlov kan jag säga. Idag ska jag bara ha avslutningslunch där jag antar att hockeykillarna ska dansa och sen ska vi till kyrkan också tror jag. Vi börjar egentligen 11:45 idag, men nu äre så att vi ska lämna tillbaka våra aftokjolar mellan 8-10 på skolan. Härligt planerat sär må jag säga, naaaaaaaaat. Men vad gör man inte liksom, det är ju trots allt siiiista skoldan idag. Lägger in lite bilder från dagen senare idag.
Förresten, vad äre för fel på vädret idag? Har dom tänkt att man ska kunna gå i klänning nu. Det verkar iaf jättekallt ute. Inte så passande tycker Adele Bj.


Hejdå vaksala


/Adele Bj

sommar lov, NU tack

hohojaja, helt trötter känner jag mig nu. Vill bara ha imorgon avklarad, sen är det sommarlov. Yeeee
Idag hade vi ju som sagt avslutning med Hea på dansen, jag hade visst missat att min buss slutat gå så jag kom 20 minuter försent. uuups. Men det gick bra ändå, fast det kändes ganska onödigt att åka dit för att bara sitta och prata om vilket gymnasium man ska välja och så. Sen skulle vi städa skåpen i skolan, men det skulle vi göra 12. Då tänkte vi vara lite smarta och fixa det innan så vi fick gå tidigare. Men nej då, det gick inte för sig. Vi skulle sitta och lyssna på våra mentorer som bara satt och pratade trååk. Sen när vi äntligen kom från skolan gick Hw och jag och köpte mina tygskor, det blev de vita. Sen åkte jag hem och somnade typ ganska direkt, jag är ju lite trött idag som sagt. Men nu är jag pigg hi!



vi tar en till dagens låt för att jag är så snällig, ha!
Dagens låt: Ray J ft Young Berg - Sexy can I

/Adele Bj

..

Look, if you had one shot, one opportunity 
To seize everything you ever wanted, one moment
Would you capture it, or just let it slip?



R.I.P min mp3

R.I.P min mp3 som har dött iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiigen.


Dagens låt: Busta Rhymes ft. Linkin park -  We made it

/Adele Bj


8/6

Oj herregud, en sista skoldag kvar. Fast imorgon är det bara avslutning med dansen sen ska vi packa ur våra skåp, sen äre "hejdå vaksala" typ. På tisdag är det sista skolavslutningen på vaksala..
Idag har det bara kommit massa släktingar från dalarna från mammas sida för att fira bror som tog studenten i torsdags. Men nu är jag gaaanska slut, det tar på krafterna att leka med min små kusiner. Men de är söta iaf.
Asså jag har sån himlans spring i benen haha, det var faktiskt ett tag sen jag dansade nu juh. Jag får väl dryga mig med Hedvig i kroatien, hihi.

Lillkusinen Elsa


Dagens låt: Usher - Moving Mountains
It's like moving mountains...
But I keep climbing and hoping things would change
And the sky turns gray, and the water from the rain washes progress away.
It's like moving mountains...

/Adele Bj

Diaz

Åh idag har jag varit och hälsat på en galet söt hundvalp vid namn Diaz. Han ska snart flytta hem till oss, hihi.
Annars har jag bara solat och tagit det lurre, har inget intressant alls att berätta.





/Adele Bj

svarta eller vita?

Svarta eller vita?
Kan inte bestämma mig vilken färg jag vill ha.



/Adele Bj

SOL

SOOOOLIGT är det ute, 30 grader i skuggan står det på termometern ! I like.
Idag har jag varit först och kollat volleyboll med Ebba & Hedvig, det är faktiskt lite ruligt. Härligt att träffa ebba efter hennes operation må jag säga.
Sen bestämde vi oss för att gå till ebba och sola lite, men innan det gick vi till kvarnen för att köpa mat. Ebba valde ju såklart Amazing Thai. Hw och jag står utanför i bikiniöverdel och shorts, då ser vi att det är typ 30 thailändare där inne som står och stirrar på oss. Vi går bort för att det kändes väl inte så himla kul att ha massa gubbar stirrandes på sig. Så vi ställer oss utanför kvarnen, då står det typ 30 till där som också vänder sig om och glor. Sen när ebba tillslut kom, tar dom upp kamerorna och ska ta kort på oss i smyg. ÄÄÄÄÄckel.
Sen kom iaf saruff och solade med oss, myyys.



Dagens låt: Sara Bareilles - Bottle it up

/Adele bj

Studenten

GRATTIS bror som tar studenten idag !

Idag var det ju som sagt vabra kamp på schemat, gick först förbi hedvig och hämtade henne. Men jag väckte tydligen henne, hon hade försovit sig en aning. Sen bar det av till österängen för att kolla på när vaksala spelade fotboll mot brantan. Men heddan och jag kollade inte så mycket, vi roade oss själva med att sola och trixa på vårat egna sätt med fotbollen.
Sen hämtade mamma upp mig och vi åkte hem och bytte om för Joels student. Så stor han har blivit broder min.
Åkte sedan till harbo med hela släkten och sååå.
Bilder från idag :
Joel
 
Släkt och sånt


 Adele
     

Dagens låt: Keyshia Cole - Shoulda let you go

/Adele Bj

Adele is back !

Åh sista riktiga skoldagen på vaksala idag, ganska skönt på sitt sätt liksom.
Ikväll  kommer hela tjocka släkten, min broder tar nämligen studenten imorgon.
Imorgon är det vabra kampen, vaksala möter brantan. Heja oss ! Men jag ville ju vara med och springa stafett, men nej då den uttagningen har redan varit. Våra mentorer har varit så dåliga och glömt att säga till oss när den är. Jag var faktiskt riktigt taggad på det.
Sen måste jag nog gå lite innan den är slut, för broders student. Men jag kan inte bestämma mig vad jag ska ha för klänning... hmm
Heddan och jag kunde inte komma och hälsa på våran älskade ebba, hedvig var tvungen att fixa avslutningsklänning. Lite panik liksom. Jag köpte en tunika och en kort t-shit typilyp.:) Sen kommer ju min släkt så det är lite fullt upp.

Adele is back


Dagens låt: Usher ft. Young Jeezy - Make love in this club

/Adele Bj

:)

Hallojs !
Det har varit dansshow i måndags och tisdags.
 Är i skolan nu och har spanska, våran lärare är och köper glass till oss:)Så söt.
Heddan och jag har varit och kollat lie på volleyboll dm på vaksalatorg, faktiskt riktigt ruligt. Speciellt när solen skiner liksom.
Efter skolan ska kanske vi till ebbs på sjukhuset och hälsa på. Stackars henne!
Är på strålande humör idag, fast jag har lite ont i kroppen från dansen .

/Adele Bj

BAD

Nu har jag precis varit med min låtsassyster och badat i grannarnas pol, vi kände för att vara lite sociala för en gångs skull :)
Kanske inte så värst bra att bada nu på kvällen när man är förkyld och så menmen, det känns så härligt efteråt liksom. Nu ska jag packa alla dansgrejer tills imorgon, förvirrande tycker jag.
Här är bilder från mitt bad haha'
 

/Adele Bj

hemma

Sådärja, nu är man hemma i i Harbo. Skulle vart här i helgen och så med det blev inte så. I torsdags efter balen sov jag hos Hedvig, sen på fredagen efter vi hade dansat sjukt länge sov jag hos mami & slutligen igår efter en lång dansdag igen sov jag hos Hedvig.
IAgår uppträdde vi med rminehs balett på dansakademis föreställning, det gick väl inte helt okej för mig. Kände att jag alltid har kunnat dansen men det blev lite fel i stunden liksom. Sen tog jag och Hw oss hem till henne och gick och hyrde film. Det blev The holiday, otroligt mysig film.
I morse klev vi upp vid 8:30, pigga var vi väl inte med det fick gå ändå. Tog oss till Ekeby bruk för att repetera sista gången med flickorna inför föreställningen som är imorgon och på tisdag. Vi var så trötta efter helgen att vi tog oss en sån där sovstund där i danssalen som man brukar ha på dagis typ.
Nu är det bara att ladda och sova, för vi ska nämligen vara på reginateatern klockan 8 imorgon bitti. Blir nog lite grillning med la familia senare ikväll och sen ska jag packa alla himlans danskläder tills imorgon.
image161

Dagens låt: Plies ft. Ne-yo - Buss it baby

/Adele Bj

RSS 2.0