CIAO


LÅNGHELG

Hejs!
Gör inte så mycket vettigt för stunden.. Ska snart bada tänkte jag och äta lite smoothie. Ikväll ska jag och lite trevliga tjejer till Ebbas systers lägenhet och föra lite, sen blir det birger som också halva Uppsala ska till verkar det som. Fint de!

IDOL

Träningen var sjukt jobbig, heddan och jag var tvugna att ta lite pauser medans tanterna körde på.
Har precis kollat idol med mamma :) Idag var alla killarna superduper bra, av tjejerna ska Minna gå vidare tycker jag. Hejdå

KENT

Skoldagen idag var väl inte så värst ansträngande. Jag och filippa satt och lekte hela lektionen, för vi är typ klara med det vi ska göra. Sen käkade vi med Emma och Sarribo innan vi slutade!
Nu snart ska jag iväg med mamma och pappa till smärtmottagningen för att kolla upp mina axlar och nacke. Kul kul, nej.
Ikväll skippar jag dansen, orkar inte komma hem typ halv elva.. Ska istället på ett steppass på friskis med bästis. <3


17:43

Tjoho.
Idag har min företagsgrupp vart på möte hos vår rådgivare, det var väldans givande. Det här ska nog gå bra :)
Efter det gick vi och köpte biljetter tills på torsdag, sen blev det fika på waynes. Supermysigt.
Nu ska jag lägga mig och sova en stund tror jag, sen ska jag äta med mami.
Ikväll får jag besök, då ska det kollas idol.


17:05

Nu drar jag mig mot Ebba där heddo också befinner sig, vi ska äta middag och ha myskväll framför tv:n. puss



TEPROVNING

Sitter i företagsrummet med Emma och provdricker 5e koppen te för idag, massa roliga sorter har vi fått. Vi planerar lite inför torsdag, kommer bli superbra. Snart blir det italianoo, sen slutar jag för idag.
Ikväll ska jag till Ebba för middag, fint de!

27 SEPTEMBER


*

Började kolla på en film, men var på tok för trött kände jag. Så nu ska jag gå och lägga mig, lååång skoldag imorgon. PUSSIS


SÖNDAG

Middagen hos Sara igår var supermysig! Tack alla :)

Idag har jag vart hos pappa, vi har tagit det lugnt pluggat, ätit och sådära. Pappa har nyss skrivit en ny låt, himla fin må jag säga.
Sen kom Ebba och hämtade upp mig, vi åkte för att hämta maxen, sen blev det innebandy på fyrishov. Jag har nu kollat 2 matcher på en helg, pluspoäng till mig!
Snart ska jag krypa ner i soffan med täcket och kolla ensam mamma söker, sååååå bra.


HEJDÅ


ESVAHN.BLOGG.SE

Min vän Ebba vill ha lite publicitet, så här ovan är hennes nystartade blogg.

11:54

Tjeena.
Idag ska jag och ebba kolla på hockey, vi ska cykla dit. Hoppas hon hittar för det gör inte jag.. Sen ska jag iväg på ett danspass. Ikväll blir det middag för Sara som fyllt år, niceeee :)


FREDAG

HEJDÅ. Nu drar jag till plock för middag med finisarna :)


FICK SITTA PÅ SKOLFOTOT

Vi har nyss haft skolfoto, jag ville verkligen inte sitta... Men såklart fick jag det ändå! Nooo. Varnar för en stel och ful adele i skolkatalogen.

Aja, positivt med den här dagen är att svenskan är inställd så vi slutar tidigt. Sen ska jag ner på stan för att köpa present med Hedvig till Sarribo. Ikväll blir det plock med Emma och Emma, himla mys.


18:28

Skönt med massage idag, behövde det. Sen lunchade jag med ebba idag igen, på max den här gången. Ska plugga lite nu sen blir det idol och smoothie. :)

nytt för idag

:'(

Är så jääävla trött på mina axlar och nacke, usch ont. Stannade hemma från skolan idag, mamma har bokat en akuttid hos min massör så ska snart pallra mig dit.


GODNATT




19:12

Dagen har vart hur chill som helst, en lektion bara :) 
Sen hade jag lunchdejt på subway med ebba, efter det gick vi en prommis med hennes lilla vovve. Han kissade på gågatan.
Har precis käkat cupidosallad och pluggat fek med pappa, haaaaata företagsekonomi. Pappa och jag fattar nada.
Nu ska jag snart bege mig mot dansen, ciao.

ONSDAG

Idag blir det skola, pappa, plugg, dans. HÖRS


MMMMM

MWAAAH våfflor/pannkakor kan vara det godaste jag vet.



HÖST

Det är verkligen höst ute nu, jag tycker inte om det :( deeepri.
Skoldagen har vart kort, himla skönt. Vi avslutade dagen med ett möte på banken för att öppna ett konto till företaget.
Ska nog lägga mig och kolla på tv lite nu och kanske plugga, sen kommer Juuvel och Emma på middag. Mysipys.


07:35

Ville verkligen inte till skolan idag, är på tok för trött. Men ska snart springa till bussen och ta mig till äckloskolan snart ändå, kul. Nej inte alls.

anna nalick, soldier




PEACE & LOVE 09/10

Åhhhhh skulle ju inte sitta fel nu med lite sommar och p&l nu alltså. Här kommer massa bilder från båda åren. :)

2010









2009


NY VECKA


Tjenahej!
Sitter på vårt fina lilla kontor med Emma nu, snart ska vi ha fek. Idag slipper jag gå hela skoldagen för jag ska till tandläkaren, yeeeey. Vid 5 blir det träning med heddo, hurtiga tjejer må jag säga.


SÖNDAG

Gårdagen hos heddan vad mycket trevlig, vi lyckades finamang med maten måste jag säga. Ebba hade gjort en feting got cheesecake, mmmm. Tack för kvällen mina fina!
Nu pluggar jag lite fek, senare ikväll kommer Amanda. Vi ska kolla på ensam mamma söker och bara mysa!


LÖRDAG

Snart ska jag iväg till Gränby med mami och kolla lite. Sen får jag skjuts till Hedvig, vi ska gå och handla mat till pizzabakningen ikväll. Får se hur det går eftersom ingen av oss är en höjdare på att laga mat. Sen när vi är klara kommer med maten Ebba och Sara, kommer bli super mysigt.




SOVDAGS

Dagen har vart hur lugn som helst, var i skolan och hade 3 lektioner. Sen träning med mamma, dans fuego. Resten av kvällen har vi kollat idol och ätit :) Snart ska jag krypa till kojs. puss godnatt

jag & Heds i kroatien för ett par  tre år sen.

17 SEPTEMBER





SUDDIGA MOBILBILDER FRÅN DAGEN

Nyss hemkommen från träningen, riktigt kul och jobbigt. Pappa och jag hann knappt plugga, vi käkade massa sushi i stället. Studentmössan blev fin, skippade att skriva fyris på den. Man vill ju inte direkt skylta med att man går där, solen lyser aldrig på fyrisskolan som vi brukar säga.

dagens



filly


emma i sin läääääckra jacka hon testade, milf


paps gör ett försök att se gullig ut


en svettig heddo efter träningen

ONSDAG

Yooo.
Regning dag idag då, buss helt klart idag igen. Vi har precis varit och kollat på en valdebatt här i skolan, väldigt intressant faktiskt. Stannade och lyssnade på några som disskuterade efter, himla klok ena killen var. Nu har vi företag i cirkus 3 timmar, sen ska vi prova studentmössor vid 4 så vi ska stanna här i ytterligare 2 timmar. Ikväll ska jag till papo för att plugga och äta middag. Efter det blir det danspass på frisis med Hedvig och mamma. Great. pusssses


DANCY TIME

Novellen klar, yeee. Har sovit någon timme nu, ska dra mig iväg mot dansen om några minuter. hörs då. puss


13:32

Trött dag idag, endast en lektion. Knarkarmössan som Ebba så fint kallar den fick åka på. Ska snart sätta igång och skriva klart novellen, väkdigt tråkigt måste jag säga. Men har köpt cheescake på vägen hem som jag ska underhålla mig med under tiden.


IKEA

Chill dag idag då, endas en lektion och pannkakor till lunch. Sen tog vi annas bil till IKEA, köpte massa grejer till vårat lilla kontor. Till exempel, muggar, mappar, blommor, pärmar, en grej för papper, te, kaffe och godis. Emma och jag käkade också lunch nr 2 där.. 

Nu vill jag att mamma ska komma hem, har gjort pastasallad till oss :) Är hungrig som en vaaaarg.



TISDAG

Ska bege bege mig till skolan nu, vi har en lektion. Sen ska jag emma anna sofie och olivia till ikea och massa andra ställen för att fixa med företaget. CIAO



SADFACE

Ska ägna min kväll till att skriva novell, pallaaaante. Är så himla trött. Men men, den måste bli klar!


PAINTED BY NUMBERS

Morsning. Tänkte ta cyklen till skolan idag men ångrade mig när jag gick ut och det regnade, så tog första bästa buss istället. Är i företagsrummet nu och gör väl inte allt för mycket, väntar på att Sofie ska komma med kakor. PUSS

SÖNDAGSMYS

Tjeeena.
Gårdagen var mucho trevlig, kom hem i rimlig tid. Skönt.
Har nyss vart och köpt godis, ska skriva lite på min novell nu. Sen blir det tv hela kvällen, ensam mamma söker börjar ju. Dagens höjdpunkt!

The hills
The city
Ensam mamma söker
Mamma mia






CIAO


KULTURNATTEN

Idag har jag fullt upp! Ska ner på stan och käka med Hedvig och Anton snart, sen hem och byta kläder, duscha och sådär. Efter det åker jag till pappa där det blir middag med hans kompisar. Sen ska jag möta upp mina vänner, gå till framfickan och slutligen salu. Kan bli bra!


KUSIN

Precis hemkommen från Heddan. Vi har haft en jättemysig kväll tillsammans med hennes 2 systrar. Vi har vart och handlat på kvarnen, hjälpt till lite med maten. Kollat på tv medans de större barnen lagade maten, Hedvig var stressad att vi skulle missa idol pga ätandet. Och det gjorde vi, men det går ju faktsikt i repris. Ätit erterätt och choklad har vi också hunnit med.

Har lyssnat på dem här under dagen, man blir lite lagom depri vilket passar när jag skriver min hemska novell på svenskan. Den är så sorglig att jag nästan börjar gråta, då är det illa..





Juste, jag fick en liten kusin inatt. Dock kom han 2 hela månader för tidigt, hoppas allt går bra med lillen..

två andra små kussar



FREDAG

Gårdagen i skolan var chill, vi var på våra kontor och sen var emma och jag på stan för att göra marknadsundersökning. Det var ganska så kul tycker jag, massa gulliga tanter och gubbar på stan. Fick prata engelska med två stycken... Aja sen käkade mamma och jag pannkakor, vår favorit. På kvällen kollade jag idol, sen fick jag beösk. treevligt.
Sitter i skolan nu, ska kolla på ph för vi har så långt hål. Men lite svårt att höra för killarna ska prata såå högt.
Ikväll ska jag till bästis, vi ska käka middag med hennes syster och kille + utbytesstudenten. Sen ska vi nog hyra film och bara chilla, mysis.


NATTI

Hej, nu ska jag snart gå och dö i min säng. Har kört 3,5 timmars street i sträck nu. Var med på alla nivåer, svettigt värre. Men jeeklar så kul det var.
Amanda var i alla fall hos mig innan, sen tvingade jag med henne så hon fick testa dansa på ekeby. Hon gillade det tror jag :)


GODMORGON

Dans fuego var gryyymt kul, rekomendestas starkt :)
Nu ska jag snart bege mig till skolan för en lektion, feting skönt. På eftermiddagen kommer Amanda till mig, sen på kvällen ska jag på terminens första street. PUSS




DANS FUEGO/ZUMBA

Har precis ätit med mamsi, nu ska jag iväg och träna på friskis. Dans fuego/zumba heter det passet, det är nytt där. Hoppas det är kul! ciao




DUKTIG FLICKA!

Snart har min lilla kompis kirrat körkortet, klarade uppkörningen på första! Bara teoriprovet kvar :) Braaa ebbs.


TISDAG

Weeeei idag har jag bara två tektioner, slutar runt tolv. Happyface :)
När jag cyklade till skolan mötte jag Ebba och Larry som var ute på en morgonpromenad, stannade och busade med dem ett tag.
Nu ska jag skriva en marknadsundersökning. Hoers då.
 

17:36

Den här dagen har vart kul, har hållt på med våra företagsidéer hela förmiddagen. Jag olivia, emma och anna gick sedan till panini för lunch, dem kan ju ha väärldens godaste pizzor. Sen spanade vi lite i affärer för idéer.. Sofie hänkade inte på under lunchen, hon var kvar i skolan och åt chokladbollar. De 2 sista lektionerna kunde jag knappt hålla mig vaken på, fick kämpa för att hålla upp ögonen.
Efter skolan blev det staden med Ebba och Hedvig, mina fina kompisar.
Nu ska snart mamma och jag till brors flickvänns föräldrar för lite fika, mysigt ja.

här kommer lite suddiga mobilbilder från dagen




svarta gänget


HJÄLP

Har företagsekonomi för tillfället, vår grupp har lite beslutsångest vilken produkt vi ska välja till vårat företag.

Vilken av de här 3 produkterna låter mest intressant?

Urladdad
Bärbar laddare med olika adapter till olika mobilmärken. Till exempel iphone, nokia, sony ericsson mm. Med den kan man ladda mobilen eller kamera var man än är.


Brabag
En liten "väska" man kan hänga på bh:n när man går ut på krogen, den är i storlek av bankkort. Där kan man förvara sin mobil och kort under kvällen.


Grytunderlägg med hjul.




somliga ljus brinner aldrig ut

Tjenahej. Nu sitter jag emma och jakob i vårat företagsrum, ingen annan har valt att komma på projektstiden. Vi inväntar oliven som ska komma med frukost. Idag äre lång skoldag, usch......... hejdo.


NYTT

Dagen har senderats med mamma på stan, fick med mig lite hem.. Ikväll blir det plugg och film:) pussss





TRÖTTIS

Snart ska jag pallra mig till Ebba, dumpade ikea. Somnade i 2 timmar istället, när jag vaknade trodde jag att det var morgon. Bra trött tjej. Ska kanske gå istället för att ta bussen, det är ju ändå såååååå fint väder säger mamma.




13:39

Gårdagen hos Amanda var jättelyckad med ett gäng roliga tjejer. Tack för kvällen!

Idag har jag vart på Gränby, köpt lite grejer. Mamma och jag har nyss ätit, överväger att hänga med henne till IKEA. Ikväll ska jag till Ebba och äta middag, sen ska jag åka och kolla innbandy med Emma. Tiptop.
pusses


KVÄLLENS

Nu inväntar jag heddo, vi ska slå in presenter och sådär. Måste sminka mig också, haaatar det. Så himla långtråkigt!


FREDAG

Trött tjej på italienskalektion, sofie har övergivit mig.. Hon har valt att inte komma. Men om cirkus en halvtimme har jag världens längsta rast, kul kul. Dagens klädsel är för ful för att visas på bild idag, känner mig äckloful.
Längtar tills jag slutar, då ska jag hem och bada. Sen kommer bästis till mig, vi ska göra oss i ordning inför kvällens middag hos Amanda som fyllde år igår. Grattis! Ebba och fantan kommer förmodligen och hämtar oss, ebba ska övningsköra till amanda. hörs då, pusss





TÄNKER INTE VARA SJUK MER

Fick knappt någon sömn inatt på grund av min hosta.. blev ingen skola för mig idag hellar. Men imorgon ska jag gå även fast jag inte får sova något.
Måste fixa amandas present idag i alla fall, så ska möta heddo vid celsius snart. Skönt att träffa bästis :) Vi ska leta present med ebbsan och sofia.


PUSS GODNATT

Nu ska jag ta och dejta sängen, ska kolla so you think you can dance finalen innan jag sleepar. Hoppas min hosta är någorlunda imorgon, inte så kul att gå omkring i skolan och hosta som en tok.

18:19

Aa men tjena. Verkar inte bli frisk på ett tag, men imorgon ska jag till skolan ändå har jag bestämt.
Har anmält mig till dansen nu, saknar den ju ändå lite.. :) Contemporary jazz och street fick det bli, kommer icke hinna mer den här terminen.

här kommer en hel drös med bilder från förr



RSS 2.0