åhå jag vill dansa

street, n-gruppen 2 danser sen f2 gruppen , sen vi, sen f2gruppen, sen vi, sen allllllahopa


contemporary jazz


/Adele Bj

hemma bäst

hejhejhej
Mina dagar hos släkten i dalarna har vart väldigt sköna och trevliga. När mamma och jag åkte upp så stannade vi på kupolen och det blev som vanligt massa shoppande. Sen åkte vi till mormor och hennes gubbe eller vad man nu ska säga till deras stuga vid dalälven. Nästa dag solade vi dom 2 timmarna det var sol. Jag slog mitt jongleringsrekord, så nu vet ni. Ah vi chillade mest i alla fall.
Idag åkte vi till mina kusiner i borlänge och det är alltid uppsattat när man kommer. Dom kastar sig runt halsen på en :)
Sen åkte jag och mamma hem i hopp om att vi skulle hinna till ett aerobicspass, och vi hann. 5 minuter innan var vi där ombytta och klara!


Brandy - Fall
 

/Adele Bj

Dalarna



Hejdå! Nu åker jag til dalarna tills på torsdag med mamma och hälsar på släkten. Ska hinna med att ta mig ett besök på kupolen också som alltid:)

Hedvig har börjat lägga in bilder från australien på facebook, här är hon med sin skoluniform. Ultrasöt!


/Adele Bj

Mumma!



/Adele Bj

suddenly I see

Tjenixen
Jag tror att jag har gått och blivit sjuk, känner mig febrig och sådär. Men jag är ju som jag är och kan inte hålla mig ifrån att träna när jag är sjuk, så jag följde med mamma på aerobics idag.
 Ska packa nu för imorgon bär det av till dalarna för hälsa på släkten:)

här kommer några outfits från olika dagar



Damien Rice - Connonball


/Adele Bj

hand i hand




/Adele Bj

bra

heeeeeeeeeej
Nu är jag himla trötter. Har precis kommit hem och ska väl snart ta och sussa.
Igår åkte jag som sagt till markus, jag börjar hitta där nu så det är bra.  Vi var och åt pizza för andra gången för dagen för min del med hans kompis. Sen kollade vi film, love in manhattan eller något tror jag den hette. Sorglig film, men jag kunde inte gråta fast jag ville.
Idag har vi inte gjort så mycket. Åkte hem på kvällskvisten och tog tåget direkt till emma i storvreta. Hon hade dukat så fint och kirrat mat tills jag kom, väldigt gulligt! Har också fått typ 700 bilder från elins kamera från peace & love, mycke att kolla igenom nu..
Pappa var och hämtade mig i stan´och nu är jag hemma!



John Mayer - Dreaming With A Broken Heart



/Adele Bj

24/7

Gårdagen var väldigt trevlig och mysig. Vi grillade på ebbas gård , fast sen började det regna så vi gick in. Efter ett tag kom stella förbi som vart i kroatien jättelänge.
Idag har jag väl inte gjort så mycket vettigt, pratat med emma, ätit pizza, kollat tv  osv. Det ska vara klassfest ikväll men den missar jag, ska istället till markus i sthlm.




James morrison - This boy



/Adele Bj

23 juli

HEJ
Idag har jag vaknat jättesent, men det var skönt att sova länge. Snart äre dags att duscha så man blir lite fräsh. Senare  ska jag bege mig till ebbas place och så ska jag, hon, sara, och anton grilla!

Nu börjar jag få dansabstinens, har inte dansat på 2 månader nu!



Backstreet boys ft. Claude Kelly - What I know now



/Adele Bj

onsdag

huh. Väldigt fartfylld kväll igår, jag cyklade hem vid 7 imorse lite lagom trött sådär.
Nu har jag precis pratat med emma och legat på stikmattan ett tag, dags att göra sig i ordning kanske. Blir till att ta en alvedon så jag kommer på benen.
Dagens planer är att jag ska fika med emma, elin och joanna, kommer bli trevligt för jag har inte träffat dom på några dagar nu.



Melissa Horn - New York


/Adele Bj

GRATTIS EMMA!



Den här tjejen ovan fyller år idag, grattis till henne!
På dagen ska jag och emma k på stan och fixa lite grejer sen ska vi hem till mig och fixa oss. Efter det drar vi oss till emma i, hon ska ha tjej middag. Strålande!

dagens


Lars Winnerbäck - Faller


/Adele Bj

don't forget

hej! Idag ska jag in till stan för att träffa mamma, sen ska vi träna.
Efter det ska jag till ebbisen och så ska vi nog hyra film eller något liknande.



T.I. ft Mary J Blige - Remember me



/Adele Bj

yesterday



/Adele Bj

19 juli

Igår åkte jag, sofia och martin till lyssnaängen och sofia var i tid!:)  Sen kom resten av killarna, vi körde klockan. Jag vann, ville bara säga det. Sen körde vi också volleyboll och det tänker jag inte säga något om! Var i alla fall trevligt, sofia hade med sig värsta sololjan som jag hoppas funkade. När typ hälften åkte hem åkte vi med davids båt och sen vandrade jag markus samuel och jocke till markus. När dom gått åt vi lite och sen var dom tillbaka efter en timme och var redo för en till åktur med båten. Då var det lite fler folk med, vi åkte till en ö och dom tände en brasa. Senare började det regna och blixtra så det var bara att rejsa till bara till alnäs och så satt vi i ett stort tält resten av kvällen. Sen mot kvällens slut gick jag och markus hem till honom.
På förmiddagen packade markus men han var då inte bra inte, tog typ 2 timmar. Vi åt och sen skulle han på träningsläger. När jag kom hem somnade jag direkt i soffan i 2 timmar. Vi har precis grillat och ska snart kolla någon
film.




Erik Hassle - Bump in the road



/Adele Bj

godmorgon

Nu hoppas jag att sofia håller sin tid vi har sagt, har hört att hon kan vara lite sådär med sina tider haha. Men det löser nog sig. Vi ska till sunnersta och bada och så men david, hannes, jocke och martin tror jag. Men det är väldigt problematiskt för jag har inga pengar på mobilen och vet inte var vi ska av och sådär, vem vet då var vi hamnar. Sen drar jag nog till mackan :)

/Adele Bj


grill




Var som sagt5 på staden med emmis tidigare idag, vi lyckades shoppa massa på endast en timme. Sen var vi klara! Åt lite glass och godis vid ån efteråt, helt utmattade.
På kvällskvisten har vi grillat här ute i harbo, väldigt mysigt.

Billie the vision and the dancers - A man from argentina
 

/Adele Bj

dagens




Tjingeling!
Den här dagen har jag mest chillat, solat och sådär. Har vart ett par väldigt lugna dagar för mig, väldigt skönt. Snart ska jag dra mig ner mot staden för att träffa emma och shoppa lite.
Har hört från hedvig nu också, känns skönt att veta att tokan är vid liv!

Mariah Carey - Obsessed


/Adele Bj

Cause I can feel it coming over me, I wouldn’t stop it if I could



/Adele Bj


sista hejdå

Igår var jag med när Hedvig & hennes familj hade avskedsmiddag för henne, det var väldigt mysigt och trevligt. På kvällen tog vi det bara lugnt och när hon fixat det sista inför resan så sussade vi. Gick upp tídigt imorse för bästis skulle till arlanda kl 10 :( Jättejobbigt att säga hejdå för ett helt år, tårarna rann såklart när jag skulle ta farväl av bästis. Usch nu börjar jag gråta igen. 
 Men nu ska jag inte bara tänka på mig, du kommer få det toppenbra i Australien och kommer få det massa kul! Och du kommer trots allt hem.
Flickan hade gjort en skiva till mig som jag lyssnat igenom idag medans jag låg ute i solen och deppade. Sen lagade pappa och jag mat tills joel och hans tjej anlände. Vi, eller dom har kollat sagan om ringen. Själv så somnade man efter 10 minuter, inte riktigt min typ av film.





Imogen Heap - Hide and Seek


/Adele Bj


14:01

Usch det här är en sorglig dag :( Imorgon åker du hevvi.
Nu har jag sprungit med pappa och hjälpt till att klippt gräset. Nu sitter jag är oduschad och fräch, ska väl duscha snart. Sen ska jag åka till bästis på middag med hennes familj och sover också där sen.



Justin Nozuka - I'm in peace


/Adele Bj

Bästistema på bloggen

Nu blir det väldigt mycket om min bästis här på bloggen, men kan inte släppa att hon åker från mig ett helt år på onsdag. idag var det väldigt kämpigt att hålla tillbaka tårarna, jag lyckades såklart inte.
Efter att jag haft dig vid min sida i 5 år så känns det otroligt jobbigt med tanken på att du inte kommer vara där på det sättet på en sån lång tid.
Under våra år har vi haft många bra stunder. Här kommer några av dom på bild.













































älskar dig

/Adele Bj

don't leave now

Idag vaknade jag upp hos markus, emma och jag tog bussen ganska tidigt. Jag gick till bästis och emma åkte hem. Under dagen har jag "hjälpt" hedvig att packa, eller mest kollat på. Sen gick vi och köpte mat på BK, måste ju bli et sista besök där innan hon åker. Nu har hedvig fixat massa mer och jag har sovit middag här. Snart ska vi göra oss i ordning och ha avskedsmiddag med lite tjejer på tzatziki.


/Adele Bj

waboba



I fredags var jag med mina kusiner, faster och pappa på stan. Dom är väldigt unerhållande dom där barnen. Sen på kvällen åkte jag till markus. Vi skulle hyra film men allt var stängt så det blev en lång cykeltur för han. Igår åkte jag hem och hämtade kläder och sådär för att sedan åka till bästis som precis anlänt från norrland. Du får inte åka igen :( Vi mötte i alla fall upp emma, elin och ebba och gick till gustaf och var där med lite folk resten av kvällen. Sov sedan hos bästis!

 

Idag har jag varit på stan med dom här filurerna ovan, vi åt på rififi och fixade massa grejer inför hedvigs resa. Jag och ebba köpte en waboba boll till henne, den studsar på vattnet. Väldigt kul ska hon ha med den,
Ikväll ska jag och emma träffa markus och samuel, vet inte riktigt vad vi ska göra men det blir väl något chill.

/Adele Bj

us against the world



Play - Us against the world


/Adele Bj

hej

ja ni, den här dagen har jag lekt tonåring, lekt med bilbana, sminkat mina kusiner och lekt tagare. Nu är jag dead & gone.
Ganska underhållande är kusinerna i alla fall och söta.
För att komma bort från allt ett tag ska pappa och jag till gymmet och sen springa i regnet. Låter inte jättelockande men väldigt skönt efter!



/Adele Bj

onsdag

tjaba
I måndags blev det ingen bio för mig emma & elin, vi åkte istället hem till elin. Vi åt pizza, chips och massa onyttigheter och kollade sthlm boogie. Mycket rolig och mysig kväll!
Igår tränade jag bara på dagen och sen åkte jag till markus. Idag har jag vart där och chillat massa.
Om ett tag kommer papo och hämtar mig, mina kusiner från falköping och hälsingland har anlänt! watch out.



Pussycat dolls - Love the way you love me


/Adele Bj

staden

Kvällens planer har ändras till imorgon, då bär det av till lagga haha.
Ska på stan med elin och emma nu:) Emma har vart i skåne en hel vecka och elin har slitit med massa jobb, men nu är dom lediga. Vi ska väl äta och kolla om vi hittar några snygga kläder.
Juste min mobil avled igår :( så nu har jag en jätteful.



Ciara ft. The dream - Keep dancing on me


/Adele Bj

tjingeling

Har vart på promenad med emma ignell nu , mycket trevligt! nu ska jag till stan och träffa fanny och sara, vi ska sätta oss i någon park och äta lite och sådär :)



/Adele Bj

5 juli

vaknade upp för en timme sedan, känner mig allmänt seg. Tänker dra iväg och träna nu så jag piggnar till!



/Adele Bj

fuckshit

heej.
Gårdagen var för händelserik för min del, inte okej. Men ska tacka sofia för kvällen, grymt kul att ha dig hemma igen :) Gick hem med markus och samuel och sov hos markus. Idag har vi badat vid varvet, det var jättekallt och regnade massa!
Nu på kvällen har jag vart ute och ätit med mamma, mycket mysigt.

fick egentligen inte lägga in den här, men skulle dom inte vara söta som ett par?


Donnie J - Do it all again
 

/Adele Bj

2 juli

Tjingeling
Idag har jag pressat på balkongen i en timme, mer klarade jag inte av. Stekhett ute ju. Sen kom pauline hit och sådär, väldigt trevligt. Har inte sett tösen på länge nu!
Nu har jag och mamma precis kollat film.
Börjar fundra på vad det blir för kläder till sverigetemat imorgon, sara och jag funderar på krigsmålning med gult och blått. Fett ballt.



/Adele Bj

she moves in her own way

Puuuuh. Nu är jag helt slut och seg i huvudet av värmen och den tidiga morgonen.
Hade det i alla fall jättetrevligt, åkte med mamma, mammas kille och hans 2 barn. Har inte träffat Matilda på länge så det var kanon :) Vi stannade på åland och badade på klipporna på dagen, sen blev det lite handling av smink och sådant på vägen hem.


The fray - Over my head


/Adele Bj

uppe med tuppen..

Dagens


Hej och godmorgon!
Nu är jag uppe, har  vart det sen 7.. Ska på ålandsbåten nu och sola och handla lite:)

/Adele Bj

RSS 2.0