Kvällsbad!



Tjo, nu ikväll har jag vart och kvällsbadat i hammarskog med mami. Det brukar vi göra på somrarna, väldigt mysigt. Det var nästan varmare i vattnet än på land, softigt.

The sounds - Tony the beat


/Adele Bj

30 grader

Tjaba
Idag har jag haft en ganska så lugn dag, började med att ligga och sola på balkongen så länge jag orkade med värmen. 30 grader är inte att leka med! Sen var jag och tränade med mamma på friskis, sjukt tråkigt pass men ändå skönt med träning efter en veckas ledighet. Efter det åt jag & mamma med hennes kompis på katalin och sen begav jag mig till papo. :)
Imorgonbitti ska jag upp 9, pappas tjej ska ha yoga med folk i våran trädgård haha.

JUSTE, Sofia Rosén har äntligen kommit hem efter sitt långa halvår i Australien. Du har varit saknad! På fredag blir det hemflyttningsfest hos henne i sunnersta, kommer bli askalas precis som innan hon åkte. Det är sverigetema, ja ni vad ska man ta på sig tro.
 Här är några bilder från innan Sofia åkte!


/Adele Bj

P&L outfits



/Adele Bj

honey I'm home

fyfan vad värt det var på peace & love, helt kanon!
Jag emma elin och joanna hade ju då ett hus vid vattnet att bo i under hela veckan, det blev många cykelturer i borlänge till festivalen. Dom andra bodde på campingen och fick varma mornar i tältet, chiiiill.
Vår dagar såg ut ungefär såhär: Steg upp vid 12, solade och badade i älven, lagade mat, åkte till peace & love, lyssnade på massa bra artister, var på campingen och rände, kom hem vid 5 pigga & glada. Sjukt härligt har vi haft det!
Några artister som kollades på vra, lars winnerbäck, håkan hellström, hoffmaestro, a camp, milow, the sounds, slagsmålsklubben, mando diao, john ossi,  timbuktu, money brothers.

Lars Winnerbäck - Kom ihåg mig då


en grej som inte känns så värst bra, eller rättaresagt det suger. Det är att min bästa vän Hedvig kommer jag bara få träffa högst 3 dagar till på ett helt år. Hur ska jag klara mig.

/Adele Bj

PEACE & LOVE!!!

Trött tjej ? nej då jag är så jävla taggad så nu kan man inte vara trött ju :)
Kom hem för ett tag sen och håller på att packa för fullt nu..Men det går sådär eftersom jag packar med hela min garderob även fast vi bara ska vara borta i 4 eller 5 dagar. Vid 5 ska jag möta emma, elin och joanna, så ska vi gå och köpa cupidosallad och sen sätta oss på tåget till borlänge!
Btw kommer vi ha det megasoft för vi har ett hus för oss själva så vi slipper bo i tält, ganska chill att slippa gå äcklig i håret och grejer. När vi kommer fram måste vi handla massa mat, vi ska laga sjäälva. Får se hur det går, jag är nämligen sämst på den fronten :)
Känns inte helt fel heller att vädret ska vara på topp hela veckan!


NU KÖR VI





/Adele Bj

hektiskt

japp det är mina dagar nu, mycket hektiska för lilla mig. igår kom jag hem och direkt till sara, ebba kom också efter ett tag. Vi skulle kollat film men jag tyckte att det var så osocialt så vi åt och pratade istället. Sen åkte jag till pappa för att hämta mina peace & love och tågbiljetter och sen sov jag där.
Idag gick jag upp tidigt och åkte till staden och åt med ebbisen, hon hade lagat mat. Sen tog jag hon och sara bussen till vänge, på vänge open haha. En tennisturnering som hedvigs kille anton har anordnat. Satt där och chillade lite i solen och sådär. Nu på kvällen blir det formodligen en tripp till sthlm.

papo


/Adele Bj

lyssnaängen

Idag har det  vart strålande sol, det gillas starkt! Jag, hedvig & anna jernlund åkte till lyssnaängen och solade och badade hela dagen. Väldigt skönt och trevligt. Bilder kommer sen kanske :)
Nu ska jag snart dra mig iväg och möta sara vi ska chilla lite vid ån och sen kolla film tror vi, så mysigt så.

 dagens



Reed Stylez - She likes me
 

/Adele Bj

21 juni

tjingeling
Den här dagen av bestått av att sova hur länge som helst för att ta igen förlorad sömn. Senare blev det promenad med ebba och sara, mycket trevligt. Min dag har inte varit mycket intressantare.
Den här veckan ska det bli asbra väder har jag hört, fyfan vad värt :) Så imorgon blir det till att åka och sola och bada med hedvig och anna, stråålande.



/Adele Bj

MIDSOMMAR

midsommar var det igår, kvällen börjades med att jag och tjejorna tog bussen till öregrund.  Vi hade picknick på klipporna och vädret blev faktiskt riktigt lyckat. Virrade omkring där under kvällen och hade det toppen. Emma och jag hamnade i hammarlings stuga med lite folk där vi sov, eller ja sov och sov.  Det blev högst 2 timmars sömn för min och vissa andras del. Nu är jag så jälva död så jag kanske ska ta och sussa och säga godnatt snart.
När emma och jag vandrat en lång promenad till bussen i morse och kommit till uppsala gick vi raka vägen till max och köpte mat, mötte heddans kille där som skulle handla till dom. Så jag hänkade på hem till heddis för lite snack om gårdagen. Mycket mys.



Janet Leon - hartache on the dance floor
 

/Adele Bj

regnig midsommar?

Tjing!
Igår kväll åkte jag och ebba och träffade lite folk vid hum c, framförallt gustaf eftersom han kommit hem från usa efter ett år!
Idag.. Ja ni, jag har slingat håret så nu är det mera ljust, har inte kollat så mycket på det så kan inte riktigt säga om det blev lyckat. Sen var jag och gymmade, sprang jäääättelångt.
Nu är det lite megapanic inför midsommar, ska vi vara i uppsala eller öregrund? Eftersom vädret inte ser allt för lockande känns det inte så bra att vara i öregrund, men ändå kul där. aaaaaah. inte vet jag vad jag ska ha på mig heller, menmen. Det löser sig!


förra året firades i Kroatien, mycket mindre komplicerat


/Adele Bj

glassigt



Idag har heddis och jag solar på min balkong i ett par timmar, eller nja en kanske. Det var otroligt varmt. Sen åkte vi till Gränby och fixade lite inför midsommar och sådär. Nu har precis heddan gått, innan det åt vi mat och kollade tv.
Ikväll ska jag ha myskväll med mamma, vi ska se twilight.Jag ääälskar den filmen.

Håkan Hellström - För en lång lång tid


/Adele Bj

update

Igår hade emma och jag bestämt att ses 2 på stan, men virriga emma var där redan vid 12. Så hon fick åka hem till mig medans eftersom jag inte alls var fit for fight. När vi kom ner på stan käkade vi på rififi och sen tog vi oss igenom cirkus alla affärer. Vi fick dock bara med oss en varsin tröja hem.
Sen kilade jag till friskis och tränade aerobics med mamma.
På kvällen åkte jag till lisa med sara och amanda, vi gick till ica och köpte en tårta. Sen efter ett tag kom sofia förbi med 10 bakelser som det var tänkt att vi skulle sätta i oss. Det gick, nästan.

Snart kommer bästis hit, vi ska sooooola :)




/Adele Bj

stressigt

HEJ
ska precis till lisa med sara och amanda ! skriver med och lägger kanske in bilder senare :)
puss

/Adele Bj

15 juni

Den här gråa dagen har jag spenderat hemma, kollat på låt den rätte komma in. Den var bara obehaglig och skum tycker jag, inget för mig! Sen åkte pappa och jag och handlade lite på Gränby och nu har jag precis kommit till mamma.

Imorgon blir det staden med emma, behöve fixa lite till p&l :)

Nu är jag så jävla irriterad på det här vädret, man får inte alls sommarlovskänsla.





/Adele Bj

now there's tears in her eyes

Det blev inte ut och äta för mig, hedvig, lisa och sofia, vi åkte till lisa istället. När vi kom dit var vi ashungriga så vi köpte pizza på ett litet småkonstigt ställe och köpte massa glass och godis på ica. Efter den måtiden var jag mer än mätt. satt där och pratade hela kvällen och planerade lite om midsommar. Tack för kvällen flickor!



Dagens


Lorentz & m.sakarias - Lever min dröm



/Adele Bj

pissväder

Gårdagen bestod av chillerill hos ebbisen med hedvig, anton, stella, sara, sara, kalle och max. det var väldigt trevligt!


Nu har jag precis gymmat med papi så jag är helt slut! Ikväll blir det ut och äta med lite tjejor, supermys.



/Adele Bj

just for now

Tjingeling
Igår åkte jag hem till hedvig och vi gick och handlade mat. Sen ändrades våra planer, vi åkte till bälinge där min klass hade klassfest. Sedan kom det massa andra också. Hade en superbra kväll! Heddis och jag åkte till henne sen och kollade slutet på the holiday eftersom vi alltid somnat när det är, sedan somnade vi så sött.
Älskar dig enormt mycket bästis.
Juste mattias bergström hade jag lovat skulle få vara med i bloggen, så nu är du det!




Imogen Heap - Just for now
 

/Adele Bj

SOMMARLOV

YEEEES, så har jag då äntligen fått sommarlov! känns dunderbra :)
Idag hade vi avslutning och fikade sen gick jag och emma på stan och köpte lite grejer. Nu ska jag till hedvig, vi ska äta och sådär. Sen ska vi förmodligen träffa winberg och några, det visar sig.



/Adele bj

Dagens



/Adele Bj

19:14

Tjoho.
Nu ikväll festar nog de flesta eftersom de fått sommarlov idag, men dock inte linné. Vi får ta och vänta tills imorgon, gaaah. haha aja ska väl inte klaga, imorgon ska jag bara komma till skolan på en liten avslutning sen är man fri!

Idag har jag sovit länge och sen åkte jag till stan och mötte emma, vi rensade ur våra skåp och lämnade in alla böcker i skolan. Sen var jag på stan med hedvig, ebba och anna. Efter det solade jag och hedvig hänkade på så att jag fick pratsällskap i solariet.
Nu har vi gäster och jag här ätit massa mycket.

nu har alla bal, eller dom som går i grundskolan. jag vill också ju, men tröstar mig med att lägga in en bild från våran bal förra året :)



John mayer - say



/Adele Bj

10 juni

Det här vädret is killing meee. Inte okej. Har hört att det ska vara dåligt hela juni, men det kan ju inte stämma.
Min dag då, den började med att jag skippade våran enda lektion idag. En historiafilm, otroligt lockande! Jag gick till ebba istället och hon hade gjort frukost, sen kollade vi OC och chillerillade. Sen åt vi igen, på subway. Träffade sara å också och var med henne när hon provade skor och ebba köpte hårgrejs till sin far.



David Guetta ft. Kelly Rowland - When Love Takes Over



Brandy - Camouflage


/Adele Bj

tisdag

Det blev ett par skor idag, men dock inte dom jag kollat på innan :) Efter jag fixat lite med mami mötte jag upp bästis och vi knallade runt lite, köpte jordgubbar och glass och satt oss vid ån. Mycket mys. Jag är typ den enda som inte äääälskar jordgubbar men jag kämpar på så gott jag kan.
Har precis vart på springtur med pappa, väldigt skönt! Sen måste man lägga sig i hyfsad tid för jag ska upp jättetidigt till skolan imorgon..Sista lektionen för terminen dock, MEGAGLAD



/Adele Bj


you got the green light

hej!
Snart ska jag till staden för att kolla på ett par skor med mamma. Sen ska jag äntligen få träna, har inte fått det på typ en vecka för jag har varit sjuk. Ska nog fortsätta kämpa på med min kondition, det blir nog springa (:

 

/Adele Bj

dagens



/Adele Bj

8 juni

shalom
Den här veckan är sjukt skön, typ ingen skola tills fredag och då är det endast avslutning!
Idag hade jag sista grejen i skolan, ett litet läxförhör som gick utmärkt. Det var dock nästan helt tomt i skolan efterson alla 3or tagit studenten.
Sen var jag på stan med emmorna, jag och emma k hittade massa grejer som ska inhandlas till peace and love. Vi ska vara asfräna är det planerat.
Efter det blev det fika på waynes med ebba & hedvig, väldigt trevligt och sådär.

emma i                                 ebba & hedvig
   

/Adele Bj

söndag

alltså jaa hörni. Den här helgen måste varit min mest ohändelserika helg på väldigt länge, har legat deckad i massa dagar nu med feber och sånt där. Men nu är jag nästan frisk, skööönt. Igår var det allsång i harbo så jag följde med familjen och några andra dit, det var mysigt. Sen har jag kollat twilight, 2 gånger. Den var mega bra.
Imorgon har jag bara ett läxförhör i skolan och sen inga lektioner. Hur skönt som helst! Nu fattas bara solen :)



 

/Adele Bj

Twilight

 
 




/Adele Bj

hemmakväll

ussssche. jag är fortfarande sjuk, fuuuckshit. på en fredag ? väldigt kul. Det blir twilight och chillkväll för mig med familjen. Kan också vara mysigt i och för sig :) hoppas att jag blir kry till imorgon.
Igår blev det mys med hedvig, vi kollade the holiday. Den kan man verkligen kolla massa gånger. Jag somnade dock efter typ halva, skyller på att jag är sjuk dårå. Det blev också strömavbrott mitt i filmen i typ 20 minuter, det var lite läskigt.

pratar med emma nu, hon vart i kyrkan och kollat på studenterna från linnéskolan. Grattis till dem! det här blir det sista året nu eftersom linné stänger ner sen :(  vi kommer få ta studenten på fyris i stället..



/Adele Bj

I'm In Peace

Idag är det värsta deppdagen, regn och allt ju. Kul för dom som tar studenten imorgon att ha sånt här väder! illa.
 Vi skulle bara kolla film idag i skolan, walk the line. Den var ganska bra men hur lång som helst, men bättre det än lektioner i alla fall (:
Är hos mamma nu och ska snart åka till celsius och hämta bästis och sen ska vi till henne.

dagens


Dagens låt: Justin Nozuka - I'm In Peace


/Adele Bj

something old, something new

tjoho.
Jag är fortfarande sjuk, det suuger. Vi hade endast en lektion idag som ändå kanske var inställd så jag & emma struntade i den, vi gick på stan i stället. Sen kom hedvig efter hennes skola och vi satt oss vid ån och åt glass. Det var några dagar sen man såg flickan nu så det var efterlängtat.
Har kännt mig helt snurrig hela dagen, kanske borde stannat hemma och sovit istället menmen :)



Dagens låt: Claude kelly - something never dies

/Adele Bj


första doppet i år!

klicka för förstoring


första dopet för i år gjordes vid vårdsätra med lite dansfolk i söndags, 15 grader i vattnet ! ahh kallt

/Adele Bj

there's a reason why people from the past doesn't market til the future

Det blev inget besök på fyris idag för min del, men hörde att det var lite väl stort. Om jag känner mig rätt så kommer jag gå vilse där.
Jag har vart hemma hela långa dagen med rejäl feber, jag skulle egentligen gått på 9ornas dansshow från vaksala med david och adam men det går inte när jag mår såhär. Hoppas att det går bra för dom i alla fall!
Imorgon ska jag bli frisk, det är sjukt tråkigt att vara sjuk. Tror att hedvig ska vara hemkommen från paris då, lääängtar.



/Adele Bj

långa nätter

ikväll har det vart 50 årsfirande för mammas kompis, det var mycket mysigt och trevligt. Har fått i mig för mycket mat, tårta och massa kakor.
Jag känner mig febrig med hals och huvudont, inte braa! Vi ska till fyris imorgon för att hälsa på våran blivande skola, kan bli spännande.

jag & mamma, lite småhärlig vinkel sådär. eller? äh det får ni ta :)


/Adele Bj

1 juni

solning på högsta nivå


sötisar


smile


sofia


/Adele Bj

sofias place

just nu befinner jag och emma oss at sofias place i ärentuna. Vi har hoppat studsmatta, solat och ätit. Jag har spelat fotboll med mig själv också eftersom dom här flickona är så laata. Nu har man fått färg hoppas jag!
Vi hade bara äckelspanskan p morgonen, sen skulle vi haft samhällskunskap vid 3 men det kändes mer lockande att stanna här och chilla med livet :)
bilder kommer när jag kommer hem!

Dagens låt: MGMT - Kids

/Adele Bj

RSS 2.0