FROM PLACE TO PLACE WITHOUT REASON

Nu ska jag gå och lägga mig i sängen och invänta barskolan. Tittar mest för att Vanita är med, så himla kul och virrig tjej.
Imorgon blir en händelserik dag. Pappa och jag får tillgång till lägenheten, så vi ska dit och kolla vad som behöver målas om och sådär, efter det ska jag slinga håret. Sen direkt till skolan eftersom Teco ska stå och sälja när det är öppet hus på kvällen. kisses


30 NOVEMBER

Dagen har rullat på fint. Kikade lite i affärer med filly och emma efter skolan. Sen käka jag sushi med pappa, efter det fikade vi på waynes. Trevlans. Gick därefter till friskis och sprang på löpbandet, 6,5 km vart det idag. Rekooord. Woho.
Nu är jag hemma, ska äta lite och läsa svenska boken är det tänkt.
Och kolla ph såklart. hejdå.



12:47

Tjenahej. Nu är provet avklarat, skönt! Nu ska jag ner på stan med Emma och Filippa för att kolla lite kläder, sen blir det sushi med pappa. PUSS


FÄRDIGPLUGGAD

Kvällen har enbart bestått av plugg, nu är huvudet trött. Orkar inte trycka in mer i hjärnan nu, får bara hoppas att det går vägen imorgon.
Dags att sussa kudden, godnatt. puss!


NY VECKA

Sitter här på kontoret med Anna, vi väntar på att företagsekonomin ska börja. Idag är det en väldigt tråkig dag som man vill ska gå fort. Först skola till halv 4 sen blir det plugg hela kvällen till affärsjuridiksprovet imorgon. åååh vad tråkigt


FÖRSTA ADVENT

Idag har jag varit och simmat, sen när jag satt i bastun kom det in en finsk dam som förmodligen är van vid lite        varmare temperatur. Hon hällde på så mycket vatten att jag inte kunde vara kvar i bastun, det blev lite väl varmt för min smak..
Efter simmandet vandrade jag till Hedvig, vi gick och kollade fyrverkerierna på slottet med hennes mamma. Himla mysigt, men kallt.
Nu har jag precis ätit med mamma, ebba och hedvig kommer snart och hämtar mig. Vi ska till Fanny för att kolla sista avsnittet på Ensam mamma söker. Pusses

JULMYS

Shit vad jag är trött i benen, sprang först 4,5 km sen körde jag ett afro danspass i en timme. Halvdöd känner jag mig nu.
Här hemma bakas det för fullt, jag har precis gjort lussebullar. Har haft i en hel del mandelmassa i , dom kommer blir suuupergoda tror jag. Mamma tror att det kanske blir lite för mycket med all mandelmassa. Men sån är ju jag, gillar mycket av det goda.
Idag har jag bokat tid hos frissan, på onsdag blir det ljusbruna slingor.


27 NOVEMBER

hej mates
Igår hade jag en mysig heldag med mamma på ikea, köpte finfina grejer till rummet hos pappa. Vi får tillgång till lägenheten redan nu på onsdag. Sen åkte jag till hedvig, vi mötte upp ebba och köpte pizza och lite annat. Var hemma hos heddo hela kvällen och kollade idol och myste.
Nu ska jag snart iväg och käka lunch med pappa, sen till friskis. pusssss


dom tomma stegen





25 NOVEMBER

Kom upp till skolan imorse trots att det kändes som natt när man kollade ut. Vi hade svenska som första lektion, vi skulle diskutera en bok. När läraren fråga hur många som läst boken räcker endast en upp handen. Man kan väl säga att vi är ärliga i alla fall. Efter skolan fikade jag med mina classmates Anna, Emma och Filippa(paddan). Mycket mys.
När jag kom hem slocknade jag på direkten och sov i tre timmar.. Nu ska jag snart ut i kylan för att köra ett steppass med pappa och hedvig. Kommer bli intressant att se pappa på sitt första steppass, hans kordinationsförmåga är inte den bästa. pusspuss


20:38

Tjaba. Är helt slut i hela kroppen efter simningen, så trott.
Har precis kommit hem från gränby med mamma, hittade lite smått och gott. Nu blire grey's innan jag sussar kudden.


I SKOLAN

Här i kontorsrummet spelas Westlifes nya skiva för fullt, inte frivilligt dock. Det är emma och olivias önskemål, dom njuter för fulla muggar. Vi gör klart vår paaaaaaajerpoint som vi ska redovisa för 2orna om någon vecka.
När vi slutar ska jag ta mig till cantralbadet och simma lite. puuusss.


people moving all the time inside a perfectly straight line. don't you wanna curve away?







be stupid


TISDAG

Sitter i skolan nu och tråkar, tog mig hit tidigt idag. Känner mig duktig! Har jobbat med affärsjuridiken, fattar noll.
Emma och jag vill inte vara kvar här längre, så vi ska nog avlägsna oss nu. Beger mig bästis istället. Skulle inte sitta helt fel att befinna sig i kroatien med flickan nu som man gjorde för 2-3 år sen. puss.

LJUSBRUNT?

Så jeekla snyggt, funtar starkt på att bli ljusbrunhårig.  


20:13

Tjabaa. Okej det har vart mycket klagomål från min sida idag, men nu är det slut på de! Träffade Ebbsan och gick på stan med henne ett tag efter skolan, sen var vi med kylberg ett tag. Treevligt. Har precis pratat med heddo på telen, nu blir det prommis med mamma. Ikväll får jag sällskap, hejs!



INTRESSANT


åååååh vad seg denna dag är, har precis köpt lite godis så jag inte ska somna på den tråkiga italianon. Tutti frutti rings, fett goda.

MAT

Den här skoldagen är ju inte att hurra för, lång och seeeg. Vi flickor i klassen ska därför gå och käka på unico nu för att göra dagen lite roligare. Gottttt.

GODNATTSÅNG


perfectly good at it

Gårdagen var trevlig, guffi och maxen kom och höll oss sällskap senare.
Idag ska jag gå i ide har jag tänkt. Fast först kanske man borde boka en tid hos frissan, håret börjar ju se för risigt ut..


MYSKVÄLL

Puuuuh nu är man lite småtrött efter mässan.. Det gick i alla fall toppen för oss!
Nu ska mamma skjutsa mig till Ebba där heddo också befinner sig, vi ska ha mysmiddag :)


TECOOOO

Morsning!
Nu är man påklädd och klar, ska bara trycka i mig så mycket frulle jag orkar sen är jag redo. Vi kommer nämligen inte äta på fem hela timmar, dööda mig.  Ses på gränby, ciao!


GODNATT

yoyoyo.
Idag har jag vart i skolan och hämtat min namnbricka och tecotröja tills imorgon. En vit, lite halvgenomskinlig, tight tröja ska vi gå omkring i på gränby hela dagen, suuuper..
Ajaa sen åkte jag och amanda till henne på landet, fick träffa hennes stora hund för första gången. Himla trevlig prick! Ikväll har vi kollat mysteriet på greveholm, käkat pizza, vart ute och lekt med hunden i snön och kollat idol. Väldigt mysigt. Nu är jag hemma och läser på lite om våra produkter, kan ju vara bra att kunna ifall nån frågar! Börjar dock bli lite småtrött så ska snart sussa kudden tror jag.

Kom och besök Teco uf på gränbymässan imorgon 12:00-16:00 så är ni gulliga




NYTT FÖR IDAG




nothing last forever, not even your troubles

Dagen har väl inte vart allt för intressant, åkte iväg och simmade ett tag på förmiddagen. Väldigt skönt! Har precis kollat ph avsnittet jag missade igår. Snart ska jag och mamma till stan för att kolla lite grejor, sen ska jag ut på en prommis med heddopeddo. pusssss


22:01

Det gick bra hos ackupunktören, dock vill han att jag ska vara hemma från skolan veckan ut för jag får inte sitta still så som man gör i skolan. Så imorgon skippar jag den och blir hemma, ska iväg och simma tror jag sen ska jag nog på en promenad med hjärtat på kvällen. pussi natti


GODMORGON

Nu ska jag pallra mig till bussen för att åka till skolan! En filiosofilektion och jobb med företaget står på schemat idag. Sen ska jag äta med pappa på mcd, förlåt ebba... Nu bryter jag vårt förbud. Vi ska sedan vidare till ackupunktören. Vi hörs! puss


PAPO

Jag har precis låtit pappsen bli vän med mig på fejjan, snällt av mig tycker jag. Nu är han glad i alla fall!


AMERICAN PANNCAKES

Ikväll har jag, mamma och joel gjort american panncakes med lönnsirap. Så sjukt gott, levde på det i turkiet.
Nu har bror precis sprungit iväg till bussen, alltid lika underhållande att se han missa den. moahaa.

ÅTERFUNNA

Kollade igenom min jeanslåda idag och hittade mina gamla favvojeans! Har haft dom i nästan fyra år tror jag, och det visade sig att dom passar fortfarande. Åh så glad jag blev :)


when nothing goes right go left

Skoldagen har bestått av att hålla på med företaget, åkt till guc och grejat. När jag väl kom hem åt jag med mamma. Sen mötte jag upp ebba för att sola lite, har inte solat sen förra vintern tror jag.. Man börjar känna sig rejält blek. Trodde att man skulle få lyssna lite lättlyssnad musik när man la sig i solariet, men icke då. Dem har valt att ha på värsta hårdrockskanalen, rogivande.
Nu ska jag ta min mango och mango te för att kolla på ph. pusspuss



'

Heddopeddo har precis lämnat mig, vi kollade ensam mamma söker och käkade fruktsallad. Mycket mys.
Snart ska jag sova, lång dag imorgon med Teco. Vi har en himla massa som måsten göras.


15:23

Simningen gick jättebra! Det var toppen, förutom alla håriga, flåsande gubbar som simmade runt en.
Snart kommer Ebbsan och hämtar mig, vi ska kolla på innebandy med max och emma. Sen ikväll kommer heddo till mig för att kolla ensam mamma söker. pusssssss

idag tar jag på mig mina roger pontare leggins.



14 NOVEMBER

Nu ska jag dra mig iväg mot centralbadet för att simma, ska köpa simkort där tror jag.  Hejs!


GODNATT

Nu är jag äntligen hemma efter min långa, men mysiga dag. Mamma och jag var först och käkade sushi, yukikos har helt klart den bästa. Sen var vi på Gränby ganska länge, fick bara med mig smycken hem denna gång. Halsbandet vill man ju bara äta upp. Åkte sedan till Ebba där Fantan och Sara också var, vi kollade Så mycket bättre och käkade chirre och godis. Ebba och jag cruisade omkring lite i stan sen skjutsade hon hem mig.


LÖRDAG

Var som sagt hos en ackupunktör igår, herrejisses säger jag bara. Han tog bort smärtan jag haft i mina axlar och nacke i två år på två timmar, helt sjukt! Har testat massa grejer innan men inget har hjälpt, alla har sagt att jag ska göra tvärtemot det han sa att jag skulle göra. Nu måste jag vara helt avslappnad i rygg, nacke och axlar när jag sitter och går. Får heller inte stretcha överhuvudtaget.
När jag var klar där fick jag skjuts till anna där emma olivia och viktoria också befann sig. Vi åt nachotallrik, sen kollade vi idol och åt chirre, dipp, grönsaker, marängsviss och godis. Ganska bra jobbat av oss.

Idag ska jag med mamma för att göra lite ärenden och äta sushi, sen ska jag nog leka lite med Ebbsan.


FREDAG

Igår kom Amanda som sagt till mig, vi åt mina gooda pannkakor och sen kom Ebba och hämtade oss. Vi kollade på innebandyn, rätt segt tycker jag.. Förlängning och allt.
Sen skjutsade Ebbsan hem oss, vi pluggade, åt och kollade ph innan vi somnade.
Nu sitter jag i skolan, vi har precis avnjutit en riktig äcklig lunch. Har endast en lektion kvar, sen ska jag till en ackupunktör.. Jag är lite smånervös :(
När jag är klar där åker jag direkt till Annas kille där några klasstjejer befinner sig för fredagsmys!


16:34

Tjing! Klar med allt det jobbiga på dagen, skönt skönt. Det gick brao hos tandläkaren, han var så snäll så och tyckte att mina tänder var vackra. Kult. Sen var jag iväg på utvecklingssamtal, det gick också brao.
Snart har jag tänkt laga pannkakor tills Amanda kommer, vi får se hur dem blir eftersom jag aldrig gjort det själv.. Sen ska vi nog hänka på Ebba på lite innebandy. Toppppp.




11 NOVEMBER

Min intressanta dag
  • till skolan för att jobba med företaget
  • tandläkaren
  • tillbaka till skolan för utvecklingssamtal
  • gymma
  • amanda kommer till mig och sover här



längesen


trying to find anything you can feel that you can believe in

Har precis ätit mat med mami, fett gott. Äter en bulle nu som uppladdning för kvällens hårdträning. Snart ska jag börja knata till bussen för att åka till dansen, ska bli roligt för det var ett tag sen nu. pusses


SKÄRPNING

Har precis haft dejt med Ebba på mcd, vårt andra hem.. Men nu är det slut på det, vi har besöksförbud där i minst 2 veckor har vi sagt. Vi kommer snart rulla fram om vi fortsätter som vi gör, tur att man ska dansa 3 timmar ikväll ..


trist väder..

Ogillar det här vädret väldigt mycket. Det är bara mysigt om man håller sig inne, annars blåser man bort.
Skulle inte sitta fel med sommar och lite brun färg på kroppen, känner mig vit som snö nu. 


TISDAG

Soft dag idag med! Vi har haft lite genomgångar och sådär sen slutade vi vid 12. Då gick jag, Emma, Olivia och Filippa till staden i snöstormen. Vi kikade i affärer och hade det mysigt, fick med mig en kul grej från make up store hem. Man kan spreja den i ansiktet när man har smink och ska vara återfuktande och bra, luktar gott gör den också. Sen mötte jag upp mamma, vi kollade lite vinterjackor men jag hittade såklart ingen.. Alla är så fula. Nu har vi precis käkat mat. Jag är jättesugen på bullar, vi tänkte vara duktiga och baka idag. Men så kom mamma på att vi har bullar i frysen, hurra! Kvällen är räddad :) Ikväll ska jag inte göra någonting ansträngande, bara kolla film och käka mina bullar. pusse


JOBBIG NATT

Usch vilken natt jag har haft, drömt en jättehemsk mardröm hela natten lång. Vaknade upp med en tår på kinden :( Inte så mysig morgon.
Sitter i skolan nu med Emmsan, vi käkar choklad och jobbar med affärsjuridiken.

typ såhär dyster var min dröm



22:00

Jag dööör, maria montazami kan ju vara den roligaste någonsin.
Nu är det läggdags, tidig uppstigning imorn. godnatt

 


SÅ MYCKET BÄTTRE

Dagen har vart ovanligt skön. Vi gjorde typ ingenting i skolan, känns dock lite stressande med mässa på Gränby om 2 veckor.. Hur ska vi hinna med allt?
Aja sen fick vi åka och kolla på 2 rättegångar med affärsjuridiken, den ena var jättetråkig och höll bara på i 10 minuter utan något tjafs. Den andra var lite roligare. När vi kollat klart hade jag dejt med ebba och heddan på mcd, mumsigt värre.  Åkte sedan hem och hämtade träningskläder för att köra ett pass på friskis med heddo, sen kom mammas kille och hämtade mig, sköönt.
Har precis käkat en megagod sallad och kollat ph. Hejdo


ISKALLT

Kollade först på termometern och trodde det stod -1,8, men icke det var visst -7,8 grader! Helt sjukt kallt.
Inte nog med att det är kallt, det är skola idag också. Mmm så kul, nej inte alls. Men det ska bli trevligt att träffa alla klassisar ändå. pusspuss!


winnerbäck

Jag lyckades pallra mig iväg till gymmet idag, skönt de! Sen kom bror förbi ett tag, jag åt upp hans godis..
Nu ska snart mamma och jag käka mat sen blir det favvoprogrammet, Ensam mamma sökeeer.


7 NOVEMBER

tjingepling. Gårdagen vart mysig.
Idag måste jag plugga, typiskt mig att skjuta upp allt tills sista dagen på lovet. Jag ska nog skriva en önskelista till julen också, så jag har nått kul att göra. Kanske tar mig en sväng förbi gymmet lite senare.
Ikväll är det bra tv heeeeeeeela kvällen lång. Sista the hills och the city avsnittet någonsin är idag, hemskt men sant. pusses


it turns you around


10:28

Godmorgooon. Idag är det fullt hus här hemma, dock ligger alla och sover fortfarande. Trött familj man har..
Jag har precis käkat frulle, snart har jag tänkt gå ut på en prommenad med ipoden. hejs!





FREDAG

Tjeeena. Tidig uppgång imorse för att åka till sjukgymnasten, det gick brao. Efter det käkade pappa och jag paninipizza.. Fyfan vad mycket skräpmat jag käkat på ett och ett halvt dygt alltså, 2 pizzor, max mat, bk mat. Bra jobbat.

Snart ska jag bege mig mot Ebba, vi ska till orange med massa folk ikväll och sen kolla basket. Fast jag känner att idol lockar mer än basketen, får se vad resten av gänget vill :)

 




FRISKIS

Trött på att vara trött, nu drar jag till friskis för ett intensivpass. Kult för mig.
Känner mig cool idag, så luvan får åka på.


4 NOVEMBER

 

Precis hemkommen från stan, heddan och jag kollade affärer. Båda fick med sig lite grejor hem, great :) På bussen hem träffade jag en sliten max som varit ute på äventyr.

 

Sitter och funtar på om jag ska ha en fondtapet och ha resten av väggarna vita hos pappa eller bara måla hela rummet vitt och ha en stor tavla på ena väggen..




10:57

Hejhejhej.
Gårdagen var väldigt kul, allt var precis lagom. Filippa och jag var hungriga hela tiden när vi var på bj så vi begav oss därifrån redan halv 2 för att käka på max, där var det en himla lång kö. Men filippa var på hugget som tur var, daaamerna först.
Vaknade för ett tag sen, snart blir det dejt på bk med Heddan.  hoers

3 NOVEMBER

Under dagen har pappa och jag varit runt och kollat på soffor, vi hittade ett par som kanske går an.
Snart ska jag bege mig till Emma tvärs över gatan, där befinner sig några fina klasstjejer. Vi ska beställa pizza och föra lite, sen ska vi möta upp Ebba i stan innan det blir utgång. pusses


DAGEN

Dagen har varit väldans mysig. Har knatat runt på stan, köpt lite grejer och ätit maaat + en munk. Jag och Emma köpte likadana tights, vi kan vara afrikaner tillsammans på någon maskerad tänkte vi..   
När jag var klar kilade jag till Hedvig som var i full gång med att rensa ur saker i sitt rum, var väl inte till allt för mycket hjälp men.
Träningspasset vi var på kan vara det tråkigaste jag någonsin varit på, dåliga låtar, tråkiga rörelser osv osv osv....... Men vi lyckades vara med på hela passet ändå :)
Nu kom min bror precis innanför dörren, så nu blir det mat!



2 NOVEMBER

Morsning!
Snart ska jag bege mig mot staden för att möta upp Emma, Emma, Olivia och Sara. Vi ska kika i affärer och fika, trevligt värre. När jag är klar med staden ska jag till Hedvig, ska hjälpa henne med hennes nya rum tänkte jag och sen ska vi till frille och träna. Perfaaa.


1 NOVEMBER

Tjooho. Träningen gick skinande idag, körde 6,7km på crosstrainern.  REKORD.                                                                                                                                                    Har precis käkat massa mat med mamma, snart beger jag mig mot fålhagen. Hörs :)


the parts of you are the best parts of me


Ska precis göra en megafrukost till min lille mamma som fortfarande är sjukis. Sen ska jag iväg och träna med amanda, topppp.

RSS 2.0