baaada

Tjing:)
Igår blev det pannkisar och jordgubbar vid ån med lisa elander, emma borg och amanda ohlsson det var väldigt trevligt och varmt. På kvällen stannade jag hemma, jag var mega massa med trött.
Idag är det ännu finare väder så ska och äta, sola och bada med lite dansmänniskor vid elinors hus i vårdsätra. Det kommer bli tipptopp :)



/Adele Bj

igår



/Adele Bj

093005

tjaba. Jag har varit vaken i 2,5 timmar redan jag, inte mycket sömn här inte!
Emma och jag vaknade kl 8 och var någorlunda pigga, åt frukost på balkongen i solen och sådär. Emma mådde inte allt för bra alls, så hon blev hämtad av sin papi nyss. Själv funderar man på att somna om en gång, sjukt trött nu. Sen ska jag ha picknick med lisa och lite andra , kommer bli väldigt mysigt!
Gårdagen orkar jag inte ta någon sammanfattning om, men den var fartfylld.


/Adele Bj

GODNATT



trotta

/Adele Bj

Tjingelingpling


Skoldagen har varit jätteskön med baar 3 lektioner och sovmorgon, på rasterna blev det solning på bryggan.
Efter det var jag på stan med emma och sedan ebba också, fick med mig en parfym hem.
Nu väntar jag på att emma ska komma hit, vi ska på candy haha. Alla säger att det endast kommer fjortisar dit, men det blir ju vad man gör det till! Vi ska äta och fixa oss och sådär, sen ska vi möta elin, joanna, anjelika & anjelika.

/Adele bj

Dagens



Dagens låt: Donnie J - Do it all again

/Adele Bj

efter regn kommer solsken

Min dag började inte bra, jag försov mig som vanligt nu för tiden. BÄTTRING.
Vi skulle ha redovisning och jag trodde att jag vaknade precis när den började men så var inte fallet, en stressat sofia ringer och säger att jag ska vara i skolan om 10 minuter eftersom vi ska redovisa. Då var det inge lungt längre, jag tog min cykel och skyndade till skolan i regnet. Jag hann! inramlades kom jag helt plaskblöt precis i tid när min grupp skulle redovisa.
Efter skolan så gick jag till ebba och vi åt mackor innan vi gick till solpalatset och mötte hedvig, ,men jag solade inte ! vill inte förlora mitt riktiga pigment ju.
Sen knallade vi runt på stan och åt på bk, alltid har vi lika roligt :)



Imorgon ska det bli soligt ! yeeees

/Adele Bj

Dagens



Dagens låt: Beyonce - Sweet dreams

/Adele Bj

ussschhhheee

hej,jag mår inte bra, jag mår illa och är yr
vill inte bli sjuk
men snart kommer mamma med ben & jerry's så kanske jag blir bättre
det regnar också, jippi


/Adele Bj

skolkampen

idag var det skolkampen på fyrishov mellan linné, celsius, fyris och rosendal. Linné kom 2a ! riktigt duktigt tycker jag.
vi beställde kebab till fyrishov från någon pizzeria, gubben var så söt och snäll som lämnade av den. man var i alla fall inte hungrig efter den kanjag lova.
När den var slut tog jag hedvig och ebba cuklarna tillbaka till ebba och kollade på film, alla somnade direkt. sjukt skönt, men jag missade hela filmen vilket var lite tråkigt.
Sen gick heddis och jag på stan och köpte gladiatorskor till henne, riktigt fina!

ni betyder mest


Dagens låt: Jason Nozuka - Golden train

/Adele Bj

tjaaba

Idag har det var hur chill som helst!
Dagen börjades med att klass sp1c lekte i engelskaparken, spelade brännboll och kubb och sådär. Sen gick vi på tipspromenad tillbaka till skolan och åt lunch sen var skoldagen över :)
Efter det gick emma och jag omkring på stan och letade förtvivlat efter ett par jeansshorts, men tillslut lyckades vi hitta ett par. Tog oss sedan en glass vid ån helt utmattade.
Jag kom hem och så ringer ebba precis när jag kommit innanför dörren, så då åker jag ner på stan och så köpte vi mat och åt i hennes trädgård. Efter ett tag kom sara & sara också.
Sen kilade jag till friskis och tränade aerobics med mami!

mina shorts!


lek på högsta nivå


/Adele Bj


vårshow :)

klicka för förstoring


/Adele Bj

nått säger mig att du blir borta en längre tid



/Adele Bj

Måndag

Tjingeling!
Idag är det soligt ute, det gillas starkt.
Började dagen med att försova mig, jag var uppe försent igår och skrev på min historia. Men jag han till skolan i tid ändå! Efter den någorlunda korta skoldagen gick emmorna och jag och intervjuade några som stod på stora torget för vi skulle göra det på samhällskunskapen. Letade också efter ett par snygga jeansshorts, men uäää alla är uglyyyyyy.


Massa bilder från showen kommer snart, ebba ska bara skicka :)

/Adele Bj

dancy time!

Nu är min dag avklarad, sjukt kul var det!  har vart fullt upp hela dagen. Åt lunch med amanda och elsa på cupido.
som alla märkte där var jag massa hyper hela långa dagen, det blev lite fotboll, basket och lite av varje. Man måste ju få roa sig på något sätt i pauserna!
Men jag gjorde dock en tabbe när jag tappade mig kära lilla keps på streeten, inte bra. Kanske blir en repris imorgon, den vill verkligen inte sitta på plats.

lite av streetoutfiten och min fina mamma


Dagens låt: Busta Rhymes - Light Up A Fire

/Adele Bj

ey yoyo

ey yoyo
Usch jag känner mig stressad, vet inte vad jag ska packa med mig till stadsteatern idag. Det är inte bra om jag glömmer något och jag är sämst på att packa, men aja det får lösa sig. Kommer vara där tills ikväll och dansa för fullt.

ähu jag är inte taggad, men det kommer det kommer


/Adele Bj

stadsteatern here I come



/Adele Bj

092215

tjoe.
Igår började det med att vi åkte till bälinge till någon fest, men vi åkte därifrån ganska snabbt. Jag var megahungrig så vi gick till max och satt där som några nolifers och åt, men lika glada var vi för det. Sen drog storvretatjejorna hem till sig och hedvig, sofia och lisa följde med hem till mig. Vi bakade kladdkaka och åt mer när vi kom hem sen sussade vi så sött.
Tack för en trevlig kväll! Saknade dock amanda som var hemma och var sjuker, krya på dig :)
Nu har flickorna precis gått och jag sitter här med lite panik inför kvällens repetition på stadsteatern.



Dagens låt: Darin - Runaway

/Adele Bj

outfits

jag har vart dålig på att lägga in outfits den senaste tiden men har tänkt bli lite bättre i alla fall. här kommer i alla fall några :)


kvällens


/Adele Bj

do it all again

Igår var det dans i 3,5 timmar då, och jag hade inte ätit  eller druckit på 7 timmar så jag var helt yr sen. lääskigt.
Nu ska jag snart iväg med mamsi och fixa något orange till en dans och sånt där, kanske fixa röda benvärmare också. Ashett.

ikväll kör vi



Dagens låt: Mattafix - Big city life

/Adele Bj

smile



/Adele Bj

Yo

Yo yo yo
Idag är jag ledig, fyfan vad skönt. Långledigt ända tills måndag!
Nu är jag hos papsen och chillar lite, och senare ska jag iväg och dansa för fullt. Föreställningen närmar ju sig och inte har jag fixat alla kläder eller satt alla stegen. Men det löser sig :) 

Imorgon ska jag nog fika med jonas och fixa lite grejer till dansen och sen blir det partysnöre med tjejerna.

Dagens låt: Kid Cudi - Day and night

/Adele Bj

I'm alive

hej folket :)
Nu är jag i skolan och är på toppenhumör eftersom vi snart slutar och sen är vi lediga ända tills måndag :D
Datorn hos mamma är fortfarande dead and gone men snart är den bra igen.

Igår försvann min tandställning, känns jätteskumt och obehagligt men det blir bättre. Jag är så van vid den liksom.
Efter skolan kirrade jag och emma balettdräkt och massa shiet till min dansuppvisning som jag kommer ägna hela helgen åt. Sen åkte jag och hämtade bästis på celsius och träffade ebba en snabbis, de var väldigt exalterade över mitt smile.
Förresten hade vi matte del b nyss, scary. Men hoppas att det gick okej i alla fall!

Sen en till grej, emma och jag såg nyss att afasi & filthy & lorentz & m.sakarias kommer till fett med kärlek. Inte illa, kanske värt att ta sig dit, i alla fall när dom uppträder.

hjärtat


PEACE vi hörs snart

/Adele Bj


emmis gästbloggar!

hoooola amigos
nu sitter vi allihopa på historian, vi är inne på youtube och kollar på filmer från andra världskriget, jonas han är chill han! vi har bara svenska kvar sen slutar vi och imorgon är vi lediga! sjukt nice med långhelg, det behövs verkligen : )

pueessss


tandställningen borta imorgon!

OH SHIT
 min tandställning ryker imorgon! jag är jättenervös, tänk om det blir fult. Jag och mitt plåtface har ju levt ihop i 2 år nu, vi har haft våra bra och dåliga stunder tillsammans. Men mest bra måste jag säga. Det kommer bli sorglit att lämna bort dig men det är ett måste om jag ska se ut som en normal människa nån gång. Så imorgon blir det till att smila utan att det är grått/silver i fejan, de ni!

/Adele Bj

chillar galet

Tjabba
Den här helgen har varit väldigt lugn för att vara mig, det var välbehövligt och skönt. Igår blev det grill med några familjevänner och melodifestivalen. Sveriges bidrag gick det såklart dåligt för som vanligt, man blir ju så trött!
Idag har jag solat i det fina vädret och pluggat geografi.
På torsdag blir det kalas med favoritflickorna från valborg, kommer bli sjukt bra!



Dagens låt: Ciara ft. the dream - Keep dancing

/Adele Bj

hon vill bara dansa



/Adele Bj

myskväll

Gårdagen var det en chillerill fredag, på kvällen tog jag och  hedvig bussen till emma i storvreta. Vi köpte glass chips och sånt där man behöver för en myskväll. Vi hyrde nån film, den var ganska konstig men den funkade! Sen skulle vi ta tåget hem hade vi tänkt men så visade det sig att vi hade helt tagit fel på tiden, det hade amanda ohlsson också gjort som stod och väntade på tåget. Så vi springer asset av oss till busshållplatsen som vi inte ens visste var den var men vi hittade den och vi hann med bussen, ni behöve inte oroa er.

emma, amanda, hedvig


Fy jag har värsta skolångesten, vi har hur mycket som helst att göra tills på måndag. Och jag som är så jälva lat när det gäller skolarbete gör det inte lätt för mig genom att skjuta uppdet hela tiden. näe nu är det skärpning!

Dagens låt: Brutha - She´s gone

/Adele Bj


vad gör du när kelda gör jobbet?





/Adele Bj

korkad tom och glad

Hejhallå nu är jag tillbaka. Riktigt hektiskt på skolfronten såhär på slutspurten nu asså.
Igår skola som vanligt, hade extra företagsekonomilektion och hon sa att vi slapp ha vårat prov. yees.  Sofia och jag hade lite promblmssvårigheter för varandre hela dagen men vi hade väl våra andledningar, men vi tycker om varandra ändå. Sen var det bara att skynda hem och äta för att orka dansa hela kvällen. Vi bestämde kläder till uppvisningen, haha fy vad fult men det blir i alla fall underhållande I guess.

Idag har det vart megatröttatjejer i skolan, uschee. Jag försov mig i morse så jag duschade och klädde på mig på en kvart, sen vare osminkat som gällde i skolan hela dagen. Eftersom jag inte hann äta mig älskade frukost litade jag på att kafeterian skulle ha öppet som den alltid har, men när emma och jag kommer dit så är den stängd. PAAANIC. Så vad gör vi? springer till ica luthagens livs, din ica leverantör i uppsala:) Den kan man alltid lita på. Sista lektionen avslutades med ett jävla svårt spanska prov, ig till mig alltså. Sen blev det den dagliga trippen på stan med emma.
Nu är jag hemma och  är fett med trött, men ska faktiskt ut och springa med bror min nu.



/Adele Bj


adele hjärta matte

Idag stannade jag hemma från skolan, ont i huvudet och sånna saker. Imorgon har vi också nationella i matte som jag känner att jag behöver träna på istället för att ha temadag om vatten i skolan. Det går faktiskt bra med pluggandet för mig, men ekvationerna är förjävliga.
sen ikväll ska jag dansa, då måste jag gå genom standen och ta bussen dit. Det känns inte allt för lockande med mitt kaosiga hår och allmänt fräsch. Men det måste göras!



Dagens låt: Mia - Paper Planes

/Adele Bj

Stressss

Ja nu kör vi ett snabbinlägg, jag har lovat pappa att jag ska plugga matte nu snart så de e naajs. Idag har det vart massamycket i skolan, paaanic. var hos tandis också och vet ni, jag får TA BORT min tandställning nästa måndag. BIGSMILE.
Sen har jag haft utvecklingssamtal och gått på stan med emma, köpte bamboo örhängen igen för mina favvisar är sönder.
Efter det blev det balett!



/Adele Bj

10 maj

Idag sov jag länge, sjukt skönt. Sen har jag pluggat massa eftersom vi har 3 eller 4 prov i veckan. Kom precis hem från en springtur också, i like. Nu ikväll blir det till att plugga lite till, kolla gossipgirl och sen grilla med la familia.


Dagens låt: Melissa Horn - När det äntligen är över

/Adele Bj


It's just never ends

let them know that you know best
cause after all you do know best

say goodnight & go

fyfan, nu är jag trött. sov 4 timmar natten innan så nu vill jag sova. godnatt



/Adele Bj

what a night

Heej
Nu har en sliten och trött adele precis kommit hem från mallans place.
Igår eftermiddag mötte jag upp tjejerna i staden och vi handlade på hemköp innan vi tog bussen till ramsta, också kallat mallans place. Väldigt mysigt och trevligt ställe måste jag säga. Vi lagade tacos direkt vi kom fram för vi var megahungriga. Sen kom killarna från klassen och några till, de ville kolla hockeymatchen. Men det var ingen idé, tvn var blockerad av olika folk. Emma och jag slumrade in vid 3 tiden i malins soffa efter ett himla massa liv. Tack för en trevlig kväll!
Kommer bilder när emma skickat

Imorse vaknade vi kl 8, toppen. Pigga och glada. VI hjälptes åt att städa lite och sen tog emma och jag en tidig buss hem.

Idag ska jag förmodligen äta någonstans med ebba, sara och sara det ska bli mysigt. Sen ska jag med papo för att kolla joels spelning och efter det får jag se vad jag hittar på. :)

äe nu ska jag nog ta och lägga mig på pappas tjejs spikmatta, har hört att det är bra.

Dagens låt: Lorentz & m.sakarias - Mayhem

/Adele Bj

Vi mot världen



Tjing!
Nu är heddis här, vi har sprungit 2,2 kilometer idag och vi blev inte ett dugg trötta. yeah. Sen har vi ätit massa mat på det och glass. Nu ligger hedvig och halvsover, hon är så trött flickan. Men jag ska få upp henne på fötter snarast!

Dagens låt: The Fray - How To Save A Life

/Adele Bj

peace & love

Yeeees, då har man bokat peace and love biljetter då. Känns strålande!

Min skoldag har varit ganska vanlig, förutom kanotpaddlingen på idrotten. För det första fick jag en jätteful och äcklig flytväst. Sen när jag, sofia och emma väl var i vattnet ja då visar det sig att dom är dåliga. Jag tyckte att jag gjorde ett fantastiskt jobb och satt där bak och styrde. Men efter ett tag blev dom skrikande 5 åringarna ganska duktiga faktiskt. På tillbaka vägen var det paaaanic, billy och samiel jagade oss så vi paddlade på i full fart hela vägen och vi vann. ha!
Där var våran paddlingtur i detaljer alltså.
Sen efter skolan gick jag på stan med emma och elin, efter det har det vart dans hela kvällen. Sjukt kul:)
Imorgon blir det en helkväll med bästis, jag har saknat dig snuttan.


Dagens låt: Martin betancourt - Hon vill dansa

/Adele Bj

obehaglig distans

Åh fyfan vad jag är slut efter den här dagen. Massa skola och stressande uppgifter, men för att göra sofia glad så jobbade emma och jag på väldigt bra på vårt grupparbete idag.:) På lunchen gick vi till subway och åt. Efter skolan fikade jag med tjejerna i klassen på storken och efter det tog emma och jag oss en runda på stan.
Väl hemma så åt jag med mamma och joel, lite för mycket. Ångrade det lite när jag sen skulle dansa 40 minuter efter min stora måltid.
Nu när jag kom hem hade jag tänkt skriva geografiuppsats, men icke sa nicke. Jag vet inte ens vad det handlar om så det får bli megaskriv imorgon i stället.



Dagens låt: Keri Hilson ft. Timbaland - Return The Favour

/Adele Bj


peace

tja folket.
Skola idag då, kändes inte helt okej efter att man har varit ledig så länge nu. Men det är bara att kämpa på tills nästa helg, dåni.
Spanish och matte var det på mitt schema idag i alla fall så jag ska inte klaga. Efter det tog jag bussen till mitt kära harbo, så skönt att komma bort från staden ibland. Pratat med hedvig och handlat med pappas tjej har jag gjort. Var också precis ute på en tokjobbig joggingtur med papo, men we made it !



/Adele Bj

right back where I started

Ibland önskar jag att jag var 3 år igen utan några bekymmer, allt skulle vara så lätt


/Adele Bj

Update

Hejhallå. Nu är läget såhär att datorn hos mamma bara dog i onsdags tror jag att det var, men den ska återuppstå snart.

Onsdag
Skola för fullt, sen sola med bästis. Efter det dansade jag hela kvällen.

Torsdag
Vaaaalborg då. Först var jag, hedvig, emma, joanna, elin, emma b, amanda, sofia och lisa i stadsparken och hade picknick och träffade folk. Det var väldigt fint väder så det var mysigt.

Sen tog vi bussen till sofia på kvällen där vi åt, sjöng singstar och sådär. Otroligt kul och trevligt. Sen åkte vi in till stan där vi åkte till lite olika ställen, slutade med att jag och joanna sov hos emma i storvreta. Tack för en sjukt rolig kväll flickor!


Fredag
Alla vaknade upp vid 8, vi kunde inte somna om. Så vi dukade frukost ute och satt där i solen och åt. Kom hem från emma senare på dagen, då var jag helt slut så jag somnade i 3 timmar och där försvann den dagen. Yeye shit happends jag var trött.

Idag
Snart ska jag ta bussen för att möta ebba emma och joanna. Vi ska handla mat och grilla med lite folk i stadsparken, kommer säkert bli skoj.

Dagens låt: Danity Kane - Sucker for love

/Adele Bj


RSS 2.0