haha

ah det går bra nu asså. Igår när jag kom hem från dansen så fick jag värsta febern, nästan 40 grader. Doktorn säger att jag kan ha körtelfeber, men det tror jag icke på. Kunde inte träffa mina bästa vänner idag synd nog. Nu ska jag snart till dansen och endast vara med på klädrep inför fredag.

Dagens låt: Taio Cruz - Never Gonna Get Us

/Adele Bj

ny vecka

Idag har jag varit i skoolan, det var trevligt. Var och åt lunch på Panini med Emma, Emma, Fanny och Malin. Sofia var på fotboll med skollaget, tycker att jag skulle passa inte där också haha. Får fjäska lite för dom så kanske jag får vara med. Efter skolan gick jag till min vän Ebba, sen gick vi på stan och kollade efter en vinterjacka till henne. Men gick väl inte helt bra eftersom hon vill ha en som ingen har, så det lär blir svårt.
Ska snart skynda mig iväg till dansen nu.



Dagens låt: Girlicious - Stupid shitt

/Adele Bj

hola

I fredags var jag på stan och fikade med Sara, Sara, Stella och några till. Det var trevligt. Sen gick vi på stan, jag köpte lite olika grejs. Efter en runda på stan så skyndade jag mig hem och gjorde mig i ordning för att åka till min bästa vän Hedvig som mötte mig vid bussen. Vi kilade till stan för att möta Hedvigs vän Anna och Linn. Slutade med att vi åkte och kollade på film hos några.. i en halvtimme :) Vi åkte tillbaka till stan, Hedvig och jag gick till Bk sen gick vi hem.
Igår åkte jag till Ebba där Hedvig också var, de var helt döda när jag kom. De hade vart uppe och kollat på innebandymatch tidigt på morgonen. Lite senare på dagen blev Ebba, Sara och jag hämtade av Hedvig och hennes syster som skjutsade oss till Allians där vi kollade på nån match, jag kommer inte ihåg lagen. Förvånade? Men det var trevligt iaf, jag är duktig på att hålla på med Ebbas hår har hon kommit fram till och jag är väldigt stolt. Sen åkte jag hem och var endast hemma, det var skönt.
Today ska jag bara dansa, det blir oftast så på söndagar haha.






Helgens låtar: Dre Ft. Chris Brown - Hologram
                          Jason Mraz - Plane
                           Varsity - You'll Be Okay
                           Akon - Right Now Na Na Na
                           Nasri - Not The Same


/Adele Bj
                          


.

so if you want to give trust a chance
you can trust me baby look in my eyes



/Adele Bj

ledig

Den här lediga dagen började med dans i 5 timmar på dansstudion, vi ska nämligen uppträda på stenhagens skola nästa vecka haha.. Men det gick helt okej och såå. Sen hem och duscha och åka till min vän Ebba. Vi kollade på idol, men jag var ju tvungen att ha godis till det så jag tvingade med henne till kvarnen precis innan :) Sen kom Bästis i full fart till oss på sin cykel, vi gick ner på stan. Träffade Sara, Sara, Kalle, Max, Lisa och Linnea och gick till donken, men den håller inte för Hedvig och mig. Bk ska det vara. På vägen hem hittade vi en boll som vi spelade med och nu har jag massa ont i mitt ben iiiiigen. haha jag som trodde att det var friskt nu men nejnej.


Dagens låt: Taio Cruz - Ay Ay Ay

/Adele Bj

Not enough

Idag är jag hemma från skolan, pga huvudvärk och sånt. Skulle träffat min bästis efter skolan egentligen, men det går ju inte nu. Väldigt synd för jag vill träffa henne.
Ikväll bär det av til dansstudion igen, vet inte om jag kan vara med men det visar sig.



Dagens låt: Nasri - After All This Time

/Adele Bj

Virrig

Pjuuh, den här dagen färdig. Har känts helt stressig och virrig.
Började ju med att jag kommer till skolan 8:30, men vi hade sovmorgon och det hade jag ju såklart glömt bort. Så där sitter jag men sen får jag sällskap tillslut :)  Resten av skoldagen rullade på som vanligt, det bliv såklart ett besök på Waynes också. Efter skolan gick jag och mötte min kära vän Pauline, vi gick omkring ett tag och jag hittade mina Uggs och ett par jeans. Sen träffa jag Josef och sen Ebba. Stötte på bästis också x antal gånger, men det var trevligt. Har vart och dansat nu, benen mår faktiskt helt okej. Fast jag hoppade över att stå i releve och att hoppa så det gick galant.

/Adele Bj

Godmorgon


Idag känner jag min någorlunda pigg faktiskt :) Snart ska jag bege mig till skolan där jag endast har 3 lektioner, brabra liksom.
Efter skolan ska jag träffa Pauline och sen kanske Ebba innan jag ska iväg till dansen. Jag ska försöka var med så som mycket mina ben orkar idag.

Dagens låt: Samantha Jade - Can't Let You Go

/Adele Bj

ha

Nu ska jag iväg och tiiiiiitta på dansen


/Adele Bj

Måndag

Godeftermiddag folket :)
Idag har jag haft skola, vi hade inställd spanska första lektionen så det var lite störande för då skulle man fått sovmorgon om man visste det. Men vi gjorde det bästa av det och gick och fikade. Under dagen har vi haft ett samtalsämne som kommit upp om och om igen, åldersgräns på killar. Fannys åldersgräns är 45 år säger hon, det är helt ok vi stöttar dig haha.
Jag och Emma har också kommit på att det är sjukt jobbigt att man måste gå igenom hela stan varje morgon till skolan och efter, ibland vill man ju helt enkelt inte bli sedd liksom.
Snart ska jag bege mig till dansen och bara titta tror jag, helt stört tråkigt att inte få vara med.


Emma & Fanny

Dagens låt: NLT - A Thousand Goodbye's

/Adele Bj

Incredible

Ett tag sen nu men jag har inte orkat skriva för tillfället :)
Men helgen har iaf varit brau. Idag åt jag med min kära vänner och sen åkte jag och dansade läääänge så nu är jag massa trött. Den här veckan har vi studiedagar torsdag och fredag, så himla skönt måste jag säga.



Dagens låt: Akon - Saviour Tonight

/Adele Bj

Allt


Hoppas du förstår att du verkligen betyder   allt

/Adele Bj

be happy

Det är riiiktigt jobbigt att inte få vara med och dansa, igår satt jag och kollade på i 3 timmar. Det var första streetlektionen också så jag tyckte att det var lite synd liksom.
Idag började skoldagen med ett möte i skrivsalen med en tårögd rektor, Linnéskolan ska tydligen kanske läggas ner och det känns väl inte helt okej. För i så fall måste vi flytta till Skrapan eller Fyris. yey liksom. Vi hade våran första riktiga musiklektion också, den var mycket trevlig. Jag, Fanny, Emma, Sofia och Malin är ett band nu, vi är very coola.  Nu är jao helt slut och är mycket glader att vara hemma, alla i skolan ba: har du somnat ? varje lektion , ah jag är lite trött för tillfället.

Dagens låt: Nasri - Bad Time For Love


/Adele Bj


.

So if you just hold my hand
Baby I promise that I'll do all I can
Things will get better if you just hold my hand


Dagens låt: Akon - Hold my hand


/Adele Bj

Ledighet

Idag är jag hemma från skolan för att vi skulle endast ha orientering, kan ändå inte vara med för mina benhinnor. Asså de förstör verkligen för mig nu, hade så himla ont efter dansen igår. Jag får nog inte dansa på ett tag, så j*vla hemskt enligt mig.
Idag ska jag ägna mig åt pluggande på förmiddagen, sen ska jag kila till celsius och möta Hedvig så ska vi sällskapa ner på stan. Där ska jag kanske fika med Sara. Sen ska jag bege mig till baletten och modernen som jag inte får vara med på, bara kolla i 3 timmar.



Dagnes låt: Kapten Röd - Trasig

/Adele Bj

du kan sluta leta, det finns inga fel

Ah nu har det blivit dåligt med det här med bloggandet, men det är så himla svårt att börja skriva igen men vet inte riktigt vart man ska börja liksom.
Kulturnatten började tidigt med att gå runt med alla dansmänniskor och dela ut lappar om dansstudion, vi var väldigt duktiga och gjorde det på endast en timme. Efter det gick jag direkt och mötte upp Sara, Sara, Alex och Ebba vi hade mycket trevligt i staden även fast det var kallt. Sara fick värma mina händer så det gick bra hi. Efter det gick vi hem till Ebba och åt innan vi skulle titta på Hedvig när hon dansade. Hon var otroligt duktig mpste jag bara säga, helt klart bäst ! Vi 2 gick därefter hem till henne och åt med hennes familj och deras vänner.
 På kvällen gick vi tall staden, träffade i alla fall allt folk man ville. Sofiorna har man saknat måste jag säga. Sen blev dt värsta kallt så bästis och jag vandrade hem till henne och åt, myspys.
Igår vaknade vi upp i rimlig tid och tog oss ner på stan för att kolla t-shirt till Hedvigs skolfoto, men det blev inte så länge för vi var så trötta. Vart går man när man är trött enligt A & H ? Jo på BK, alltid trivsamt. Senare fick vi besök av våran vän Ebba. Hedvig gick hem efter ett tag medans jag och Ebba kollade runt efter jeans till henne, hon hittade ett par mycket snygga må jag säga. Innan jag skulle till dansen så satt jag och kollade när Josef och Aladdin åt, missade ju bussen såklart men jag hann iaf. Hade scholarshipträning i 2 timmar och jag har kommit fram till att jag förmodligen har benhinneinflammation eller hur dt nu stavas. Eller Sofia har iaf kommit det. Gör väldigt on hur som helst.  Sen hade jag Breakdance, gick helt okej.
Den här dagen har bara vart allmänt seg, men Sofia och Emma piggar ju alltid upp en så jag överlevde.



Dagens låt: Usher - Let It Burn


/Adele Bj

Dåligt bloggande

ojsan , ett tag sen nu :) Men hos pappa har internet bara slutat funka på vanliga datorn och den bärbara är seg så jag orkar inte riktigt blogga så mycket just nu. Men igår var jag men min bästa vän, så himla skönt att äntligen få prata med flickan. Sen var jag med Saruff, Ebba & Josef.
Idag var jag i skoan sen träffade jag Pauline, mycket trevligt hade vi.
 Nu är jag jättetråkig men jag har ingen skrivlust idag.



Dagens låt: Lloyd Ft. Lil Wayne - You


/Adele Bj

.

This just aint no game these just aint words



/Adele Bj

Back on track

Godmorgon folket (:
Igår lyckades jag ta mig igenom mina 3 danslektioner även fast jag var lite sjuk, kändes ändå bra att vara med liksom. Men är helt trött i mina ben just nu bara. Idag ska jag bara ha skola sen hem en snabbis innan dansen och sen ska jag till papi.



Dagens låt: Chris Brown ft Keri Hilson - Superhuman

/Adele Bj

Sjuk

Men åh jag pallar verkligen inte att vara sjuk nu. Jag är vääldigt uttråkad fast jag bara vart hemma nu i typ en dag, men jag har typ feber tror jag och då ska man ju inte till skoolan. Det jag funderar på är om jag ändå måste ta mig till dansen ikväll, jag hoppade nämligen över en lektion igår och man får bara vara borta 3 lektioner under hela terminen. Så lyckat, plus att det är 3 lektioner på rad idag också det är ju inte världens lättaste. Ah shit vad jag klagar, ska väl ta och sluta med det nu och äta frulle och kanske kolla nån film :)

Dagens vara sjuk outfit:



Dagens låt: Nasri - Click Click Click

/Adele Bj

Sliten

Yeh det blev ett kort besök i skolan. Gick efter matten pga ont i halsen och huvudet, Sofia och jag åt lunch på Bk innan jag begav mig hemåt. Senare idag ska jag kanske tvinga mig ner på stan om jag orkar, vad gör man inte för att Ebba ska kunna hitta sin Adidaströja liksom.. Mycket snäll är jag.




Dagens låt: Niprone - I Love You

/Adele Bj

I väntan på vadå

Gårdagen såg ut såhär:
Först åkte jag till Stenhagen för att dela ut danslappar med J. Sen åkte vi in till staden och jag gick till Bästis och busade. Vi lagade mat, lr hon gjorde det mesta hon är så duktig ! Sen kom Fanny och busade, blev 2 besök på stan. Sen skulle lilla Adele hem och sova för jag var uppe 8 imorse. Inte kuligt.
Nu har jag precis kommit hem, haft 2 timmars väldigt krävande dans haha. Men nu ären över för den här veckan iaf (: Nu ska jag bara vara hemma tills jag ska dansa igen, den här gången blir det break för första gången för mig. Kan ju bli spännande.



Dagens låt: Just Stand Up - Mariah Carey, Beyoncé, Mary J. Blige, Rihanna, Fergie, Sheryl Crow, Melissa Etheridge, Natasha Beddingfield, Miley Cyrus, Leona Lewis, Carrie Underwood, Keyshia Cole

/Adele Bj

Bra

Idag har varit en skön dag fast lite hektisk i slutet.
Först var det skola med endast 3 lektioner och Fanny var tillbaka ! Det var E, S och jag glada för (: Blev lunch på Bk för våran del. Efter skolish gick vi 4 till Mq för att kolla Emmas mössa som hon är lite osäker på men jag tycker att den är superfin ! Sen åkte jag hem en snabbis, sen åkte jag ner på stan och träffade Hedvig och hennes vän. Efter att jag babblat massa så åkte jag till dansstudion och hämtade lappar som jag ska dela ut sen. Sen åkte jag till stan för att byta buss, träffade J en snabbis. Nu är jag äntligen hemma och ska bara mysa ikv, det spöregnar ute. Jag gillar regn sometimes.

Dagens låt: Lloyd - Get it shawty


/Adele Bj


Idol

Kollade precis Idol, jag brukar typ inte kolla på det längre men uttagningarna kan man ju bara inte missa. Folk är ju för roliga asså.


/Adele Bj

Exceptional

Idag har varit en mycket bra men krävande dag på alla sätt och vis i skolan. Började halv 9 och slutade 4, men våran lärare var SÅ snäll och släppte oss 5 minuter tidigare hehe. En fågel har viskat i mitt öra att Fanny är sjuk och jag sakner henne i skolan, 2 dagar har hon varit borta nu. Sen var jag på stan med min världsbästa vän Hedvig, vi har alltid skoj i varandras sällskap så det var trevligt.
Nu ska jag skriva en uppsats på engelskan, uschuschusch.



Dagens låt: Hoffmaestro - So Do You

/Adele Bj

torsdag

Yeh nu är jag lite piggare igen (: Igår kom jag hem efter skolan, sen gick jag till Pauline och var där ett tag innan jag skulle bege mig till dansen. Och precis när min buss står på stora torget ringer Hedvig och säger att hon är på stan och då kunde jag ju inte göra annat än att hoppa av. Jag vär ändå tidig. Så jag pratade lite med henne och hennes vän sen tog jag min kära busstill dansen.

Såhär ser mig outfit ut idag:


/Adele Bj

Trööööööött

I'm very trött just nu.
Ska ha extra lång skoldag för vi ska tydligen leka.
Sen ska jag vara med Paruline.
Slutligen ska jag dansa igen då.

Dagens låt: Destiny's Child - Say My Name


/Adele Bj

gotta be strong

Igår var jag hem från tandläkaren, sen mötte jag Ebba vid Celsius och vi vandrade mot Sara. Efter vi vart hos S ett tag sen gick vi ner mot staden. Sen skulle Ebba äta och Sara skulle kolla mobil, så jag följde med S hem ett tag sen gick jag ner på stan och mötte J och R. De fick vänta med mig tills min buss gick till dansen (A) Mötte bästis också ett tag innan jag åkte och idag kommer hon till mig. Vi lär ha mycket att prata om, vi har inte setts på riktigt på 3 dagar tror jag.
Jag dansade iaf jazz igår, men shit vilken träningsvärk jag hade sen i Söndags.



Dagens outfit
T: Hedvigs (A) men iaf från London
Väska: Binaco
Jeans: Lee
Skor: Converse


Dagens låt: Shontelle - T-shirt

/Adele Bj

Måndag

Idag har det varit en kort skoldag för min del, hade bara 2 lektioner seen bar det av till tandläkaren. Sen åkte jag hem och nu ska jag snart ner på stan och träffa Sara & Ebba (: Efter det blir det dans!



Dagens outfit
Tröja: Nån affär i Falköping haha
Jeans: Lee

Dagens låt: Taio Cruz Ft. Young Rocky - She's Like A Star Remix

/Adele Bj

RSS 2.0