17:29

Har haft en heldag med mamma idag, vart och ätit och sen åkte vi till gränby. Fick med mig lite grejer hem :)
Nu börjar snart the hills, woooho kul.


31 OKTOBER

Tjenahej
Gårdagen var väldigt mysig. Först hade vi middag för heddans utbytesstudent som ska flytta. Sen hänkade vi på hennes mamma ut på en prommenad för att kolla någon ljusgrej, himla fint. Innan vi gick hem gick jag och heddo för att köpa choklad, väl hemma kollade vi Så mycket bättre och några avsnitt Solsidan. Så sjukt roligt program.

Idag ska jag nog iväg med mamma och äta, sen kanske det blir häng med Ebbsan. Ikväll får jag sällskap igen, då blir det ensam mamma söker. Kult.




30 OKTOBER

Åh så skönt med lov. Vaknade tidigt imorse och trodde att jag skulle till skola, men så kom på att jag inte skulle det och sussade vidare. skööönt.

Snart ska jag bege mig mot gymmet för att träna med papi. Ikväll ska jag till heddo på middag, sen ska vi kolla på Så mycket bättre och ha det mysigt.



LOV

Nu har man lov då, SKÖNT. Dagen började med datorkunskap med vår virrpanna till lärare, hon är så söt så. Sen vart det prov, det gick hyfsat bra tror jag!
Har precis käkat mat med mamma, snart får jag sällskap och då blir det idol.
Vi hoers.





29 OKTOBER

Yeeee idag är det fredag, endast 2 lektioner sen är det loooov!
Nu börjar det bli dags att borsta tänderna, sen traska iväg till skolan. puss

17:39

pluggat klart för idag känner jag, nu drar jag mig iväg på ett intensivpass. pussis


TJING

Dagen blev väldigt chill, vi skippade att gå på någon rättegång. Vi fikade lite i cafeterian istället, Ebba erbjöd sig sedan att hämta mig. Det tackar man inte nej till! Jag hänkade med henne till mcd, vi satt och kollade igenom skolkatalogen som kommit idag. Nu är jag hemma, har precis skrivit rent svenskafrågorna och ska väl ta tag i att läsa igenom svenskaboken snart.. KULT.
Jag har en himla träningsverk sen gårdagens dans, men jag kör ett träningspass på frisisk idag ändå.. Vill inte sitta hemma med läxböckerna hela kvällen, det håller inte!


28 OKTOBER

Tjohej!
Har precis gjort klart svenskafrågorna som ska in idag, känns braaaa. Sitter i företagsrummet med emma, filly och anna och samtalar nu, emma har skrivit sin önskelista till julen så hon sitter och rabblar upp alltingför oss. 
I eftermiddag hoppas vi på att få gå och kolla på en rättegång med affärsjuridiken istället för att sitta och ruttna på fyris :)


MIN EFTERMIDDAG...



Ebba kom hit för ett tag sen, vi kollade lite film och sådär. Sen åkte vi och köpte massa godis.. Nu sitter jag här helt själv, har ätit upp hälften av allt godis och ska snart ta tag i plugget. Har en hel del att göra. Längtar tills jag ska dansa ikväll så jag slipper allt plugggggg.
Snart kommer i alla fall mamma hem, då blir det lite roligare :)

ONSDAG

Mooorsning.
Nu ska jag bege mig till skolan för en ynka lektion. När jag kommer hem igen måste jag plugga till svenskaprovet på fredag, massa tråkigt men det måste göras. Ikväll blir det både contemporary jazz och street, 3 timmars dans i sträck.. Kommer nog vara lite halvt död efter det. Ciaoooo.

21:14

Idag blev det ju som sagt en tripp till Celsius, sen åkte jag hem och åt med mamma. Sen ringde ebba och frågade om jag ville hänka när hon skulle byta däck på bilen, klart man ställer upp liksom. Jag kollade på när hon fick hjälp av ett par gubbar, sen åkte vi och hämtade upp Heddan på skolan.
Ikväll fick jag sällskap, trevligt trevligt. Snart ska jag krypa ner i sängen och kolla på bartenderskolan innan jag somnar. pusssss


26 OKTOBER

Tjeeeeeeeena.
Idag är jag ledig, skönt!
Snart ska jag bege mig mot Celsius för att ge Hedvig hennes laddare hon glömde i söndags och hälsa lite på Ebba.


wish i could do something that make you feel better

Godnatt


SP08F

Här kommer lite vackra bilder från min skoldag. Nu drar jag iväg på ett aerobicspass, gr8.

fula..


jakob pratar ut om sin dåliga hårdag




bra sne tjej




Fantasier

Tja bloggen!
En dag på Fyrisshov skulle inte vara helt fel. Tänk att bada i äventyrsbadet hela dagen, äta god lunch, ligga i bubbelpoolen, bada lite till, åka i strömmen, chilla i bastun osv osv osv. Delade med mig av mina fantasier till Adele och hon tänkte igenom förslaget när hon var på toaletten och ja, nu är det bestämt. En dag på Fyrishov snart är inbokad. Yeeeeeeee.
Herrå från Filippa.


MÅNDAG

Sitter i skolan med Tecomodlemmarna, alla utom Emma. Funtar på om man ska boka studentkryssningen idag, filly och sara ska inte med dock. Och då blir det ju inte lika kul.. Så vi får se hur det blir med det!
Snart ska vi käka , sen ska vi försöka gå på någon rättegång som vi är tvungen att gå på med affärsjuridiken. Sen blir det en seeeeeeg italianolektion. Ikväll har jag tänkt träna lite med pappa :) puss


SÖNDAGSMYS


Hepppp det där med plugget kändes väldigt motbjudande för pappa och mig. det här kapitlet är inte nådigt, man fattar ju noll... Vi gick och köpte sushi istället och ska snart kika på ensam mamma söker, peerfa :)


HELGEN


I fredags var jag iväg och kollade på idol, sen mötte jag upp Hedvig, hon följde med mig hem och sov.
Nästa dag köpte vi hem mat från mcd och kollade på ensam mamma söker reprisen, en lite promenad hann vi också med. Hedvig duschade inte, äckligt.. Sen vare dags för matlagning, jag och heddan lyckades faktiskt för en gångs skull :) När maten var klar kom Ebba.
När vi käkat klart kollade vi på så mycket bättre, Ebbas favvoprogram. Det var strikt förbjudet att prata förutom när det var reklam, snäll tjej. Trevlig kväll vart det i alla fall!
Idag har jag väl inte gjort allt för mycket, städat mitt rum typ.. Snart ska jag till pappa, vi ska käka lite och plugga till provet på tisdag. Kommer ju gå skinande, not.



NYTT


21 OKTOBER

Efter vi vart på dragarbrunnsgallerian igår åkte Ebba och jag till Fantan för tv och toast. Mycket mysigt!

Idag stannar jag hemma från skolan, är helt enkelt för trött.  Mamma är hemma nu också, känns skönt :) Ikväll kommer min bror och hälsar på, treeeeeeeeeeeeeeevlig värre.


18:00

Är själv hemma för tillfället, men snart kommer Ebba och hämtar upp mig. Jag ska med henne och Hedvig på någon modevisning i dragarbrunnsgallerian.
Mamma har fått åka in på sjukhuset idag igen, känns inte bra alls :( Hoppas hon blir kry snart.

MOOOORSNING

Nu ska jag snart knata mig iväg till skolan, redovisning på filosofin och göra klar affärsplanen står på schemat idag. Sen blir det lunch med tjejorna på Waynes, myyysipys. Får se om jag orkar dansa ikväll, mina ben är halvt döda.


DANSPASS

Jag är dööööööööööööööd. Kom hem för typ en halvtimme sen från skolan, skulle egentligen vilja lägga mig och sova nu men drar iväg på ett danspass med Amanda om en halvtimme istället. Ska köpa hem massa godis efter träningen och ligga framför tv:n hela kvällen, skööönt.


deprimega


Sitter i skolan och väntar på att Anna och Sofie ska bli klara med likviditetsbudgeten, sen ska vi göra det sista på affärsplanen som ska in idag. Gooo teco.
Filippa och jag ska kirra vår redovisning till filosofin också efter skolan, den här skolveckan är inte kul :(


MÅNDAG

Haaata måndagar, en hel skolvecka framför sig.. Skönt med lite sovmorgon idag dock, det behövde vi. Idag har vi jobbat på med affärsplanen, vart på möte med vår rådgivare, sen avslutades dagen med en riktig seg italianolektion. När jag hoppade av bussen mötte jag saknade Emma Ignell, stod och pratade med henne ett bra tag innan jag gick hem.
Snart ska jag äta och sen blir det en prommis, fint de! Pussss



NATTI

Tjennnnna. Har precis kollat en väldigt läskig film, snart ska jag sova. Kommer ju drömma mardrömmar :( Kult för mig.


17 OKTOBER

Tjena kompisar, nu är jag tillbaka. Under veckan har pappa och jag köpt en lägenhet, ebba tagit körkort, vart på salu med klasstjejorna, lekt med heddan, vart hundvakt till Larran och lite annat. Har precis kommit hem från allianshallen, hänkade på Ebba och Sara för att kolla innebandy. Sen hämtade vi upp Sara Å och åkte till mcd, dålig vana hörni.. Snart ska jag till frille för att gymma med Hedvig, sen ska vi hem till henne och kolla The city och The hills. Gooosigt. puss


HEJDÅ

Amen tjena. Tar en paus från bloggen ett tag, en vecka eller så. Himla mycket i skolan och med företaget nu, ciao på ett tag. pusses


11 OKTOBER

Tillbaka i skolan nurå, men dagen idag är inte allt för ansträngande som tur är. Vi ska rätta en annan grupps affärsplan nu, sen efter lunchen ska vi på kick off för alla uf företagare i musikens hus. Skön dag!
Efter det ska jag och heddan biffa till oss lite på gymmet. Ikväll har jag tänkt skriva uppsatsen om August Strindberg, uusch så tråkigt.

GODNATT

Jag blir toookig, lägenheten pappa och jag planerat att köpa var redan såld fast man inte skulle få köpa den än. ååååååh. Men vi ska kanske ha en i närheten, men då måste vi tapetsera om hela lägenheten och greja först.
Lunchen med Emma var i alla fall mycket mysig, vi följde med pappa och kollade på ännu en till lägenhet efter det. Den höll inte alls, big nooo.
Precis kollat ensam mamma söker, favoritprogrammet helt klart :) Nu ska jag snart krypa ner i sängen och kolla på någon film innan jag sover. Puss godnatt


 


SÖNDAG

Innebandyn igår var kul, speciellt med mina underhållande vänner. Lärde mig ett och annat om reglerna, känner att det börjar blir dags att hänga med under matcherna.
Nu ska jag iväg med pappa och kolla på en lägenhet, hoppas den är braa. Sen ska jag iväg till stan för att fika med Emma :)
Ikväll är det massa bra program, älskaaa söndagar.

 


INNEBANDY

Nu drar jag iväg på innebandy med mina kära vänner. Hejs!


13:54

Tjenahej
Idag var pappa och jag ute tidigt på stan för att hitta present till min kusse, vi hittade fina saker tillslut. Han köpte sedan en jacka och jag fick en tisha och ett armband. Åkte hem till mamma efter det, min bror och hans tjej var här på besök. Mycket trevligt :) Ikväll blir det innebandy. pusssis

SWEETCHILI


Puuuuh nu är affärsplanen inlämnad!
Snart ska jag på stan med min farliga pappa, han ska köpa skjorta och skor. Kult för honom. Sen ska jag möta upp mina kära vänner för en promenad. Ikväll blir det idol med papi och massa chirre och annat. Gott. Hejdo

här har ni 2 bilder på papo, han är som sweet chili. Ser hård ut på utsidan, men är en mjukis på insidan.

 



BLEV INGEN ITALIENSKA...

Nu vart det ju inte så att jag gick till skolan första lektonen, råkade nämligen somna framför tv:n precis innan jag skulle gå. Sov till 9:15, missade italianon.. Fick ta första bästa buss för att gå på datorkunskapen. Nu har vi hål i cirkus 2 timmar, vi ska skriva ut affärsplanen nu som ska vara inlämnad idag. Skööönt.

Teeeeeeco

it's not you, it's me

Åhå ska snart stappla mig iväg till skolan, var riktigt tungt att ta sig upp ur den varma sängen. Skodagen idag är väl inte allt för jobbig, när jag slutat ska jag till pappa och blir nog där hela kvällen och kollar idol. Ska försköka träffa heds och ebs en sväng idag också.

DAGEN

  • svenska
  • fotografering med teco uf
  • möte med andra klassen om skivan
  • prov
  • hem
  • fika med pauline
  • danspass


+

ÅHHH idag tyckte jag det var jättekul på dansen! Känner ju att jag tröttnat lite den senaste tiden men idag var det riktigt kul, yey :)



what matters to them, doesn't change anything

Tjing!
Idag var det fyrisdagen på skolan, men min företagsgrupp skippade den och jobbade på med företaget istället. Ohoj vad det är mycket som ska göras, men det rullar på fint. Vi är sponsrade med mackor nu, haha..
Har pluggat det sista till provet nu, somnade också framför tv:n som börjar bli en vana nu. Snart ska jag äta, sen blire dans. hejdo

5 OKTOBER

Hej!

Skoldagen var lite småseg idag, men vi har verkligen kommit igång med företaget nu och gjort mycket på affärsplanen så det känns bra.
När jag kom hem överasskade heddo med att dyka upp, då fikade vi massa eftersom båda var megahungriga.
Har jag precis pluggat nån timme, känner mig väldigt duktig :)  Nu börjar mamma knyta på sig skorna så ska ta och gå en promenad med henne. pusssss




hungrig som en varg

Tjeena. Sitter här med mina trogna arbetskollegor, Anna hållar på att göra en blogg till vårt företag som nu är registrerat. Teco uf heter vi :)
Det pratas om gävle på fredag här, men känner att jag ska ta det lugnt i helgen så jag skippar tyvärr det den här gången tjejor.
Nu önskar jag att klockan var lite mer, för jag är jättehungrig.

skulle inte sitta fel om någon kom med det här till mig nuuu

19:45


Jorå satteeeh.. Skolfotot har anlänt, ser lite rädd ut. Vilket kan bero på att jag var chockad över att jag fick sitta,  säger vi.
Träningen med Heddo gick toppen, det här ska vi nog få in som en rutin. Snart är vi biffigast i stan kan jag lova.
Åt med mamma när jag kom hem, sen pluggade jag lite. Somnade sedan med boken på magen.. Ska snart lägga mig framför tv:n, orkar inte så mycket mer idag. PUSS


det var för längesen för att ens komma ihåg

Ska ta mitt pick och pack för att dra till skolan nu, lång skoldag idag. Usssch. Efter det ska Hedvig och jag biffa till oss lite på gymmet. Gr8.

SÖDAGSMYS

Heeeeej :)
Somnade tio igår, helt sjukt vad jag är trött nu för tiden då. Idag har jag pluggat, vart på gränby, köpt halsduk, och vart på promenad. Ikväll blir det myskväll framför tv:n, massa bra program. Älska söndagar.




I SIT BY MYSELF, TALKING TO THE MOON


2 OKTOBER

Gårdagen hos heddan var supermysig. Vi gick och köpte frukt och oreos, sen låg vi i sängen framför tv:n hela kvällen, kollade bland annat på idol. Olle är ju fööör snygg. Vi somnade ganska tidigt, jag somnade först för första gången någonsin tror jag.
Imorse skulle tösen och kolla innebandymatch, jag kilade då hem.
Har precis vart på ett asaaajobbigt afropass med mamma, vi dog. Snart blire pizza, mmmmm.


GLÖMMER BORT ATT ANDAS

Gårdagen var jätterolig måste jag säga,  kom hem runt tretiden och somnade direkt.

För tillfället sitter jag och pluggar marknadsföring, började skriva på en uppsats nyss också. Men den är tydlgen uppskjuten tills om 2 veckor berättade Emma nyss, skööööönt.
Ikväll ska jag till bästis, vi ska ha en myskväll framför idol. Precis vad jag behöver. Sen sover jag där :)



RSS 2.0