Step up 2

shit vad jag är slut, mina ben är trötta. Nu har jag iaf vart på stan med Simon. På vägen hem mötte jag Sarorna, söta är dom. Sen hälsade jag en snabbis på bästis på v-salatorg, hon var ute på vift.
Ska kolla Step up 2 som jag laddat ner och mysa ner mig med täcke och tjocka mig.




/Adele Bj

.

puuuuuh. Nu har jag haft scholarshipträning i 2 timmar, helt död är jag nu. Jag blev så yr att jag var tvungen att gå ut ur salen ett tag, kändes som att jag skulle svimma. Men jag lever !


Dagens låt: Tasha feat. Sonnie Carson - I´m Do Me

/Adele Bj

Bus

Gårdagen blev såhär, först åkte jag till Hedvig innan vi skulle till Ebba. Plötsligt ringer hennes kusin från norrland, då börjar såklart H prata värsta norrlänskan. Sjukt kul. Ebba mötte oss nere vid hennes port och så gick vi och köpte oss pizza. Vi åt hos Ebba och åt och pratade, efter ett tag kom Saruff och sälskapade oss också. Sen mötte vi Dahlén och Simon, det kom en konstig fullgubbe som verkade ogilla Hedvigs namn. Han var inte trevlig. Efter det gick vi till BK och satte oss, sen kom Lisa Elander och hennes kompis också. H och jag tog våra cyklar hem sen och fikade. Mysmys.
Jag älskar min Hedvig.
Idag vaknade jag upp hos H, vi åt frulle och lyssna på trackslistan. Sen börja vi prova massa kläder och grejer, vi har kommit fram till att det är otroligt mycket som man inte använder..
Nu är jag hemma och ska bara vara det resten av kvällen för imorgon ska jag nämligen upp och dansa, dansen börjar 10 så det blir en riktigt tidig morgon.





Dagens låt - EMD - Alone

/Adele Bj

Fredag

Fredag, yesyes. Dagen ska spenderas med Hedvig och Ebba, vi ska ääääta. Sen får vi se vad som händer. Sover iaf hos bästis.



/Adele Bj

Outfit



Dagens outfit
  • Kofta - Adidas
  • Linne - Monki
  • Jeans - Lee
  • Skor - Skopunkten

Dagens låt: Mange Schmidt - Inga Snedsteg


/Adele Bj

Make it work

Ouuu den jobbigaste på dagen överstökad (:
Vi började dagen med företagsekonomi, det är ganska skoj. Sen kollade vi färdigt på kinesiska filmen på svenskan och efter det gick Fanny hem för hon mådde dåligt :( Då vare bara jag, Emma & Sofia kvar liksom. Efter lunchen gick sofia också, hon skulle till tandläkaren. Så då vare bara jag och Emma kvar med 2, 5 timmars håltimme. Sofie höll oss sällskap ett tag tills hennes lektion började, efter det kilade vi ner mot staden. När skoldagen var slut mötte jag Hedvig och Ebba, vi vandrade runt på stan lite. Helt plötsligt börjar det regna och då kände vi att det var lika bra att bege sig hem. Jag begav mig hem till H och åt mackor, det var mys. Det blir aldrig för mycket av henne liksom.  Nu ska jag snart ta och börja med pluggandet.






/Adele Bj

godmorgon



Dagens outfit
  • Pösigt linne - Lindex
  • Kofta - Åhlens
  • Jeans - Lee
  • Skor - Adidas

Dagens låt: Niprone - I Cant Find My Way Out


/ Adele Bj

Tired

Yeh idag har det varit en så där tråkig dag i skolan, det mesta i alla fall. Var och fikade igen på dan när vi hade nån rast, Waynes coffe blev det för oss idag. Mycket kallt var det men vi skulle minsann sitta ute hade vi bestämt, som tur var fanns det filtar ute. Så där satt jag och drack min hallonsmoothie medans de andra hade svarta filtar och drack kaffe. Jag kände mig liten men jag gillar verkligen inte kaffe. Efter skoldagen mötte Fanny och jag bästis på stan en kortis innan hon skulle iväg och dansa. Sen tog jag min buss home och åkte och handlade med mamma på Gränby.



Dagens outfit
  • Tunika/ T-shirt - Bikbok
  • Linne under - Ginatricot
  • Tights - H&M
  • Skor - Converse
  • Halsband - ?

Dagens låt: Timaya - Timaya


/Adele Bj

26/8

Idag har varit en ganska chill dag på skolan, var och fikade på storken på lunchen med Fanny, Sofia, Malin och Emma.  Ja dagen var ju skön, föruuuuutom en 2, 5 timmars kinesisk film som var jättetråkig. Fanny vill ju såklart knäcka mina fingrar, men tyvärr jag tycker inte att det är bekvämt haha. Efter den långa filmen skjutsade F min på min cykel till Åhléns där jag mötte upp Hedvig, sen kom Ebbs också. Vi vandrade runt ett tag och det blev ett besök på BK som vanligt, slutade med att jag köpte en tunika iaf. Ganska sjukt jag kollade precis alla affärer typ men jag såg nada som var snyggt.


Du är lycka för mig


Dagens låt: Varsity - Right Back Where I Started


/Adele Bj

ny vecka, nya tag

Gårdagen bestod till mesta dels av dansande, det var öppethus på dansstudion. Så Heddan och jag åkte dit, kul vare. Vill verkligen att dansen ska ta och börja nu. Sen åkte vi till staden och köpte kollegieblock till H.
Idag vare skola igen, dagen var hyfsad. Blev ju såklart den dagliga rundan på stan med F. Stor del av dagen bestod av ägg diskussion mellan Fanny och Sofia, och jag måste ju bara säga det Fanny att Sofia hade faktiskt rätt men din förklaring var också bra. Sen på lunchen satt typ alla tjejor i våran klass samlade, det var första gången. Vi hade trevligt i alla fall.



Dagens låt: Beyonce ft. Sean Paul - Baby boy


/Adele Bj

trött

Idag var jag uppe kl. 9 på en lörsdagsmorgon, kändes väl sådär. Skulle iaf städa på dansstudion, det gick bra  och så. Sen stannade jag och dansade lite. Efter det tog jag bussen till stan för att möta upp min bästis, jag köpte ett par skor.
punkt

Dagens låt: Hoffmaestro - Highway man


/Adele Bj

Båt

Vi gillar att åka eka, ha.



/Adele Bj


20/8, 21/8, 22/8

Ja nu känner jag att det är dags att börja blogga igen, det har avtagit de senaste dagarna. Men jag har helt enkelt inte haft tid. I onsdags var en allmänt chillrill dag, vi var och lyssnade på info om skolan och sånt, sen åt vi. Efter det åkte jag hem och gjorde precis ingenting för jag var mycket trötter.
Igår då (torsdag) hade jag vanlig skoldag för första gången på nya skolan, jag måste säga att jag trivs bra där. Men en lång dag var det, 8:30 - 16:00. Efter skolan tog jag sällskap med Fanny, Emma & Olivia till stan där jag mötte min bästa vän Hedvig. Jag saknar att ha henne i skolan, Ebba saknar jag också mycket. De är liksom mina sunshinegirls. TIllbaka till ämnet, jag mötte jag Hedvig på stan. Båda var helt blöta för det ösregnade, det slutar verkligen aldrig. Vi gick runt där och Hedvig pratade på massa medans jag kollade kläder. Sen helt plötsligt kommer Saruff & Ebba från ingenstans, så vi går omkring med de ett tag. Slutade i alla fall med att jag köpte en kofta, en vit stickad mössa, en t-shirt & ett linne. Innan Hedvig & jag skulle ta lantisbussen hem till mig så gick vi och Ebba till BK och åt lite. På bussen var det nog inte så många som fick sova som de ville, vi kom på att vi väsnades kanske liite för mycket. Men det går inte att vara tyst när man inte träffat sin bästis på 2 dagar hi. Hemma hos mig kollade vi på dansfilmen från Unpredictable, jag har nämligen inte sett den förut och det kändes väll sådär att se. Efter ett tag kommer vi på att vi ska åka eka. Jag har nämligen en å vid mitt hus. He. Så där var vi i båten med våra gula foppatofflor. Hedvig var duktigast för jag kunde inte styra båten. Hon fick hjälpa mig vad jag skulle göra.
I morse gick jag upp kl. 6 med Hw som skulle börja 8:30, hon fick ta bussen in helt själv. Jag hade soooovmorgon för en gångs skull. Min skoldag skulle vart ganska skön om det inte var så att vi hade 2 raster som var jättelånga. Fanny, Emma, Sofia och jag tycker inte att det finns så mycket att göra på skolan så vi brukar ta oss en sväng på stan ungefär alla raster. Så blir inte rädda om vi är överrallt ibland hi. Sen mötte jag min far & vi åkte till IKEA & handlade lite. Ikväll orkar jag inte hitta på något för jag är sjukt trött och ska upp tidigt imorgon och städa dansstudion med Sholarship.

Jag har inga bilder på datorn från de senaste dagarna för min mobil är konstig och vill inte lägga in bilderna på datorn.



Jag funderar på om jag vill ha mörkare hår igen till hösten, mitt hår har blivit bara sädär tråkigt brunt under sommaren..


Dagens låt: Ne-Yo - Miss Independent

/Adele Bj

SKOLA

Idag var det då skolstart, jag tycker att det var ganska skoj om jag ska vara helt ärlig. Jag hamnade som tur var i Fannys klass, sen 2 andra storvretatjejor som var väldigt trevliga Emma & Sofia. Så jag är nöjd med klassen. Sen skulle vi ta kort en & en med namnlappar och grejer,alla ska ju så klart titta på när man blir fotad. Så håller ju min såklart upp och ner plus att jag höll för några bokstäver på mitt efternamn, så det tog sin lilla tid. hi.
Efter det gick vi på stan med Mickan, Ebba, Hedvig och andra. Hedvig och Ebba var väl inte helt nöjda med sina klassen, jag tycker synd om er. Sen träffade vi massa annat trevligt folk. Vid 6 åkte jag hem då och grillade med familjen.

Dagens låt: Girlicious -  Like Me

/Adele Bj

Grattis till mig

Jag har inte orkat skriva på ett par dagar nu för det har inte hänt mycket alls, bara haft feber och sånt. Men nu börjar jag bli bättre iaf !
Idag har jag varit på stan med Hedvig, Ebbis & Lisa Elander. Vi åt och grejs där, hedvig och jag föredrog BK istället cupido. Så onyttiga är vi haha. Sen träffade vi andra folk, trevligt var det i alla fall. Nu sitter jag här och har helt panik för vad jag ska ha för kläder första skoldagen. Heee inte kul.

Dagens låt: Usher - Best Thing

/Adele Bj

sjuk

Jaha här sitter man en lördag och har feber, skojskoj. Får väl sätta mig och se på 2 filmer jag hyrt, det kan ju också vara mysigt på sitt sätt..Jag är lite orolig att jag ska vara sjuk när skolan börjar men så länge tycker inte jag att det kan hålla i sig.
Igår var ju jag på Lars Winnerbäck i Gävle med pap´s & hans tjej. Miss Li, Sofia Karlsson & Emil Jensen var där också. Jag brukar inte lyssna allt för mycket på Winnerbäck i vanliga fall men jag har ju alltid tyckt att han är bra, men måste säga att han är så mycket bättre live.

Pap's & jag



Dagens låt: Lars Winnerbäck - Tvivel

En obehaglig distans
en konstig känsla nånstans
Det känns tomt - eller hur?





/Adele Bj


Winnerbäck

Usch nu börjar jag bli trött på det dåliga väret, lite sol skulle ju inte sitta fel alls. Jag är också sjuk nu.. Lite störande för jag har inte varit sjuk på ett halvår minst, men nu när skolan ska börja då kan jag ju bli sjuk. haha
Men idag i alla fall, så ska jag åka och se Lars Winnerbäck  :)




Dagens låt: Nelly ft. Akon & Ashanti - Body on me

/Adele Bj

Ebba

Igår blev inte som jag hade tönkt, Ebba skulle bort så jag stannade hemma hela dagen lång och myste. Sen när pappa kom hem från jobbet, ni kommer inte tro det men jag sprang 2 km ! Sen var jag så snäll och klippte lite gräs och grejer. Pappa och jag pratade om vad jag skulle ha på mig första skoldagen, hans förslag var gummistövlar, jeans och en t-shirt. He, ja vem vet ? Jag kanske överraskar.
Nu sitter jag här på Ebbas rum, hon städar och grejar. Vi Har varit på stan och ätit på Cupido, sen gick vi med hennes storasyster och kollade tröja men det gick väl inte helt bra. 
Blandade bilder:
Ebba & Hedvig för längesedan


Hedvig, Ebba och jag i romme


Jag & Ebbish i Fd Skolan


Förlåt flickor, men ni är ju för söta som hippies haha

 

Dagens låt: Shannon Noll - Lift



/Adele Bj


Förlåt

Igår var jag hemma och packade för jag skulle till pappa i 2 veckor, och det kan ta ett tag när det gäller mig. För jag kan inte bara ta med mig kläder så det räcker, nej jag måste ha med mig hela garderoben för jag måste kunna välja. Lite drygt faktiskt men sådan är jag. Sen åkte jag till Ebba och vi gick på bio, Sex And The City. Sen kom jag på att jag hade sagt till Hedvig att vi skulle se den när hon kom hem, förlåt..
Idag ser planerna ut såhär: Först ska jag väl försöka ta mig härifrån, men jag måste säga att det är väldigt bekvämt. Fixa mig och åka till Ebba , vi ska leka. Efter det ska vi gymma med Fanny Lyckberg sen får jag se om jag hinner stanna hos Ebba och se på film.

Dagens låt: Beyoncé - Get Me Bodied

/Adele Bj



I can’t do it without you



/Adele Bj

Massa hedvig

Nu sitter jag i min bästis rum och klockan är 01:38 och hon håller på att packa. Duktigt liksom.
Idag har vi varit på stan, och jag var hur duktigt som helst. Jag köpte nada, utom ett par örhängen. Sen gick vi hem och åt hos Hedvig och hennes familj, mys. Sen ringer Ebba att vi ska komma till henne om en halvtimme, och där står vi i mjukisar och såå. Men vi klarade det, inte konstigt eftersom Adele var med och jag passar alltid tider. Vi gick ner på stan och där träffade vi lisa, sofia, elinne och stella. Träffade lite andra också men inte så lätta att rabbla upp sådär.
Efter ett tag var det tänkt att vi skulle hem och packa till Hedvig, men så mötte vi Sara och Sofia. Sen när vi står där så säger hedvig ba: där är ju Gustav Årehed, och så vinkade hon och ba jo men det äär han. Han vinkade lite smått tillbaka men så var det ju inte, det var nån okänd snubbe. Sen fick Dahlén träffa sin älskade Hedvig också som avslut på kvällen. Nu håller jag också på att ladda ner musik till tokan.
Imorgon ska vi stiga upp tidigt, hedvig åker till Halland :(:(:( Jag ska hem och så sen ska jag dansa.


Dagens låt: Mariah Carey - You´ll Always be my baby

/Adele Bj

Funktastic

Hooooola folket !
Nu har jag precis kommit hem efter en lång dag i Sthlm med Sofie & Erik. Först tog vi tåget och bytte till ett annat och sen äntligen kom vi då fram. Hungriga var vi direkt så det blev ett besök på MAX innan vi skulle kolla på streetdance tävlingen Functastic. De var väääldigt duktiga typ allihopa, helt stört. Sen i pausen börjar 2 hur söta barn som helst dansa där i mitten, väldigt gulligt. Det var skoj och varmt. Men vi orkade dock inte sitta kvar hela tävlingen så vi gick runt lite på stan och så. Jag hittade inte min coola street t-shirt som jag letar efter, sooo sad.
Här kommer bilder från dagen :)
Juryn

Akira

Discobarn

Bra

Melinarna

Hej jag kan inte lyfta på ögonbrynet



Dagens låt: Outlandish - Aisha

/Adele Bj

Torsdag

Nu är jag hemma från Dalarna. Ganska skönt på sitt sätt men det har varit mysigt. Mycket lekande med småkusinerna kan jag ju säga, vad gör man inte liksom.

Imorgon ska jag och kolla på functastic i Sthlm med Melinarna, skojskoj:)

Dagens låt: Keri Hilson - Energy

/Adele Bj

Dalarna

Nu åker jag till dalarna!



/Adele Bj


Adele gillar regn

Idag har jag varit på stan med Sara, köpte en tröja, ett halsband och hårgrejs. Sara köpte present till Sarisen som fyllde år igår, grattis:) Sen visade det sig att Ebba skulle komma hem idag också, så vi hyrde film och kilade till henne. Kollade på halva filmen för det blev liksom för mycket prat för att kolla hah.Sen var jag och Sara hungriga så vi tvingade ner Ebba på stan för att ta något att äta. På väg till maten träffade vi Gustaf som satt på en bänk, han följde till Panini. Och där sitter vi och äter ute och så börjar det såklart spöregna, men jag gillar ju regn som alla har fått veta. Så för mig gjorde det ingenting alls!


Dagens låt: Lady GaGa - Just Dance

/Adele Bj

31/7, 1/8, 2/8

Jag har inte hunnit skriva något nu under de senaste 2 dagarna för jag har haft det fullt upp med bästis. Vad gör man inte liksom, hon åker imorgon igen. I torsdags var vi på Fyrishov den sista soldagen liksom. Sen begav vi oss till staden och gick runt lite, hedvig höll på att börja gråta pga konstiga orsaker hihi. Snuttan sov sedan hos mig.

Igår, fredag åkte vi till Hedvigs pappa för att äta lunch. Sen gick jag, Hedvig, Sara, Ebba och Alex till Gustaf för att han och David ska flytta från staden snart, så de hade avslutnings middagsgrill. Trevligt. Sen begav vi oss till stadsparken där man träffade folk och så det var skoj. Sen kom Hedvig och jag hem vid 3, sen slumrade vi så sött.



Idag åkte jag hem i på förmiddagen, slöat hela dagen. På kvällen var mamma och jag på middag hos hennes kille och barn. Najsnajs.

Dagens låt: Rihanna - Disturbia (spelats lite överdrivet mkt av BJ & HW)

/Adele Bj

RSS 2.0