GAAH

Jag hatar att välja kläder för tillfället, kan inte bestämma mig vad jag ska ha på kvällen och dagen. ååååh. Äsch jag går naken istället. Planerna för imorgon ser i alla fall hur bra som helst ut!

10:00 Champange frukost hos Ebba
12:00 Ska vi till Alexanders uteservering vid ån
14:00 Hem för klädbyte och dusch
18:30 till Amana för grill med sköna flickor & pojkar
Nån gång: kanske Saluhallen eller Birger

sounds good!




/Adele Bj

29 april

Dagen har bestått av att göra 2 prov, np i engelska och italienska. Skönt att det är avklarat, nu känner jag mig fri för några dagar! Efter dom pallrade jag mig hem och sen ner på stan igen för att fixa lite grejer med Lisa. Efter det gick jag till Fantan Svahn, vi hämtade upp Ebba och Max på Celsius och åkte till Gränby. Ikväll ska det provas kläder och gå över till min nästan granne Emma och Sara för att hämta lite vin och socialisera mig med dom. Skippar första skivan idag, blir för trött tjej imorgon bitti då :)

förra valborg !




/Adele Bj

pluggpluggplugg

Tjingeling
Har precis slängt en blus i tvätt som Emma ska låna till Valborg, hoppas bara den blir torr tills imorgon bitti hehe.  Idag har jag haft en lång skoldag, dock lyste Stella upp den med lite prat i kafetierian. Efter skolan gymmade jag, träffade Sofia som man inte sett på länge. Fin tjej! Min mammas kille fyller år idag också så vi har ätit massa gott, snart blir det tårta! Muuuums. Efter det ska jag inta plugg position resten av kvällen med en kopp te och musik.
PUSS!



/Adele Bj

EN HELT VANLIG TISDAG

Idag var det strålande fint väder! Imorse hade jag fetaste sovmorgonen som mamma och jag firade med pannkakor till frulle, haha jag har blivit besatt av dem. Efter skoldagen som vår engelskalärare förstörde med sina humörsvängningar vandrade jag ner på stan med malin och emma, födelsedagsbarnet fanny joinade oss också efter ett tag. Vi åt och sen åkte jag och dansade balett, inte så nice idag. Jag var heeelt trött i kroppen men det var bara att kämpa på. Nu är jag ännu blondare förresten, min taskiga utväxt är kirrad.

vill bara bort från allt, träffa min bästa vän

/Adele Bj


MASSAGE

Idag känner jag mig riktigt hurtig och hälsosam. Tog mig för första gången en tripp förbi gymmet innan skolan, svårt att komma upp var det men sen blev jag pigg. Träffade på klassisen Billy också som tydligen hänger där varje dag, bra jobbat! Sen bar det av till den underbara skolan... När den var slut åkte jag hem och pluggade italienska! Det lönar sig att plugga i tid jag har kommit på efter sisådär 10 år i skolan.
Har precis varit på massage, hur skööönt som helst!  Mami och jag gick både dit och hem, duktiga? Jaaa.

Nu - Svenska Hollywood fruar på tv:n med jordgubbs te, jordgubbs smoothie och jordgubbs crunchy som tilltugg. MASSA GOTT




/Adele Bj

PLANER

Ikväll har vi varit med Chippen, himla gullig vovve :D Sen har vi kollat på utlandsresor för hösten, det lutar åt Thailand, New York eller Gran Canaria. Skönt att ha lite planerat till den mörka hösten! Joel var dock inte så insatt i letandet, men jag tror att papsen och jag klarar det.
Juste idag sprack mina jeans också när jag gullade med Chippen, ba kraaash. Men det är fint med lite trash..

lite snygggga mobilbilder



/Adele Bj

NEVER MEANT TO HURT YOU

Nu drar jag på mig min "knarkarmössa" som ebba så fint kallar den, och åker ner på stan för att äta frukost/lunch med Emma. Ikväll ska jag, pappa och joel vara hundvakt åt lilla Chippen och äta middag. Great!
LATERO


/Adele Bj

TIME IS NOW

/Adele Bj



PRIMA

Det var jättetrevligt och kul igår, mötte upp ebba, emma, och lisa. Sen begav vi oss till flurran för mat och modevisning för dragarbrunnsgallerian, fint de! Efter det var det egentligen tänkt att vi skulle på lite festligheter med jag kände mig på tok för trött, så vi tog oss ett besök med emil och max på mcd innan vi begav oss hem. Somnade direkt jag kom hem, välbehövligt!

På morgonen idag har jag legat och stekt i solen någon timme med italienskaboken i händerna. Sen cyklade jag ner till gymmet och sprang asset av mig, sjukt jobbigt med skönt :) Ikväll kommer emma till mig, sedan beger vi oss mot david med massa trevligt folk. GILLA.


/Adele Bj

PEACE & LOVE BOKAT!

Emma och jag underskattade vårt lokalsinne, vi kom först av tjejerna på orienteringen :)
Pappa smsade mig för ett tag sen och meddelade att han bokat peace & love biljetter till mig, det kommer blir grymt!
Nu drar jag och möter upp ebbsan och emma. Vi hoers.


nya shortsen & bikinin



/Adele Bj

HAPPYFACE

 

Amanda och stella begav sig för typ 1,5 timme sen, jag kunde såklart inte somna om som jag skulle gjort. Satt och höll dom sällskap inlindad i mitt täcke medans dom fixade sig. Haha kände mig som en mamma när jag vinkade av dom.  Nu har jag gjort mig te och ätit frulle, nyduschad är jag också. Om en timme ska jag cykla till skolan i det finfina vädret! Vi ska orientera idag på idrotten, vet ju redan hur det kommer sluta med mitt lokalsinne haha. Men jag ska kämpa! Ikväll blir det modevisning med ebba och emma, NICE.



/Adele Bj


myskvälll

Dagen började med en fet försovning, skippade första lektionen sen fick jag skjuts av mamma till skolan. Redovisningen avklarad nu, skönt! Sen tog jag min hoj till stan och mötte upp amanda och stella på stan, det blev långa stunder i massa omklädningsrum med lite smygfotandes av amanda haha. Blev i alla fall en bikini och ett par jeansshorts rikare :) Efter det hektiska letandet begav vi oss till mcd för att få något i våra hungriga magar. Vi struntade i att träna som vi från början tänkt och cyklade hem till amanda direkt istället i regnstormen.

Nu lagar flickorna mat, sen ska vi baka kladdkaka och äta mango och ha det trevligt. Stella och jag sleepar sedan här, gooosigt. Imorgon bitti börjar jag sent så jag får hänga kvar här själv, scaaary.
puss på er!

/Adele Bj


sometimes you can´t make it on your own

Kvällen har bestått av att snackelira med Sara om vår redovisning imorgon. Försökt lära mor min pilates, dock gick det inte som vi tänkt oss eftersom hon aldrig kan vara seriös med sånt. Hon låg bara och skrattade och fick inget gjort haha. Nu har vi precis kvällsfikat, jordgubbs te och jordgubbs smoothie. muuums.
Nej nu ska jag ta och dejta kudden.
GODNATT




/Adele Bj

äckel labbrapport

Idag hade jag och Sara suttit och skrivit en heeeeel labbrapport på cirkus 3 sidor. Tror ni inte den struntar i att sparas fast vi gjort det massa gånger? jooo såklart,  gaaaah. Arga var vi, sara fällde ett par tårar. Dagen blev därefter tung. Efter information om projektarbere för trean drog sig Emma och jag mot stan, lade undan ett par bikinisar och testade en mysig tröja som också är undanlagd.. He. Nu får jag skärpa mig. Men den skulle vara fin till ett par jeansshorts eller jeans på sommaren när man är lite brun sådär.
Mamma ropar att det är mat nu, gotttt :)
Ikväll ska jag plugga naturkunskap och mest chilla.

idag





/Adele Bj

new shoes

Här är dom nya skorna, astuffa tycker jag! Är precis hemkommen från dansen som var sjukt jobbig men kul, vi körde pilates halva balettlektionen. Inte att leka med! Snart ska jag krypa ner i sängen och plugga det sista till engelskaprovet imorgon.. PUSSPUSS

/Adele Bj


hektisk dag

Snart ska jag åka till skolan, kommer hem vid tio ikväll. Trött kommer jag vara. Nu blir det skola till halv fyra, sen måste Sara och jag stanna kvar och förbereda en redovisning om hiv/aids och skriva en labbrapport. Efter det blir det en helkväll på dansstudion och plugg mellan danserna. Den här dagen är mer än vad jag orkar med, paanic. Aja, VI HÖRS!

Idag & igår



/Adele Bj


GODNATT

/Adele Bj


HEJ FYRISSKOLAN

Första skoldagen på 2 veckor idag då, den gick smärtfritt. På lunchen köpte vi glass och satt ute i det fina vädret! Efter skolan mötte jag upp Anton, vi gick och kollade ett par asfräscha klacks som jag kanske köper imorgon. Sen kom Ebba också, vi satt vid ån och snackelirade lite. Nu ska jag göra te och ta tag i plugget, sen blir det träning med Filly och Oliven :)


/Adele Bj

pics

kavaj, linne och armband inhandlat igår plus ett par byxor




/Adele Bj



12:57

Gårdagen var toppen! Kollade först innebandy och storvreeta vann, yeeeey. Sen kom Emma, vi åt pannkakor och grejer med mamma. Eftersom det var sjukt stormigt och regnigt fick vi skjuts till 18 års barnet. Var där ett tag med trevligt folk sen tog vi discotaxin till saluhallen. Mycket trevligt hade vi, massa dansande blev det. Stapplade omkring i skyyhöga klackar hela kvällen, duktigt yee. När kvällen var slut blev det taxi hem och sussa. Fint de!
Idag har jag legat i solen en stund och pluggat religion, nu ska jag skriva lite på en uppsats.
PUSS

/Adele Bj



this is a good day

Gårdagen bestod av en tripp till storvreta. På Förmiddagen idag hälsade jag på Emma ett tag, vi åt och myste. Pappa hämtar mig snart, vi ska till Gränby och kika runt liteee. Nicenesss. Sen blir jag skjutsad till Ebba, ska kolla innebandy finalen med henne, Kalle och kanske Anton. Sen blir det hem igen, emma kommer hit. På kvällen drar vi oss mot Liljan på 18 års fest!



/Adele Bj


and i feel a little better than i did before

nya blusar och armband




/Adele Bj

fika

Min dag har bestått av lite plugg på förmiddagen. Sen blev det fika uppe på åhlens caféts tak med ebba, anton, kalle, stella, nicklas plus lite annat folk som droppade in då och då. Myyysigt. Skulle egentligen hänkat och kolla på broders spelning men njaaa vet inte om jag orkar. Men kanske!




/Adele Bj



when the night comes



/Adele Bj


jeansjacka




/Adele Bj

TORSDAG

Idag vaknade jag jättesent, skönt. Sen gjorde jag en mumsig frukost, kan ju vara den bästa måltiden på dagen. Har pluggat på förmiddagen. Sen tränade jag med Stella på friskis, mycket bra flicka det där. Amanda och mathilda joinade oss också på passet efter ett tag. Är hos mami nu, snart hämtar pappa mig så ska vi åka och köpa pizza! PUSS

här är min brors bands tisha, ganska fräsh tycker jag!


kungsholmens hamn

tyck synd om mig nu

lät du henne komma närmre

långa nätter

/Adele Bj


SNÖ PÅ FREDAG

Är heeelt slut i kroppen nu, dansade 3 timmar igår och det gick galant. Dock vaknade jag med världens träningsverk idag, men jag hänkade på pappa till gymmet senare ändå. 
Dagen började med lite häng på den soliga balkongen, sen tog jag mig ner på stan för en fika med lisa, kalle, joel, emma och emma. Sen träffade jag elin, hon följde mig till bussen. Mycket trevligt! Sen åkte jag och mötte pappa vid Ultuna på gymmet. Nu håller jag på och skriver lite skolgrejer, kände att det var dags att börja nu.
Är massa trött så ska snart krypa ner i sängen tror jag.

NATTINATT
PUSSSS



Gah neej nu blir jag less, pappa sa precis att det ska bli massa snö i helgen. Inte okej någonstans..

/Adele Bj


sky high

Dagen med en timmes solning på balkongen :) Sen cyklade jag i det fina vädret och och hade lunchdejt med ebba på mcd. Skulle egentligen fikat med klasstjejerna också men hann tyvärr inte! Sen var jag så snäll och följde med henne till celsuis och skjutsade hennes böcker så hon slapp bära dom, vi satt och solade lite innan hon började med maria liljestrand.
Snart ska jag till dansen, känns lite nervöst ifall jag tappat tekniken och sådär.. Det var ju trots allt nästan ett år sen nu. Yeyeee, men det ska bli kul i alla fall! Först är det balett 1,5 timme sen blir det modern direkt efter i ytterligare 1,5 timme. När jag kommer hem vid tio kommer jag vara deeaaad i hela kroppen. Har grävt fram balettdräkt, hotpants, balettskor, tights och allt som behövs så nu drar jag.
VI HÖRS




/Adele Bj

fem fina



green river ordinance, on your own

colbie caillat ft. jason reeves, droplets

laurel, no one wants forever

a fine frenzy, almost lover

the perishers, my heart


/Adele Bj

 


here comes the sun

Jag kommer få en så skön och chill vecka, vi har praktik nu. Jag praktiserar hos min mammas kille som är musiker, så jag hänger kanske med på ett par spelningar och gör lite annat. Hur skönt?
Min dag började med solning på balkongen, det var hur varmt som helst i solen. Fint de! Sen cyklade jag och hämtade Anton på Celsius, vi tog oss ner på stan för att köpa röda converse till han. Jag köpte ett par nya brills eftersom jag trampade sönder mina imorse, haha. Käkade glass också, muuums. Sen cyklade jag till Ebbasan och fikade med henne och pratade. Hon vill vara med mer på min blogg, så jag lägger in en russin bild på henne igen så blir hon nog glad. Nu ska jag vänta på att mamma ska komma hem, sen ska vi laga mat. Jag är hungrig!

/Adele Bj


sunny sunday

Igår förmiddag blev jag hämtad av familjen Årehed för att kolla på prisutdelningen och sarornas match med Elin och Ebba. Dom vann!
Efter det åkte Ebba och jag till kvarnen för att handla mat till kvällen, hon ska lära mig laga mat eftersom jag inte är en stjärna på det. Sen kikade vi på 17 again och åt bär med vanilj kessela, om man har godisförbud måste man äta annat :) Sen åkte jag hem, sjuk och dan. Förkylningen verkar aldrig gå över. Min röst låter som en som rökt 2 paket cigg om dagen i 50 år. Inte så vackert!

Idag åt jag som sagt med pappa och faster, sen kilade vi på stan. Införskaffade bland annat mitt lakrits te, det tar bort sötsuget haha. Deet behövs om jag inte ska förlora vadet att inte käka godis på 2 veckor. Sen tog jag mig en promenad hem till mamma. Snart blir det mat här :) Vid åtta tiden kommer Ebba förbi och sen åker vi med Amanda till allians för att kolla Sarornas match. Ikväll blir det snack med bästis!

/Adele Bj

laaaaaaater

Snart hämtar papi mig, vi ska ner och äta på stan med faster min. Fint de!
Återkommer senare om gårdagen :)
PUSS

 

/Adele Bj

 

 


fredag

Idag:

Fikat med kalle, sara, agnes och stella på Waynes
Gått på stan och fikat lite till med Emma och Elin
Middag med mamma och hennes kille
Nu blir det fest med trevligt folk!

Pusselipuss



timbaland ft katy perry-if we ever meet again


/Adele Bj

100408

Idag solade jag och amanda som sagt, ganska varmt! Sen fixade hon en header till min blogg, det tog sin lilla tid men sen så gick det :) Ikväll har jag varit på gränby med mami, köpte en klänning från the garden collection på hm, väldigt blommig och söt. Vi köpte ett par nya te sorter eftersom det har blivit min ny grej, green mango och champange/fläder. Fick med mig ett par sprillans vita converse för min hade gått sönder, yeeee.
Sen åkte vi till friskis och körde ett aerobics pass.
Nu ska jag lägga mig i sängen och äta och kolla på Eva och Adam filmen haha.

Amanda, ebba och jag får inte äta godis på 2 veckor har vi bestämt, kan bli riktigt svårt för mig. Tänkte redan bryta det idag men jag stod emot!
PUSSPUSS

/Adele Bj


but there are moments when I feel nothing at all

Igår tog jag och amanda som inte är 18 än hennes moppe på en tur till sunnersta till hovstadius. Det tog sin lilla tid att komma fram eftersom en liten amanda inte har mycket till lokalsinne, vi körde runt hela sunnersta och slutade i vårdsätra. Men vi lyckades som tur var tillslut! Vi kollade på alvin och gänget, skum och underlig film haha. Sen tog vi oss till stan för att hälsa på våra fulla vänner som vart på krogen. Sedan tog vårt pick och pack och drog till mcd sen sussade vi så sött.
Jag vaknade först idag som vanligt, amanda ligger och sover väldigt djupt... kul för mig! Har i alla fall gjort te till oss nu. Sen ska jag tvinga henne att ligga och sola med mig på balkongen :)

/Adele Bj


news


haha jävligt färgiga grejer, men man behöver ju inte sätta på sig allt samtidigt..

/Adele Bj


bildbomb

Igår käkade jag massa lunch med ebba och isabella, sen åt vi jelly beans till efterätt. Efter det promenixade vi på stan i solen, handlade lite grejer jag lägger in bild på sen, sen fikade vi vid ån. Sen tog jag och sara tog lantisbussen till Amanda i Skölsta. Där blev det till att äta hamburgare och ett kilo pommes lyckades vi trycka i oss. NICE :) Kollade såklart dating in the dark på kvällen. Senare blev det bakning :D Vi gjorde rulltårta, chokladbollar, smoothie och te som kvällsfika. Sara och amanda försökte lära mig massa om illuminati, det verkar ganska underligt men fattade inte så värst mycket. Kom i säng ganska sent, sara var pigg som vanligt och skulle skrika och ha sig när vi höll på att somna. Sen ska ju båda flickorna börja snarka också, toppen !
Jag vaknade först, sara blev rädd och skrek igen. Attans. På morgonen blev det sunekollande och frulle, gooosigt. Sen tog jag och sara bussen till stan med Pauline. Nu ska vi snart ut på en prommis. Pussssis




/Adele Bj


hemma!

Nu är jag hemkommen från falköping. Det har blivit massa bus och gos med kusinerna, vi har åkt skateboard. Jag vill börja åka det i sommar, det är jätteroligt! Påskfirande, påskbrasa och letande efter påskägg har det också hunnits med. Är riktigt trött nu, jag har åkt bil hela dagen sjungandes med pappa. Joel och emma sov mest. Nu har jag precis badat, lagt ansiktsmask, peelat, smörjt in mig och hela köret. Imorgon ska jag till ebba och äta lunch , sen ska vi på stan med Sarre och kolla massa grejer. På kvällen blir det övernattning hos amanda på landet. Gooooos.
På onsdag drar joel och hans tjej till london, då ska jag få ett par röda låga converse. I likeee.

miley cyrus - the climb

/Adele Bj


vi hoers



/Adele Bj

GRATTISEBBA!

Åh nu är jag jättemätt, ska nog klara mig igenom den här skoldagen utan att bli hungrig. Efter skolan som jag slutar kl 4 ska jag skynda mig hem och sedan bege mig till födelasedagsbarnet ebba i grottan. Siktar på att vara där halv sju! Imorgon åker jag till falköping med pappa, joel och hans tjej för att hälsa på farmor, fastrar och kusiner. Kommer bli asbra, min farmor kan vara den skönaste som finns :) Kommer hem på måndag!



/Adele Bj

RSS 2.0