lördag

Hejsan hoppsan :)
Idag ska jag först på stan med emma och sen ska vi till sunnersta till isac och jonas, trevligt :)


Dagens låt: Nada surf - If You Leave

/Adele Bj

mys




/Adele Bj

breathe slow

Yees äntligen helg. Och jag har gjort färdig min långa uppsats till geografin igår, kände mig sjukt stolt. Då slipper jag ha kvar den att göra nu i helgen liksom.
Den här dagen började med ett besök hos tandläkaren, min tandläkare sa att jag endast behöver ha tandställningen 2-3 månader till. Apropå tänder så kom Fanny till skolan med ett fräscht leende idag, hon hade hittat värsta bra blekningsmedlet. Det ska användas när min brace är borta ! Efter skolan gick jag på stan med hedvig, emma och anna mycket trevligt.
Om ett tag kommer stella, sara och ebba hit det blir toppen !

bästis


Dagens låt: Alesha Dixon - Breathe Slow

/Adele Bj

:)


bästis och jag för 2 år sen , tuffa jaa

/Adele Bj

skooolish

HEEJ, nu sitter jag och sofia in the datasalen vi har precis valt bok till våran svenskaredovisning :)

sofia står för dagens lååt
Dagens låt: Beyonce - broken-hearted girl

/Adele Bj

heje





/Adele Bj

träning på hög nivå

Min dag började med att försova mig, bra jobbat adele. Åkte direkt till fyrishov där vi har idrott, blev värsta fyspasset med massa springning och styrka hela tiden strååålande. Efter skolan lekte jag med ebba vi chillade runt lite och så och åt mat, sen mötte vi andreas, adam och co. Jag fick med mig adam till dansen eftersom han ändå skulle dansa efter mig så det var ju bra. Idag var det street, väldigt kul men fy vad fort den koreografin går..

det här är ralph, ebbas fisk


/Adele Bj

effektiva jag

Min skoldag började med att skriva en uppsats om drömmar, jag som alltid blir klar först för att jag orkar inte sitta där och tänka igenom vad jag kan göra bättre och blev ju såklart färdig efter 50 minuter av 3 timmar . Vi kan kalla det att jag är effektiv i stället för lat :) Sen gick emma och jag och åt på subway och nu är jag hemma. Om ett tag kommer bästis till mig, soft ja :) Efter det ska jag dansa balett, har faktiskt börjat tycka det är kul igen tro det eller ej.

Dagens



Dagens låt: Taylor Swift - Love story


/Adele Bj

från veckan



/Adele Bj

skolaaa

Idag var det då skolstart, kändes helt okej faktiskt för jag behövde endast gå på 3 lektioner för jag skulle till läkaren och kolla axlarna. Sen skjutsade mamma mig tillbaka lagom tills vi slutade och emma och jag vandrade på stan, sen sällskapade vi jonas när han skulle ätta innan sin jobbintervju.
Nu blir det nog att läsa på inför svenskauppsatsen vi ska sitta och skriva i 3 timmar imorgon, yeee kul.

baaack to school


Dagens låt: Justin Timberlake ft T.I - Dead and Gone


/Adele Bj

shuuue

Min gårdag spenderades med emma k :) Vi vandrade först och solade sen åkte vi hem till mig för att kolla på melodifestivalen, samtidig som vi åt en himla massa saker. Vi lyckades äta upp allt duktiga som vi är. Sen har vi hittat en låt som vi jobbar på att lära oss om ett tag, kan bli bra haha.
Sen tog vi bussen för jag skulle till pappa och hon hem till sig, då träffade vi en kille på bussen som trodde att jag var utlänsk. Förstår min inte på det, är så sjukt många som tror det men jag fattar nada, han lyckades också få emmas nummer vilket inte var så kul för henne stackarn. Igårkväll kom också bääästis hem, yey! Ska ta och träffa henne nu i veckan, behövs verkligen för jag har saknat sig så :)
Idag har jag vart ute med pappas tjej på en långpromenad med våra hundar lula och gustav, kände mig väldigt duktig.




Dagens låt: Kelly Clarkson - My life would suck without you

/Adele Bj

tjiiiiing

Nu ska jag snart vandra till min buss för att sedan möta upp ebba, emma kyl och sara så ska vi hem till emma och äta middag. Kommer blir superduper :)

jag saknar min bästis nå otroligt



/Adele Bj

torsdag

HEJ
Min gårdag såg ut såhär. Jag fick gå upp tidigt för jag skulle till frisören och slinga håret, så nu är jag ännu lite ljusare. Sen vandrade jag till pauline, väldigt enkelt eftersom vi bor på samma gata. Det var trevligt som alltid. På kvällen följde jag med mamma på ett danspass på friskis, very roligt.
På förmiddagen idag har jag vart hundvakt åt världens gulligaste lilla hundvalp vid namn Gnistra.Nu ska jag snart till staden och träffa emma och så kanske mallan hänger på också.

Dagens låt: Varsity - Zero

/Adele Bj

nyslingad



/Adele Bj

Family Portrait



/Adele Bj

Sitting, waiting, wishing

Hej chompisar :)
Det var ett tag sen men nu är jag tillbaka.
Fredagen tillbringades som sagt hos bästisen, vi orkade inte hitta på något så vi vandrade till kvarnen och köpte godis och sen somnade vi ganska tidigt.
På lördagen var jag hemma på dagen och sen åkte jag till isac och chillerillade lite.
På söndagen tog min käre bror och jag tåget till dalarna där min släkt bor, mamma var redan där. Morfar hämtade oss och sen åkte vi till våra kusiner, de är för roliga. Sen åkte vi till mormis och var där till igår då.
Nu är jag hemma och den här dagen ska jag vara med min vän ebba, det var ett himla tag sen så det ska blir skoj.


Låtar:
Snook & Veronica Maggio ft. Petter - Inga Problem
Pussycat dolls - Hush Hush
Simple plan - Save you
Jack Johnson - Dreams be dreams

/Adele Bj


            
                     

LOV!

Yääääh, sjukt skönt med lov. Det behöver jag !
Min dag har vart lite chill sådär, sovmorgon, prov, svenska och sen en spelning som några i 3an uppträdde med dom var duktiga. Sen vandrade emma och jag på staden och mötte lisa och emilia för att lämna lite grejer.
Nu är jag hemma och ska snart bege mig till hedvig, vi ska äta hos hennes pappa och sen får vi se vad vi hittar på. Kan ju bara bli något bra med oss liksom.




Dagens låt: Afasi & Filthy - Sverigetrotters


/Adele Bj

det går bra nu

igår var det en helt vanlig skoldag med skridskor på schemat, vilket inte emma och jag var allt för glada över för det var så sjukt kallt. Efter detköpte vi med oss subway och åkte hem til mig en snabbis innan vi åkte till isac och jonas i sunnersta. Det var trevligt, sen kom min papi och hämtade oss.
Idag stannade jag hemma för vi hade inställd spanska och jag behövde verligen plugga på mitt historiaprov. Har faktiskt suttit i 2 timmar nu med massa revolutioner och grejer.


Dagens låt: T-pain ft akon -bartender



/Adele Bj


adele


seg dag jao

min dag började strålande med sovmorgon och allt, men sen kommer det på en hel skolklass på med småbarn jättesöta men otroligt högljudda och jobbiga:) Sen tog jag och emma bussen till fyrishov, vi skulle ha ett gympapass med skolan och det var ju inte bättre heller haha. Det enda man typ fick göra var att stå och göra lite tantrörelser och sen stretcha i 20 minuter.  Men sen åkte vi till staden och åt på mcd, alltid härligt. Pluggade lite historia där och fanny kom förbi ett tag. Har precis haft en pratstund med jonas och en med hedvig on the phone.  Ska snart vandra iväg till daaansen sen ska jag till min papi som jag inte vart hos på ett par veckor så det är skoj.

färgen nuu


Dagens låt: Coldplay - Lost

/Adele Bj

ny vecka !

Tjenixen :)
Ny vecka då, härligt ! Idag har jag varit ovanligt koncentererad på alla lektioner för att vara mig, måste faktiskt skärpa mig.. Efter skolan gick jag på stan med emmorna, jag köpte en t på hm lite pösig med vita och röda ränder och med en guldig knapp. Jag är nöjd eftersom det var den sista moahaha. Och så blev det ett par örhängen.
Nu sitter jag här och har väl tänkt ta och börja att plugga på mitt historiaprovsom är sjukt svårt. Men först ska jag äta min smoothie som min bror gjort mig :)

lägger in ett par outfits eftersom jag har blivit dålig på det, en från dansen och en från idag:)



Dagens låt: Marcos Hernandez - If you were mine

/Adele Bj

du är bäst

Happ så var man tillbaka till verkligheten då.
Kan ju säga att jag har haft en sjukt mysig och rolig helg med bästis och hennes mamma och kille på Gotland. Jag älskar min Hedvig så mycket. Det har blivit mycket av sovande, ätande, pratande, filmtittande och tänkande. Ganska viktigt att komma bort sådär nån gång ibland så man kan fundera på saker och ting.






Helgens låtar:
Pussycat Dolls - I'm Done
Pussycat Dolls - Happily Never after
Jessie Mcartney- Beutiful Soul
Neyo - Mad
Linking Park - Leave Out All The Rest
John Legend - Greenlight


/Adele Bj

gotland !

tjoen:)
Idag var det temadag i skolan, kommer inte ihåg vad den hette emn handlade i alla fall om rättigheter och sånt där. Det var intressant faktiskt.
Efter skolan vandrade jag till min vän ebba, vi pluggade litehistoria tillsammans och socialade oss. Efter ett tag blev vi hungriga och gick till BK och åt, sen gick vi hem till henne lite igen och sen åkte jag till gärnby med mamma. Köpte 2 bikinisar :) Efter det åkte följde jag med henne på aerobics, det var grymt skoj.
Nu har jag precis packat färdigt för ska nämligen till gotland imorgon med bäääästis  :D + hennes mamma och kille. hihi vi kommer ha det toppen !
Nu kallar maten, hörs på söndag :)
simma lugnt !
 
ena bikinin:)



ebbis


Dagens låt: Lifehouse - From where you are


/Adele Bj

one

Heej alla glada :)
Min dag började med idrott, vi hade volleyboll. Jag kan väl erkänna att jag inte var så bar som jag trodde :/ men resten av mitt lag var bra och va hade härlig  teamspirit i alla fall :) Sen tog vi bussen till skolan eftersom det är väldigt långt från fyrishov..
Ja sen var det historia och engelska, gick la braa. Sen tog emma k och jag oss en fika på skolan haha, sen sällskapade vi oss genom staden och träffade markus och rikard på jalla en snabbis. Sen åkte jag hem och sedan till dansen, faktiskt skönt att bara komma till dansstudion ibland det känns ganska hemma. Streeten var rolig men gick i ett himla tempo, vi hade en vikarie. Har fått andreas och adam att börja dansa nu, väldigt stolt dom är så duktiga.  Nu ska jag snart få skjuts till markus av min snälla mamma.

emmorna & jag



Dagens låt: Shontelle ft akon - Stuck with each other

/Adele Bj

naturhistoriskariksmuseet

Var på naturhistoriskariksmuseet idag med klassen, kan inte säga annat än blä.
här kommer bilder från våran bussresa i alla fall!




/Adele Bj

Dagens...



Dagens låt: Akon - Freedom

/Adele Bj

coolish


tjingeling

Min dag började med att mamma väcker mig vid halv 9 och frågar om inte jag ska vara i skolan nu.. Åh vad irriterad jag blir, men jag hörde verkligen inte min väckarklocka. Bättring måste det bli på den fronten..
Men resten av skoldagen gick finfint, vi åt lunch på subway och sen blev det ica för att köpa palle kuling choklad och tuttifruttitablettask. Filippa har gjort mig beroende och dom är så söta också.



Dagens låt: Jason Mraz - Details In The Fabric ft James Morrison

/Adele Bj

sleepy


söndaaaag

tjosan allahopa.
Såhär såg min gårdag ut. Jag åkte till hedvig och så gick vi och handlade, vi lagada mat och åt lite olika sötsaker som vi är bra på. Mucho lyckat. Sen kom emilia och sen gick vi och mötte emma vid stationen. Efter lite velande vart vi skulle så blev det i alla fall till sunnersta till anton hovstadius. Efter ett par timmar åkte alla till staden, jag tog bussen till markus. Fick sällskap av isac på bussen också, det är ju alltid trevligt. Idag har jag varit hos markus hela dagen och sen blev jag hämtad av min kära mamma och vi åkte och köpte pizza.





Dagens låt: Chris Brown ft. T-pain - Feeze


/Adele Bj

RSS 2.0