rubriklös



/Adele Bj

Lovdag nr 3

Tjing
Igår blev jag jätteblond, tränade, åkte till pappa. Vi gjorde om mitt rum :)
Idag har det mest vart chillande, jag pluggade några tal på matten. Sen åkte jag till staden för att träffa ebba, max och gustaf. Vi vandrade hem till gustaf och kollade tv, max hade modevisning. Bild exempel kommer här nedanför. Sen gick ebba och jag hem till henne, gjorde mat till fanny och isabella skulle komma. Sen kollade vi efterlyst, väldigt läskigt.
Imorgon ska jag och min kompis karl kula på stan för att kolla efter ett par vita converse till mig, börjar bli less på dom svarta nu. Sen ska vi fika på årummet med ebbsaan.

Här är en bild på mig som ett-åring och papo.



/Adele Bj

22/2

Har haft en jättemysig dag idag. Dagen började med massage, vi knäckte ingenting idag hos kiropraktorn. Sen vandrade jag ner till staden för att möta upp anton och ebba, vi fikade som vanligt. Mötte upp amanda efter hon klippt sig, åkte med hennes mamma hem till henne i skölsta. Vi lagade mat och kollade på en tecknad film som handlade om pingviner, väldigt underhållande tyckte amanda. Sen provade hon skidkläder, hon såg ut som en kille. Men det är okej i backen :)  innan jag skulle dra mig hemåt bakade vi en rulltårta. Jag tror inte jag ska visa den på bild, men den var god i alla fall. Hann med att dricka en himla massa te också, gooosig kväll.



hörde den här låten på reklamen till något program på 5an och tycker den lät lite cool och nu har jag hittat den :)


/Adele Bj

out of sight and sound

Hejhej, nu har jag avslutat min paus.
I fredags fick jag looov och blev till mesta delen hemma. Igår kom ebba och sara hem till mig, vi åt middag och åt godis. Sen kom max och var med oss, vi kollade på melodifestivalen. Trevligt och gosigt mina vänner. Idag har jag vart med mamma och åkt långfärdsskridskor snäll som jag är. Sen tog vi oss en tripp på Ikea för att införskaffa lite grejer.
Imorgon ska jag upp i tid, ska till den där himla kiropraktorn. Efter det blir det fika med min kompis anton. Sen åker jag med Amanda till henne och blir där hela kvällen.
Jag har lärt mig att man ska tända ljus ibland, det är mysigt :)





John Mayer - Heartbreak Warfare


/Adele Bj

hahahaha

Nu tar jag en paus med bloggandet till efter helgen. pussss



/Adele Bj

19:08

Hejhej
Idag tog jag ledigt, fick mig inte mycket sömn inatt. Skippade kiropraktorn också, tar det på måndag i stället.
Jag och ebba tog bussen till staden för att fika på åhlens, det är väldigt off och bra där uppe på tredje våningen. Sedan kikade vi i affärer, fick med mig ett par skor och en skjorta hem. Mötte mina klassisar som vart i skolan och kämpat på. Sen gick ebba och jag till waynes där max, janne och gustaf var, satt och chillade där ett tag.
Nu håller min bror på att välja ut en ny trummis till deras band, jag skulle inte vara de som söker in känner jag. Han ställer hundra frågor till dom stackarna. Nu ska jag äta apelsiner och sen köpa godis med bror min.
Känner att jag behöver kirra min skabbiga utväxt snarast.





Erik Hassle - The Thanks I Get


/Adele Bj

med ena foten utanför

Dagen har inte varit så kul, bara massa tråkig skola. Gjorde fek provet, det gick ganska bra tror jag! Har vart och tränat också, det blev aerobics idag. Nu ska jag kolla tv hela kvällen och äta glarrrree, har ingen ork att göra något annat. Imorgonbitti blir det kiropraktorn ännu en gång, skönt.  peace




Ett sällsynt exemplar

Jag är hos dig igen


/Adele Bj

trust yourself

Hej hallå
Dagen har bestått av lektioner och boxning. Det var riktigt kul måste jag säga, men sjukt jobbigt. Händerna skakar när man ska försöka äta eller skriva. Kvällen kommer bestå av att fixa en fek inlämningsuppgift, göra en engelska inlämningsuppgift och som pricken över i:et, plugga till fek provet. Allt till imorgon, hur underbart ?
Nu ska jag äta fruktsallad och dricka te. pussss




Damien Rice - 9 crimes


/Adele Bj

for better for worse

A place to crash, I got you
No need to ask, I got you
I’m proud to say, I got you



Leona Lewis - I got you


/Adele Bj

Alla hjärtans dag

Bilder från 3 gosdagar




Owl City - If My Heart Was A House


/Adele Bj

lördag

Tjatjaa
Den här dagen kommer bestå av pluggande på förmiddagen, morfar kommer också :) Vid halv 4 ska jag på ett afro pass med mamma. Efter det drar jag mig direkt till Ebba där vi får skjuts av hennes syster till Elin i stv. Där ska hon, jag, Ebba och Emma ha lite myskväll och kolla på melodifestivalen.






/Adele Bj

something new

Har vart lite dåligt med update här men det blev stressigt igår. Gick upp tidigt hos ebba , hon gjorde en megafrukost till mig :D Sen begav jag mig till kiropraktorn, det var skönt och lite läskigt. Gick i min egna värld hela dagen, var så sjukt trött eftersom det inte blev många timmars sömn på natten. Efter skolan mötte jag stella, vi gick till ica och köpte på oss massa att äta. Vi drog till friskis i ultuna och gymmade, gick galant! På kvällen var jag lite spontan.
Blev inte mycket sömn inatt igen så nu känner jag mig helt dead and gone. Har haft redovisning på morgonen om ätstörningar, hade inte övat så värst mycket men det gick ändå. Nyss var det modevisning här i skolan. Ikväll blir det fördelsedags middag hos några familjevänner. skööönt, jag ska ha en lugn helg. gosigt

 



/Adele Bj


drar till Svahn

Hej , skolan var sjukt ovärd idag. Vi gjorde verkligen inget vettig, men vi fick sluta tidigt i alla fall. Prommade lite på stan med Emma efter skolan, fick med mig lite trevliga saker hem. Nu ska jag skynda mig till bussen för att möta ebba på kvarnen, vi ska äta pastsallad. Sen ska vi skypa med hedvig, gå ut med hennes farmor och farfars hund lisa om vi har tur. Stannar där över natten, imorogn bitti blir det kiropraktorn. yeyeyeee.


/Adele Bj

you want the sunrise to go back to bed




/Adele Bj

slänger upp lite mysiga mobilbilder baa



/Adele Bj

it's always getting better

Idag är jag pigg och glad kexchoklad. Dagen inleddes med världens drygaste och längsta fek lektion. Provet på svenskan är avklarat nu och det gick bra. Sista lektionen fick vi sluta tidigare från engelskan, tror det var första gången hon ens släppte oss någon minut innan vi ska sluta. Emma och jag tog oss en snabb koll på staden på en kvart, fick med mig min favvo glass hem. Cookie dough, muuums. Nu ska jag hjälpa mamma med maten och sen åka och träna!  pusssss


Jason Reeves - Someone Somewhere


/Adele Bj

min farmor är skönast

Har precis snackat med min farmor, haha hon är så skön.
Idag började jag halv ett, det var sjukt skönt att sova igen alla förlorade timmar. Efter skolan stannade jag och Sofia för att skriva lite på vår uppsats om ätstörningar.
Nu ska jag plugga svenska och skriva om varför man inte ska äta spädbarn...


Idag fyller min goda vän Emma Karlström 18 år, stort grattis till dig pinglan!



/Adele Bj

vad gillar du för dipp ?

Tror inte jag vart så här trött på länge alltså, 7 timmars sömn på 2 dygn. Score. Har i alla fall haft en grym helt med massa kalasigt. Igår drog vi till Fesis 18 års fest, väldigt lyckat.
Ikväll måste jag synd nog plugga svenska, sen ska jag förhoppningsvis prata med bästis på skype.



/Adele Bj


2 timmar

2 timmars sömn inatt, bra. Hade det i allafall super kul i gävle, fartfyllt och bra som vi gillar det. Min mamma och hennes kille ska på någon maskeradfest nu, hon ska vara sol. Väldigt sweet. Ska till ebba nu för att sen åka till ebba, sen elin, sen kanske wiktor, sen fesi. Nu kör vi vaaa.

/Adele Bj

gävle

Tänkte kika in här innan jag kryper ner i sängen. Aerobicsen var sjukt rolig! Dock resulterade det i att jag är helt slut i kroppen nu.. Imorgon blir det en ganska kort skoldag, sen får jag skynda mig hem till mami för att duscha och sedan möta upp tjejerna på stationen för att ta tåget till Gävle. Där kommer vi vara hela fredagen hos filippas kille anton och hans kompisar,  kommer bli toppen. På lördag är vi tillbaka i uppsala, på kvällen ska jag och emma kanske till ebba på kvällen och sen får vi se vad vi hittar på.


/Adele Bj


nooo stresssss

rubriken stämmer inte, jag är sjukt stressad !
Har precis vart på stan med Emma och provat jeans som kan vara världens jobbigaste.  Drar på aerobics snart. pusss




/Adele Bj

anteckna gärna

Jag har inget vettigt att dela med mig av idaag. Har mest chillat runt i skolan och sprungit på gymmet. Slumrade lite när jag kom hem, nu ska jag kolla so you think you can dance och äta chirrrreeee.




känner mig sjukt dryg idag, hejsvejs det kanske kommer något intressantare inlägg imorgon

/Adele Bj


gryyyyym



/Adele Bj

tisdag

Hej!
Tänkte meddela att jag överlevde stunden hos kiropraktorn igår, det var skönt men lite läskigt. Emma och jag tog oss en daglig tur på staden efter skolan. På kvällen lagade jag pastasallad till familjen, fetigt gott. Alva är megasjuk.
Från halv nio idag har vi suttit och lyssnat på 2 jättelånga föreläsningar, jag klarar inte av att bara sitta och lyssna i 3 timmar i sträck.. Snart ska jag berätta om min engelskabok jag läst för min lärare, inte så kul vaa. Efter skolan ska emma och jag ta oss ännu en sväng på stan för att leta efter lite saker.
Ikväll blir det till att skriva om ätstörningar , KUL. Sen PH final!





/Adele Bj

we're calling out answers we don't know




Nerina Pallot - Sophia


/Adele Bj

RSS 2.0