skidåkare



/Adele Bj


can't do it no more



Gårdagen var himla kul måste jag säga! Det börjades med middag hos sofie med klasstjejerna med massa dans och grejer. Därefter drog vi oss till grekiskaföreningen. Jag och elin kom hem till mig, satte på oss vinterkläder och åkte för att möta upp lite folk. Vi hjälpte en liten vilsen kalle hem, eller hem kom han faktiskt aldrig.

Nu har jag vart och dansat på någon kulturgrej. Om ett tag ska jag och mamma äta, sen bär det av till ännu en maskerad. Skidåkare it is.

I'm In Miami Bitch - LMFAO


/Adele Bj

hektiskt

hejhej
för tillfället är mitt liv  väldigt stressigt, updaterar senare med bilder från gårdagen och grejer. Elin och jag ska snart bege oss, jag ska till grand för att soundchecka tror jag. paaaanic

/Adele Bj

gotta do whats best for me

Tjaaatjaaa

Idag är planerna att jag ska plugga lite företagsekonomi, handla med mami och sen ska jag och Lisa iväg på middag hos kalle med lite folk. YEEE

Klicka för förstoring



The Dream - Rockin That Thang


/Adele Bj

update

ey yoyo

Igår vad jag på stan med emma och jonas, efter ett tag kom anton också. Köpte min jacka och lite grejer till halloweenfesten på fredag. Sen drog jag till friskis och tränade med min älskade mamma. Kvällen blev lugn men bra.
Imorse steg jag upp tidigt för att åka och kolla på vänge open med lite trevligt folk, skulle vart kalle och filips tekare men jag bangade, får bli en annan gång. Efter det åkte jag hem och sov i 4 timmar då jag egentligen pluggat. Nu sitter jag och chillar hos jonas med han och anton, vi har ätit megamycket och kollar fotboll nu. Ska försöka övertala dom att kolla på bonde söker fru i stället.


anton får stå för dagens låt
Mike Snow - Animal


/Adele Bj

ledighet

Åh vad skönt det är att ha lov, man hinner med att träffa alla som men inte hinner träffa på vardagarna.
Igår gick jag och sara på en liten promenad i stan, sen drog vi till Lisa och fixade lite mat tills emma kyl och sofia ö skulle komma. Väldigt mysigt och trevligt!
Idag ska jag på stan och äta lunch med emma och jonas. Ska också kirra den här jackan, lite sent på tänkt eftersom det snart är vinter men äh. Jag vill ha den.



/Adele Bj

never say never

Tjoho!
Pauline sov här igår, väldigt trevligt. Imorse skypade jag med men älskade bästis som är i Australien, det var toppen! Nu ska jag snart cykla till sara, vi ska på promenad i det tråkiga vädret och sedan får vi se vad vi hittar på.



/Adele Bj

söndag

Uää nu är man trött, men här ska man inte klaga det går snart över. Idag lämnade jag och emma isacs place och åkte in till stan och åt på subway. Har precis kommit hem, ska snart till gymmet och springa lite. Ikväll kommer pauline hit, vi ska kolla på ensam mamma söker och sen får vi se. Förmodligen blir det lugna puckar.



/Adele Bj

tonight




/Adele Bj

full rulle

Tjoho!
Gårdagen var jättetrevlig och rolig, vi var hemma hos mig nästan hela kvällen och elin och jag åt upp all sallad tillslut och jag är fortfarande mätt. Sen följde jag med hem till elin med emma och sleepade där, kom i säng ganska sent efter massa snack. Ebba det lilla pulvret har dragit till Egypten bara sådär.
Vaknade av en liten emma som sträcker på sig och låter lite ljud så att man ska vakna till liv. Har vart hos elin på förmiddagen och nu är jag hemma, sköööönt.  Ikväll åker jag till storvreta återigen för att äta med emma och sådär, sen ska vi nog se till att träffa Jonisen som har kommit hem från norrland över lovet!


/Adele Bj

I play to win

Ikväll kommer dom här 3 pinglorna till mig, vi ska äta massa och kolla på idol :)



/Adele Bj

ljust eller mörkt hår ?

Tjingeling
Ska snart pallra mig iväg till skolan, sista skoldagen innan lovet. Wheeey. Vi ska spela badminton idag på idrotten som förra gången, man får jättemycket träningsverk i armen av det.
Nästa gång jag får utväxt har jag bestämt att håret mitt ska bli brunt igen, det är så sjukt jobbigt med den där utväxten som kommer efter 2 veckor. Trooooor i alla fall att det blir brunt, fast jag vet inte om det ska vara mörkt eller ljust.

Typ såhär brunt kanske ?




The fray - heartless



/Adele Bj

torsdag

Yoyoyo
Nu har vi lunchrast, det var jätteäcklig mat i skolan idag men vi åt ändå så vi klarar oss igenom skoldagen. Efter skolan blir det stan en snabbis med emma och fixa lite grejer, vid 7 ikväll ska jag på aerobics på friskis. 
Har kommit på att min utväxt är ganska grov så måste fixa den inom kort.




Rihanna - Russian Roulette


/Adele Bj

vattenkrig

Det är inte ofta jag och min bror ryker ihop fysiskt när det är bråk mellan oss, men idag så smällde det. Jag tyckte att han var dryg och hällde ett glas vatten över honom och där var kriget igång. Det resulterade i att hela lägenheten var megablöt. Vi är vänner nu och allt är frid och fröjd eftersom han har fått hem sin flickvän, så nu gömmer dom sig på rummet. SKÖNT, inget mera vattenkrig idag.



/Adele Bj


skinande

Nu börjar skoldagen närma sig sitt slut ! CHILL. Om en och en halvtimme med företagsekonomi, om vi har riktig tur skickar våran lärare hem oss som förra gången när hon blev less på oss. Skulle vara riktigt skönt. Sen blire nog staden med emma ett tag.
Nästa helg är det halloween, jag emma sara och filippa ska vara ett crew.



Black Eyed Peas - Alive


/Adele Bj

things I'll never say

Den här dagen känns såååå tråkig, dock är vi lediga idag från skolan men i alla fall. Ingen ledighet här inte, vi har prov imorgon på naturkunskap på hur många sidor som helst, har läst igenom dom några gånger nu men det sitter fortfarande inte. Om ett tag ska jag bege mig till friskis på ett aerobicspass, skönt att koppla bort den där naturkunskapen för ett tag. Sen blire hem och plugga igen, vilket liv!



Melissa Horn - Lät Du Henne Komma Närmre


Melissa Horn - Jag Kan Inte Skilja På


/Adele Bj

danspass + femenine vibe



Britney Spears - Toy Soldier


/Adele Bj

strike one




Erik Hassle - Don't Bring Flowers After I'm Dead


/Adele Bj

dags för söndagsmys

Söndag idag då, vad säger vi om det ? Illa. Nejdå jag har haft en helt okej söndag hittills, vaknat upp hos emma och chillat där, skrivit klart min uppsats, pluggat lite naturkunskap, ätit fruktsallat och ätit våfflor. Jag tycker att det är roligt att äta våfflor, man kan ha på massa olika grejer på varje bit. Ikväll är det säsongspremiär på gg som följs av ensam mamma söker! Myskväll på g.

Gårdagen var inte så lyckad enligt mig, eller jo till en början när jag och emma var hemma hos mig och hade det trevligt. Ebba skippade att hänga med oss sen för hon åt med sin familj så sent.
Mötte upp lite tjejor på stan och åkte till en fest i svartbäcken som spårade ur totalt, vi fick nog och käkade på mcd och åkte sedan hem och sussade hos emma.




Damien Rice - 9 Crimes


/Adele Bj


I want a free fall

Igår var jag och sofia hos Hilda och kollade på idol, towe var bäst som vanligt! Sen drog vi oss vidare mot martin demmelmaier där det var massa trevligt folk.

Idag blire till att träffa ebba och emma, vad vi ska göra återstår att se. Antingen blir det filmkväll eller så blir det mer fartfyllt :)



/Adele Bj


helg!

TJATJATJA
Nu är det helg, känns superduper. Ska träffa sofia och hilda snart och senare ikväll åker vi till vidare.


/Adele Bj

maybe I'm just a girl with a mission

Sitter och skriver en artikel till svenskan för tillfället, det suger för jag fattar inte riktigt vad den ska handla om. En medeltidsberättelse har jag i alla fall fått order om.
Tränade på friskis efter skolan, så skööönt. Älskar att träna! Träffade mina klassisar billy och hani där, hängde med dom och lekte frän ett tag medans dom låg och stönade och gjorde rygglyft. Mesar.





Kristina DeBarge - Future Love


/Adele Bj

livet på fyris

Sitter här i kafeterian med emma, det är ett gäng som spelar peker vid bordet bredvid oss. Dom är jätearga och ska slå varandra, sånt är livet på fyris..
Emma och jag är i alla fall fredliga människor och ska inte slå någon idag faktiskt, bara sitta lugna och skriva om ätstörningar. MYSIGT.

Snart slutar vi och då ska jag till friskis och gymma :)

jag saknar min gulliga farmor


/Adele Bj


hold your head up they will kill to see you fall



HEJ!
Idag är jag på asbra humör, matteprovet är fixat och sådär. Om det gick bra eller dåligt struntar jag i för tillfället!
Emma tycker att det luktar snigel ute.
Efter skolan gick jag och ebba som sagt på en promenad, den blev inte så lång som vi tänkt men en halvtimme i alla fall. Sen åt vi på subway och nu är jag hemma. Blir lite pluggande idag med, sen bonde söker fruuu. Muahaha, det gillar vi.

/Adele Bj


JAG HATAR ATT FÖRLORA

Nu är jag megasur! I 3 dagar har vi spelat slav och president på lunchrasterna, jag har vunnit VARJE gång förutom nu den sista gången för dagen. Jag hatar att förlora, det förstörde min dag. Nej så illa är det inte riktigt, men nästan.
Efter den mastiga lunchen som bestod av pannkakor gick emma och jag till lutis och köpte massa frukt, nötter och äckliga godisliknande grejer. Så nu är man mätt.
Efter skolan ska jag och ebba på en långpromenad, det ska bli våran nya grej. En timme ska vi gå idag :)

/Adele Bj


FAVORITER

Fm Static - Definetly Maybe


Lars Winnerbäck - Aldrig Riktigt slut


Jason Derulo - Whatcha Say


R.Kelly - Skin


Lifehouse - Broken                                  


Kanye West - Street Lights                     


Håkan Hellström - Hurricane Gilbert


The Veronicas - Everything I'm Not        
 

Coldplay - The Hardest Part                              
 

Jordin Sparks - Battlefield


James Morrison - This Boy


The Sounds - Hurt You


Gabriel Antonio - Ride For Me


/Adele Bj

TRÖTTA TJEJER

Nu vill vi hem, har skrivit om anorexia hur länge som helst nu på psykologin. Vi har 5 uppsatser att göra som ska in inom kort. Den här dagen suuuuger. Sen ska man hem och det blir bara mer plugg då, åååh. :(



/Adele Bj

be back soon



Sitter här och har andra företagsekonomilektionen för dagen, det är såå kul. Alla i klassen sitter med datorerna uppe och lyssnar väldigt engagerat under genomgången som mona-lisa har.
Nu är det mycket i skolan alltså, helt sjukt! Får bara massa prov och inlämninsuppgifter HELA tiden. Jobbigt för mig med bästa självdiciplinen.
Känner att det kommer bli en  lång kväll med matte för pappa, imorgon är det nämligen prov och jag är i stort behov av hjälp.

The Killers - Mr Brightside


/Adele Bj

get up on this



Har pluggat massa matte nu och ska snart iväg och dansaaaaa ! ÄNTLIGEN.


Ron Caroll - Bump To This


/Adele Bj

illa rolf

ÅÅH! Rolf, våran naturkunskapslärare har valt att inte dyka upp idag. En sovmorgon förlorad.
Nu är jag typ frisk så det känns i alla fall bra.
Igår hade jag en chilldag, jag sov middag ett par timmar, kollade ensam mamma söker, åt pizza och sådär. Jag har lovat mig själv att ta det relativt lugnt nästa helg, har haft full rulle på helgerna ända sen skolan började i augusti.
Skola till halv 5 idag, känns asdrygt. Ikväll ska jag vara med på dansen och hoppas på att jag inte blir ännu mer sjuk. Plugga matte kan också vara bra att göra ikväll eftersom vi har prov på onsdag.






Shontelle ft. Akon - Stuck with each other


/Adele Bj

what do I do when I need you


här är några bilder från början av kvällen igår





Erik Hassle & Malin Dahlström - Who's gonna walk you home


/Adele Bj

LÖRDAG

Lite dålig och tråkig uppdatering här på sistone, men känner inte att ni vill veta flera gånger om dan om min sjuka haha. Men nu är jag på bättringsvägen i alla fall, lite förkyld bara.
Jag vaknade jättetidigt idag och då var min låtsaslillasyster på 11 år också uppe, fick höra om hennes kille och ryska posten. Ganska kul det där.
Har chillat och varit ute med lula och gustaf nu. Snart ska jag till stan för att möta upp emma, vi ska köpa cupidosallad och åka hem till mamma. Sen på kvällen åker vi till Sofia Rosén och kollar match med lite trevligt folk :)

hos sofia vid tidigare tillfällen:




/Adele Bj

det är så jag säger det



Hej !
Ännu en dag med öronvärk och allt. Men tog mig till skolan och gjorde psykologiprovet och sen gick jag och emma på stan ett tag, köpte lite kläder och sådär. Sen mötte vi elin och joanna, vi gick och åt mat. Eller det var bara jag och elin som åt :) Innan emma skulle till sitt tåg och jag till min buss gick vi förbi ebba och hämtade lite grejer. Dagen har bestått för det mesta av skattattacker från emma och min sida, så jävla trötta.

Imorgon blir det en lugn kväll med tjejerna för första gången på många helger, ska kolla idol och chilla galet.

/Adele Bj






nolifer

Nu börjar bli deprimerad och snart blir jag nog socialt inkompetent också. Klarar inte av att sitta hemma och sova, plugga, kolla tv och äta hela dagarna. Inte min grej alltså. Har börjat käka medicin nu så jag ska väl vara på benen om ett par dagar. Jag har inte tränat på riktigt sen förra onsdagen och det sätter sina spår, snart klättrar jag seriölst på väggarna.  Imorgon ska jag ta mig till skolan för att göra psykologiprovet och sen träffa pauline.
Nu är det megaplugg med pappa som gäller och sen ska vi kolla på vårat favoritprogram, bonde söker fru :)





Lilly Allen - Fuck you very much


/Adele Bj


ILLA

hemskt att jag ser ut som en liten fjortis på skolfotot som hela uppsala ska se


Jason Derulo - Long Day


/Adele Bj

kroatien 08



Åh vad jag saknar det, bästis och jag i våra bästa dagar. Nu är hon inte kontaktbar på 2 hela veckor.


Håkan Hellström - Det är så jag säger det


/Adele Bj

mrs brightside

äee fan nu räcker det, min rejälaförkylning har kommit tillbaka och öronvärk. Förmodligen är det öroninflammation, då blir det till att äta penicillin eller något. Kul.
Aja jag ska inte deppa, det går över snart hoppas jag på. Vill verkligen dansa imorgon men det är nog ingen bra idé.
Sitter och skriver lite näringlära för tillfället och ska snart kolla ett par avsnitt av svenska hollywoodfruar.
Ska till pappa ikväll, min papi.



uppdateringen med låtar är lite dålig för tillfället, men det kommer det kommer.

/Adele Bj

here I go again

tjatjaa
Efter skolan idag hämtade jag min kamera av pv, skönt att ha den tillbaka haha. Sen gick jag och ebba på marknaden och chillade med livet.
Har pluggat lite nu och ska bege mig till dansen!


resten av bilderna finns på fecebook.

/Adele Bj

pigg tjej!

Jag kom upp ur sängen imorse och är nu i skolan med en jävla öronvärk, behöver nog en ipren inom kort. När jag kom till skolan mötte jag stellisen som alltid är på tipptopp humör, bra början på dagen där. Vi har naturkunskap nu och det är ingen som jobbar, killarna spelar spel och tjejerna drygar sig.
Emma har inte anlänt till skolan än, får se om hon dyker upp under dagens gång eller om hon är för trött efter helgens bravader.
Igår kväll drog jag mig till lisa på kvällen där sofia österdahl var, väldigt trevligt :)

 

Melissa Horn - Kvar i nått jag lämnat


/Adele Bj

don't dream your life, live your dreams

Nu mår man! På 2 dygn har jag lyckats sova sammanlagt 8 timmar, känns ju skönt.
Gårdagen började i alla fall toppen hemma hos joanna med tjejorna, vi åt massa och sjöng singstar. Emma och jag vann nästan.. högt sjöng vi i alla fall. Sen drog vi till en fest i sävja där dom flesta var. Det blev en spårad kväll för mig kan man väl säga, men äh man lever bara en gång. Jag och tjejerna tog bussen hem vid halv 3, då vare tur att vi hade gjort så mycket mat innan vi gick för vi var megahungriga.

Min morgon var rejält jobbig, helt slut var jag. Var hos joanna och åt frukost och pratade igenom gårdagen och sen åkte jag hem.
Nu har jag pluggat psykologi och sovit någon timme. Ikväll ska jag till lisa för att fika och sådär :)

Bilderna kommer imorgon eftersom jag glömde kameran på festen igår.
Här är dock 3 bilder från emma.




/Adele Bj

bara vara utan att förklara



/Adele Bj

awesome

Tjooo :)
Igår åkte jag som sagt till lisa, vi kände oss väldigt trötta så vi bestämde oss för att stanna hemma och baka kladdkaka. Eller lisa kirrade den på 10 minuter dua anktig som hon är. Sen vid 12 tiden kom david och jens förbi och kollade film, det blev A cinderella story haha. Jag var den enda som var vaken,  dom andra somnade. När dom gått bakade vi scones lite sådär på kvällskvisten. Kom i säng vid 5. Väldigt trevligt i alla fall!

Idag blir det lite mer drag hoppas vi på, middag hos joanna med tjejerna och sen blire förmodligen kalas :)



/Adele Bj

midnight bottle



/Adele Bj


det löser sig!

Att jag aldrig blir frisk! Men nu är jag på bättringsvägen känner jag, knarkar vatten och clementiner för till fället. Det ska tydligen vara bra. Är hemma från skolan idag, ska plugga psykologi till provet nästa vecka. Och ikväll ska jag hitta på något med den här pinglan :)



/Adele Bj

SVAR

anonym från fyris :$
kan inte du köra en dansuppvisning på fyris nångång???? VORE AS KUL

Svar:Haha nej det tror jag inte kommer bli av faktiskt.

Anonym
har du pojkvän?

Svar: Nej

Anonym
är du helsvensk? för det ser ut som du har nånting utländskt i blodet.

Svar: Ye jag är så svensk man kan bli.

esvahn.blogg.se
Älskar du ebba svahn?
skullle du kunna komma till celsius och ha en dansuppvisning för oss här också?
skulle du kunna berätta vilken land du kommer ifrån?
skulle du vilja träffa mig ngn dag, typ?
skulle du vilja prata i telefonen med mig ikväll?

ville bara säga att jag följer din blogg dagligen och att den är super!

Svar:  Självklart älskar jag dig kompis.
Det skippar jag också helst !
Jag kommer från mongoliet.
Mjo kanske om du är snälll.
Jaaaa smsa mig sen då när jag ska ringa dig!

hemlig beundrare
skulle du helst dra i party snöret eller bara dansa en moonwalk?

Svar: Jag skulle nog köra på båda, det låter som en bra kombination :)

Silens!
ÄR din pappa hulken?

Svar: Nej han är ju inte det, har fått höra från flera håll att han ser ut som en huligan dock och det är han inte !

Svampen
Vad skulle du döpa dina barn till?

Svar: Hmm lite småsvårt, jag vill ha ovanliga namn men kommer inte på några för tillfället men Leo, Liam, Michelle, evelina,  och Lea är fina.

Bingo Rimér
Skulle du vilja vara modell för mina sexy-underkläder?
det innebär att du kommer vara med på min blogg på finest.
Puss, katrin hälsar!

Svar: men haha kuligt. Absolut vem tackar nej till det ?

Bobby (frisören)
Är det sant att stilrobin går i din klass?

Svar: haha, nej men i näringsläran.

Chris Brown
Do you wanna go out on a date with me?

Svar: Hell no.

Anonym
Är du oskuld?

Svar: Nej

Anonym?
längd, bh strl och vikt ?

Svar: Jag är 1,69 och väger 53.

Nadia
Hej hopp! jag undrar lite saker:
Äter du mycket onödigt? Eller bantar du typ?
Hur ofta tränar du?
Dricker du alkohol?
Provat någon drog?
Haft sex?
Varit kär?
Är du bitchig eller snäll?
hehe pussis!/ nadia

Svar: Oj vilka frågor.
Jo jag äter väl en hel del av det mesta, men försöker dra ner på godiset eftersom det inte ära bra på något sätt. Nej jag bantar absolut inte, dock tycker jag väldigt mycket om att träna.
Jag tränar ungefär 4-5 gånger i veckan när jag är frisk.
Ibland.
Nej jag har inte provat någon drog.
Ja.
Ja.
Jag är inte bitchig, har aldrig hört det av någon i alla fall. Jag är snäll :)

Hedvig
Hejhej, saknar du mig?

Svar: Självklart saknar jag dig hjärtat! Går inte riktigt att beskriva, men det är ju ganska lätt att förstå för vem som helst att det är jobbigt att inte ha sin bästa vän vid sin sida på ett helt år... :( Men jag tycker att vi håller väldigt bra kontakt även fast du är på andra sidan jordklotet! Älskar sig <333

Astrid
skulle du stoppa ditt huvud i en toalett fyllt med kiss i 10 sekunder för 30 000 kr? :P

svar:Haha nej fyfan, aldrig i livet!

Anonym
ditt drömyrke?

svar:Jag har lite svårt för den frågan eftersom jag inte alls vet vad jag vill bli, när jag var liten ville jag alltid bli dansare men nu äre värre.

Anonym
Men hur bra är inte ensam mamma söker då?????

svar:Det är MEGABRA!

Evelina
vilken hårfärg har du trivts i bäst? :D

svar:Jag tror att det får bli blont, i alla fall för stunden. Jag vågar inte färga det brunt än i fall det inte blir som jag vill ha det. Om jag skulle få exakt den färgen på håret jag hade innan började göra blonda slingor så skulle jag lätt färga brunt igen :)!

Anonym
Hur mycket tränar/springer du varje vecka?

svar:Det varierar ganska mycket, men jag dansar oftast 3 ggr i veckan, sen kan det bli en friskispass och ett par springturer per vecka.

/Adele Bj






tipptopp

Ey yoyoyo
Sitter utanför klassrummet och ska ha naturkunskap, men våran lärare har en tendens att inte dyka upp så det är bara till att vänta och se. FAN nu kom han.
Det är någon skum person från italien som ha börjat skriva till mig på facebook, han säger att jag är en fjäril. Men jag ser det som en träning att öva upp min italienska!
Har asont i öron och huvud.. Inte bra att träna igår tror jag. Jag vill bli FRISK.



/Adele Bj

RSS 2.0